• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

miladmiladm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا چن روز مرخصی میدن؟ مدت زمان مرخصی ها چقده؟ یعنی ده روزه میدن؟
مرخصی جز خدمت محسوب میشه؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
کلا چن روز مرخصی میدن؟ مدت زمان مرخصی ها چقده؟ یعنی ده روزه میدن؟
مرخصی جز خدمت محسوب میشه؟
بستگی به مدرک دانشگاهی و مهمتر از همه یگان خدمتی داره...
برای ما که مدارک دانشگاهی داشتیم ۸۰ روز خدمت ۲۸ روز مرخصی ، ولی برای دیپلم به پایین ۹۰ روز خدمت ۲۶ روز مرخصی.
بعضی از دوستانم میگفتند: ۳ ماه حضور ۱۳ روز مرخصی میدادند.
کلا به یگان خدمتی تان بستگی داره.
بله،مرخصی جزء خدمت محسوب میشود.

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من بچه تهرانم دارم اعزام میشم به مرکز آموزش مرزبانی محمدرسوالله بیرجند.کسی چیزی در مورد این پادگان مبدونه؟ میگن که تمام کسایی که در این پادگان خدمت میکنن برای خدمت میفرستن لب مرز و مناطق عملیاتی درسته؟واینکه اگر بفرستن سه ماه بهمون کسری خدمت میخوره؟شهید شدیم رف:/

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگر من زمان اعزامم رو عقب بندازم به مدت دوماه ممکنه که مکان آموزشیم از مرزبانی بیفته یه شهر دیگه امکانش هست؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگر من زمان اعزامم رو عقب بندازم به مدت دوماه ممکنه که مکان آموزشیم از مرزبانی بیفته یه شهر دیگه امکانش هست؟
بله امکان تغییر محل آموزشی وجود دارد....

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
. یعنی دروغه که میگن معاف از رزم ها پست نمیدن یا رژه نمیرن؟

به صورت کلی معاف از رزم یه برگ برنده هست
یه چیز تومایه های تیرانداختن توی تاریکی
توی آموزشی رژه ، خشم شب (پست با اسحله) ، میدان تیر ، بدو بایست ، ورزش صبح گاهی ، اردو و... نداره
داخل یگان هم به دلیل کمبود سرباز با بقیه سربازا هیچ فرقی نداری و مثل یه نیرو سالم حساب میشی
و در کل بستگی به یگانت داره. من معاف از رزم بودم و اویل خدمت پست با باطوم میدادم
سه چهارتا یگان عوض کردم و بعد یه مدت منتقل شدم به یه مجتمع انتظامی و اونجا دیگه کاری به کارم نداشتند چون نیرو پستی به اندازه کافی داشتند

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
به صورت کلی معاف از رزم یه برگ برنده هست
یه چیز تومایه های تیرانداختن توی تاریکی
توی آموزشی رژه ، خشم شب (پست با اسحله) ، میدان تیر ، بدو بایست ، ورزش صبح گاهی ، اردو و... نداره
داخل یگان هم به دلیل کمبود سرباز با بقیه سربازا هیچ فرقی نداری و مثل یه نیرو سالم حساب میشی
و در کل بستگی به یگانت داره. من معاف از رزم بودم و اویل خدمت پست با باطوم میدادم
سه چهارتا یگان عوض کردم و بعد یه مدت منتقل شدم به یه مجتمع انتظامی و اونجا دیگه کاری به کارم نداشتند چون نیرو پستی به اندازه کافی داشتند
معاف از رزم، برای زمان جنگ چطور، کاربرد داره؟! یا نه؟؟؟

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من بچه تهرانم دارم اعزام میشم به مرکز آموزش مرزبانی محمدرسوالله بیرجند.کسی چیزی در مورد این پادگان مبدونه؟ میگن که تمام کسایی که در این پادگان خدمت میکنن برای خدمت میفرستن لب مرز و مناطق عملیاتی درسته؟واینکه اگر بفرستن سه ماه بهمون کسری خدمت میخوره؟شهید شدیم رف:/
کسی نبود جواب بده؟؟؟

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
کسی نبود جواب بده؟؟؟
خب اینکه مرکز آموزش مرزبانی هست به احتمال زیاد برای همون مناطق مرزی تقسیم میشن
ولی خب استثنا هم هست. یه سرباز با ما بود آموزش مرزی دیده بود ولی موقع تقسیم افتاده بود مرکز شهر. حتی لباس هایی داشت هم با ما فرق میکرد
ولی چندماه آخر خدمتش مجدد منتقل شد به مرز
هر شرایط سختی یه سری امتیازات مثبتی هم کنارشه. هم کسر خدمت داره هم مرخصی خوب میدن
در کل بهتره بیشتر بگردی یکی که رفته باشه همچین جایی حضوری ازش پرسجو کنی
توی نت هر جایی یه چیزی نوشته

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اینکه مرکز آموزش مرزبانی هست به احتمال زیاد برای همون مناطق مرزی تقسیم میشن
ولی خب استثنا هم هست. یه سرباز با ما بود آموزش مرزی دیده بود ولی موقع تقسیم افتاده بود مرکز شهر. حتی لباس هایی داشت هم با ما فرق میکرد
ولی چندماه آخر خدمتش مجدد منتقل شد به مرز
هر شرایط سختی یه سری امتیازات مثبتی هم کنارشه. هم کسر خدمت داره هم مرخصی خوب میدن
در کل بهتره بیشتر بگردی یکی که رفته باشه همچین جایی حضوری ازش پرسجو کنی
توی نت هر جایی یه چیزی نوشته
مرسی از پاسخت دوست خوبم.یه سوال دیگه من که ساکن تهران هستم رو هم میفرستن لب مرز حتما یا تفاوتی قائل میشن با اون که بومی اون شهره

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
مرسی از پاسخت دوست خوبم.یه سوال دیگه من که ساکن تهران هستم رو هم میفرستن لب مرز حتما یا تفاوتی قائل میشن با اون که بومی اون شهره
خیر دوست عزیز،متاسفانه هیچ تفاوتی قائل نمیشن ...کاش که بومی ها رو میفرستادند.
بومی گزینی فقط شعارشون هست ولی عملی نمیشه.
مثلا داداش من ساکن چابهار بود افتاد اصفهان ، پسرعموی من رو از چابهار(جنوبی ترین نقطه کشور) فرستادند شمالی ترین نقطه ی ایران.
اگر بند پ شامل تون بشه میوفتین دم خونه تون[emoji4]

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر دوست عزیز،متاسفانه هیچ تفاوتی قائل نمیشن ...کاش که بومی ها رو میفرستادند.
بومی گزینی فقط شعارشون هست ولی عملی نمیشه.
مثلا داداش من ساکن چابهار بود افتاد اصفهان ، پسرعموی من رو از چابهار(جنوبی ترین نقطه کشور) فرستادند شمالی ترین نقطه ی ایران.
اگر بند پ شامل تون بشه میوفتین دم خونه تون[emoji4]

سلام مرسی از پاسخت .من یه پارتی دارم تو نیرو انتظامی سرهنگه که میگه وقتی آموزشیت تموم شد کارات رو انجام میدم میفرستمت تهران آیا میتونه اون موقع کاری برام انجام بده؟ واینکه یه آشنای دیگه هست در **** که ایشونم سرهنگه اون میتونه منو از نیروانتظامی انتقال بده به ****؟امکانش هست؟

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام مرسی از پاسخت .من یه پارتی دارم تو نیرو انتظامی سرهنگه که میگه وقتی آموزشیت تموم شد کارات رو انجام میدم میفرستمت تهران آیا میتونه اون موقع کاری برام انجام بده؟ واینکه یه آشنای دیگه هست در **** که ایشونم سرهنگه اون میتونه منو از نیروانتظامی انتقال بده به ****؟امکانش هست؟

خدمت سربازی هر چقدر هم سخت باشه بهترین دوره هست / خیلی بهش فکر نکنید سعی کنید لزت ببرید

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
در مورد مراکز آموزش مرزبانی اطلاع ندارم
ولی به صورت عادی بیشتر از 400 500 کیلومتر از شهر خودتون فاصله نمیافته و سربازها با استان های همجوارشون تبادل میشن
یه سری شرایط خاص هست که اگر داشته باشید میافتید شهر خودتون
مثل متاهل بودن ، تک فرزند بودن ، پدرتون نظامی باشه ، فوق لیسانس یا دکتری داشته باشید ، برادر در حین خدمت داشته باشید ، معاف از رزم اعصاب و روان باشید و چندتا دیگه که البته داشتن پارتی از همه مهم تره

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت سربازی هر چقدر هم سخت باشه بهترین دوره هست / خیلی بهش فکر نکنید سعی کنید لزت ببرید
سلام مرسی .درست میگید ولی اینکه ادم مفت مفت بمیره لب مرز وبعضیا تو خونشون لم بدن خیلی برا آدم زور داره

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد مراکز آموزش مرزبانی اطلاع ندارم
ولی به صورت عادی بیشتر از 400 500 کیلومتر از شهر خودتون فاصله نمیافته و سربازها با استان های همجوارشون تبادل میشن
یه سری شرایط خاص هست که اگر داشته باشید میافتید شهر خودتون
مثل متاهل بودن ، تک فرزند بودن ، پدرتون نظامی باشه ، فوق لیسانس یا دکتری داشته باشید ، برادر در حین خدمت داشته باشید ، معاف از رزم اعصاب و روان باشید و چندتا دیگه که البته داشتن پارتی از همه مهم تره
مرسی من اون پارتی رو دارم بعد آموزشی و موقع تقسیم به یگان میتونه کاری برام بکنه چون سرهنگه نیرو انتظامی هستش
و اینکه اگه آشنا داشتم باشم تو **** میتونه تغییر بده آموزشی منو به ****؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
مرسی من اون پارتی رو دارم بعد آموزشی و موقع تقسیم به یگان میتونه کاری برام بکنه چون سرهنگه نیرو انتظامی هستش
و اینکه اگه آشنا داشتم باشم تو **** میتونه تغییر بده آموزشی منو به ****؟
وقتی رفتی آموزشی نمیتونی ارگانت رو که ارتش هست عوض کنی بیفتی **** یا نیرو انتظامی...
ولی میتونی بیفتی نیرو هوایی، زمینی یا دریایی ارتش ولی شرایط خاص خودش رو داره(مثلا متاهل بودن و...) یا ارتش میتونه بصورت ماموریتی بفرستنت هر جا که لازم باشه(مثلا بیمارستانها، پاسگاهها، نیرو انتظامی یا....)
*زمانی که آموزشیت تموم شد موقعی که میخوان تقسیم تون کنند اگر در محل آموزشی شامل بند پ بشوید میتونی بیفتی جای نزدیک.

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی رفتی آموزشی نمیتونی ارگانت رو که ارتش هست عوض کنی بیفتی **** یا نیرو انتظامی...
ولی میتونی بیفتی نیرو هوایی، زمینی یا دریایی ارتش ولی شرایط خاص خودش رو داره(مثلا متاهل بودن و...) یا ارتش میتونه بصورت ماموریتی بفرستنت هر جا که لازم باشه(مثلا بیمارستانها، پاسگاهها، نیرو انتظامی یا....)
*زمانی که آموزشیت تموم شد موقعی که میخوان تقسیم تون کنند اگر در محل آموزشی شامل بند پ بشوید میتونی بیفتی جای نزدیک.

فدات دادا اگر به فرض مثال من زمان اعزامم رو دوماه عقب بندازم امکانش هست از مرزبانی نیروانتظامی بیفتم تو ستاد مشترک نیرو انتظامی یا یه شهر دیگه؟

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
فدات دادا اگر به فرض مثال من زمان اعزامم رو دوماه عقب بندازم امکانش هست از مرزبانی نیروانتظامی بیفتم تو ستاد مشترک نیرو انتظامی یا یه شهر دیگه؟
بله امکانش هست ولی شانسیه. برای من دوبار ارتش بود بار سوم شد نیروانتظامی
سرهنگ تا سرهنگ داریم
یه سرهنگ ما داشتیم فرمانده سربازا بود دستش مینداختن اذیتش میکردن یه سرهنگ هم میشه فرمانده انتظامی یه شهر

بالا