• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
تا این مراحل اداری را طی کنید 8 ماه هم تموم میشه!

خیلی دیر اقدام کردی
اگر میتوانید یگان خدمتی ببرین نامه رو و بقیه مدت رو حداقل مرخصی بگیریم
سرخدمت که ظلم خداییش

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

من غیبت داشتم قانون استفاده از کسری برام تازه اومد .
مراحلش انجام شده برگه دستمه که نوشته 8 ماه کسری گرفتی
گفت باید بره تهران تا یک ماه دیگه از پلیس +10 میتونید پیگیری کنید

یعنی نمیاد ؟
الان این برگه ای که دستمه سندش برای ترخیصم کافی نیست ؟ چی باید از تهران بیاد ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
1- راسته که میگن آموزشی عصر ها بیکار هستیم؟! میشه خوابید؟! 2- شب که به محض خاموشی میخوابن کسی میتونه برای خودش بیدار باشه؟ راه بره...؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
1- راسته که میگن آموزشی عصر ها بیکار هستیم؟! میشه خوابید؟! 2- شب که به محض خاموشی میخوابن کسی میتونه برای خودش بیدار باشه؟ راه بره...؟
1-خیر-بیکاری پنح شنبه بعد از ظهر و شنبه (ممکنه متفاوت باشه)
2-بعد از قرق بله(قرق:15دقیقه بعد از زمان خاموشی-ممکنه متفاوت باشه)

miladmiladm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من چند سوال داشتم خواهشا جواب بدید.
سوال اول:من 23سال سن دارم و سربازی نرفتم الان چقد اضافه خدمت میخورم؟ با توجه با اینکه پارتی یه سردار **** دارم میتونه بندازم شهر خودم؟ (اندیمشک خوزستان). یا چون غایب بودم نمیشه؟ من از لحاظ بیماری دچار افسردگی هستم چنانچه بعدظهرها چنان بی حوصله میشم که دوس دارم هر کی اطرافمه بزنمش، سه ساله هم قرص مصرف میکنم. میخاستم ببینم میتونم معاف از رزم بشم؟ سوال آخرم اینه من قرص افسردگی استفاده میکنم. اجازه میدن قرص ببریم آموزشی یا باید از دکترم گواهی مصرف قرص ببرم؟ ممنون میشم جواب بدید

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
خواب!
کلاس ها تا ساعت ۵ نهایت ۶ تموم میشه....بعدش پرچم رو میارن پایین بعد هم به صف برای شام.
خواب فقط شب ساعت ۹ یا ۱۰ خاموشی زده میشه، یعنی چه خوابتون بیاد چه نیاد باید بخوابید...قبلش سعی کنید کارهایتان را انجام دهید.
۳۰ ساعت تا یک ساعت بعد از خاموشی اگر خواستی بری دستشویی به ترتیب میتوانید بروید.
ولی راه رفتن و قدم زدن و شلوغ کردن بعد از خاموشی ممنوعه.
در صورت نخوابیدن و شلوغ کردن افسرشب همه آسایشگاه رو میندازه بیرون و اذیت تون میکنه(تشویق برای یک نفر و تنبیه برای همه)
*ولی از فرط خستگی تا چشاتون رو ببندید خواب رفتین، صبح زود ساعت ۳.۳۰ یا ۴ هم باید بیدار شین.
*در ضمن کل گروهان بترتیب ۲ ساعت نگهبانی داخل آسایشگاه و همچنین نظافت سرویس بهداشتی یا آسایشگاه و محوطه دارند.

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان من چند سوال داشتم خواهشا جواب بدید.
سوال اول:من 23سال سن دارم و سربازی نرفتم الان چقد اضافه خدمت میخورم؟ با توجه با اینکه پارتی یه سردار **** دارم میتونه بندازم شهر خودم؟ (اندیمشک خوزستان). یا چون غایب بودم نمیشه؟ من از لحاظ بیماری دچار افسردگی هستم چنانچه بعدظهرها چنان بی حوصله میشم که دوس دارم هر کی اطرافمه بزنمش، سه ساله هم قرص مصرف میکنم. میخاستم ببینم میتونم معاف از رزم بشم؟ سوال آخرم اینه من قرص افسردگی استفاده میکنم. اجازه میدن قرص ببریم آموزشی یا باید از دکترم گواهی مصرف قرص ببرم؟ ممنون میشم جواب بدید
معمولا به مناسبت های مختلف اضافه خدمت ها بخشیده میشن، اگر پارتی سردار دارین احتمال اینکه بیفتین شهر خودتون زیاده، البته اگر پارتی تون واقعا بخواد کار انجام بده.
در آموزشی نمیزارن قرص ببرین یا نامه از پزشک متخصص بگیرین یا پنهانی ببرید.
معاف از رزم را باید **** وظیفه تایید کند یعنی داخل برگ اعزام نوشته شده باشد.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
راه رفتن و قدم زدن و شلوغ کردن بعد از خاموشی ممنوعه.
بعد از خوابیدن همه، دستشویی هم نمیزارن بریم؟! قبلش به کنار، بعد از خاموشی میزارن بریم توالت؟!

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
بعد از خوابیدن همه، دستشویی هم نمیزارن بریم؟! قبلش به کنار، بعد از خاموشی میزارن بریم توالت؟!
۳۰ دقیقه بعد از خاموشی میتونی بری دست به آب و برگردی....ولی قبلش سعی کن بر کارهات رو انجام بدیی.
من وقتی خدمت بودم بویژه داخل یگان خواب برام غنیمت بود، چون بد جایی افتاده بود(درمانگاه ****، درجه ام هم ستوان سوم بود). ساعت ۶.۳۰ صبح بلند میشدیم تا ساعت ۲ ظهر و میرفتیم ناهار و یکم خواب دوباره ساعت ۱۶ باید میرفتیم تا ۱۱ شب، خاموشی هم ۱ نصفه شب بود.
وای گذشت.....

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
زمان اعزام صفر تا صد کار به چه شکله؟! ساعت 7 صبح باید حوضه **** بود، 1- ساعت چند اعزامه؟! 2- از در حوضه سوار میکنن یا خودمون باید بریم ترمینال؟! 3- بین راه خودشون غذا میدن یا باید از رستوران سر راهی پول بدیم بگیریم؟! 4- پایان آموزشی زمان برگشت خودشون میارن یا میگن مجانی حمالیتو کردی حالا گمشو برو؟ 5- آخر آموزشی میگن اردو هست، بیابون که توالت و... نداره چی کار میکنن 6- پس از گذشت نیمی از دوره آموزشی چیزی هست که میگن میان دوره، مرخصی 7 روزه میدن، آیا این درسته؟! به همه و همه جا میدن؟

Last edited:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
درود دوستان،
چند روز پیش که خبر گرفتم **** افتادم (آباده فارس ولیعصر شیراز)، بسیار خشنود شدم. 4 ماه پیش وقتی رفتیم خودمون رو تحویل بدیم (6 نفر)، بعدش همه مون رفتیم **** و پذیرش دادیم، متاسفانه از این 6 نفر فقط من **** افتادم و بقیه به ارتش (عجب شیر) و نیرو انتظامی و حتی زندان کرج افتاده اند. چندتاشون ناراحت هستند. هر چند که ما در هر ارگانی باشید خدمت نظامی خواهیم کرد و ناراحتی ندارد. اما با توجه به اینکه تغییر محل وجود ندارد و همچنین اختیاری نیست، تنها کاری که میشه کرد توکل هست. مثلا شما میخواهید ارتش بیوفتید باید اراده تون قوی باشه (دعا) و اون رو بخواهید تا شمارو طلب کنه.
میخام بگم که هیچوقت نا امید نشید و به الله تعالی، پیامبر اکرم و امام مظلومین (حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه شریف)، توکل کنید و هر شب بعد از نماز گریه کنید، شما پاک هستید چون در راه کشور و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبرمان خون و جان خود را فدا میکنید. موفق باشید.
fuuthatshi.png
توی اباده دهنت رو سرویس میکنن حالا هی توکل کن

کار های مزخرفی مثل خشم شب هنوز انجام میشه؟!
نه توی هفته اخر اموزشی فقط هست ، اونم اردو بهش میگن ، تازه اگه هوا سرد و بارانی و برفی نباشه اردو برگزار میشه

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
زمان اعزام صفر تا صد کار به چه شکله؟! ساعت 7 صبح باید حوضه **** بود، 1- ساعت چند اعزامه؟! 2- از در حوضه سوار میکنن یا خودمون باید بریم ترمینال؟! 3- بین راه خودشون غذا میدن یا باید از رستوران سر راهی پول بدیم بگیریم؟! 4- پایان آموزشی زمان برگشت خودشون میارن یا میگن مجانی حمالیتو کردی حالا گمشو برو؟ 5- آخر آموزشی میگن اردو هست، بیابون که توالت و... نداره چی کار میکنن 6- پس از گذشت نیمی از دوره آموزشی چیزی هست که میگن میان دوره، مرخصی 7 روزه میدن، آیا این درسته؟! به همه و همه جا میدن؟
مکان و ساعتش رو توی برگه ات نوشته ، همون 7 برو تا همه جمع بشن و صداتون بزنن کجا افتادین (اگه مازاد هستی )
مکان هم اکثرا توی همه شهرها یکسانه ببین کجا سرباز اعزام میکنن البته ما ناجا و یه جا اعزام میشن و ارتش و **** یه جا دیگه
بین راهی پای خودته ، تموم شدن اموزشی خودشون اتوبوس میگیرن ولی احتمالش هست ازتون پول بگیرن ولی بعد یه مدت براتون واریز میکنن یه مقداریش رو
توالت هست تو اردو ، میان دوره هم اکثرا میدن ولی یه هفته نبود ، من یه جای دوری افتادم 17 ساعت رفت و 17 ساعت برگشت بود ! کل پادگان رفت میان دوره 4 روزه !! من سه نفر دیگه نشستیم تو پادگان ، اون 4 روزه کسی کارمون نداشت هر موقع دوس داشتیم بیدار میشیدیم و میخوابیدیم و...... :)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
یه جای دوری افتادم 17 ساعت رفت و 17 ساعت برگشت
زمان شما احتمالا با اتوبوس 302 میفرستادن طول میکشید, از کجا بفهمم مسافت چند ساعت میشه؟ مثلا از کرمان تا کرمانشاه

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
زمان شما احتمالا با اتوبوس 302 میفرستادن طول میکشید, از کجا بفهمم مسافت چند ساعت میشه؟ مثلا از کرمان تا کرمانشاه
فاصله بین کرمانشاه تا کرمان : 1285 کیلومتر - زمان : 14 ساعت و 17 دقیقه

miladmiladm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای رفتن به آموزشی باید خودمون بریم یا خودشون با اتوبوس میبرنمون؟
من که اندیمشک هستم احتمال داره آموزشی همشهری داشته باشم؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
برای رفتن به آموزشی باید خودمون بریم یا خودشون با اتوبوس میبرنمون؟
من که اندیمشک هستم احتمال داره آموزشی همشهری داشته باشم؟
7 صبح در **** وظیفه - تا 9 سر و صدا میدن بعد میگن برو ترمینال اونجا اعزامه - هزینه اعزام با خودشونه ولی تو راهی خبری از غذا نیست! یک روزی که تو جاده و بیابون هستی باید از رستوران تو راهی یه چیزی بگیری یا همرات ببری

miladmiladm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
7 صبح در **** وظیفه - تا 9 سر و صدا میدن بعد میگن برو ترمینال اونجا اعزامه - هزینه اعزام با خودشونه ولی تو راهی خبری از غذا نیست! یک روزی که تو جاده و بیابون هستی باید از رستوران تو راهی یه چیزی بگیری یا همرات ببری

یک سوال دیگه :من تنها فرستاده میشم یا از شهر خودم هم آموزشی دارم؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یک سوال دیگه :من تنها فرستاده میشم یا از شهر خودم هم آموزشی دارم؟
از شهر خودت هم آموزشی داری که ایشالا اونجا هم کلی دوست رفیق جدید پیدا میکنی . فقط صبر کن صبر صبر . برای تو راهی هم یدونه کنسرو لوبیا با قارچ مشکوه بگیر تو راه بخور که غذای ناسالم نخوری به بدنت نسازه روز اولی مریض بشی .

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
چه وسایلی می تونیم ببریم با خودمون؟!
ناخن گیر میشه برد؟؟؟؟؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

khafan11