• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
به هیچ عنوان همچین کاری نکن. چرا؟ چون شما رو به بیمارستان و متخصص معتمد معرفی میکنن و در صورت اثبات جعل مدرک برات دردسر میشه دوست عزیز. این راههای پیش پا افتاده ذهن هر مشمول سربازی میرسه ولی انجام نمیدن
یه بنده خدایی گفتم قبل از ترک دنیا یه ثوابی بکنه که اون هم نشد
crying.gif
برای معافی چه کار ها که نکردیم

mehrdad4815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان... من 1 تیر اعزام میشم..افتادم نیرو دریایی **** احمدبن موسی شیراز... بنظرتون چجور جاییه؟؟؟ و در آخر چه درجه ای بهم میدن با لیسانس ؟؟

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان... من 1 تیر اعزام میشم..افتادم نیرو دریایی **** احمدبن موسی شیراز... بنظرتون چجور جاییه؟؟؟ و در آخر چه درجه ای بهم میدن با لیسانس ؟؟
من دوستم اونجا افتاد آموزشی. البته کارت سبز بسیج داشت یه هفته بیشتر نگهش نداشتن. جای خوبیه. اصطلاحا بهش هتل هم میگن/ احتمالا بعدش شاید بیفتی بوشهر . زمان اون ک اینطور بود.
برای لیسانس حداکثر ستوان سه میدن. بستگی ب نمرت داره

mehrdad4815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دوستم اونجا افتاد آموزشی. البته کارت سبز بسیج داشت یه هفته بیشتر نگهش نداشتن. جای خوبیه. اصطلاحا بهش هتل هم میگن/ احتمالا بعدش شاید بیفتی بوشهر . زمان اون ک اینطور بود.
برای لیسانس حداکثر ستوان سه میدن. بستگی ب نمرت داره
من بچه ماهشهرم..احتمالش هست بیفتم شهر خودم؟؟

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
نگهبانی دادن از آفتابه، چاه مسترا، درخت و... برای همه هست یا زیر لیسانس؟

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
نگهبانی دادن از آفتابه، چاه مسترا، درخت و... برای همه هست یا زیر لیسانس؟
بابا همچین چیزی نیست. نمیدونم کی بهت این چیزا رو گفته برای زیر دیپلمشم نیست. مگر اینکه سرباز اینقد یاغی باشه که بهش بخوان گوشمالی بدن.
مطمئن باش هر چقدر طرف یاغی باشه توی آموزشی رامش میکنن.
ما نگهبانی سرویس بهداشتی و سطل زباله داشتیم . اونم دلیل داشت. نگهبان سرویس بهداشتی باید حواسش باشه کسی خودکشی نکنه یا دود نکشه توی سرویس بهداشتی. نگهبان سطل زباله هم چون چندتا گروهان داشتیم و هر گروهان صد الی دویست تا سرباز داشت نمیشد بحال خودش رهاش کنن . چون هر کی میومد آشغالشو یه گوشه ای مینداخت گروهان بوی .... میگرفت.
البته همه اینا توی آموزشیه که سرباز زیاده . توی یگان از این نگهبانیا خبری نیست.

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
بابا همچین چیزی نیست. نمیدونم کی بهت این چیزا رو گفته برای زیر دیپلمشم نیست. مگر اینکه سرباز اینقد یاغی باشه که بهش بخوان گوشمالی بدن.
مطمئن باش هر چقدر طرف یاغی باشه توی آموزشی رامش میکنن.
ما نگهبانی سرویس بهداشتی و سطل زباله داشتیم . اونم دلیل داشت. نگهبان سرویس بهداشتی باید حواسش باشه کسی خودکشی نکنه یا دود نکشه توی سرویس بهداشتی. نگهبان سطل زباله هم چون چندتا گروهان داشتیم و هر گروهان صد الی دویست تا سرباز داشت نمیشد بحال خودش رهاش کنن . چون هر کی میومد آشغالشو یه گوشه ای مینداخت گروهان بوی .... میگرفت.
البته همه اینا توی آموزشیه که سرباز زیاده . توی یگان از این نگهبانیا خبری نیست.
ممنون ولی من از هر کسی پرسیدم گفتن نگهبان درخت کاج بودیم, یکی میگفت همون اول کار گذاشتنش نگهبان آفتابه !!!! بدون هیچ دلیلی

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
ممنون ولی من از هر کسی پرسیدم گفتن نگهبان درخت کاج بودیم, یکی میگفت همون اول کار گذاشتنش نگهبان آفتابه !!!! بدون هیچ دلیلی
نمیگم نیست. هست . اما خیلی کمه اینطور نیست که شما بری آموزشی بگن برو از درخت نگهبانی بده. این برای بعضی جاهای محدوده

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

تو آموزشی نگهبانی ها همینجوریه که میگی، البته یکم هم اغراق آمیز داری میگی ولی همینجوریه، مثلا ما نگهبانی موتورخونه داشتیم میرفتی دم در موتورخونه که 4 تا قفل هم داره 2 ساعت وایمیستادی، یا نگهبان باجه تلفن بودی نصف شب کسی نیاد باجه هارو بدزده! در کل خدمت نگهبانی ها به همین صورت هست. البته یه سری سرباز هستن در یگان های لب مرز که اونا واقعا نگهبانی میدن و یک دقیقه غفلت به قیمت جونشون تموم میشه.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
البته یه سری سرباز هستن در یگان های لب مرز که اونا واقعا نگهبانی میدن و یک دقیقه غفلت به قیمت جونشون تموم میشه
مگه لب مرز چه خبره که غفلت کار ساز میشه؟!! اینا همش الکیه لب مرز پرنده هم پر نمیزنه شاید طرف سراب ببینه ولی هیچ چیزی اونجا نیست

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
وسایلیکه همراه میبرین چه جوری نگهداری میشه؟ کمد هست اونجا؟ قفل و کلید هم داره؟ امنیت وسایل چطوره؟ چه جوری باید نگه داری کرد که کسی نتونه چیزی برداره

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
وسایلیکه همراه میبرین چه جوری نگهداری میشه؟ کمد هست اونجا؟ قفل و کلید هم داره؟ امنیت وسایل چطوره؟ چه جوری باید نگه داری کرد که کسی نتونه چیزی برداره
بعله دزد زیاده ، پیشنهاد میکنم قفل هایی بگیری که کلیدش سوزنی 4سو هست باز نمیشه یا حداقل سختتر باز میشه

از اینا
transparent-cutaways-practice-.jpg

از اینا نگیر که با فوت هم باز میشه

380px-padlock_klc3b3dka_ubt.jpg

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بعله دزد زیاده ، پیشنهاد میکنم قفل هایی بگیری که کلیدش سوزنی 4سو هست باز نمیشه یا حداقل سختتر باز میشه

از اینا
transparent-cutaways-practice-.jpg

از اینا نگیر که با فوت هم باز میشه

380px-padlock_klc3b3dka_ubt.jpg
عکس اولی برای قفل کمده, پس پیچ گوشتی هم باید همرام ببرم, میزارن ببرم؟
عکس دومی کمد مگه دو تا سوراخ هم داره که از اینا بشه گذاشت؟

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
عکس اولی برای قفل کمده, پس پیچ گوشتی هم باید همرام ببرم, میزارن ببرم؟
عکس دومی کمد مگه دو تا سوراخ هم داره که از اینا بشه گذاشت؟
اها ، نه اینو گشتم عکس بهتری نبود پیدا کنم ! همون قفل و کلید پایینه، پیچگوشتی نمیزارن ببری :general711:
اکثرا حلقه دارن روی کمد ها حلقه رو قفل میزنی ، اگر نبود باید زنجیر ببندی :D
حالا تو همون قفل و کلید رو ببر لازمت میشه :general601:

محمد زارعی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من یکه چهار اعزامم ولی زانوم به مشکل خورده دیروز ام آر آی کردم جوابش ۲ روز دیگه میاد تا جواب و ببرم پیش دکتر بعد ببرم کمیسیون پزشکی از روز اعزامم رد میشه ـ اگه گفتن مشکلی نیست باید بری تکلیف چند روز غیبتم چی میشه ـ اگه پرونده پزشکیو ببرم غیبت و میبخشن؟؟؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
عجب وضعی شده یه نفر رو میشناسم یه ماه پیش عمل قلب انجام داده سه روز دیگه باید بره سربازی. با این وضع معاف نشده و باید بره آموزشی!!

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
عجب وضعی شده یه نفر رو میشناسم یه ماه پیش عمل قلب انجام داده سه روز دیگه باید بره سربازی. با این وضع معاف نشده و باید بره آموزشی!!
بنده رو هم در کمال تعجب با دیابت معاف نکردند!!! حالا اینکه تبعات افت قند ... رو میپذیرند یا خیر بماند!

داروی کاهنده قند خون رو اصلا مگه میشه داخل پادگان برد!؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بنده رو هم در کمال تعجب با دیابت معاف نکردند!!! حالا اینکه تبعات افت قند ... رو میپذیرند یا خیر بماند!
داروی کاهنده قند خون رو اصلا مگه میشه داخل پادگان برد!؟
دارو با اجازه پزشک میزارن ببری داخل پادگان ولی در مورد عواقب باید بگم که تمام مسئولت به عهده خودت هست هر اتفاقی که افتاد به گردن خودته

بالا