tehran_games
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 1,273
- لایکها
- 492
امیدوارم خیلی سخت نگذره !!
ممنون از پاسخ شماسلام به دو دوستی که با هم افتادن 01.
طبق صحبت دوستانم که افتادن 01 میشه گفت از ناجا خیلی بهتره. امکاناتش خیلی بیشتر و جای مناسبتریه. زمان قدیم بود که جای بدی بود الان بسیار بهتر شده و کلا الان ارتش از ناجا خیلی خیلی بهتره. **** از هردوی اون ها بهتره البته.
این قضیه مرخصی دادن حتمی نیست. ممکنه نگهتون دارن مثلا مارو برخلاف دوره های قبلش از روز ورود 12 روز یه ضرب نگه داشتن! البته من که از تهران رفته بودم مرخصی یه روزه به دردم نمیخورد میدادنم نمیتونستم برم.
درباره نگهبانی تو اموزشی به دلیل اینکه تازه وارد هستید اسلحه گرم بهتون نمیدن و با اسلحه سرد پست میدید. باتوم تونفا چاقو یا چیزایی شبیه این که خیلی راحت تر از اسلحه هست.
طبق قانون خدمت تک فرزند باید شهر خودش باشه. متاهل باید نزدیک ترین محل به منزل خانومش روزبرگ یعنی حتما ظهر بره خونه. امااااا از اونجایی که ما تو ایران زندگی میکنیم و قانون یه چیز مسخره ایه هیچ تاکید میکنم هیچ حسابی نمیشه روش باز کرد که چی میشه. مگر اشنا داشته باشید.ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز من تک فرزندم و استانمون گیلان هم نیروی زمینی پادگان و یا ستاد نداره!
به نظر شما تکلیف من که تک فرزندم یا دوستم از گیلان متاهله اونم صفر یکه چی میشه؟
میگن بهترین حالت اینه که همون تهران ستاد بیفتیم! درسته؟ کلا ارتش این مسائل رو لحاظ میکنه؟
ناجا خوبیش برای من و دوستم این بود که می تونستیم منتقل بشیم گیلان! البته همون طور که گفتید دوستام ناجا هستن توی شهر خودمون و بعضا هم راضی نیستن.
ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز من تک فرزندم و استانمون گیلان هم نیروی زمینی پادگان و یا ستاد نداره!
به نظر شما تکلیف من که تک فرزندم یا دوستم از گیلان متاهله اونم صفر یکه چی میشه؟
میگن بهترین حالت اینه که همون تهران ستاد بیفتیم! درسته؟ کلا ارتش این مسائل رو لحاظ میکنه؟
ناجا خوبیش برای من و دوستم این بود که می تونستیم منتقل بشیم گیلان! البته همون طور که گفتید دوستام ناجا هستن توی شهر خودمون و بعضا هم راضی نیستن.
سلام.من خودم اموزشی باغین بودم.سرباز صفربودم.دهنمون سرویس کردن.درکل جای خوبی نیست داداش.سلام داداش
من 6/1 افتادم همین باهنر باغین
توصیه خاصی نظري پیشنهادی نداری به ما بدی ؟
پیشاپیش ممنون
مرخصی بدن سر میزنم بهت حتماسعید جان تنها روشی اینه ک همه رو یه شیرت بگیری
01 هم جای خوبیه سختیو خوبیو خودشو داره
با پادگان ما 5 دیقه فاصله دارین
نه.فقط شانس و بند پدوستان تک پسر باشی احتمال این که بیافتی شهر خودت چقدره ؟ میشه روش حساب کرد ؟
اگه ارتش باشی و شهر خودت ارتش داشته باشه احتمالش زیاده.دوستان تک پسر باشی احتمال این که بیافتی شهر خودت چقدره ؟ میشه روش حساب کرد ؟
منم دیروز بودم اونجااز 01 اومدیم بالاخره خونه تا شنبه مرخصی دادن!
باور بفرمایید از ساعت 5 غروب تا 3 بامداد روی آسفالت و موزاییک روی زمین نشستیم. آخرش فقط کلاه اندازه سرم گیر اومد. پوتین و پیراهن و شلوار، کوچک هستن.
برخورد با بچه های لیسانس که انصافا خوب بود! مقاطع بالاتر که خب حتما بهتره. (مخصوصا دژبان ها که من خیلی خوشم اومد واقعا به همه سوالات پاسخ دادن)
خلاصه همون اولش دژبان گفت که روزبرگ هستید و پنج شنبه هم تا ساعت 11 هستید. (اولش که تا دستور از بالا نیاد نمی تونیم بریم بیرون)
متاسفانه خیلی از بچه ها مشکلی ارتوپد و ریه و... داشتن (معاف ار زرمها)! گفتن که بازم باید از دکتر نامه بیارید تا رژه نرید. پارگی رباط صلیبی، صافی دو کف پا (کامل از نوع حاد)، مشکلات ریوی که همه تایید شده دیگه باید اینا رو لحاظ کنن. (البته این مسئله رو یکی از سربازهای اونجا گفت)
همچنین ممنون از دوستانی که پاسخ سوال من رو داده بودن.
ما 5 ظهر رسیدیم و 3 بامداد کارمون تموم شد.منم دیروز بودم اونجا
10 شب کارمون تموم شد!البته از 8 صبح!!!
یکم منظم تر اگه بود شاید ظهر کار تموم بود
شما کدوم گروهانی؟
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
سلام دوست عزیز.دوره تکمیلی کلاً دیگه برگزار نمیشه.چون خود **** هم الان میفرسته پادگان آموزشی.@MohammadPWM
سلام
دوره تکمیلی قراره دوباره برگزار بشه ؟
تو فروم همسایه یکی گفته قراره بخشنامه ش اواسط شهریور بیاد و اواخر شهریور برگزار بشه
شما چیزی نشنیدی ؟