برو پلیس منهای ده و کد ملی خودت رو بده برگ سبز رو پرینت میگیره بهت میده،کارت ملی همراهت باشه...من اعزامم 1-8-96 هست ; 1- کی باید برم پلیس منهای ده؟ 2-کی باید برم **** وظیفه 3- چه مدارکی باید همرام باشه؟ اصل برگ سبز سربازی اون جایی که باید برم گرفتنش و کپی اون هم دست من نیست رفتم پلیس منهای ده (این جای مضحک را باید همون منها خوند !) مسئولش یه بار گفت باید کپی برگ سبز همرات باشه یه بار گفت اصلش همرات باشه در کل خودش توف بارش نبود گذاشته بودنش مسئول سربازی!! خب با تجربه شما دوستان به برگ سبز نیاز پیدا کردید؟ چه مدارکی باید همراه برد؟ (نمیدونم چرا کارت سبز ب30ج را با برگ سبز سربازی قاطی میکنید, هیچ بCجی در کار نیست نیست نیست)
کوله بزرگ بهت میدن، یدونه قفل کوچلو برای کوله ات بخر....این ساکی که سربازا همراهشون میبرن میزارن تو کمد؟! جا میشه تو کمد؟ سایز کمد چه قدره؟ قفل هم داره؟! **** وزیفه خودش ساک میده یا هر مدلی شد بگیریم؟
نه فعلا....سلام
خبری از خرید سربازی نشد برای پیش دانشگاهیا ؟
برو مثل یه بچه خوب خدمتت رو تموم کن برگرد خونه،پدوفیلیا و این جور چیزا برای **** وظیفه تاثیری نداره[emoji4]من پدوفیلیا، نکروفیلیا، فتیش و از این جور چیزا دارم میتونم معاف بشم؟
امکان تغییر محل خدمت وجود دارد....سلام اقا کدمازاد شدیم دوهفته قبل یه جا دیگه افتادیم امروز رفتم گفتن اون تعغییرپیداکرده امکان دارع همچین چیزی؟کدمازاد تا روز اعزام مشخص نیس؟امکانش هست کجا بیوفتم؟
مرخصی شهری منظورشونه....فکر کنم جمعه ها.راسته که میگن هفته ای یک روزش را مرخصی میدن؟!
وقتی میبرنتون کوه یا زندگی در شرایط سخت برگزار میشه؛ ولی دوستم یه ماه پیش افتاد **** خشم شب رو برداشته بودند....کار های مزخرفی مثل خشم شب هنوز انجام میشه؟!
جیره اگر منظورتون، صابون پودر،واکس،شامپو و... هستش بلهآیا هنوز مثل قدیم جیره میدن؟!
دیپلم ردی 19/7اعزامامکان تغییر محل خدمت وجود دارد....
اگر کد مازاد شده اید، در روز اعزام محل خدمت تان مشخص خواهد شد.
مدرک تحصیلی تان چیه؟
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
[emoji189] برای شما خدمت در **** بهترین انتخابه،اگر در **** وظیفه پارتی داشته باشید،میتوانند براحتی محل اعضامتون رو به **** تغییر دهید،هر چه سریعتر اقدام کنید چون روز اعزام تان نزدیک هستش.دیپلم ردی 19/7اعزام
تا این مراحل اداری را طی کنید 8 ماه هم تموم میشه!دوستان من کسری جبهه رو پدرم دیروز رفت اهواز برام گرفت 8 ماه کسری برام زدن و من کلا 8 ماه دیگه خدمت دارم یعنی الان خدمتم دیگه تموم شده یه برگه بهم دادن که نوشته 8 ماه کسری داده شده ک هباید ببرم ستاد تحویل بدم اونجا به پدرم گفتن باید جوابش از تهران بیاد یک ماه هم طول میکشه ( الان این برگه ای که دستمه پس چیه ؟ اینو ببرم ستاد برام توی پرونده ثبت کنن خدمتم تموم نمیشه ؟ باید بمونم تا از تهران چیزی بفرستن ؟
دوستان من کسری جبهه رو پدرم دیروز رفت اهواز برام گرفت 8 ماه کسری برام زدن و من کلا 8 ماه دیگه خدمت دارم یعنی الان خدمتم دیگه تموم شده یه برگه بهم دادن که نوشته 8 ماه کسری داده شده ک هباید ببرم ستاد تحویل بدم اونجا به پدرم گفتن باید جوابش از تهران بیاد یک ماه هم طول میکشه ( الان این برگه ای که دستمه پس چیه ؟ اینو ببرم ستاد برام توی پرونده ثبت کنن خدمتم تموم نمیشه ؟ باید بمونم تا از تهران چیزی بفرستن ؟