• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

at222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی هست امریه داشته باشه یعنی مطمئن باشه که امریه شده ولی عنوان امریه دار تو برگه سفیدش ذکر نشده باشه؟

seul

Registered User
لایک‌ها
261
این ویدئو تو آموزشی واقعیت داره؟!
http://www.aparat.com/v/gSVzP
میتونه واقعی باشه. اما نه آموزشی معمولی. دوره های مختلفی داریم که مال سرباز معمولیا از این خبرا نیست.

اینقد سخته فهمیدن این مساله ؟ دارن به زبان عربی صحبت میکنن و لباس نظامی عربی دارن :|
اون طور که شنیدم، همین ایران هم داره از اینا. چیه مگه که نداشته باشه؟:D اینا چیزی نیست. خیلی بدتر از اینا رو از آدم معتبر شنیدم که وجود داره. مخصوصا توی آموزش یه نوع یگان ویژه که یه اسم خاصی داشت و الان یادم نمیاد

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
منم لیسانسم از تهران انشالا قسمت بشه ببینمت نگران جاشم نباش شنیده حاکی از اینه که جاش بد نیس با لیسانسه ها بد تا نمیکنن
چیو بد تا نمیکنن!! الان همه لبسانس دارن همه، یکی بگیر دو تا ببر، پس این چیزی که ما داریم هیچ ارزشی نداره مقل بقیه رفتار میکنن

seul

Registered User
لایک‌ها
261
چیو بد تا نمیکنن!! الان همه لبسانس دارن همه، یکی بگیر دو تا ببر، پس این چیزی که ما داریم هیچ ارزشی نداره مقل بقیه رفتار میکنن
دقیقا. اون دوران فتحعلی شاه بود که لیسانس قرب و منزلت داشت.
دوست من تیر 95 اعزام بود. گفت الان اینجوری شده که به لیسانس ها هم درجه گروهبان میدن و دیگه ستوانی خیلییی کم میدن. از 45 نفر 3 تاشون ستوان 3 شدن بقیه گروهبان یکم.
دیگه میدونین که گروهبان یکم هم چقدر پست و بدبختی داره. کلا به حساب لیسانس نباشین. مگر اینکه خیلیی شانس بیارین.
من خودم حساب کردم که دارم به عنوان یه دیپلمه میرم. اینجوری سختیش کمتر به چشم میاد:D

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
دوستان عزيز دكتر با معافى من موافقت كرد اما خب گفتن چند روز ديگه بيا.
رفتم فرستادنم پيش رييس گفت بايد جاى ديگرى هم مطرح بشه!
به نظرتون قضيه چيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان عزيز دكتر با معافى من موافقت كرد اما خب گفتن چند روز ديگه بيا.
رفتم فرستادنم پيش رييس گفت بايد جاى ديگرى هم مطرح بشه!
به نظرتون قضيه چيه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
شورای پزشکی! اون یک نفر موافقی میکنه برای معافی بعد میری شورای پزشکی یعنی چند نفر که یکیشون هم مخالفت کنه معاف نمیشی

miladd.shiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
والا من دو اردیبهشت اعزامم اموزشی همشون یه جورن دیگه
خدمتم هرچی سخت بگیری بدتره
مگه میخوان چیکار کنن مخصوصا اموزشی که همش میخواد خاطره سازی بشه
انرژی مثبت تولید کن حداقل :(:general506:

miladd.shiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
شورای پزشکی! اون یک نفر موافقی میکنه برای معافی بعد میری شورای پزشکی یعنی چند نفر که یکیشون هم مخالفت کنه معاف نمیشی
تو این یک سالی که دنبال معافی بودم خیلی ها رو دیدم که اومدن ، معاف شدن و بهشون گفته شده که کارت میاد براتون!
با این اوصاف ، آیین نامه و وضعیت جسمی و ... همش کشک!
اسمش شورای پزشکیه دیگه! کمیسیون! شورای عالی!
اینا تفاوت خاصی نداره؟

seul

Registered User
لایک‌ها
261
اتفاقا دوره ی سختش همون آموزشیشه:D البته توی خود اون مدت برات سخته. بعدا (10 سال دیگه) میگی همون 2 ماه آموزشی بیشتر از همه‌ش حال داد. اون هم به این خاطره که بقیه‌ی مدت سربازی رو در بطالت کامل به سر میبری و اینجوری میشه که آهودُو زدنِ آموزشی برات لذت‌بخش‌ترین قسمت سربازی میشه:D

منم اعزام 2 اردیبهشت هستم غصه نخور. فوقش میمیریم دیگه از اون که بدتر نیست:D

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
یادش بخیر زمان خدمت

بهترین قسمتش آموزشی بود. رفیقا مرد تر بودن پات وامیسادن
اما یگان پر کثافت بود و آدم فروش . تو مخی هم بیشتر بود
بهترین قسمت خدمت آموزشیه

at222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عجب بحث مضحکی، تولید خاطره برای یک عده گدا گشنه و اونهایی ارزش داره که بیکارند و دنبال تفریح و حاشیه هستند و غیر از الافی تو زندگیشون کار دیگه ای نداااارند که انجام بدند، یک عده ای که به تصور خودشون با رفتن به یک شهر با فرهنگ اون شهر آشنا میشن و از اینجور حرفهای خاله زنکی، و الا به نظر من نه آموزشی و نه بقیه خدمت نه تنها خاطره نداره بلکه یاد زجر کشیدن ها و تحقیر و توهین ها به اصل انسانیت خواهید افتاد فقط همین، حالا اگر طرف میخواد تو خیال خودش تصور کنه که مثلا خاطره بوده و چنین و چنان بوده این یک بحث جدا هست یکجور مالیخولیا هست مثل افراد الکی خوش، واقعا تعجب میکنم چطور یک عده ای احمقانه و از روی نادانی دائما میگن خاطره داره، فردی که با این تصورات از سربازی یاد میکنه هیچ پیشرفته تو زندگیش نخواهد کرد چون هنوز قادر نیست شرایط بد رو از شرایط خوب تشخیص بده

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
این ویدئو تو آموزشی واقعیت داره؟!
http://www.aparat.com/v/gSVzP
این ویدیو مربوط به آموزش یگان های تکاور کشور عراق هست و چیز عجیبی نیست و توی همه جای دنیا ازین بدترشم توی کمپ های آموزشی مرسومه و نمیخواد نگران باشید چون دوره های آموزشی سربازای وظیفه تو ایران بشدت آسون و خنده داره

بالا