این سوالو خودم از یکی از افسرا پرسیدم گفت 80 درصد(حالا چطوری گفت 80 درصد نمیدونم:general107دوستان تک پسر باشی احتمال این که بیافتی شهر خودت چقدره ؟ میشه روش حساب کرد ؟
سلام@MohammadPWM
سلام
دوره تکمیلی قراره دوباره برگزار بشه ؟
تو فروم همسایه یکی گفته قراره بخشنامه ش اواسط شهریور بیاد و اواخر شهریور برگزار بشه
شما چیزی نشنیدی ؟
سلام
دوره تکمیلی کلا قضیه اش بسته شد رفت...! دیگه برگزار نمیشه
فقط اون کسایی که دوره 15 روزه اش رو نرفتن اول خدمت15 روز میرن آموزشی.
برای پذیرش **** از نواحی در استان ها قسمت نیرو انسانی پایور اقدام کنید.
شما که 30 روزه رفتی بستگی داره اون شیوه نامه که مال جذب سپا بوده رو کجا پر کردی... اگه از نواحی یا خود ستاد پر کرده باشی و سپا بیوفتی آموزشیت میشه همون 15 روز و تو نواحی یا ستاد یا مرتبط با ستاد تقسیم میشی(اگه اتفاقی نیوفته اون وسطا)... ولی اگه شیوه نامه رو از لشکر عملیاتی یا از معاونت های مربوط به لشکر مثل گردان امام حسین پر کرده باشی آموزشیت میشه 60 روز و اون 30 روزه واسه کسری مورد استفاده قرار میگیره...مگه اینطوری نبود که اونایی که 45 روز کامل رفتن(30+15یا18) ، اگه **** کربلا بیوفتن ، دو هفته آموزشی باید برن ؟
الان تغییر کرد ؟ یعنی من فقط 30روزه رفتم، اگه **** کربلا برم ، فقط 15 روز آموزشی میرم ؟
بستگی به لطف فرماندهی داره جای ما که استحقاقیه:general710: ولی بیشتر جاها استراحت پایان دوره است(تشویقی):general601:با سلام
یک سئوال در مورد مرخصی پایان دوره در آخر های خدمت در یگان داشتم : این مرخضی ایا جز مرخصی استحقاق محسوب میشه یا فرق داره ؟ فرمانده چطور میده؟
سپاس
با سلام
یک سئوال در مورد مرخصی پایان دوره در آخر های خدمت در یگان داشتم : این مرخضی ایا جز مرخصی استحقاق محسوب میشه یا فرق داره ؟ فرمانده چطور میده؟
سپاس
آخ زدی تو هدف...نبود 7 تا صبحونه و ناهار ؟؟!!
پادگان چیست ؟ یک عده آدم عقده ای و خدا نشناس گرد هم آمدن , حقوق میگیرن ولی کار نمیکنن و سرباز باید بجاشون کار کنه !!! نکات مثبت کارات رو نمیبینن ولی سریع یه سوتی کوچیک بدی هزارتا بد و بیرا بهت میگن و با یه ژست حق به جانب میخوان تحقیرت کنن ...
کلی حق الناس به گردنشونه , خدا به دادشون برسه , موندم چجوری می خوان جواب خدارو بدن ...
یه عده آدم جا نماز آب کش خدا نشناس که شدیدا هم گشنه و دله هستن , ناهار و بهشون دیر بدی جنگ راه میندازن !!!
یا حق
منم موافقم.یع عده شکم پرست حرام خور هستن که سرباز کارهاشون رو انجام میده.نبود 7 تا صبحونه و ناهار ؟؟!!
پادگان چیست ؟ یک عده آدم عقده ای و خدا نشناس گرد هم آمدن , حقوق میگیرن ولی کار نمیکنن و سرباز باید بجاشون کار کنه !!! نکات مثبت کارات رو نمیبینن ولی سریع یه سوتی کوچیک بدی هزارتا بد و بیرا بهت میگن و با یه ژست حق به جانب میخوان تحقیرت کنن ...
کلی حق الناس به گردنشونه , خدا به دادشون برسه , موندم چجوری می خوان جواب خدارو بدن ...
یه عده آدم جا نماز آب کش خدا نشناس که شدیدا هم گشنه و دله هستن , ناهار و بهشون دیر بدی جنگ راه میندازن !!!
یا حق
شنیدم اینجور بخشش ها به **** بستگی داره ولی گویا امیر پادگان هم میتونه در بخشش دخیل باشه.سلام دوستان
من 10 ماه خدمت کردم.یعنی جمعه این هفته 10 ماه خدمتم کامل میشه
اضاف دفترچه ای دارم
بخشیده میشه یانه؟چکارکن؟راهی هست؟لطفا کمکم کنید
سلام دوستان
من 10 ماه خدمت کردم.یعنی جمعه این هفته 10 ماه خدمتم کامل میشه
اضاف دفترچه ای دارم
بخشیده میشه یانه؟چکارکن؟راهی هست؟لطفا کمکم کنید
من نیروانتظامی هستمشنیدم اینجور بخشش ها به **** بستگی داره ولی گویا امیر پادگان هم میتونه در بخشش دخیل باشه.
نگران نباش ***** دهه ی فجر که بشه همه رو میبخشه...من نیروانتظامی هستم
حیرونم چکارکنم
همه میگن باید بکشی
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز الان آموزشی چند ماهه هست ؟
من حقیقتاً معاف هستم ولی به دلیل اینکه پدرم نظامی بودند پیشنهاد دادند که آموزشی رو برم و یگان رو معافم کنند.
چند ماه بعد از ارسال دفترچه اعزام میشم ؟
60 روز
حدودا 4،5 ماه بعد ارسال دفترچه
تا اونجایی که میتونی سعی کن نری!!
Sent from Amazing Phone Huawei 4C