آره این یه کلمه رو خوب اومدی. برین روش خوب مرد میشین
22چند سال داری
زیر روی پرچم چه معنی میده؟!زیر پرچم
آره این یه کلمه رو خوب اومدی. برین روش خوب مرد میشین
22چند سال داری
زیر روی پرچم چه معنی میده؟!زیر پرچم
" روش " رو از کجا آوردیآره این یه کلمه رو خوب اومدی
22
زیر روی پرچم چه معنی میده؟!
هر چی سرچ میکنم نوشته کلا نریم هم جرمه!(غیبت) جدا از اینکه خیلی ها نمیرن و قانونی میخرن ولی قانون, جای میگه جرمه!(با حرف خودشون تضاد دارن!!) من خودم دیدم طرف رفته آموزشی چند روز بعدش فرار کرده بود چیزی به شخمش هم حساب نمیکرد خودش به پای خودش دوباره اومده بود **** وظیفه که برپسه اگر دوباره بره اون مدتی که رفته کسر میشه یا دوباره باید 2 ماه رو کامل بره, نه گرفتنش نه جرم و پرونده سازی و..." روش " رو از کجا آوردی
زیر و رو نداره کلا بری بهتره
زیر پرچم یعنی رفتی محیط نظامی اونجا و خودت رو معرفی کردی ی اصطلاح عمومی نظامی
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هر چی سرچ میکنم نوشته کلا نریم هم جرمه!(غیبت) جدا از اینکه خیلی ها نمیرن و قانونی میخرن ولی قانون, جای میگه جرمه!(با حرف خودشون تضاد دارن!!) من خودم دیدم طرف رفته آموزشی چند روز بعدش فرار کرده بود چیزی به شخمش هم حساب نمیکرد خودش به پای خودش دوباره اومده بود **** وظیفه که برپسه اگر دوباره بره اون مدتی که رفته کسر میشه یا دوباره باید 2 ماه رو کامل بره, نه گرفتنش نه جرم و پرونده سازی و...
جارو میدنت - کار های نضافتی/آبدارچییچه ها معاف از رزم چه چیزایی داره تو نیروی انتظامی ؟ معایب و مزایاش ؟ مرسی
ممنون بابت پاسخ , تو برگه صافی کف پا نوشته , اگه اونجا نگم معاف از رزم هستم مشکلی پیش میاد ؟ ارزششو داره معاف از رزم شدن ؟ مرسیجارو میدنت - کار های نضافتی/آبدارچی
من هم میتونستم راحت معاف از رزم بشم ولی دنبالش نرفتم چون یه جور مسخره کردنه . صافی کف پا اگر استخونی و محکم باشه معاف دائم میکننممنون بابت پاسخ , تو برگه صافی کف پا نوشته , اگه اونجا نگم معاف از رزم هستم مشکلی پیش میاد ؟ ارزششو داره معاف از رزم شدن ؟ مرسی
کاملا درست گفته, نه تنها از هیچ چیزی اطمینان نیست, اونجا بهترین جایی که فکر میکنی هم نیست!یکی از سربازان گفت الکی اومدی
در مورد سوال های مصاحبه هم راهنمایی کنیدبرای تست روانشناسی سربازی چه سوالاتی پرسیده میشه؟ باید چه رفتاری کرد تا نتیجه آزمایش مشکل ساز نباشه؟
یه آزمایش دیگه هم هست میگن تست اعتیاد و... داره - این آزمایش دوم آزمایش خون هم داره؟
مگه جایی هم هست که کسری داشته باشه؟!!سلام دوستان
بنده ساکن خوزستان-اهوازم.
29 مرداد آموزشی خود را در شهید باهنر ناجا کرمان-باغین به اتمام رساندم.
امریه میگه به ستاد فرماندهی هرمزگان خودت رو معرفی کن.
مدرک تحصیلی لیسانس
دقیقا به کدوم شهرستان باید برم؟
کسری دارد؟
مرخصی به چه صورته؟
ممنون
کسری بد آب و هوا دارهسلام دوستان
بنده ساکن خوزستان-اهوازم.
29 مرداد آموزشی خود را در شهید باهنر ناجا کرمان-باغین به اتمام رساندم.
امریه میگه به ستاد فرماندهی هرمزگان خودت رو معرفی کن.
مدرک تحصیلی لیسانس
دقیقا به کدوم شهرستان باید برم؟
کسری دارد؟
مرخصی به چه صورته؟
ممنون
برای تست روانشناسی سربازی چه سوالاتی پرسیده میشه؟ باید چه رفتاری کرد تا نتیجه آزمایش مشکل ساز نباشه؟
یه آزمایش دیگه هم هست میگن تست اعتیاد و... داره - این آزمایش دوم آزمایش خون هم داره؟