• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
خبری از خرید سربازی نشد برای پیش دانشگاهیا ؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
من اعزامم 1-8-96 هست ; 1- کی باید برم پلیس منهای ده؟ 2-کی باید برم **** وظیفه 3- چه مدارکی باید همرام باشه؟ اصل برگ سبز سربازی اون جایی که باید برم گرفتنش و کپی اون هم دست من نیست رفتم پلیس منهای ده (این جای مضحک را باید همون منها خوند !) مسئولش یه بار گفت باید کپی برگ سبز همرات باشه یه بار گفت اصلش همرات باشه در کل خودش توف بارش نبود گذاشته بودنش مسئول سربازی!! خب با تجربه شما دوستان به برگ سبز نیاز پیدا کردید؟ چه مدارکی باید همراه برد؟ (نمیدونم چرا کارت سبز ب30ج را با برگ سبز سربازی قاطی میکنید, هیچ بCجی در کار نیست نیست نیست)
برو پلیس منهای ده و کد ملی خودت رو بده برگ سبز رو پرینت میگیره بهت میده،کارت ملی همراهت باشه...
برگه وضعیت خدمتی
این ساکی که سربازا همراهشون میبرن میزارن تو کمد؟! جا میشه تو کمد؟ سایز کمد چه قدره؟ قفل هم داره؟! **** وزیفه خودش ساک میده یا هر مدلی شد بگیریم؟
کوله بزرگ بهت میدن، یدونه قفل کوچلو برای کوله ات بخر....
کوله جا میشه داخل کمد اگر هم جا نشد میزاریش زیر تختت و زیپش رو با قفلی که خریدی قفل کن.

فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
من پدوفیلیا، نکروفیلیا، فتیش و از این جور چیزا دارم میتونم معاف بشم؟
برو مثل یه بچه خوب خدمتت رو تموم کن برگرد خونه،پدوفیلیا و این جور چیزا برای **** وظیفه تاثیری نداره[emoji4]
یارو رو با یه پای شکسته فرستادن آموزشی.
مگر اینکه پارتی داشته باشی

AMir..ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام اقا کدمازاد شدیم دوهفته قبل یه جا دیگه افتادیم امروز رفتم گفتن اون تعغییرپیداکرده امکان دارع همچین چیزی؟کدمازاد تا روز اعزام مشخص نیس؟امکانش هست کجا بیوفتم؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام اقا کدمازاد شدیم دوهفته قبل یه جا دیگه افتادیم امروز رفتم گفتن اون تعغییرپیداکرده امکان دارع همچین چیزی؟کدمازاد تا روز اعزام مشخص نیس؟امکانش هست کجا بیوفتم؟
امکان تغییر محل خدمت وجود دارد....
اگر کد مازاد شده اید، در روز اعزام محل خدمت تان مشخص خواهد شد.
مدرک تحصیلی تان چیه؟

rebinbaneh60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود دوستان،
چند روز پیش که خبر گرفتم **** افتادم (آباده فارس ولیعصر شیراز)، بسیار خشنود شدم. 4 ماه پیش وقتی رفتیم خودمون رو تحویل بدیم (6 نفر)، بعدش همه مون رفتیم **** و پذیرش دادیم، متاسفانه از این 6 نفر فقط من **** افتادم و بقیه به ارتش (عجب شیر) و نیرو انتظامی و حتی زندان کرج افتاده اند. چندتاشون ناراحت هستند. هر چند که ما در هر ارگانی باشید خدمت نظامی خواهیم کرد و ناراحتی ندارد. اما با توجه به اینکه تغییر محل وجود ندارد و همچنین اختیاری نیست، تنها کاری که میشه کرد توکل هست. مثلا شما میخواهید ارتش بیوفتید باید اراده تون قوی باشه (دعا) و اون رو بخواهید تا شمارو طلب کنه.
میخام بگم که هیچوقت نا امید نشید و به الله تعالی، پیامبر اکرم و امام مظلومین (حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه شریف)، توکل کنید و هر شب بعد از نماز گریه کنید، شما پاک هستید چون در راه کشور و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبرمان خون و جان خود را فدا میکنید. موفق باشید.

behnamazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اعزامی 1 هشت پادگان ولیعصر اردکان کسی هست؟
از اصفهان؟

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
راسته که میگن هفته ای یک روزش را مرخصی میدن؟!
مرخصی شهری منظورشونه....فکر کنم جمعه ها.
بستگی به یگان آموزشی داره ممکنه ندن.

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
کار های مزخرفی مثل خشم شب هنوز انجام میشه؟!
وقتی میبرنتون کوه یا زندگی در شرایط سخت برگزار میشه؛ ولی دوستم یه ماه پیش افتاد **** خشم شب رو برداشته بودند....
آیا هنوز مثل قدیم جیره میدن؟!
جیره اگر منظورتون، صابون پودر،واکس،شامپو و... هستش بله

AMir..ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
امکان تغییر محل خدمت وجود دارد....
اگر کد مازاد شده اید، در روز اعزام محل خدمت تان مشخص خواهد شد.
مدرک تحصیلی تان چیه؟

دیپلم ردی 19/7اعزام

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دیپلم ردی 19/7اعزام
[emoji189] برای شما خدمت در **** بهترین انتخابه،اگر در **** وظیفه پارتی داشته باشید،میتوانند براحتی محل اعضامتون رو به **** تغییر دهید،هر چه سریعتر اقدام کنید چون روز اعزام تان نزدیک هستش.
اگر برگ سبز ۴۵ روزه بسیج دارید حتما در روز اعزام با خودتان همراه داشته باشید.
"ستاد کل ****"

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان من کسری جبهه رو پدرم دیروز رفت اهواز برام گرفت 8 ماه کسری برام زدن و من کلا 8 ماه دیگه خدمت دارم یعنی الان خدمتم دیگه تموم شده یه برگه بهم دادن که نوشته 8 ماه کسری داده شده ک هباید ببرم ستاد تحویل بدم اونجا به پدرم گفتن باید جوابش از تهران بیاد یک ماه هم طول میکشه ( الان این برگه ای که دستمه پس چیه ؟ اینو ببرم ستاد برام توی پرونده ثبت کنن خدمتم تموم نمیشه ؟ باید بمونم تا از تهران چیزی بفرستن ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
دوستان من کسری جبهه رو پدرم دیروز رفت اهواز برام گرفت 8 ماه کسری برام زدن و من کلا 8 ماه دیگه خدمت دارم یعنی الان خدمتم دیگه تموم شده یه برگه بهم دادن که نوشته 8 ماه کسری داده شده ک هباید ببرم ستاد تحویل بدم اونجا به پدرم گفتن باید جوابش از تهران بیاد یک ماه هم طول میکشه ( الان این برگه ای که دستمه پس چیه ؟ اینو ببرم ستاد برام توی پرونده ثبت کنن خدمتم تموم نمیشه ؟ باید بمونم تا از تهران چیزی بفرستن ؟
تا این مراحل اداری را طی کنید 8 ماه هم تموم میشه!

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934

خیلی دیر اقدام کردی
اگر میتوانید یگان خدمتی ببرین نامه رو و بقیه مدت رو حداقل مرخصی بگیریم
سرخدمت که ظلم خداییش

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

بالا