آموزشی که هیچی. همه جای ارتش آموزشیش سخته. ولی نیرو دریایی اونجوری که از دوستم شنیدم خیلی سخت نمیگیرن. یکی از دوستام هم چند ماه پیش افتاد نیرو زمینی میگفت روز رژه نیرو دریایی ها اصلا درست و حسابی رژه نمیرفتن به خاطر اینکه بهشون سخت نمیگیرن و فلان. حالا راست و دروغش پای خودش.کسی اطلاعی نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان.
من اول اردیبهشت اعزامم به نیروی دریایی ارتش سیرجان
کسی اطلاعی داره که چطوره اونجا؟؟؟؟
بعدش کجاها احتمالش هست بیفتم؟؟؟
چون نیرو دریایی هست همه جا نداره
کسی اطلاعی داره
ممنون
تو که گفتی بند پ نداری!!امروز برگ سفیدم رو رفتم گرفتم. آموزشی افتادم یه پادگانی با نیم ساعت فاصله از خونه مون
دریایی ****
میگن دیگه رژه و اینا نداری. صرفا ازت بیگاری میکشن که حوصله ت سر نره.معافی از رزم هیچ تاثیری روی آموزشی داره؟
هنوزم میگم! امداد غیبی بوده جانم!تو که گفتی بند پ نداری!!
رژه چیز خاصی نیست ! ولی تو پست اول زده گاز اشک آور میزنن تو صورت آدم من آلرژی دارم بخاطر آلژی هم عمل انحراف و پولیپ و سینوس انجام دادم معافی هم که نمیدن اگر اینطوری باشه اصلا نمیرممیگن دیگه رژه و اینا نداری. صرفا ازت بیگاری میکشن که حوصله ت سر نره.
اگه آلرژی داری حتما بگو تا شبی که خشم شب میزنن بهت خبر بدن. چون صددرصد میزنن خشم شب. گاز اشک آور و تیر مشقی و اینا هم رو شاخشهرژه چیز خاصی نیست ! ولی تو پست اول زده گاز اشک آور میزنن تو صورت آدم من آلرژی دارم بخاطر آلژی هم عمل انحراف و پولیپ و سینوس انجام دادم معافی هم که نمیدن اگر اینطوری باشه اصلا نمیرم
جوابی نبود.اگر کسی کد یک پادگان امریه ای رو بخوره بعدش توی برگه سفیدش ننویسند امریه، یعنی امریه اش باطل شده؟
فکر نکنم حقیقت داشته باشه چون اولا از داخل سازمان های نظامی فیلم گرفتن جرمه دوما زاویه دوربین رو ببینید مشخصه فیلمبردار بدون هیچ مشکل و مانعی فیلم گرفته درحالی که حداقل فیلم باید کج یا تار می بود. فیلمبرداریش عمدی بودهاین ویدئو تو آموزشی واقعیت داره؟!
http://www.aparat.com/v/gSVzP
اما فکر کنم واقعی باشه همونطور که گاز اشک آور زدن واقعیهفکر نکنم حقیقت داشته باشه چون اولا از داخل سازمان های نظامی فیلم گرفتن جرمه دوما زاویه دوربین رو ببینید مشخصه فیلمبردار بدون هیچ مشکل و مانعی فیلم گرفته درحالی که حداقل فیلم باید کج یا تار می بود. فیلمبرداریش عمدی بوده
اینقد سخته فهمیدن این مساله ؟ دارن به زبان عربی صحبت میکنن و لباس نظامی عربی دارن :|این ویدئو تو آموزشی واقعیت داره؟!
http://www.aparat.com/v/gSVzP
سلامسلام دوستان.
من اول اردیبهشت اعزامم به نیروی دریایی ارتش سیرجان
کسی اطلاعی داره که چطوره اونجا؟؟؟؟
بعدش کجاها احتمالش هست بیفتم؟؟؟
چون نیرو دریایی هست همه جا نداره
کسی اطلاعی داره
ممنون