سلام خدمت همگی
من تازه عضو شدم تا چندتا سوال بپرسم:
- من مدرک فوق لیسانس دارم به نظرتون در کیفیت و نوعی سربازی تاثیری داره؟؟ مثلاً جای بهتری بیافتم یا شهر خودم....
- من یکی رو می شناسم سربازیش رو **** گذرونده بعد صبح می رفت و شب خونه بود. خواستم ببینم این طبیعی هست!! این طوری باشه خیلی خوبه.
- پایان دوره آموزشی امتحان می گیرن؟
- من می خوام دکتری برم به نظرتون با دکتری سربازی برم چطوره؟
- می گن برای کاهش سربازی میشه پروژه گرفت ولی من نحوه انجامش رو نمی دونم؟ کسی تا به حال در این مورد شنیده؟!
- خدمت در ارتش، **** و نیرو انتظامی رو **** وظیفه انتخاب می کنه یا خودمون؟! کدوم از اینها عموماً دردسرش برای خدمت کمتره؟؟
- دوره آموزشی می گن پنجشنبه و جمعه میشه رفت خونه و مرخصی هم دن؟! حقیقت داره!!
- دوره خدمت چند روز مرخصی می دن؟!
ببخشید تعداد سوال هام زیاده، ممنون می شم راهنمایی کنید چون اطلاعاتی در مورد سربازی ندارم!!
سلام رفیق
1. صد در صد تاثیر داره و شما افسری میگیری تو انتظامی ( اگه نمره هات تو اموزشی خوب باشه و تیر اندازی خوب و کلا ازت راضی باشن من دوستمون با فوق لیسانس الان ستوان دو گرفته و شده افسر نگهبان کانکس راهنمایی رانندگی ) خیلی تاثیر داره مدرک تو نحوه خدمت
2-شما اگه تو شهر خودت بیوفتی میتونی اداری - شیفتی خدمت کنی به دلیل افسر بودن ( اگر تو اموزشی خطایی بکنی و خلاصه ازت ناراضی باشن ممکنه حتی استوار 1 بشی ولی احتمال خیلی بالا همون رو ستوان 3 حساب کن )
3-امتحان هست تئوری اما امتحان غولی نیست اونقدر در طول اموزشی میشنوی سوال هارو که چشم بسته جواب میدی
4-خیلی عالیه سعی کنید با دکتری برید به این حرفا فک نکنید که میگن اره مدرک بالا باشه بیشتر فشار میاد و اینا نه شما با دکترا برو . فقط به حرف باقی گوش نده هرچی مدرکت بیشتر خدمتت اسون تر . اینو شاید متوجه نشی اما وقتی یه سرباز صفر یا گروهبان رو ببینی متوجه میشی .
5-خبر ندارم اینو
6-شما میتونید امریه این ارگان هارو بگیرید ( اشنا کلفت و توانایی نیازه) در غیر این صورت خود سیستم نسبت به مدرک تحصیلی شما و نیاز ارگان ها میزنه . درجه شما معمولا ارتش نمیگیره و **** کم میگیره و احتمال خیلی شدید نیروی انتظامی هستید و بخش پلیس راهور یا همون راهنمایی و رانندگی به دلیل اینکه افسر برای راهنمایی نیازه
7-دوره اموزشی بستگی به مرکز اموزش داره اگه تو شهر خودتون باشید که احتمال خیلی زیاد نیستید به دلیل اینکه اموزشی درجه دار ها شهرای خاص دارن و هر شهری مرکز اموزشی درجه داری نداره . اگه شهر خودتون باشید معمولا 5شنبه و جمعه ها خونه اید . یا شهر نزدیک باشید میتونید . اگرم نباشید مرخصی داخل اموزشی به دو بخش تقسیم میشه : میان دوره ( نصف اموزشی تموم شد میاید معمولا 4 5 روز ) پایان دوره ( پایان اموزشی 4 5 روز )
8-مرخصی کاملا سلیقه ای هست رفیق . جدا از بحث مرخصی استحقاقی که حق پرسنل هم وظیفه هم کادر هست تشویقی و کلا مرخصی هایی که رئیستون بستگی به علاقمندی به شما و وظیفه اتون بهتون میده
مرخصی استحقاقی سرباز تو شرایط عادی شهری و خارج از نواحی مرزی و بد اب و هوا 2 و نیم روز در ماه هست