miladmiladm
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 12
- لایکها
- 0
کلا چن روز مرخصی میدن؟ مدت زمان مرخصی ها چقده؟ یعنی ده روزه میدن؟
مرخصی جز خدمت محسوب میشه؟
بستگی به مدرک دانشگاهی و مهمتر از همه یگان خدمتی داره...کلا چن روز مرخصی میدن؟ مدت زمان مرخصی ها چقده؟ یعنی ده روزه میدن؟
بله امکان تغییر محل آموزشی وجود دارد....سلام یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگر من زمان اعزامم رو عقب بندازم به مدت دوماه ممکنه که مکان آموزشیم از مرزبانی بیفته یه شهر دیگه امکانش هست؟
. یعنی دروغه که میگن معاف از رزم ها پست نمیدن یا رژه نمیرن؟
معاف از رزم، برای زمان جنگ چطور، کاربرد داره؟! یا نه؟؟؟به صورت کلی معاف از رزم یه برگ برنده هست
یه چیز تومایه های تیرانداختن توی تاریکی
توی آموزشی رژه ، خشم شب (پست با اسحله) ، میدان تیر ، بدو بایست ، ورزش صبح گاهی ، اردو و... نداره
داخل یگان هم به دلیل کمبود سرباز با بقیه سربازا هیچ فرقی نداری و مثل یه نیرو سالم حساب میشی
و در کل بستگی به یگانت داره. من معاف از رزم بودم و اویل خدمت پست با باطوم میدادم
سه چهارتا یگان عوض کردم و بعد یه مدت منتقل شدم به یه مجتمع انتظامی و اونجا دیگه کاری به کارم نداشتند چون نیرو پستی به اندازه کافی داشتند
اصل معنی معاف از رزم یعنی معاف از جنگ و کاربرد اصلیش هم همینه وگرنه در دوران صلح تفاوت خاصی با بقیه نیست.معاف از رزم، برای زمان جنگ چطور، کاربرد داره؟! یا نه؟؟؟
کسی نبود جواب بده؟؟؟سلام من بچه تهرانم دارم اعزام میشم به مرکز آموزش مرزبانی محمدرسوالله بیرجند.کسی چیزی در مورد این پادگان مبدونه؟ میگن که تمام کسایی که در این پادگان خدمت میکنن برای خدمت میفرستن لب مرز و مناطق عملیاتی درسته؟واینکه اگر بفرستن سه ماه بهمون کسری خدمت میخوره؟شهید شدیم رف:/
خب اینکه مرکز آموزش مرزبانی هست به احتمال زیاد برای همون مناطق مرزی تقسیم میشنکسی نبود جواب بده؟؟؟
مرسی از پاسخت دوست خوبم.یه سوال دیگه من که ساکن تهران هستم رو هم میفرستن لب مرز حتما یا تفاوتی قائل میشن با اون که بومی اون شهرهخب اینکه مرکز آموزش مرزبانی هست به احتمال زیاد برای همون مناطق مرزی تقسیم میشن
ولی خب استثنا هم هست. یه سرباز با ما بود آموزش مرزی دیده بود ولی موقع تقسیم افتاده بود مرکز شهر. حتی لباس هایی داشت هم با ما فرق میکرد
ولی چندماه آخر خدمتش مجدد منتقل شد به مرز
هر شرایط سختی یه سری امتیازات مثبتی هم کنارشه. هم کسر خدمت داره هم مرخصی خوب میدن
در کل بهتره بیشتر بگردی یکی که رفته باشه همچین جایی حضوری ازش پرسجو کنی
توی نت هر جایی یه چیزی نوشته
خیر دوست عزیز،متاسفانه هیچ تفاوتی قائل نمیشن ...کاش که بومی ها رو میفرستادند.مرسی از پاسخت دوست خوبم.یه سوال دیگه من که ساکن تهران هستم رو هم میفرستن لب مرز حتما یا تفاوتی قائل میشن با اون که بومی اون شهره
سلام مرسی از پاسخت .من یه پارتی دارم تو نیرو انتظامی سرهنگه که میگه وقتی آموزشیت تموم شد کارات رو انجام میدم میفرستمت تهران آیا میتونه اون موقع کاری برام انجام بده؟ واینکه یه آشنای دیگه هست در **** که ایشونم سرهنگه اون میتونه منو از نیروانتظامی انتقال بده به ****؟امکانش هست؟خیر دوست عزیز،متاسفانه هیچ تفاوتی قائل نمیشن ...کاش که بومی ها رو میفرستادند.
بومی گزینی فقط شعارشون هست ولی عملی نمیشه.
مثلا داداش من ساکن چابهار بود افتاد اصفهان ، پسرعموی من رو از چابهار(جنوبی ترین نقطه کشور) فرستادند شمالی ترین نقطه ی ایران.
اگر بند پ شامل تون بشه میوفتین دم خونه تون[emoji4]
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
سلام مرسی از پاسخت .من یه پارتی دارم تو نیرو انتظامی سرهنگه که میگه وقتی آموزشیت تموم شد کارات رو انجام میدم میفرستمت تهران آیا میتونه اون موقع کاری برام انجام بده؟ واینکه یه آشنای دیگه هست در **** که ایشونم سرهنگه اون میتونه منو از نیروانتظامی انتقال بده به ****؟امکانش هست؟
در مورد مراکز آموزش مرزبانی اطلاع ندارممرسی از پاسخت دوست خوبم.یه سوال دیگه من که ساکن تهران هستم رو هم میفرستن لب مرز حتما یا تفاوتی قائل میشن با اون که بومی اون شهره
سلام مرسی .درست میگید ولی اینکه ادم مفت مفت بمیره لب مرز وبعضیا تو خونشون لم بدن خیلی برا آدم زور دارهخدمت سربازی هر چقدر هم سخت باشه بهترین دوره هست / خیلی بهش فکر نکنید سعی کنید لزت ببرید
مرسی من اون پارتی رو دارم بعد آموزشی و موقع تقسیم به یگان میتونه کاری برام بکنه چون سرهنگه نیرو انتظامی هستشدر مورد مراکز آموزش مرزبانی اطلاع ندارم
ولی به صورت عادی بیشتر از 400 500 کیلومتر از شهر خودتون فاصله نمیافته و سربازها با استان های همجوارشون تبادل میشن
یه سری شرایط خاص هست که اگر داشته باشید میافتید شهر خودتون
مثل متاهل بودن ، تک فرزند بودن ، پدرتون نظامی باشه ، فوق لیسانس یا دکتری داشته باشید ، برادر در حین خدمت داشته باشید ، معاف از رزم اعصاب و روان باشید و چندتا دیگه که البته داشتن پارتی از همه مهم تره
وقتی رفتی آموزشی نمیتونی ارگانت رو که ارتش هست عوض کنی بیفتی **** یا نیرو انتظامی...مرسی من اون پارتی رو دارم بعد آموزشی و موقع تقسیم به یگان میتونه کاری برام بکنه چون سرهنگه نیرو انتظامی هستش
و اینکه اگه آشنا داشتم باشم تو **** میتونه تغییر بده آموزشی منو به ****؟
فدات دادا اگر به فرض مثال من زمان اعزامم رو دوماه عقب بندازم امکانش هست از مرزبانی نیروانتظامی بیفتم تو ستاد مشترک نیرو انتظامی یا یه شهر دیگه؟وقتی رفتی آموزشی نمیتونی ارگانت رو که ارتش هست عوض کنی بیفتی **** یا نیرو انتظامی...
ولی میتونی بیفتی نیرو هوایی، زمینی یا دریایی ارتش ولی شرایط خاص خودش رو داره(مثلا متاهل بودن و...) یا ارتش میتونه بصورت ماموریتی بفرستنت هر جا که لازم باشه(مثلا بیمارستانها، پاسگاهها، نیرو انتظامی یا....)
*زمانی که آموزشیت تموم شد موقعی که میخوان تقسیم تون کنند اگر در محل آموزشی شامل بند پ بشوید میتونی بیفتی جای نزدیک.
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
بله امکانش هست ولی شانسیه. برای من دوبار ارتش بود بار سوم شد نیروانتظامیفدات دادا اگر به فرض مثال من زمان اعزامم رو دوماه عقب بندازم امکانش هست از مرزبانی نیروانتظامی بیفتم تو ستاد مشترک نیرو انتظامی یا یه شهر دیگه؟