همه جا که میگن یه بازداشتگاه هم هست اونجا, فقط سوالم اینه که جریانش چیه؟ مثل کلانتری هست پرونده سازی و... هم داره ؟
درست میگن هر پادگانی بازداشتگاه داره، جایی که ما خدمت میکردیم یه درمانگاه بود به اسم "درمانگاه سیدالشهدا **** چابهار" تبعیدگاهی بود برای خودش ، هر سربازی که از دستور مافوقش سرپیچی میکرد یا دعوا و خلاف میکرد منتقلش میکردند اونجا.
از بدشانسیم من هم افتادم اونجا، از ۷ صبح کارم شروع می شد تا ۲ ظهر ، دو ساعت استراحت ، ناهار . دوباره ساعت ۴ میومدم بالا تا ۱۱ شب .
کارمون خیلی سنگین بود.بومی هم بودم ۳۰ دقیقه تا خونه ام فاصله داشتم ولی فقط جمعه ها تعطیل بودم و میتونستم بیام خونه م.
با وجود اینکه ستوان سوم بودم و لیسانس it ولی بیشتر از همه کار میدادند به من. خلاصه بگم اونجا یه تبعیدگاه به معنای واقعی بود.
اگر نظافت بخشت رو انجام میدادی ولی افسرشب میومد کمی گرد و خاک میدید اضاف می نوشت یا دوباره یک نصفه شب از خواب بیدارت میکرد که بخشت رو نظافت کنی.
چپ و راست برای سربازهای بیچاره اضاف می نوشتند ، چندین نفر هم به دلایل مختلف مواد ، دزدی، دعوا،حمل گوشی لمسی، سرپیچی از دستور مافوق و.... رفتند دادگاه **** و بازداشتگاه.
و اما بازداشتگاه: سربازی رو که میخواستند ببرند بازداشتگاه، یه کادری با سرباز میومدند دنبالش با دستبند و وضعیت کاملا نظامی میبردند بازداشتگاه.
بازداشتگاه هم یه جایی با ۵ یا ۶ کیلومتر فاصله در یه پادگان جدا بود، یه اتاق تاریک با یه در و پنجره.
قبل از ورود به بازداشتگاه سر سرباز بدبخت رو هم کچل میکردند.
با هر بدبختی بود خدمتم دو هفته پیش تموم شد و این دوران رو هیچ وقت از ذهنم پاک نخواهد شد.
و این بود خلاصه ی خدمت در " درمانگاه **** سیدالشهدا چابهار"
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk