sergio7
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 57
- لایکها
- 35
معاف از رزم رو اردو نمیبرن
معاف از رزم رو اردو نمیبرن
کسی نبودسلام کسی میدونه باهنر کرمان چطور جاییه
برای اموزشی میگم ها
داداش منم همینجا افتاذمکسی نبود
لیسانس از مشهدداداش منم همینجا افتاذم
بچه کجایی ؟ مدرکت چیه ؟
جوابی نبود.
میتونه واقعی باشه. اما نه آموزشی معمولی. دوره های مختلفی داریم که مال سرباز معمولیا از این خبرا نیست.این ویدئو تو آموزشی واقعیت داره؟!
http://www.aparat.com/v/gSVzP
اون طور که شنیدم، همین ایران هم داره از اینا. چیه مگه که نداشته باشه؟ اینا چیزی نیست. خیلی بدتر از اینا رو از آدم معتبر شنیدم که وجود داره. مخصوصا توی آموزش یه نوع یگان ویژه که یه اسم خاصی داشت و الان یادم نمیاداینقد سخته فهمیدن این مساله ؟ دارن به زبان عربی صحبت میکنن و لباس نظامی عربی دارن :|
منم لیسانسم از تهران انشالا قسمت بشه ببینمت نگران جاشم نباش شنیده حاکی از اینه که جاش بد نیس با لیسانسه ها بد تا نمیکننلیسانس از مشهد
چیو بد تا نمیکنن!! الان همه لبسانس دارن همه، یکی بگیر دو تا ببر، پس این چیزی که ما داریم هیچ ارزشی نداره مقل بقیه رفتار میکننمنم لیسانسم از تهران انشالا قسمت بشه ببینمت نگران جاشم نباش شنیده حاکی از اینه که جاش بد نیس با لیسانسه ها بد تا نمیکنن
دقیقا. اون دوران فتحعلی شاه بود که لیسانس قرب و منزلت داشت.چیو بد تا نمیکنن!! الان همه لبسانس دارن همه، یکی بگیر دو تا ببر، پس این چیزی که ما داریم هیچ ارزشی نداره مقل بقیه رفتار میکنن
شورای پزشکی! اون یک نفر موافقی میکنه برای معافی بعد میری شورای پزشکی یعنی چند نفر که یکیشون هم مخالفت کنه معاف نمیشیدوستان عزيز دكتر با معافى من موافقت كرد اما خب گفتن چند روز ديگه بيا.
رفتم فرستادنم پيش رييس گفت بايد جاى ديگرى هم مطرح بشه!
به نظرتون قضيه چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا من دو اردیبهشت اعزامم اموزشی همشون یه جورن دیگهچیو بد تا نمیکنن!! الان همه لبسانس دارن همه، یکی بگیر دو تا ببر، پس این چیزی که ما داریم هیچ ارزشی نداره مقل بقیه رفتار میکنن
والا من دو اردیبهشت اعزامم اموزشی همشون یه جورن دیگهچیو بد تا نمیکنن!! الان همه لبسانس دارن همه، یکی بگیر دو تا ببر، پس این چیزی که ما داریم هیچ ارزشی نداره مقل بقیه رفتار میکنن
تو این یک سالی که دنبال معافی بودم خیلی ها رو دیدم که اومدن ، معاف شدن و بهشون گفته شده که کارت میاد براتون!شورای پزشکی! اون یک نفر موافقی میکنه برای معافی بعد میری شورای پزشکی یعنی چند نفر که یکیشون هم مخالفت کنه معاف نمیشی
اتفاقا دوره ی سختش همون آموزشیشه البته توی خود اون مدت برات سخته. بعدا (10 سال دیگه) میگی همون 2 ماه آموزشی بیشتر از همهش حال داد. اون هم به این خاطره که بقیهی مدت سربازی رو در بطالت کامل به سر میبری و اینجوری میشه که آهودُو زدنِ آموزشی برات لذتبخشترین قسمت سربازی میشهوالا من دو اردیبهشت اعزامم اموزشی همشون یه جورن دیگه
خدمتم هرچی سخت بگیری بدتره
مگه میخوان چیکار کنن مخصوصا اموزشی که همش میخواد خاطره سازی بشه
انرژی مثبت تولید کن حداقل :general506:
عجب بحث مضحکی، تولید خاطره برای یک عده گدا گشنه و اونهایی ارزش داره که بیکارند و دنبال تفریح و حاشیه هستند و غیر از الافی تو زندگیشون کار دیگه ای نداااارند که انجام بدند، یک عده ای که به تصور خودشون با رفتن به یک شهر با فرهنگ اون شهر آشنا میشن و از اینجور حرفهای خاله زنکی، و الا به نظر من نه آموزشی و نه بقیه خدمت نه تنها خاطره نداره بلکه یاد زجر کشیدن ها و تحقیر و توهین ها به اصل انسانیت خواهید افتاد فقط همین، حالا اگر طرف میخواد تو خیال خودش تصور کنه که مثلا خاطره بوده و چنین و چنان بوده این یک بحث جدا هست یکجور مالیخولیا هست مثل افراد الکی خوش، واقعا تعجب میکنم چطور یک عده ای احمقانه و از روی نادانی دائما میگن خاطره داره، فردی که با این تصورات از سربازی یاد میکنه هیچ پیشرفته تو زندگیش نخواهد کرد چون هنوز قادر نیست شرایط بد رو از شرایط خوب تشخیص بدهوالا من دو اردیبهشت اعزامم اموزشی همشون یه جورن دیگه
خدمتم هرچی سخت بگیری بدتره
مگه میخوان چیکار کنن مخصوصا اموزشی که همش میخواد خاطره سازی بشه
انرژی مثبت تولید کن حداقل :general506:
این ویدیو مربوط به آموزش یگان های تکاور کشور عراق هست و چیز عجیبی نیست و توی همه جای دنیا ازین بدترشم توی کمپ های آموزشی مرسومه و نمیخواد نگران باشید چون دوره های آموزشی سربازای وظیفه تو ایران بشدت آسون و خنده دارهاین ویدئو تو آموزشی واقعیت داره؟!
http://www.aparat.com/v/gSVzP