زمستون نزدیکه وقتی گذاشتنت نگهبانی روی برجک میفهمی هتل کجاست
ما هم این 2ماه آموزشی رو تموم کردیم. وحشتناک سخت بود. توی شهر گرمسیر، اونم توی گرمترین ماه های سال، با فرماندهانی بداخلاق و سختگیر...سلام دوستان. ارشد عمران دارم 1 تیر اعزاممه و افتادم پادگان نیرو انتظامی جهرم، معاف از رزم هستم. ممنون میشم اگه کسی از دوستان اخیرا تجربه خدمت تو اونجارو داشته بهم اطلاعاتی از وضعیت سربازهای اونجا بده
یه سری چیزاشون تغییر کرده بود. یعنی ما هم مثل بقیه رژه رو داشتیم، ورزش صبحگاهی رو داشتیم و ... تنها تفاوتی که داشتیم این بود که ما میدون تیر و اردوگاه نداشتیم. همین. اصلا هم کاری به سنت و مدرکت نداشتن و مثل بقیه سرت داد می زدن و باید مثل همه نظافت عالی می کردی و ... که البته من حدس می زدم همین باشه. خلاصه بگم که حسابی سوختیمو لاغر شدیمو بیمارهای پوستی گرفتیمو ...سلام دوست گرامی
بدترین وضعیت ممکن اینه که 1تیر اونجا آب پز میشید ( به معنای حقیقی کلمه )
در دوره ی آموزشی معاف از رزم خیلی امتیازات داره که توی پادگان جهرم به درستی اعمال میشه برای مثال معافیت از رژه ، معافیت از میدان تیر، اردو ، ورزش صبح گاهی ، خشم شب ، نگهبانی با اسلحه و ... فقط نگهبانی با دست خالی داره که یه کم کسل کننده هست. مثلا نگهبانی دم در دستشویی دم در حموم و ...
ولی در کل آموزشی بد میگذره و سخته چون خیلی مقرراتی هست
بعد از تقسیم در یگان خدمتی مدرک لیسانس و پایین تر ارزش نداره
منتها شما چون ارشد هستید جریان فرق میکنه و درجه ستوانسومی بهتون میدن
مدارک تحصیلی ارشد و دکتری طبق قانون میافتن شهر خودشون و نیاز به پارتی ندارید و بعد از اون هم یه جای اداری بهتون میدن خدمت میکنید خیلی راحت نگران نباشید ( البته اگر قوانین تغییر نکرده باشند )
من معاف از رزم بودم اصلا نگهبانی برجک نداشتیم و نداریم:general711:
زمستون نزدیکه وقتی گذاشتنت نگهبانی روی برجک میفهمی هتل کجاست
منم گرفتم به شخمم نامه گرفتم معاف از نگهبانی :general703:من معاف از رزم بودم اصلا نگهبانی برجک نداشتیم و نداریم:general711:
یگان هفته بعد میرم، افتادم قم:android32:منم گرفتم به شخمم نامه گرفتم معاف از نگهبانی :general703:
ولی یک روز کامل باید بمونم مثل نگهبان ها ولی برای کار خدماتی یعنی برای نیم ساعت جارو باید یک روز تمام+روز کاری بعد موند تو پادگان
برای تو چطور؟
ورزش و اینطور مزخرفات هم دارید؟
پس هنوز نرفتی که همه چیز دستت بیاد البته همه چیز بستگی به شرایط دارهیگان هفته بعد میرم
از یه طرف مدرک لیسانس با پنجم ابتدایی توی سربازی فرقی با هم ندارن و نمیتونم بهت بگم برو بخون و هم نمیشه گفت برو سربازی چون کاری بیفایده تر و مضحک تر از سربازی نیستدوستان من فردا شنبه عازم پادگان مالک اشتر اراکم.از طرفی دیشب سنجش نتایج آزمون و انتخاب رشته من رو اعلام کرده و من انتخاب رشته پذیرفته شدم.الان نمیدونم چیکار کنم؟باید برم ثبت نام دانشگاه؟یا برم برای اعزام و توی پادگان مدارک رو نشون بدم که مرخصی بگیرم؟
همونطور که میگم مالک اشتر شرایط راحتی برای ما داشت برای زیر لیسانسها هم شرایط سختی داشت.از یه طرف مدرک لیسانس با پنجم ابتدایی توی سربازی فرقی با هم ندارن
کار خوبی کردی خوش به سعادتت!من 105 ماه ارتش خدمت کردم !!!
دوسال اجباری - هفت سال هم پیمانی.
دژبان مرکز - دژبان فرماندهی کل - امور و روابط بین الملل - موزه و ...
معاف از رزم فرقش با بقیه اینه که توالت تمیز میکنی جارو میکنی آشغال جمع میکنی حتی با مدرک شخمی لیسانس . بقیه هم نگهبانی میدنمعاف از رزم رو راحت میدن؟؟
چطوری باید گرفت؟ یعنی اول باید دفترچه بفرستی بعد چه کنی؟؟
منظورم اینه قبل از اعزام باید کجا بری ؟چکار کنی معاف رزم بدن؟؟معاف از رزم فرقش با بقیه اینه که توالت تمیز میکنی جارو میکنی آشغال جمع میکنی حتی با مدرک شخمی لیسانس . بقیه هم نگهبانی میدن
معاف از رزم قبل اعزام راحت میدن برای هر دردی حتی اگر ندادنت میتونی خودتو گروه ب بزاری یعنی بگی تفنگ دست من بدین میزنم ترتیب همه را میدم . بجای تفنگ جارو دستت میدن . بعد از اعزام بسیار سخت هست این کار و معاف دائم شدن کلا غیر ممکنه.
خانواده نباشه سربازی نیست زندگی سگی نیست ...
مشکل تو پوله پس بعد سربازی هم برده خانواده هستی و خواهی بود تا زمانی که خودت بزاری بریمنظورم اینه قبل از اعزام باید کجا بری ؟چکار کنی معاف رزم بدن؟؟
خانواده دارن فشار میارن برا رفتن به سربازی از اون فشارایی که عمو جانی میاره
حقیقت تو ناجا برای بعد از دوره آموزشی یه موقعیت بسیار خوب دارم که جای ایده آلی از ناجا بیافتم. از طرفی فکر نمیکردم وقتی ارگانم انتخاب شده بتونه برام کاری بکنه، ولی خب تونست و ۰۱ نزاجا تبدیل به باهنر کرمان ناجا شد.
دلشوره گرفتم :general503:
دوستان یه سوال بعد از فرستادن دفترچه چندماه بعد طول کشید تا اعزام شدین؟؟سلام بروبچز.
2 ماه آموزشی ما تو هتل مالک اراک تموم شد، سوالی بود در خدمتم.