درست میگن هر پادگانی بازداشتگاه داره، جایی که ما خدمت میکردیم یه درمانگاه بود به اسم "درمانگاه سیدالشهدا **** چابهار" تبعیدگاهی بود برای خودش ، هر سربازی که از دستور مافوقش سرپیچی میکرد یا دعوا و خلاف میکرد منتقلش میکردند اونجا.
از بدشانسیم من هم افتادم اونجا، از ۷ صبح کارم شروع می شد تا ۲ ظهر ، دو ساعت استراحت ، ناهار . دوباره ساعت ۴ میومدم بالا تا ۱۱ شب .
کارمون خیلی سنگین بود.بومی هم بودم ۳۰ دقیقه تا خونه ام فاصله داشتم ولی فقط جمعه ها تعطیل بودم و میتونستم بیام خونه م.
با وجود اینکه ستوان سوم بودم و لیسانس it ولی بیشتر از همه کار میدادند به من. خلاصه بگم اونجا یه تبعیدگاه به معنای واقعی بود.
اگر نظافت بخشت رو انجام میدادی ولی افسرشب میومد کمی گرد و خاک میدید اضاف می نوشت یا دوباره یک نصفه شب از خواب بیدارت میکرد که بخشت رو نظافت کنی.
چپ و راست برای سربازهای بیچاره اضاف می نوشتند ، چندین نفر هم به دلایل مختلف مواد ، دزدی، دعوا،حمل گوشی لمسی، سرپیچی از دستور مافوق و.... رفتند دادگاه **** و بازداشتگاه.
و اما بازداشتگاه: سربازی رو که میخواستند ببرند بازداشتگاه، یه کادری با سرباز میومدند دنبالش با دستبند و وضعیت کاملا نظامی میبردند بازداشتگاه.
بازداشتگاه هم یه جایی با ۵ یا ۶ کیلومتر فاصله در یه پادگان جدا بود، یه اتاق تاریک با یه در و پنجره.
قبل از ورود به بازداشتگاه سر سرباز بدبخت رو هم کچل میکردند.
با هر بدبختی بود خدمتم دو هفته پیش تموم شد و این دوران رو هیچ وقت از ذهنم پاک نخواهد شد.
و این بود خلاصه ی خدمت در " درمانگاه **** سیدالشهدا چابهار"
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
تموم کردن خدمتت به سلامتی باشه داداش
منم سپا بودم نزدیک 5 ماه پیش تموم کردم تو یکی از نواحی مشهد بودم خوبی و بدی هاشو کنار هم بذارم خدمت تو نواحی خوبه...
نواحی یه خوبی که دارن اینه که با مردم زیاد سروکار دارن و کارای بسیج رو انجام میدن و عملیات و... مگه مربوط به بسیج باشه که درگیر باشن در غیر اینصورت هیچی که در یه کلمه میشه گفت قسمت اداری سپا هستن.البته اینم بگم کسی که خدمتش افتاد تو سپا باید سطح انتظاراتش رو بیاره پایین تا اگه یه موقع یه مسئله ای پیش بیاد بتونه با خودش کنار بیاد.
خلاصه خدمت تو هر جایی مثه یه چشم به هم زدن میگذره من که نفهمیدم کی شروع شد کی تموم شد فقط سعی کنید از همین فرصت به نفع خودتون استفاده کنید.