• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

محمد زارعی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش نگران نباش تهران دریا نداره و ستاد مرکزی نیرو دریایی ارتش هست. امکانش هست بعد از جابجایی بیوفتی ستاد.
داداش من تک پسرم نامه تایید از ثبت احوال و باید قبل اعزام به آموزشی ببرم یا قبلش باید از جایی نامه ببرم ثبت احوال تایید کنه؟ آخه یکی میگفت تو آموزشی بهت نامه میدن میبری ثبت احوال تایید مکنه یکی دیگه میگفت از اول باید برم ثبت احوال... ممنون میشمم راهنمایی کنی

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
داداش من تک پسرم نامه تایید از ثبت احوال و باید قبل اعزام به آموزشی ببرم یا قبلش باید از جایی نامه ببرم ثبت احوال تایید کنه؟ آخه یکی میگفت تو آموزشی بهت نامه میدن میبری ثبت احوال تایید مکنه یکی دیگه میگفت از اول باید برم ثبت احوال... ممنون میشمم راهنمایی کنی
پادگان نامه درخواست میده ثبت احوال مینویسه در پاسخ به درخواست نامه به شماره***
برای اون شماره نامه باید اول پادگان نامه بده

محمد زارعی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واسه اینکه یگان برم ستاد نیروی دریایی ارتش تهران چقدر احتمالش هست? با شرط تک پسری . یعنی احتمال اینکه نزدیکترین پادگان برم بیشتره یا ستاد یا فرقی نداره

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
منظورم انتقالی نیست یعنی جابجایی تاریخ اعزارم(بار اول و قبل از آموزشی) - هر چند که خود **** وظیفه هم هیچ زبونی نمیفهمه امروز رفتم گفتن اصلا نه جابجایی داریم نه انتقالی نه تاریخ اعزام عوض میشه! انگار ما خیلی عاشق و دل شیفته سربازی هستیم منت هم دارن برای ما !!
خب شاید درست توجیهشون نکردیو نباید بگی جابجایی. باید بگی تعجیل یا تمدید تاریخ اعزام. والا ما شهرمون رفتیم پلیس +10 یه خانم با شخصیت پشت باجه بود . بش گفتم اینایی که این روزا دفترچه پست میکنن اکثرا میفتند برج 6 . ما هم برج 6 برامون ایده ال بود/ واکسن زدیم و مدارک و بردیم و دفترچه پست کرد برامون این خانم با شخصیت. بعد بهم گفت ده دقیقه بشین ببینم جوابش میاد؟ آقا ما نشستیم بد صدام زد گفت آقا برج یش اعزامتون خورده. وایسا کارت سبز اعزامتم بدم . داد بهمون و ما هم برج 6 اعزام شدیم و 20 ماه بعد ترخیص.

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
شما تجربه مشابهی داشتید؟ نامه در چه زمینه ای بگیرم؟

Sent from my D6633 using Tapatalk
آقا من خودم نه اما همکلاسیم دقیقا 3 ماه اضاف خدمت خورده بود قبل اعزام. چرا؟ چون اینکه قبل کنکور، سال اول قبول نشده بود و سال دوم میخواست امتحان بده. میگفتن سال دوم قبل از اینکه کنکور بده باید دفترچه پست بکرده که اگر قبول نشد میرزفت خدمت. منتها سال دوم دفترچه پست نکرده. اینا هم براش غیبت غیر موجه زده بودن. 3 ماه اضاف خورده بود. رفت "اداره خدمات آموزشی" دانشگاه عزیز. از اونجایی که کسی که کارای خدمات آموزشی رو انجام میداد آدم کار راه بندازی بود بهش یه نامه که نمیدونم چی چی بود داد بهش ، گفت برو پلیس +10 فک کنم. یا **** وظیفه. یادم نیست حقیقت . یکی از این دو جا. خلاصه رفت و غیبتش تصحیح شد. حالا شما هم فقط یکار باید بکنی . اونم اینه که بری اداره خدمات آموزشی دانشگاتون. انشالله اونا هم کار راه بنداز باشن

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
واسه اینکه یگان برم ستاد نیروی دریایی ارتش تهران چقدر احتمالش هست? با شرط تک پسری . یعنی احتمال اینکه نزدیکترین پادگان برم بیشتره یا ستاد یا فرقی نداره
احتمالش زیاده اگه حین آموزشی نامه ثبت احوالو ببری. هر چند 100 درصد نیست . پادگان نیرو دریایی فک نمیکنم داشته باشه ارتش توی تهران

محمد زارعی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راهی هست از اول تقسیم بشم؟ رفتم پلیس +10 ولی گفت کد خوردی مگه اینکه بیماری داشته باشی بجز اینا با بند پ دیگه هیچ راهی واسه تقسیم مجدد نیست؟ اگه نرم خودمو معرفی کنم بعد ۱ ماه برم امکانش هست دوباره تقسیم بششم. حالا اضافی میزنن مهم نیست اگه کسی راهی میدونه بگه ممنون

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
راهی هست از اول تقسیم بشم؟ رفتم پلیس +10 ولی گفت کد خوردی مگه اینکه بیماری داشته باشی بجز اینا با بند پ دیگه هیچ راهی واسه تقسیم مجدد نیست؟ اگه نرم خودمو معرفی کنم بعد ۱ ماه برم امکانش هست دوباره تقسیم بششم. حالا اضافی میزنن مهم نیست اگه کسی راهی میدونه بگه ممنون
تنها راهش استعلاجی و مریضی دو سه روز قبل از تاریخ اعزام هست. در صورت مریضی دکتر متخصص برات استعلاجی مینویسه و شما دباره باید دفترچه پست کنید. توضیحات تکمیلی **** وظیفه بت میده

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
بعد از گرفتن برگ سبز باز هم میشه برای معافی پزشکی اقدام کرد؟ چه جوری؟

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
بعد از گرفتن برگ سبز باز هم میشه برای معافی پزشکی اقدام کرد؟ چه جوری؟
تا روز آخر خدمت هم در صورت داشتن دلیلی مبنی بر معافیت پزشکی ، میتونید معافیت بگیرید

frank008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
سلام دوستان من 1/4/96 اعزام پادگان مالک اشتر اراک هستم سوال هایی داشتم خوشحال میشم از راهنمایتون استفاده ببرم ،
من کارت دوره 45 روزه هم دارم آیا برای ناجا تاثیر داره ؟
آیا لازمه پولی به همراه خودم ببرم ؟

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان من 1/4/96 اعزام پادگان مالک اشتر اراک هستم سوال هایی داشتم خوشحال میشم از راهنمایتون استفاده ببرم ،
کارت سبز فقط برای ارتش بی تاثیر هست بقیه جاها آموزشی نصف میشه
پول کم ببر کسی نبوده که از لوازمش دزدی نکنن بجاش کارت بانکی حتما ببر

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
ما بش میگفتیم هتل مالک- هرچند آموزشیه دیگه باید کار کنی

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
کارت سبز فقط برای ارتش بی تاثیر هست بقیه جاها آموزشی نصف میشه
پول کم ببر کسی نبوده که از لوازمش دزدی نکنن بجاش کارت بانکی حتما ببر
برا نیرو زمینی **** اصلا آموزشی ندارن با کارت سبز- نیرو دریایی **** هم 1 هفته تا 10 روز بنده خدایی رو نگه داشتن.
نیرو انتظامی هم 21 روز فک کنم نگه میدارن با برگ سبز.

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
یه نفر رو پیدا کردم که یه بیماری داره که هر کی داشته باشه در جا معاف دائم میشه برای این بیماری نامه و مدارک هم داره ولی خودش کاری به سربازی نداره و بدردش نمیخوره - سوال خیلی مهم دارم اینه که در مدارک میشه اسم و مشخصات صاحب بیماری را تغیر داد؟

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان. من کارشناسی ارشد دارم و 4 ماهه که وارد دوره ی غیبت شدم. اگه الان بخوام دفترچه پست کنم با توجه به اینکه تک پسر خانواده هستم چقدر امکانش هست شهر خودم بیفتم؟ آیا غیبت من باعث میشه از خدمت در شهر خودم جلوگیری بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

❤️️

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوستان. من کارشناسی ارشد دارم و 4 ماهه که وارد دوره ی غیبت شدم. اگه الان بخوام دفترچه پست کنم با توجه به اینکه تک پسر خانواده هستم چقدر امکانش هست شهر خودم بیفتم؟ آیا غیبت من باعث میشه از خدمت در شهر خودم جلوگیری بشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
الان پست کنی میخوری به اوج زمستون. صبر کن دو ماه دیگه پست کن
سربازی ارشد باشی یا دوم ابتداریی فرقی نمیکنه فقط ارتش طبقه بندی مدرکی داره

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
یه نفر رو پیدا کردم که یه بیماری داره که هر کی داشته باشه در جا معاف دائم میشه برای این بیماری نامه و مدارک هم داره ولی خودش کاری به سربازی نداره و بدردش نمیخوره - سوال خیلی مهم دارم اینه که در مدارک میشه اسم و مشخصات صاحب بیماری را تغیر داد؟
به هیچ عنوان همچین کاری نکن. چرا؟ چون شما رو به بیمارستان و متخصص معتمد معرفی میکنن و در صورت اثبات جعل مدرک برات دردسر میشه دوست عزیز. این راههای پیش پا افتاده ذهن هر مشمول سربازی میرسه ولی انجام نمیدن

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
شما اضاف میخوری اما تک پسریت احتمال زیاد میفتی شهر خودت. زمان ما ک اینطور بود. اضافت هم احتمال بخشش حین خدمت داری.

بالا