• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

miladmiladm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افسردگی باعث معاف از رزم میشه؟
من سه ساله که قرص استفاده میکنم و سیتی اسکن هم که برای سرگیجم گرفتم گفتن اکثر سرگیجه هات مربوط به اضطراب و افسردگیته!! الان با توجه به اینکه دکترم تایید میکنن افسردگی دارم ممکنه مرکز استان (اهواز) معاف از رزم نده؟

sergio7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
افسردگی باعث معاف از رزم میشه؟
من سه ساله که قرص استفاده میکنم و سیتی اسکن هم که برای سرگیجم گرفتم گفتن اکثر سرگیجه هات مربوط به اضطراب و افسردگیته!! الان با توجه به اینکه دکترم تایید میکنن افسردگی دارم ممکنه مرکز استان (اهواز) معاف از رزم نده؟
بله ، همه مریضی ها بررسی میشه. معاف از رزم رو راحت میدن

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
سلام مرسی .درست میگید ولی اینکه ادم مفت مفت بمیره لب مرز وبعضیا تو خونشون لم بدن خیلی برا آدم زور داره

چرا بمیره ؟؟؟

همه مگه میمیرن ؟؟؟

دیگه خدای نکرده گاهی برای بعضیا اتفاق ناخوشایند میافته که واقعا خیلی سخته اینو حق میدم

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله امکانش هست ولی شانسیه. برای من دوبار ارتش بود بار سوم شد نیروانتظامی
سرهنگ تا سرهنگ داریم
یه سرهنگ ما داشتیم فرمانده سربازا بود دستش مینداختن اذیتش میکردن یه سرهنگ هم میشه فرمانده انتظامی یه شهر
سلام مرسی داداش یه سوال دیگه شما چه چوری سه بار اعزامت رو عقب انداختیش و اینکه اگه من امروز درخواست تمدید خدمت رو بزنم باهاش موافقت میشه به نظرت و چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد تو سیستم حدودا؟

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
سلام مرسی داداش یه سوال دیگه شما چه چوری سه بار اعزامت رو عقب انداختیش و اینکه اگه من امروز درخواست تمدید خدمت رو بزنم باهاش موافقت میشه به نظرت و چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد تو سیستم حدودا؟
سلام خواهش میکنم
اگر توی غیبت نباشی و مرخصی تحصیلی داشته باشی تا یک سال میتونی به تعویق بندازی و یک سری شرایط دیگه هست که فرصت میدن دیرتر اعزام بشید
اگر این شرایط را نداری اطلاعات بیشتری در موردش ندارم و بهتره به پلیس +10 مراجعه کنی و حضوری پیگیر باشی

vahid1001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من دوره کد مولد برق خوردم پدافند هوایی بابلسر
چطور جاییه؟ میگن هتله...
چقدر احتمال داره بعدش بیافتم تهران؟
بند پ میتونه برای تقسیم کاری بکنه؟
دوره کد هم سختی های اموزشی رو داره ؟ مثلا انکارد و پست و این حرفا رو ؟

MEGATRON0X

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
بنظرتون داشتن مدرک کارشناسی ارشد به اینکه سربازی رو تو شهر خودمون بیوفتیم کمکی میکنه؟

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنظرتون داشتن مدرک کارشناسی ارشد به اینکه سربازی رو تو شهر خودمون بیوفتیم کمکی میکنه؟
خیر اصلا ربطی نداره شما باید بند پ داشته باشید یا تک فرزند باشید یا دور ازجون یتیم یا متاهل که اونم شانسیه که بیفتید شهرتون یا نه.و اینکه الان مدرک های تحصیلی بالا رو هم ممکنه بفرستن لب مرز بیشتر

H-WOLF71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دوره کد مولد برق خوردم پدافند هوایی بابلسر
چطور جاییه؟ میگن هتله...
چقدر احتمال داره بعدش بیافتم تهران؟
بند پ میتونه برای تقسیم کاری بکنه؟
دوره کد هم سختی های اموزشی رو داره ؟ مثلا انکارد و پست و این حرفا رو ؟
بند پ همه کار میتونه بکنه خیالت راحت

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
سلام
بعد از گذشت 8 ماه از خدمت بود فکر کنم میتونید بدون مشکل درخواست انتفالی بدید بیافتین شهر خودتون

erfanzakhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من پادگان **** احمدبن موسی شیراز افتادم میشه راهنماییم کنید اگر اطلاعاتی در مورد اونجا دارید ؟

miladmiladm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای بسیجیان فعال همچنان کسر خدمت وجود داره؟ اگه وجود داره افراد غایب میتونن ازش استفاده کنن؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
برای بسیجیان فعال همچنان کسر خدمت وجود داره؟ اگه وجود داره افراد غایب میتونن ازش استفاده کنن؟
سلام: بله وجود دارد ، تا آنجایی که بنده اطلاع دارم به افراد غایب تعلق نمیگیرد....

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
از سربازی پنج روز به همه مرخصی دادن، من رسیدم به آخر خط دیگه تحمل ندارم نمیتونم برگردم بر هم نگردم دادگاه میگیرن دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم نه سلامتی دارم و نه پول، یه روز از قبرستون رد شدم تاریخ مرگ یه سنگ قبر هم سن من بود به خودم گفتم فرق من با فردی که بیست سال پیش مرده چیه، هر چی مشکل برام پیش اومده بخاطر خانواده جاهل، سنتی و احمق بوده مگرنه من چکارم به سربازی هر کاری هم کردم برای یه همچین روزی بود، بعد از 24 روز هنوز میدون تیر نرفتیم، آدم درستی نیستم از فشار های خانواده بی رحمی و حیون بودن را یاد گرفتم نمیتونم برنگردم، دادگاه میگیرن یا نمیگیرن نمیشه ریسک کرد که چه میشه باید همیشه مثل یه دزد زندگی کنم اگر هم برم دیگه تحمل و صبرم به آخر رسیده آدمی که چیزی برای از دست دادن نداره *** بحث کاملا جدی هست، چیزی به عنوان انصراف و لغو هم نداره کسی که وارد منطقه نظامی شد باید تا آخر دو سال بره، البته کار نشد نداره ولی برای من راهی نمونده اگر روز اول خانواده را از زندگیم حذف میکردم تقریبا هیچ مشکلی نداشتم هر چند که یه روز این کارو میکنم ولی الان وضعیت اضطراری هست، باید چه کرد؟ مشکل از من نیست نمیزارن مثل یه آدم عادی زندگی کنم، این هولوکاست من بود، پادگان که بودم لیسانس/فوق لیسانس/دکترا/ معاف از رزم همگی باید یک کار را میکردند یعنی هیچ فرقی بین فوق لیسانس و دکترا با بقیه نبود، بعضی ها فکر میکنن حالا که مدرک کاغذی بی خاصیت بالاست تاج سرشون میزارن! اونجا که بودم بیشترشون سن بالا بودن موهاشون یا ریخته بود یا سفید شده بود برام جای سواله که یه آدم اون هم در این سن که میتونه هم برای خودش و هم برای جامعه فرد مفیدی باشه چرا میاد اونجا جفتک میزنه و ار ار میکنه؟!
خیلی از حرف ها را نزدم، فرصتی باقی نمونده، باید چه کرد؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
از سربازی پنج روز به همه مرخصی دادن، من رسیدم به آخر خط دیگه تحمل ندارم نمیتونم برگردم بر هم نگردم دادگاه میگیرن دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم نه سلامتی دارم و نه پول، یه روز از قبرستون رد شدم تاریخ مرگ یه سنگ قبر هم سن من بود به خودم گفتم فرق من با فردی که بیست سال پیش مرده چیه، هر چی مشکل برام پیش اومده بخاطر خانواده جاهل، سنتی و احمق بوده مگرنه من چکارم به سربازی هر کاری هم کردم برای یه همچین روزی بود، بعد از 24 روز هنوز میدون تیر نرفتیم، آدم درستی نیستم از فشار های خانواده بی رحمی و حیون بودن را یاد گرفتم نمیتونم برنگردم، دادگاه میگیرن یا نمیگیرن نمیشه ریسک کرد که چه میشه باید همیشه مثل یه دزد زندگی کنم اگر هم برم دیگه تحمل و صبرم به آخر رسیده آدمی که چیزی برای از دست دادن نداره *** بحث کاملا جدی هست، چیزی به عنوان انصراف و لغو هم نداره کسی که وارد منطقه نظامی شد باید تا آخر دو سال بره، البته کار نشد نداره ولی برای من راهی نمونده اگر روز اول خانواده را از زندگیم حذف میکردم تقریبا هیچ مشکلی نداشتم هر چند که یه روز این کارو میکنم ولی الان وضعیت اضطراری هست، باید چه کرد؟ مشکل از من نیست نمیزارن مثل یه آدم عادی زندگی کنم، این هولوکاست من بود، پادگان که بودم لیسانس/فوق لیسانس/دکترا/ معاف از رزم همگی باید یک کار را میکردند یعنی هیچ فرقی بین فوق لیسانس و دکترا با بقیه نبود، بعضی ها فکر میکنن حالا که مدرک کاغذی بی خاصیت بالاست تاج سرشون میزارن! اونجا که بودم بیشترشون سن بالا بودن موهاشون یا ریخته بود یا سفید شده بود برام جای سواله که یه آدم اون هم در این سن که میتونه هم برای خودش و هم برای جامعه فرد مفیدی باشه چرا میاد اونجا جفتک میزنه و ار ار میکنه؟!
عزیز من میدونم سخته، ولی باید تحمل کنی، باید بجنگی....بله در آموزشی همه مثل هم هستند (فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس)
آموزشی به نظر من راحت تر از پادگان هستش، مسئولیتی نداری، اضاف نداری،پایه بازی در کار نیست، نگهبانی به اون صورت نداری.
#نمیخوام بترسونمت، ولی بعد از آموزشی و مشخص شدن یگان خدمتی تازه خدمت واقعیت شروع میشه.
پایه بوق، پایه بالا....پایه بالاها بهت گیر میدن بهت می گن این کار رو بکن اون کار رو نکن .
باید باهاشون رفیق شی ،جایی که من خدمت میکردم درجه ام از کل سربازها بیشتر بود ولی اومدم پایه بوق بودم خدا رو شکر اذیتم نکردند با همه رفیق بودم.
ولی تموم شد با همه سختی هاش ، با همه خاطرات تلخ و شیرینش.
شبها سربازا داخل آسایشگاه میرقصیدند و شوخی میکردند، گاهی وقتا دعوا میکردند.
یادمه سرباز جدید اومده بود پایه بوق بود، بچه ها خواستند سربه سرش بزارند و یکم بخندند، با هم هماهنگ کرده بودند، ساعت آسایشگاه رو ۴ ساعت بردند جلو ساعت حدود ۱ بود سرباز جدید رو بیدار کردند و گفتند برو اذان صبح بده تا نماز بخونیم، بنده خدا رفت بیرون ساعت یک نصف شب شروع به اذان گفتن کرد، بچه ها از بس می خندیدند، افسرشب بیدار شد و به سرباز جدیده گفت: دیونه شدی ساعت یک نصف شب رفتی بالای صندلی داری اذان میگی، برو بگیر بخواب تا کار ندادم دستت.
دلم براش میسوخت ،سرباز جدیده اومدم داخل آسایشگاه و سریع رفت خوابید.
ولی تموم شد،دلم برای همه ی سربازا تنگ شده ، امیدوارم موفق باشند.
خدمتت زود تموم میشه، الان که رفتی برنگرد، برو و تمومش کن.

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
درکت می کنم، خوب کردی حرف دلت رو نوشتی.
من سنم بالاست و بیماری و بی پولی حسابی به زحمتم انداخته، عمری هم درس خوندم و به جایی نرسیدم و الان هم 2 سال سربازی در پیش دارم که هنوز دفترچه نگرفتم.
اون موقع سنم کم بود به امید درس گذاشتم تا به جایی برسم.
ای کاش شرایطش بهتر بود
به هر حال الان که رفتی، بهتره تا تهش بری چون اگه رهاش کنی شرایط برات سخت تر میشه و به دردسر می افتی.
منم تا سال بعد مجبور دفترچه بفرستم و با این واقعیت مواجه بشم کاری نمیشه کرد!!
ای کاش حداقل پول خوبی می دادن تا آدم بعد 2 سال با کمی پس انداز برگرده جامعه!!!
حالا که رفتی تمومش کن، منم کاری جز دعا و آرزوی سلامتی نمی تونم برات بکنم.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
درکت می کنم، خوب کردی حرف دلت رو نوشتی.
من سنم بالاست و بیماری و بی پولی حسابی به زحمتم انداخته، عمری هم درس خوندم و به جایی نرسیدم و الان هم 2 سال سربازی در پیش دارم که هنوز دفترچه نگرفتم.
اون موقع سنم کم بود به امید درس گذاشتم تا به جایی برسم.
ای کاش شرایطش بهتر بود
به هر حال الان که رفتی، بهتره تا تهش بری چون اگه رهاش کنی شرایط برات سخت تر میشه و به دردسر می افتی.
منم تا سال بعد مجبور دفترچه بفرستم و با این واقعیت مواجه بشم کاری نمیشه کرد!!
ای کاش حداقل پول خوبی می دادن تا آدم بعد 2 سال با کمی پس انداز برگرده جامعه!!!
حالا که رفتی تمومش کن، منم کاری جز دعا و آرزوی سلامتی نمی تونم برات بکنم.
اولین سوالی که ازت میپرسم اینه که هدفت از سربازی رفتن چیه؟! برای اینکه مدرک تحصیلی را تحویل بگیری؟ پس تجربه این همه بیکار نباید برای ما درس عبرت بشه؟ اگر برای گواهینامه هست که رسما قانون شد و بدون سربازی گواهینامه میدن، اگر برای کار میری ارزشش را نداره و بهتره برای خودت کار کنی تا برای دیگران، در کل حتما مطالب تاپیک زیر را بخوان و همین الان تصمیم بگیر و برنامه ریزی کن که بعدا مثل من به بن بست نخوری. برای خود من اجبار خانواده بود پول هم نداشتم خونه اجاره کنم مگرنه هیچ کدوم از این موارد ارزشی برای من نداره. همین الان تصمیمتو بگیر اگر بری دیگه نمیتونی برگردی باید تا آخرش باشی و با مرگ دست و پنجه نرم کنی، من تا الان فقط 23 روز سربازی بودم جونم به آخر رسیده هر روزش اندازه 20 سال برات میگذره
https://forum.persiantools.com/threads/راهی-برای-نجات-؟.894389/

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اولین سوالی که ازت میپرسم اینه که هدفت از سربازی رفتن چیه؟! برای اینکه مدرک تحصیلی را تحویل بگیری؟ پس تجربه این همه بیکار نباید برای ما درس عبرت بشه؟ اگر برای گواهینامه هست که رسما قانون شد و بدون سربازی گواهینامه میدن، اگر برای کار میری ارزشش را نداره و بهتره برای خودت کار کنی تا برای دیگران، در کل حتما مطالب تاپیک زیر را بخوان و همین الان تصمیم بگیر و برنامه ریزی کن که بعدا مثل من به بن بست نخوری. برای خود من اجبار خانواده بود پول هم نداشتم خونه اجاره کنم مگرنه هیچ کدوم از این موارد ارزشی برای من نداره. همین الان تصمیمتو بگیر اگر بری دیگه نمیتونی برگردی باید تا آخرش باشی و با مرگ دست و پنجه نرم کنی، من تا الان فقط 23 روز سربازی بودم جونم به آخر رسیده هر روزش اندازه 20 سال برات میگذره
https://forum.persiantools.com/threads/راهی-برای-نجات-؟.894389/
غیبت، که دستگیرم نکنن و ببرن زندان بعد با کلی جریمه و کلی اضافه خدمت مجبورم بشم خدمت کنم
البته وام هم، مهم هست، مخصوصا وام مسکن. چون خانه ندارم و با این درآمد اندک، 100 سال دیگه هم صاحب نخواهم شد
منم وضعیت مالی اَم خوب نیست

تاپیک الان می خونم،
حقیقتش خودت خوب می دونی زندگی چقدر سخته، اگه حالا سایه ترس و محدودیت هم باشه دیگه ........!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
غیبت، که دستگیرم نکنن و ببرن زندان بعد با کلی جریمه و کلی اضافه خدمت مجبورم بشم خدمت کنم
البته وام هم، مهم هست، مخصوصا وام مسکن. چون خانه ندارم و با این درآمد اندک، 100 سال دیگه هم صاحب نخواهم شد
منم وضعیت مالی اَم خوب نیست

تاپیک الان می خونم،
حقیقتش خودت خوب می دونی زندگی چقدر سخته، اگه حالا سایه ترس و محدودیت هم باشه دیگه ........!
غیبت که دستگیر نمیکنن غیبت اصلا مشکل نداره، خودشون میگن هر کی غیبت داره بعد از یه مدت پول بده بخره خب اگر دستگیر میکردن غیبتی نبود که بیاد بخره

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
غیبت که دستگیر نمیکنن غیبت اصلا مشکل نداره، خودشون میگن هر کی غیبت داره بعد از یه مدت پول بده بخره خب اگر دستگیر میکردن غیبتی نبود که بیاد بخره
واقعاً،
اینطوری بهش فکر نکرده بودم
تا الان فکر می کردم غیبت تحت تعقیبه **** وظیفه است!!

بالا