فتیش MFX معاف میکنن؟؟
کجا؟سلام دوستان باتجربه لطفا کمک کنن خدمت زیردیپلم چطوره؟خیلی سخته؟؟
دکجا؟
کجا بودنش مهمه
اموزشی که کلا سخته ، **** سخت تر هست و ولی همه چی برنامه خاص خودشو دارهسلام دوستان باتجربه لطفا کمک کنن خدمت زیردیپلم چطوره؟خیلی سخته؟؟
تست روانشناسی و تست عدم اعتیاد رو برای جذب شدن توی **** فقط میگیرنبرای تست روانشناسی سربازی چه سوالاتی پرسیده میشه؟ باید چه رفتاری کرد تا نتیجه آزمایش مشکل ساز نباشه؟
یه آزمایش دیگه هم هست میگن تست اعتیاد و... داره - این آزمایش دوم آزمایش خون هم داره؟
مطمئن باشید تمدید میشه....سلام
آخرین مهلت خرید شهریور ماه هست یا ممکنه باز تمدید بشه تا آخر سال ؟
خودشون میدن دوست عزیزمن که زمستون باید برم کاپیشن و لباس گرم خودشون میدن؟
مطمئن باشید تمدید میشه، حتی ممکنه در آینده شرط تعداد سال غیبت هم مطرح نکنند....سلام
آخرین مهلت خرید شهریور ماه هست یا ممکنه باز تمدید بشه تا آخر سال ؟
.....کجا؟
کجا بودنش مهمه
بستگی داره کجا بیفتی، شاید شانس بیاری جایی بیفتی که راحت خدمت کنی شاید هم برعکس.سلام دوستان باتجربه لطفا کمک کنن خدمت زیردیپلم چطوره؟خیلی سخته؟؟
الان دیگه کسری رو خیلی سخت میدن، مهارت تا آنجایی که بنده اطلاع دارم کسری نداره فقط نخبه باشی و چیزی اختراع کنی یا کار مهمی انجام بدهید میتوانید کسری بگیرید.الان خبر اومد که مهارت کسری داره، قانون شفافش را کجا نوشتن؟! میشه با کاغذ بازی فنی و حرفه ای، با مدرک گرفتن کسری گرفت؟ واضح صحبت نکردن یه طوری میگفتن که انگار این هم به چیزمالی نیازه!
کسی بهتر خبر داره؟
اگر منظورتون سوالات مربوط به ارسال دفترچه خدمت هست باید بگم هیچی ...یا خیلی ساده هستش براحتی از پسش برمیاین.برای تست روانشناسی سربازی چه سوالاتی پرسیده میشه؟ باید چه رفتاری کرد تا نتیجه آزمایش مشکل ساز نباشه؟
یه آزمایش دیگه هم هست میگن تست اعتیاد و... داره - این آزمایش دوم آزمایش خون هم داره؟
احتمالا باید به ستاد فرماندهی مرکز استان (هرمزگان)مراجعه نمایید...آدرسش رو هم بهتون باید بدهند.سلام دوستان
بنده ساکن خوزستان-اهوازم.
29 مرداد آموزشی خود را در شهید باهنر ناجا کرمان-باغین به اتمام رساندم.
امریه میگه به ستاد فرماندهی هرمزگان خودت رو معرفی کن.
مدرک تحصیلی لیسانس
دقیقا به کدوم شهرستان باید برم؟
کسری دارد؟
مرخصی به چه صورته؟
ممنون
اینا تردد روزانه دارن ، اگر شهر خودت باشی اینجوری هستشدیدم بعضی ها یک روز در میون میرن سربازی روزای تعطیل هم تعطیل هستن - این دیگه چه جور سربازیه؟! امریه هم ندیدم اینطوری باشن
اگر **** افتادید، برگ سبز ۴۵ روزه تون رو به همراه داشته باشید ولی در سایر نیروها خیر لازم نیست.چند تا سوال دارم ممنون میشم اگه جواب بدید, 1- من برگ سبزم را جایی که میخواستم برم نگه داری میشه یعنی دست من نیست, روز اعزام برگ سبز نیازه؟ 2- با لباس شخصی اعزام میکنن؟ اگر نه لباس از کجا بیاریم و کی برای لباس اقدام کنیم؟ لباس گرم هم میدن یا... باید چه کار کرد؟ 3- ارتباطات به چه شکله؟ داخل پادگان تلفن عمومی هست؟ تلفن های عمومی معابر فعال هستند یا ساقط شدن؟ 4- اگر از دستور کسی که دستور میده سر پیچی کنم چی میشه؟ مثلا بگه بدو بگم دیگه توان ندارم نمیتونم 5- دوره آموزشی بجز رژه رفتن چه کار هایی باید کرد؟ 6- آیا برای فرار از پادگان بی تفاوت هستن یا پرونده دادگاهی/جنایی تشکیل میدن؟ 7- زمان اعزام چه چیز هایی باید همراه خودم ببرم؟ 8- وسط آموزشی مثلا بعد یک ماه آموزشی دیدم بضی ها مرخصی میگیرن, چه جوری باید مرخصی گرفت؟
بعدا سوال های بیشتری میپرسم, هر چند که وظیفه خود **** هست در مورد این سوالات ما را توجیح کند ولی باید از دوستان سوال پرسید, چون فکر میکنن نازکنارجی هستیم میخوان گرگ باشیم نمیدونن بعدش چی میشه...
پس این نظامی دوز های سطح شر برای چیز دیگه ای هستن؟ نیاز نیست به اون ها مراجعه کنیم؟بله با لباس شخصی اعزام تون میکنند و بعد از اینکه رفتید محل آموزشی بهتون تمام وسایل از جمله لباس گرم نظامی و.... رو میدن.
کارت سبز بcیج منظورتونه! - نه, کارت سبز و اینجور چیزا ندارمبرگ سبز ۴۵ روزه تون
نه لازم نیست به این مغازه ها مراجعه نمایید...پس این نظامی دوز های سطح شر برای چیز دیگه ای هستن؟ نیاز نیست به اون ها مراجعه کنیم؟
کارت سبز بcیج منظورتونه! - نه, کارت سبز و اینجور چیزا ندارم
منظورم برای برگ سبزی هست که تاریخ اعزام داخلش نوشته شده
اون الان دست من نیست, زمان اعزام باید باشه؟!