پس اون برگ سبز, برگ اعزام نیست؟برگ اعزام رو میتوانید با مراجعه به پلیس+ ۱۰ دریافت نمایید.
برگ اعزام یه چیز دیگه هست؟
اینی که دست من بود فقط تاریخ اعزام نوشته بود
مدارک برای گرفتن برگ اعزام چی هست یعنی بدون برگ سبز برگ اعزام میدن؟
پس اون برگ سبز, برگ اعزام نیست؟برگ اعزام رو میتوانید با مراجعه به پلیس+ ۱۰ دریافت نمایید.
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدید, 1- من برگ سبزم را جایی که میخواستم برم نگه داری میشه یعنی دست من نیست, روز اعزام برگ سبز نیازه؟ 2- با لباس شخصی اعزام میکنن؟ اگر نه لباس از کجا بیاریم و کی برای لباس اقدام کنیم؟ لباس گرم هم میدن یا... باید چه کار کرد؟ 3- ارتباطات به چه شکله؟ داخل پادگان تلفن عمومی هست؟ تلفن های عمومی معابر فعال هستند یا ساقط شدن؟ 4- اگر از دستور کسی که دستور میده سر پیچی کنم چی میشه؟ مثلا بگه بدو بگم دیگه توان ندارم نمیتونم 5- دوره آموزشی بجز رژه رفتن چه کار هایی باید کرد؟ 6- آیا برای فرار از پادگان بی تفاوت هستن یا پرونده دادگاهی/جنایی تشکیل میدن؟ 7- زمان اعزام چه چیز هایی باید همراه خودم ببرم؟ 8- وسط آموزشی مثلا بعد یک ماه آموزشی دیدم بضی ها مرخصی میگیرن, چه جوری باید مرخصی گرفت؟
بعدا سوال های بیشتری میپرسم, هر چند که وظیفه خود **** هست در مورد این سوالات ما را توجیح کند ولی باید از دوستان سوال پرسید, چون فکر میکنن نازکنارجی هستیم میخوان گرگ باشیم نمیدونن بعدش چی میشه...
زمستون ساعت 5 شب میشه سحر هم ساعت 7 آفتاب میزنه
خب حالا بعد از 5 عصر هم باید جفتک زد؟ فعالیت و حمالی تموم میشه؟!
بله واقعا 6 ماه بعد از اولین اقدام طول میکشه تا اعزام بشیسلام دوستان
یه سوال
تاریخ اعزام رو چه حسابی داده میشه؟
من تا پریروز معافیت تحصیلی دانشگاه رو داشتم ولی با مدرک دیپلم(اخذ 89) باید اقدام کنم
طبق دفترچه چون مدرک دیپلم ام خرداده و متولد شهریور هستم 18 آذر اعزام میشم
ولی دیدم توی تاپیک بچه ها میگفتند شش ماه بعد از اینکه اقدام کنی اعزام میشی
ماجرا چیه؟
سلام دوستان
یه سوال
تاریخ اعزام رو چه حسابی داده میشه؟
من تا پریروز معافیت تحصیلی دانشگاه رو داشتم ولی با مدرک دیپلم(اخذ 89) باید اقدام کنم
طبق دفترچه چون مدرک دیپلم ام خرداده و متولد شهریور هستم 18 آذر اعزام میشم
ولی دیدم توی تاپیک بچه ها میگفتند شش ماه بعد از اینکه اقدام کنی اعزام میشی
ماجرا چیه؟
برگ سبز هم لازمه برای گرفتن برگ دوم اعزام؟درود.
امروز برگه دوم اعزام به خدمت رو گرفتم. منطقه کردستان هستم. پایین برگه نوشته باید 7/19 در پادگان 22 گلان سنندج آماده باشید. بعدش بالای برگه نوشته ****-آموزشگاه ولیعصر عج آباده فارس.
سوال اول اینجاست آیا آموزشی بنده الان کجا میشه؟؟؟
دوم اینکه من قبلا در **** پذیرش کردم سربازی اصلی رو در کجا میوفتم؟؟؟
با سپاس.
سلام مگه محل اعزام 19/7معلوم شده؟درود.
امروز برگه دوم اعزام به خدمت رو گرفتم. منطقه کردستان هستم. پایین برگه نوشته باید 7/19 در پادگان 22 گلان سنندج آماده باشید. بعدش بالای برگه نوشته ****-آموزشگاه ولیعصر عج آباده فارس.
با سپاس.
برگ سبز هم لازمه برای گرفتن برگ دوم اعزام؟
سلام مگه محل اعزام 19/7معلوم شده؟
شخصا از امریه ده برابر آسون تر خدمت کردم پارتی خاصی هم نداشتم.دیدم بعضی ها یک روز در میون میرن سربازی روزای تعطیل هم تعطیل هستن - این دیگه چه جور سربازیه؟! امریه هم ندیدم اینطوری باشن
منظورم کارت سبز بcج نیست کهدر ضمن برگه سبز دیگه کاربرد نداره از سال 96 و اینکه قبل از 96 هم تنها در صورتی که **** میوفتادی (اونم شانسی)، یکی دو ماهی آموزشی کسری میگرفتی.
چه جوری؟ از کجا شروع کردید؟ من یه رزومه عریض و طویل با مدارک و کاغذبازی جورد کنم میشه؟شخصا از امریه ده برابر آسون تر خدمت کردم پارتی خاصی هم نداشتم.
داداشم شما **** هستیدرود.
با سپاس.
من امریه نبودم خدمت عادی.چه جوری؟ از کجا شروع کردید؟ من یه رزومه عریض و طویل با مدارک و کاغذبازی جورد کنم میشه؟
مثل این
https://forum.persiantools.com/threads/جویای-کار-در-کرمان.808834/
اعزام بعضیا زدن بعضیا نه من رفتم تو سایت نزده بودپس نه پس داداش.
منظورم کارت سبز بcج نیست که
یه کاغذ که تاریخ اعزام روش نوشته شده را میگم . اون الان دست من نیست . بودنش لازمه برای اعزام؟!