شما هم مثل دوست بالایی شعورت نمی رسد همان پاسخ را بخوان تا دستگیرت شود اوضاع از چه قرار است. این توهین نیست، نرسیدن شعور یعنی شما قدرت درک و تجزیه تحلیل نداری.
به به! چه خاطره شیرینی 6 تا 9 ماه الاف باشی تا بروی خدمت سپس 21 ماه را بدون جیره و مواجب حمالی مفت کنی آخر هم بدون اینکه بگویند دستت درد نکند پست تر از حیوان از پادگان بیرون بیاندازنت.... به به
دلمان شاد شد با این خاطره شیرین
من شما رو تگ کردم که جواب دادی به من و افاضات فرمودین ؟
یه جواب دادم ظاهرا زیادی تند بود پاک فرمودن /
سعی میکنم مودبانه جوابتو بدم گرچه میخ آهنین نرود در سنگ و تربیت شما کار پدر مادر بوده که کوتاهی کردن .
1.خدمت هر چقدرم ظالمانه باشه یک فایده داره اونم تربیت کردن و کنترل کردن آدمای خود محور و تک رو و بی ادبه . البته ظاهرا در مورد تو خدمت هم کارساز نبوده .
2.ممکنه بلایی سر شما اومده باشه توی خدمت که انقدر دلت پره . بی لیاقتی و ضعیف بودنتو به دیگران تعمیم نده . تجربه گرفتن از بدبختیا هم عرضه میخواد .
3.میتونی تا آخر عمرت غر بزنی و فحش بدی مثل بچه ای که بجای درس گرفتن فقط تکرار میکنه کارشو . ولی انتظار نداشته باش دیگرانم همین حس و داشته باشن . نظرات فخیمه و عاری از ادبتو شنیدیم . این تاپیک واسه کمک به دیگرانه نه اینکه بیای و هر چی به ذهن کودکانه و بدون قدرت تحلیلت میرسه خالی کنی .
4.یه بار خدمت واست کمه .
راجب معاف از رزم دوستان بدونن جا با جا فرق میکنه . روی حرفای
صد من یه غاز یه سری آدم بنجل تصمیم نگیرین .