سلام. رفقا معاف از رزم در کل خوبه یا بد؟ روی درجه هم تاثیر داره؟
معاف رزمی چیز الکی هست ! معاف پست نیست ! مگر شرایط خاص !
فقط رژه و نگهبانی با اسلحه نداشتن بقیه اش با سربازای دیگه هیچ فرقی نمیکردن ، اکثرا هم کارهای نظافت بهشون میدادن ! میگفتن نون و ... پادگان رو میخورید باید مفید باشید
آخر پست اول نوشته نصف شب گاز اشک آور میزنن با تییرمشقی، راسته؟
میخوای بری بلاخره؟ :general711:
واسه آموزشی هست این چیزا ، البته گاز اشک آورد ننداختن ، تیر و انفجار و خشم شب و ... فقط تو اردوی آخر روزای آموزشی بود ، روزای دیگه اش نه ، انقدر رژه و تاکتیک و... کار میکردن همه بی جوون بودن ساعت 9:45 خاموشی که میزدن همه مثل جنازه میخوابیدن ، البته قبل این ساعت میومدن اگه کسی بیرون بود یا جوراباشو نشسته بود ، بعد خاموشی طرفو میبردن بیرون غلط و سینه خیز و ... اذیتش میکردن
اموزشی با وجود اینکه خیلی سخت بگیرن ولی بازم تموم میشه خیال راحت 2 ماه بیشتر نیست ، ما یه تمرینات عجیب غریبی داشتیم انگار تو همون دوران دفاع مقدس موندن ! پرش از کامیون در حال حرکت و کمین کردن کنار جاده !! پیاده روی 25 کیلومتری ! توی بیابون با یک قمقمه اب وکل وسایل. .... اسلحه و ... 2 کیلومتر با ماسک شیمیایی که حالت عادیش هم نمیتونی باهاش نفس بکشی ! حالا آفتاب میزنه رو کلت !! داری میپکی ماسک هم بزاری :general607: خلاصه زیاد بود این چیزا ولی همونطور که گفتم 2 ماه خیلی سریعتر از اون چیزی که در ادامه در انتظارته میگذره !!
من بقیه خدمتم رو مرز بودم یک جای بسیار مزخرف که روزی صدبار میگفتم صد رحمت به آموزشی !! از کوهپیمایی های بسیار مسخره و پست های نافرم ! بیخوابی های وحشتناک ! پدافند ها و آماده باش های پیاپی ....!!