• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
سلام. رفقا معاف از رزم در کل خوبه یا بد؟ روی درجه هم تاثیر داره؟
در ضمن اصلا دنبال درجه نباش چون درجه تا حدود زیادی برای سرباز وظیفه اصلا اثر نداره اما برای اطلاع خودت آره یه درجه کمتر از افراد معمولی بت میدن. مثلا حداکثر درجه لیسانس وظیفه سالم ستوانسوم هست و حداکثر درجه لیسانس وظیفه معاف از رزم استوار یکم/

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
آخر پست اول نوشته نصف شب گاز اشک آور میزنن با تییرمشقی، راسته؟

نه بابا
اون واس قدیم بود
واسه ما ک نزدن بقیه بچه ها هم در جاهای مختلف بودن نشنیدم کسی بگه از اینکارا کردن

اموزشی بهترین دوران خدمت هست یگان شخمیه

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
من دوره کد مولد برق سیستم های رادار خوردم بابلسر آیا بعد از دوره کد توی شهر خودم که تهران هست میوفتم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
درجه هم میدن بعد از دوره کد یا نه ؟

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

معاف از رزم خیلی خوبه
حتما بگیر
رژه نمیری اگر معاف از رزم باشی اگر به زور خواستن رژه بری میتونی بری بیمارستان نامه بگیری یا پیش مافوقش ازش شکایت کنی
من معاف از رزم بودم و اموزشی نیروی هوایی ارتش بودم و بیشتر از ده قدم رژه نرفتم ورزش هم نکردم
تیر اندازی رو گفتن بیاید و با کمال میل خودم رفتم چون علاقه داشتم
نگهبانی هم به همه میدادن به منم دادن ولی همین که ورزش و رژه (مسخره بازیای دوران اموزشی) نرفتم خیلی راضیم

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
معاف رزمی چیز الکی هست ! معاف پست نیست ! مگر شرایط خاص !
فقط رژه و نگهبانی با اسلحه نداشتن بقیه اش با سربازای دیگه هیچ فرقی نمیکردن ، اکثرا هم کارهای نظافت بهشون میدادن ! میگفتن نون و ... پادگان رو میخورید باید مفید باشید
آخر پست اول نوشته نصف شب گاز اشک آور میزنن با تییرمشقی، راسته؟
میخوای بری بلاخره؟ :general711:
واسه آموزشی هست این چیزا ، البته گاز اشک آورد ننداختن ، تیر و انفجار و خشم شب و ... فقط تو اردوی آخر روزای آموزشی بود ، روزای دیگه اش نه ، انقدر رژه و تاکتیک و... کار میکردن همه بی جوون بودن ساعت 9:45 خاموشی که میزدن همه مثل جنازه میخوابیدن ، البته قبل این ساعت میومدن اگه کسی بیرون بود یا جوراباشو نشسته بود ، بعد خاموشی طرفو میبردن بیرون غلط و سینه خیز و ... اذیتش میکردن
اموزشی با وجود اینکه خیلی سخت بگیرن ولی بازم تموم میشه خیال راحت 2 ماه بیشتر نیست ، ما یه تمرینات عجیب غریبی داشتیم انگار تو همون دوران دفاع مقدس موندن ! پرش از کامیون در حال حرکت و کمین کردن کنار جاده !! پیاده روی 25 کیلومتری ! توی بیابون با یک قمقمه اب وکل وسایل. .... اسلحه و ... 2 کیلومتر با ماسک شیمیایی که حالت عادیش هم نمیتونی باهاش نفس بکشی ! حالا آفتاب میزنه رو کلت !! داری میپکی ماسک هم بزاری :general607: خلاصه زیاد بود این چیزا ولی همونطور که گفتم 2 ماه خیلی سریعتر از اون چیزی که در ادامه در انتظارته میگذره !!
من بقیه خدمتم رو مرز بودم یک جای بسیار مزخرف که روزی صدبار میگفتم صد رحمت به آموزشی !! از کوهپیمایی های بسیار مسخره و پست های نافرم ! بیخوابی های وحشتناک ! پدافند ها و آماده باش های پیاپی ....!!

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
معاف رزمی چیز الکی هست ! معاف پست نیست ! مگر شرایط خاص !
فقط رژه و نگهبانی با اسلحه نداشتن بقیه اش با سربازای دیگه هیچ فرقی نمیکردن ، اکثرا هم کارهای نظافت بهشون میدادن ! میگفتن نون و ... پادگان رو میخورید باید مفید باشید

میخوای بری بلاخره؟ :general711:
واسه آموزشی هست این چیزا ، البته گاز اشک آورد ننداختن ، تیر و انفجار و خشم شب و ... فقط تو اردوی آخر روزای آموزشی بود ، روزای دیگه اش نه ، انقدر رژه و تاکتیک و... کار میکردن همه بی جوون بودن ساعت 9:45 خاموشی که میزدن همه مثل جنازه میخوابیدن ، البته قبل این ساعت میومدن اگه کسی بیرون بود یا جوراباشو نشسته بود ، بعد خاموشی طرفو میبردن بیرون غلط و سینه خیز و ... اذیتش میکردن
اموزشی با وجود اینکه خیلی سخت بگیرن ولی بازم تموم میشه خیال راحت 2 ماه بیشتر نیست ، ما یه تمرینات عجیب غریبی داشتیم انگار تو همون دوران دفاع مقدس موندن ! پرش از کامیون در حال حرکت و کمین کردن کنار جاده !! پیاده روی 25 کیلومتری ! توی بیابون با یک قمقمه اب وکل وسایل. .... اسلحه و ... 2 کیلومتر با ماسک شیمیایی که حالت عادیش هم نمیتونی باهاش نفس بکشی ! حالا آفتاب میزنه رو کلت !! داری میپکی ماسک هم بزاری :general607: خلاصه زیاد بود این چیزا ولی همونطور که گفتم 2 ماه خیلی سریعتر از اون چیزی که در ادامه در انتظارته میگذره !!
من بقیه خدمتم رو مرز بودم یک جای بسیار مزخرف که روزی صدبار میگفتم صد رحمت به آموزشی !! از کوهپیمایی های بسیار مسخره و پست های نافرم ! بیخوابی های وحشتناک ! پدافند ها و آماده باش های پیاپی ....!!
یعنی چی 9:45 خواب اجباری؟! یعنی برای مسواک و... فرصت و وقت نمیزارن؟ میگفتن باید از ماشین در حال حرکت پرید بیرون ولی فکر نمیکردم از کامیون!

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
یعنی چی 9:45 خواب اجباری؟! یعنی برای مسواک و... فرصت و وقت نمیزارن؟ میگفتن باید از ماشین در حال حرکت پرید بیرون ولی فکر نمیکردم از کامیون!
اره خاموشیه :general306::general112: البته خواب تو خدمت نعمته :general711: بعد شام به این ور تا ساعت 9:45 هرکاری داری باید انجام بدی
کامیون ده تن از اینا
96875_1334419525.jpg
:general711:

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
برای ما 930 بود. خب از نزدیک غروب تا 9:30 وقت داری برای شستن جوراب و لباس و دستشویی تنظیم ریش.
ضمنا بعد از 930 یک ساعت قرق هست آسایشگاه. یعنی کسی نمیتونه رفت و آمد کنه . دستشویی هم نمیتونی بری. البته قاچاقی با نگهبان هماهنگ کنی میتونی بری ولی قانون قرق اینه.
خواب اجباری؟؟؟؟ خخخخخ بت قول میدم حداکثر رب ساعت میتونی توی تخت بیدار باشی از بس خسته ای.
از ماشین در حرکت و پیاده روی های نختلف بستگی به پادگانت داره. برای بعضیا اصلا پیاده روی 25 کیلومتری هم نمیبرن

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
یادمه میدون تیر روی تپه ی روبروی پادگان بود. باید از تونول زیرگذر یه خیابون رد میشدیم. با کمر خمیده چون ارتفاع داشت. فرمانده ها اسمشو گذاشته بودن تونل خود شناسی. چون صدای انواع احشام و جانورهایی که هنوز کشف نشده بودن از توی تونل میومد :دی

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
برای ما 930 بود. خب از نزدیک غروب تا 9:30 وقت داری برای شستن جوراب و لباس و دستشویی تنظیم ریش.
ضمنا بعد از 930 یک ساعت قرق هست آسایشگاه. یعنی کسی نمیتونه رفت و آمد کنه . دستشویی هم نمیتونی بری. البته قاچاقی با نگهبان هماهنگ کنی میتونی بری ولی قانون قرق اینه.
خواب اجباری؟؟؟؟ خخخخخ بت قول میدم حداکثر رب ساعت میتونی توی تخت بیدار باشی از بس خسته ای.
از ماشین در حرکت و پیاده روی های نختلف بستگی به پادگانت داره. برای بعضیا اصلا پیاده روی 25 کیلومتری هم نمیبرن
اومدیم و یک نفر خواست ب ش ا ش ه باید چکار کنه؟ یک ساعت یا تا صبح منتظر بمونه یا همونجا...؟!

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
اومدیم و یک نفر خواست ب ش ا ش ه باید چکار کنه؟ یک ساعت یا تا صبح منتظر بمونه یا همونجا...؟!
قرق یک ساعته. سربازی که نتونه خودشو نگه داره چطور میخواد پست نگهبانیشو نگه داره :دی

falang

Registered User
لایک‌ها
382
من 2 ماه آموزشیم ارتش 02 بودم پرندک بعدش دوره کد خوردم اصفهان مرآتو یگان هم افتادم قزوین 21 ماه خدمت کردم سختی های زیادی کشیدم با همه بدی هاش تموم شد یادش بخیر
آموزشی با اینکه سخته بخصوص روزهای اولش تا عادت کنی بهترین دوران خدمت هست تو آموزشی معرفتها بیشتر برخلاف یگان که نامردی ها بیشتره
برای آموزشی خیلی به مرخصی فکر نکنید البته جایی که من بودم مرخصیش خوب بود
تو آموزشی شایعه زیاد هست تو هرموضوعی توجه نکنید تا زمانی که افسران آموزش موردی نگفتن باور نکنید پماد لباس زیر حوله همه وسایل شخصی حتما یه دست با خودتون داشته باشید هرچند معمولا بوفه این چیزا رو داره و مورد آخر اینکه آسون بگیرید برای هرچیز سختی خیلی حرص جوش نزنید

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
معاف از رزم چیز خوبیه . بستگی به پادگانتم داره . پادگان ما نه رژه رفتن نه ورزش کردن نه میدون تیر نه اردو . فقط نظافت و نظافت و نظافت . هیچ تاثیری توی کارتت هم نداره . واسه شغل و اینا هم بی تاثیره . دوستای خودم نمونه ی زنده ان .

shahin12

Registered User
لایک‌ها
141
معاف از رزم چیز خوبیه . بستگی به پادگانتم داره . پادگان ما نه رژه رفتن نه ورزش کردن نه میدون تیر نه اردو . فقط نظافت و نظافت و نظافت . هیچ تاثیری توی کارتت هم نداره . واسه شغل و اینا هم بی تاثیره . دوستای خودم نمونه ی زنده ان .
دوست عزیز با عرض شرمندگی باهاتون موافق نیستم. این کارت بیشت از اونچیزیه که نشون میده. الکترونیکی اگه لازم باشه اطلاعاتت رو استخراج میکنه یه سازمان خواصی. معاف از رزم که شدی باید قید یه سری کارا رو بزنی. مثلا قید شغل نظامی . یا اگر شغلی که انتخاب کردی نیاز به سلامت روانی داشته باشه و شما معافیت از رزمت بخاطر افسردگی و سابقه خودکشی و ... باشه به هیچ وجه اون شغل بهت نمیرسه
ولی اگه منظورتون شغلایی مثل کارمندی و مهندسی و.... آره بی تاثیره

mtostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام ، منم افتادم هادی شهر برای آموزشی ، ماه بعد هم یه شانسی آوردم ماه رمضون هستش امیدوارم آسون بگیرن ، مدرکمم فوق دیپلم هستش 2/19 اعزامم هستش ;););) کسی میدونه چطوریه اونجااا ، اصلا توی آموزشی مدرک مهمه ؟؟؟

Last edited:

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
دوست عزیز با عرض شرمندگی باهاتون موافق نیستم. این کارت بیشت از اونچیزیه که نشون میده. الکترونیکی اگه لازم باشه اطلاعاتت رو استخراج میکنه یه سازمان خواصی. معاف از رزم که شدی باید قید یه سری کارا رو بزنی. مثلا قید شغل نظامی . یا اگر شغلی که انتخاب کردی نیاز به سلامت روانی داشته باشه و شما معافیت از رزمت بخاطر افسردگی و سابقه خودکشی و ... باشه به هیچ وجه اون شغل بهت نمیرسه
ولی اگه منظورتون شغلایی مثل کارمندی و مهندسی و.... آره بی تاثیره
بله خوب منظور شغل هایی هستش که اکثریت میرن سمتش .
(گرچه واسه مواردی که گفتی هم مثال نقض دارم که گواهی سلامت گرفتن بعد از خدمت و رفتن سر کار . ولی حرفتون کاملا درسته و باید احتیاط کرد توی این موارد خاص)

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
ممنون از همه دوستان

به نظر خودم با این تفاسیر معاف از رزم مهمترین مزیتش همین هست که به طرف اسلحه نمیدن و در نتیجه مناطق عملیاتی و خطرناک !!! هم قطعا نمیفته .

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
من ف آماد و پش منطقه 3 افتادم....

نامردا از دم دادنمون به پاسدار خونه.....من هم کلش 1 ماه هستم با توجه به یه سری ماجرا هایی که هستش.

چه طوری پیشنهاد میکنید بپیچونم اون 1 ماه رو هم؟وااقعا رو مخ و اعصابه نگهبانی رو برچک

mri پام رو ببرم امکان داره یه 10 -15 روز بتونم تا برم کمیسیون و این چیزا بپیچونم؟

راهی داره تو همون پاسدار خونه برم مثلا رکنی جایی؟گروهبان 2 و فوق دیپلم کامپیوتر هستم و بقیه همه سرباز

لطفا یکی سریعتر کمک کنه که از شنبه بدبختی ها شروعه

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
ممنون از همه دوستان

به نظر خودم با این تفاسیر معاف از رزم مهمترین مزیتش همین هست که به طرف اسلحه نمیدن و در نتیجه مناطق عملیاتی و خطرناک !!! هم قطعا نمیفته .
من منطقه عملیاتی بودم کلی معاف رزم داشت ! برای نظافت و اشپزخونه و .... ازشون استفاده میشد

بالا