• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mahanm93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به دو دوستی که با هم افتادن 01.
طبق صحبت دوستانم که افتادن 01 میشه گفت از ناجا خیلی بهتره. امکاناتش خیلی بیشتر و جای مناسبتریه. زمان قدیم بود که جای بدی بود الان بسیار بهتر شده و کلا الان ارتش از ناجا خیلی خیلی بهتره. **** از هردوی اون ها بهتره البته.
این قضیه مرخصی دادن حتمی نیست. ممکنه نگهتون دارن مثلا مارو برخلاف دوره های قبلش از روز ورود 12 روز یه ضرب نگه داشتن! البته من که از تهران رفته بودم مرخصی یه روزه به دردم نمیخورد میدادنم نمیتونستم برم.
درباره نگهبانی تو اموزشی به دلیل اینکه تازه وارد هستید اسلحه گرم بهتون نمیدن و با اسلحه سرد پست میدید. باتوم تونفا چاقو یا چیزایی شبیه این که خیلی راحت تر از اسلحه هست.
ممنون از پاسخ شما
دوست عزیز من تک فرزندم و استانمون گیلان هم نیروی زمینی پادگان و یا ستاد نداره!
به نظر شما تکلیف من که تک فرزندم یا دوستم از گیلان متاهله اونم صفر یکه چی میشه؟
میگن بهترین حالت اینه که همون تهران ستاد بیفتیم! درسته؟ کلا ارتش این مسائل رو لحاظ میکنه؟
ناجا خوبیش برای من و دوستم این بود که می تونستیم منتقل بشیم گیلان! البته همون طور که گفتید دوستام ناجا هستن توی شهر خودمون و بعضا هم راضی نیستن.

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
ممنون از پاسخ شما
میگن بهترین حالت اینه که همون تهران ستاد بیفتیم! درسته؟ کلا ارتش این مسائل رو لحاظ میکنه؟
ناجا خوبیش برای من و دوستم این بود که می تونستیم منتقل بشیم گیلان! البته همون طور که گفتید دوستام ناجا هستن توی شهر خودمون و بعضا هم راضی نیستن.
طبق قانون خدمت تک فرزند باید شهر خودش باشه. متاهل باید نزدیک ترین محل به منزل خانومش روزبرگ یعنی حتما ظهر بره خونه. امااااا از اونجایی که ما تو ایران زندگی میکنیم و قانون یه چیز مسخره ایه هیچ تاکید میکنم هیچ حسابی نمیشه روش باز کرد که چی میشه. مگر اشنا داشته باشید.
همه استان ها نیروزمینی دارن ولی بعضی جاها هر 3 ماه میزارن بری خونه پس خیلی خوب نیست همیشه بیفتی شهر خودت.
همیشه بهترین جا ستاده. بهترین اینه که بیفتی ستاد خدمت کنی.
ناجا خوبیش فقط و فقط اینه که بیفتی ستاد هرجاییییییی جز ستادش بیفتی .... صاف و استفالت میشی.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
ممنون از پاسخ شما

بهترین حالت برای شما اینه که تهران بیوفتی، دیگه دوستتون هم با اینکه شرایط داره ولی شهر خودتون یگان نداره نمیشه شهر خودش بیوفته. تقسیمات به صورتی هست که اگه شرایط داری و شهر خودت یگان نداره میوفتی نزدیکترین شهر به شهر خودت. قزورین هم نیروزمینی یگان داره که نزدیک گیلان هست و اونجا هم ممکنه بیوفتی.
شانس آوردی ناجا نیوفتادی همین ارتش برا شما هتل هست. حتی از **** هم بهتره. **** اصلا جای خدمت کردن نیست فقط نمیدونم چرا اسمش در رفته **** خوبه، **** برا آدمای زیر دیپلم و بیسواد جای خوبیه.

ali-heydari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان 01 حای هیچ نگرانی نیست واقغا دوره خوب و مفیدی هست
نگهبانی بدون اسلحه است اسما نگهبانیه:D

morteza4338

Registered User
لایک‌ها
26
سلام داداش
من 6/1 افتادم همین باهنر باغین

توصیه خاصی نظري پیشنهادی نداری به ما بدی ؟
پیشاپیش ممنون
سلام.من خودم اموزشی باغین بودم.سرباز صفربودم.دهنمون سرویس کردن.درکل جای خوبی نیست داداش.
من 10 ماه پیش اونجا بودم و8ماه پیش ازاونجا ترخیص شدم.زمان ما سرهنگ مختاری بودم.جانشینش یادم نیست

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سعید جان تنها روشی اینه ک همه رو یه شیرت بگیری
01 هم جای خوبیه سختیو خوبیو خودشو داره
با پادگان ما 5 دیقه فاصله دارین :)
مرخصی بدن سر میزنم بهت حتما :D
اقا ما روز اول موهارو نمیزنیم بریم ببینیم چی میشه دیگه

Sent from Amazing Phone Huawei 4C

$Dante$

Registered User
لایک‌ها
75
سلام به همه دوستان! :)
بنده هم 6/1 یعنی دوشنبه تشریف میبرم خدمت.
آموزشی افتادیم ****، شهید قاضی تبریز.
کسی از دوستان هست که اونجا افتاده باشه؟

haena

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
1/6 پادگان شهید انشاعی02 پرندک
چطوره؟
روز ااول چی ببرم؟
دارو میشه برد؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
پیش به سوی پادگان 01 ....

mahanm93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
از 01 اومدیم بالاخره خونه تا شنبه مرخصی دادن!
باور بفرمایید از ساعت 5 غروب تا 3 بامداد روی آسفالت و موزاییک روی زمین نشستیم. آخرش فقط کلاه اندازه سرم گیر اومد. پوتین و پیراهن و شلوار، کوچک هستن.
برخورد با بچه های لیسانس که انصافا خوب بود! مقاطع بالاتر که خب حتما بهتره. (مخصوصا دژبان ها که من خیلی خوشم اومد واقعا به همه سوالات پاسخ دادن)
خلاصه همون اولش دژبان گفت که روزبرگ هستید و پنج شنبه هم تا ساعت 11 هستید. (اولش که تا دستور از بالا نیاد نمی تونیم بریم بیرون)
متاسفانه خیلی از بچه ها مشکلی ارتوپد و ریه و... داشتن (معاف ار زرمها)! گفتن که بازم باید از دکتر نامه بیارید تا رژه نرید. پارگی رباط صلیبی، صافی دو کف پا (کامل از نوع حاد)، مشکلات ریوی که همه تایید شده دیگه باید اینا رو لحاظ کنن. (البته این مسئله رو یکی از سربازهای اونجا گفت)
همچنین ممنون از دوستانی که پاسخ سوال من رو داده بودن.

mahanm93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان تک پسر باشی احتمال این که بیافتی شهر خودت چقدره ؟ میشه روش حساب کرد ؟
اگه ارتش باشی و شهر خودت ارتش داشته باشه احتمالش زیاده.
آدرس محل سکونت ملاک مستقیم تقسیم هست (البته روی این اصلا حساب نکنید)
ولی هر وقت یگانتون اعلام کرد شما حتما مدارک تک فرزندی رو که میگن چیه ببرید تحویل بدید!
حتما موثر هستش مخصوصا در ارتش.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
از 01 اومدیم بالاخره خونه تا شنبه مرخصی دادن!
باور بفرمایید از ساعت 5 غروب تا 3 بامداد روی آسفالت و موزاییک روی زمین نشستیم. آخرش فقط کلاه اندازه سرم گیر اومد. پوتین و پیراهن و شلوار، کوچک هستن.
برخورد با بچه های لیسانس که انصافا خوب بود! مقاطع بالاتر که خب حتما بهتره. (مخصوصا دژبان ها که من خیلی خوشم اومد واقعا به همه سوالات پاسخ دادن)
خلاصه همون اولش دژبان گفت که روزبرگ هستید و پنج شنبه هم تا ساعت 11 هستید. (اولش که تا دستور از بالا نیاد نمی تونیم بریم بیرون)
متاسفانه خیلی از بچه ها مشکلی ارتوپد و ریه و... داشتن (معاف ار زرمها)! گفتن که بازم باید از دکتر نامه بیارید تا رژه نرید. پارگی رباط صلیبی، صافی دو کف پا (کامل از نوع حاد)، مشکلات ریوی که همه تایید شده دیگه باید اینا رو لحاظ کنن. (البته این مسئله رو یکی از سربازهای اونجا گفت)
همچنین ممنون از دوستانی که پاسخ سوال من رو داده بودن.
منم دیروز بودم اونجا
10 شب کارمون تموم شد!البته از 8 صبح!!!
یکم منظم تر اگه بود شاید ظهر کار تموم بود
شما کدوم گروهانی؟

ali-heydari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ما دوره کد خورذیم پرندک
دوستان آمورشی امتحان و .. کاملا کشکه . تقسیم ها رو دیدم متوجه شدم که اصلا مهم نیست

mahanm93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
منم دیروز بودم اونجا
10 شب کارمون تموم شد!البته از 8 صبح!!!
یکم منظم تر اگه بود شاید ظهر کار تموم بود
شما کدوم گروهانی؟

ما 5 ظهر رسیدیم و 3 بامداد کارمون تموم شد.

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
@MohammadPWM
سلام
دوره تکمیلی قراره دوباره برگزار بشه ؟
تو فروم همسایه یکی گفته قراره بخشنامه ش اواسط شهریور بیاد و اواخر شهریور برگزار بشه
شما چیزی نشنیدی ؟

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
@MohammadPWM
سلام
دوره تکمیلی قراره دوباره برگزار بشه ؟
تو فروم همسایه یکی گفته قراره بخشنامه ش اواسط شهریور بیاد و اواخر شهریور برگزار بشه
شما چیزی نشنیدی ؟
سلام دوست عزیز.دوره تکمیلی کلاً دیگه برگزار نمیشه.چون خود **** هم الان میفرسته پادگان آموزشی.

mahdi375

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منو دوستم اعزامی 19 /6 هستیم از مشهد!
دوستم **** بابله و من هوافضای **** اردکان.
آموزشی کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟

بالا