• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پست قضیش چیه و چجوری میشه دورش زد ؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
پست قضیش چیه و چجوری میشه دورش زد ؟

معاف از رزم باشی یه دسته بیل بهت میدن میگن دو ساعت اینجا واستا پست بده .. 4 ساعت بخواب ...

نباشی .. یه تفنگ و کلاه قابلمه ای و فانوسقه و اینا میدن میگن برو بالا برجک یا یه جا دیگه 2 ساعت پست بده 4 ساعت بخواب ...:wacko:
پیچوندنش بازداشت و اضاف داره ...کاری نمی تونی بکنی ...
مگر مثله من جایی باشی که پست نداشته باشه .. ما مهندسی هستیم .. فرماندمون میگه پست ندید .. 2 میلیارد ماشین الات تو مهندسی ریخته ... اونا رو ول کنیم بریم پست آفتابه بدیم ؟ سره همین نمیریم...:cool::happy:

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی فرزان جان گرفتم .

خوب دوستان روز اولی که رفتیم این کارارو کردن باهامون (البته من کمی حنگ هستم شاید چیزی از قلم بندازما :D )

صبح ساعت 8 اونجا بودیم و همه صف شدیم و کلی طرف حرف زدن (یک نکته : همه ارشدامون داهاتی بودن و بسیار عقده ای و کم سن) و بعد حرفها کمی بشین پاشو به طوری که باید پا رو میکوبیدیم (پای راست) رو زمین .

بعد گفتم گوله هاتون به دست که بردیم که خیلی مسخره گشتن و اونطوری که میگشتن میتونستی موبیال هم ببری !

بعد کوله رو برداشتیم و گفتن که حالات دو رو برید (یعنی میدوئیدیم با کوله) و سپس بردن ما رو نشوندن تا مدارک لازم اینها رو بگیرن

و بیمه هم پر کردیم که اگه سقط شدیم یه پولی به خانواده برسه .....

و بعد رفتیم صف شدیم و کلی بشین پاشو و بعد تو صف بودیم که کلی **** بگیر اینها بود

و بعد بردن ناهار خوری و یک قیمه بسیار مسخره که گوشتش خام بود......

در نهایت باز اوردن بیرون و کلی بشین پاشو بازهم و بعد بردن مارو جلو در که اون موقع ساعت 4 بعد از ظهر شده بود و گفتند
بشینید کلی حرف زدند و کلی ترسوندن و دوباهر کوله ها رو گشتن الکی که خیلی مسخره بود .. و فرستادن خونه...

و 2 سوال :

1. اقا من زانوهام و رون هایم خیلی درد میکنن از دیروز هم بدتر طوری که در توالت هم نمیتونم بنشینم ! اینطور که پیش میره بعد مرخصی سرویس میشم که هرروز بخوام بشین و پاشو بروم . تکلیفم چیه ؟

2.از شما هم بیمه گرفتم برای مردنتون که اگر مردید پول برسه خونواده ؟ خیلی ترسناک بود اخه بچه ها ترسیده بودن ...

Last edited:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوست عزیز ببخشید 1 سوال؛ شما الان آموزشی رفتید؟ این خونه فرستادن چند روز هست ؟ باید کی برگردید؟
شما برای دردی که مبتلا شدی تنها راهش این هست که حرکت های کششی زیاد انجام بدی و مهمتر از همه ورزش کن.من رو حساب همین سربازی رفتن 4 ماه هست که ورزش رزمی میکنم و الان آمادگی کامل دارم برای رفتن به خدمت مقدس!!:wacko:

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام محمد جان

بله من اموزشی هستم

در واقع بزار بگم اینجوری شد :

برگ سبز اومد رفتم **** و بعد هم برگه دادن تا 3 روز بعد که برم پادگان و وقتی رفتم پادگان کمی حرف زدن که اون موقع لباس شخصی بودیم نه نظامی و دوابهر گفتن برید پس فردا بیاید و بعد دوباره رفتیم با لباس نظامی که دهنمون رو صاف کردن و دوباره مرخصی دادن به مدت یک هفته ! یعنی دیروز مرخصی دادن تا 5 شنبه هفته بعد که مطمئنا بازم مرخصی میدن تا شنبه چون 5 شنبه و جمعه همه میگفتن تعطیلن اونجا 100 درصد!

و ممنون بابت راهنمایی ولی فک میکنی تا هقته بعد جواب میده ؟ البته اینو بگم که الان به شدت بدتر شده و فک نکنم تا فردا پس فردا بتونم ورزش کنم :(

اره حتما اماده شو که مثل من رفتی کم نیاری.

البته اینم بگم سربازی فوق العاده خوش میگذره (منم فکر میکردم جهنمه سربازی) چون با اینکه با کسی دوست نیستی ولی تو اون صف انقد ملت تیکه میندازن به همدیگه و بعضیا هم سوتی میدن که من نزدیک بود تنبیه بشم از بس خندیدم (هر وقت از بقلم رد میشدن ارشدا برای چند ثانیه نمیخندیدم که سخترین کار رو زمین هست. وگرنه بخششی تو کار نیست و حتما باید تنبیه شید!). خدا بخیر کنه روزای بعدی رو ....

Last edited:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
خوب انشا الله که موفق باشی
با این اوصاف من که مثلا کرج هستم و برای آموزشی میافتم یزد توی همون 2 هفته اول همش باید توی راه باشم و مرتب برم و برگردم!!
شما الان دقیقا مثل کسی هستی که تازه شروع به ورزش کردن میکنه و اون قسمت هایی که فشار بهش اومده گرفته تا چند روز.اما اگر حرکات ورزشی نرم رو که معمولا همه بلد هستند انجام بدی تا 1 هفته خیلی بهت کمک میکنه.(بعلاوه این که سعی کن حتما برو استخر و توی جکوزی هم حتما حتما برو که باعث میشه عضلات شل بشه)

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون شمام همینطور

ایشالله که تهران میوفتی . والا تو پادگان ما بیشتریا یا از تهران بودن یا از مازندران ! 90 درصد اینطوری بود!
منی که خودم تهران میشینم از دیدن اون همه تهرانی کف کردم !

احتمالا توام تهرانی

بابت راهنماییت هم ممنون

hrdpc1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید:

من 19/10 اعزام بودم رفتم گفتن جا نداریم برو 1 ماه دیگه بیا بعد یه برگه سبز دیگه بهم دادن ! برای 19/11 برج دیگه ! حالا این یه ماه که منو تاخیر زدن حساب میشه جزو خدمتم یا نه ؟

سوال دوم : 19/11 اعزامم ؟ یا باز میگن جا نیست برگه سفیدم اصلا هنوز بهم ندادن من کارو زندگی ول کرده بودم که برم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید:

من 19/10 اعزام بودم رفتم گفتن جا نداریم برو 1 ماه دیگه بیا بعد یه برگه سبز دیگه بهم دادن ! برای 19/11 برج دیگه ! حالا این یه ماه که منو تاخیر زدن حساب میشه جزو خدمتم یا نه ؟

سوال دوم : 19/11 اعزامم ؟ یا باز میگن جا نیست برگه سفیدم اصلا هنوز بهم ندادن من کارو زندگی ول کرده بودم که برم.
اینو باید از همون جا بپرسی
کد شما 226 هست ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بکس
یه سوال در مورد معافی داشتم

یکی از دوستان پدرش چند سال هست از دست داده و دو بردار دیگر هم خدمت رفتند و هم ازدواج کردند..
حالا این دوسته من معاف میشه
شرایطش چی هست
زنگ زده **** وظیفه طرف برگشته گفته باید مادرت مریض باشه تا معاف بشی( مسخره بازی از این بالاتر)!!

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بکس

یکی از دوستان پدرش چند سال هست از دست داده و دو بردار دیگر هم خدمت رفتند و هم ازدواج کردند..
شرایطش چی هست
زنگ زده **** وظیفه طرف برگشته گفته باید مادرت مریض باشه تا معاف بشی( مسخره بازی از این بالاتر)!!

اصلا منسفانه نیست !

ایشون الان باید از قانون دو برادری استفاده کنند و کفالت به خاطر فوت پدر که جفتش هم معافی دائم دارد . چجوریه که معاف نشدن ؟؟؟؟!؟!

بگید باز هم برن دنبالش حتما مشکلی پیش اومده .

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان از اونجا که تا چند ماهه دیگه منم به شماها ملحق میشم چند تا سوال داشتم که جواب بدین ممنون میشم
1- من امتحان کردم دیدم 30 بار بش پاش که میرم پاهام دیگه نا نداره اونجا چند تا بش پاش میگن؟ اگه آدم تونه بش پاش بره چی میشه؟ بازداشت؟
2- دویدنش چطوره؟
من پیاده بگن برو معمولی راحته برام سخته نمیشم اما اگه بگم بدو زود میبرم حدودا چقدر میدوینن(عجب فعلی صرف کردما)
3- موقع نماز چطوره؟ مثل زنگ تفریح هست مثلا میگن برین بگردین واسه نهار و نماز یا مثلا میگن 10 مین وقت دارین نماز بخونین و اینجا باشین؟ یعنی همه چیز عجله ای هست یا وقت میدن؟
4- گلاب به روتون من شنیدم واسه حموم اضطراری یه تایم قبل از نماز صبح داره حالا اگه کسی عملیات :دی رو درست قبل از اینکه بیدار باش بگن انجام داده باشه چی میشه میزارن بره حموم؟ یکی از بچه ها رفته بود میگفت آب قطع بوده یا نبوده یادم نیست همه مشکل شرعی داشتن یه بار گفتن کیا مشکل دارن تا ببرنشون یه جایی برن حموم خیلی ها گفتن که حتی رفیق مارو هم نبرده بودن:دی

5- آقا یکی از بچه ها بدون پارتی افتاده بود نیروی انتظامی جهانشهر میگم از این جور شرایط پیش میاد ؟آدم یه دفعه بدون پارتی بیفته توی شهر خودشون اونم داخل شهر؟
با تشکر

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام md66

1.والا روز اولی که پدر مارو در اوردن حدود 60-70 تا شایدم بیشتر رفتیم . البته یک جا نها ... 3 بار رفتیم که روی هم انقدر شد و باید بگم که من از 5 شنبه هفته پیش همچنان ماهیچه ها و رونهایم درد میکنند !!!! و هنوزم خوب نشده و 5 شنبه هم باید برم باز و خدا میدونه چی میخواد بشه ....پس بشین خودتو اماده کن که مثل من نشی .... بازداشت هم فکر نکنم مگه جرمه ؟؟؟ خوب وقتی نمیتنیم بریم یعنی نمیتونیم بریم خوب ... ولی حتما یه کاری چیزی میدن که به غلط کردن بیوفتیم :(

البته بگم که تو یک وبلاگ میخوندم طرف در عرض 3 هفته پاهاش دیگه داغون شدن و معاف دائم شد ! فلج نها .. یعنی ماهیچه هاش درد میکردن اساسی شاید منم اونطوری شم ! :(

2.ما هنوز دویدن شروع نکردیم پس نمیدونم ولی میگن بستگی داره یه 3-4 دوری تو پادگان نمیچرهیم مصلا یه جا دوره ساختمان و بعضی جاها خیلی بزرگتر ....

3.اونم نمیدونم ...5 شنبه که شد و برگشتم جواب میدم...

4.اینم نمیدونم . ولی دیگه انقدرم فک نکنم سخت بگیرن :دی حموم اصلا نری بهتره به نظر من یه عطر بگیر بزن موقع برگشتن خونه بعد برو دوش حسابی بگیر تلافیشو دراری:دی . پادگان ما تیغ و ژیلتم نمیشه برد.... :(

5 اره خوب بستگی به شانسته و میدون تیر رو چجوری انجام بدی البته بعضی پادگانها ...... ولی پارتی خیلی خیلی مهمه حتی پولی که بندازنت شهر خودت

موفق باشید

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
بکس

شرایطش چی هست

این مورد شامل معافیت کفالت نمیشه مگر اینکه قانون دو برادری اجرا بشه و از اون طریق اقدام کنی

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام md66

1.والا روز اولی که پدر مارو در اوردن حدود 60-70 تا شایدم بیشتر رفتیم . البته یک جا نها ... 3 بار رفتیم که روی هم انقدر شد و باید بگم که من از 5 شنبه هفته پیش همچنان ماهیچه ها و رونهایم درد میکنند !!!! و هنوزم خوب نشده و 5 شنبه هم باید برم باز و خدا میدونه چی میخواد بشه ....پس بشین خودتو اماده کن که مثل من نشی .... بازداشت هم فکر نکنم مگه جرمه ؟؟؟ خوب وقتی نمیتنیم بریم یعنی نمیتونیم بریم خوب ... ولی حتما یه کاری چیزی میدن که به غلط کردن بیوفتیم :(

البته بگم که تو یک وبلاگ میخوندم طرف در عرض 3 هفته پاهاش دیگه داغون شدن و معاف دائم شد ! فلج نها .. یعنی ماهیچه هاش درد میکردن اساسی شاید منم اونطوری شم ! :(

2.ما هنوز دویدن شروع نکردیم پس نمیدونم ولی میگن بستگی داره یه 3-4 دوری تو پادگان نمیچرهیم مصلا یه جا دوره ساختمان و بعضی جاها خیلی بزرگتر ....

3.اونم نمیدونم ...5 شنبه که شد و برگشتم جواب میدم...

4.اینم نمیدونم . ولی دیگه انقدرم فک نکنم سخت بگیرن :دی حموم اصلا نری بهتره به نظر من یه عطر بگیر بزن موقع برگشتن خونه بعد برو دوش حسابی بگیر تلافیشو دراری:دی . پادگان ما تیغ و ژیلتم نمیشه برد.... :(

5 اره خوب بستگی به شانسته و میدون تیر رو چجوری انجام بدی البته بعضی پادگانها ...... ولی پارتی خیلی خیلی مهمه حتی پولی که بندازنت شهر خودت

موفق باشید

ممنون ازت انشا الله که اذیتتون نکنن و پاهاتون خوب بشه
منم تمرین کنم واسه بش پاش :دی

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوستانی که تجربه خاصی دارند اگر راهنمایی کنند ممنون میشوم.
من الان برای رفتن به خدمت 2 تا انتخاب دارم.
1-سرهنگ آشنا توی نیروی هوایی **** هست که میتونم برای همین شهر خودمون پذیرش بگیرم و اموزشی هم که یزد هست.
2-ستاد مرکزی ناجا هم که در میدان ونک تهران هست ؛اونجا هم در قسمت جانشین کل قوا در ناجا آشنا هست و ظاهرا روی دوره ی آموزشی هم اعمال نفوذ دارند.دوره خدمت هم در همون ستاد مرکزی هست.
حالا دوستان اگر جای من باشند کدوم رو انخاب میکنند؟؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
دوستانی که تجربه خاصی دارند اگر راهنمایی کنند ممنون میشوم.
من الان برای رفتن به خدمت 2 تا انتخاب دارم.
1-سرهنگ آشنا توی نیروی هوایی **** هست که میتونم برای همین شهر خودمون پذیرش بگیرم و اموزشی هم که یزد هست.
2-ستاد مرکزی ناجا هم که در میدان ونک تهران هست ؛اونجا هم در قسمت جانشین کل قوا در ناجا آشنا هست و ظاهرا روی دوره ی آموزشی هم اعمال نفوذ دارند.دوره خدمت هم در همون ستاد مرکزی هست.
حالا دوستان اگر جای من باشند کدوم رو انخاب میکنند؟؟
داداشه منم ونک بود هر چند اون خدمت درست حسابی نکرد ... بگذریم
آقا فقط کی اعزامی چون نیروی انتظامی اونم تهران اونم تو این درگیریها ......

moh3enn2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون ازت انشا الله که اذیتتون نکنن و پاهاتون خوب بشه
منم تمرین کنم واسه بش پاش :دی

ممنون ...
اره شروع کن تا دیر نشده :دی

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
داداشه منم ونک بود هر چند اون خدمت درست حسابی نکرد ... بگذریم
آقا فقط کی اعزامی چون نیروی انتظامی اونم تهران اونم تو این درگیریها ......
من 89/2/1 اعزام هستم.آخه این رفیق ما میگه اونجا فقط داخل ستاد کارهای اداری انجام میدی و خود من هم در مورد درگیری های تو خیابون پرسیدم که آدم رو توی خیابان نبرند و .....
ظاهرا اونجا لیسانس به بالا زیاده!!
حالا داداش شما تایید میکنه اونجا رو؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
من 89/2/1 اعزام هستم.آخه این رفیق ما میگه اونجا فقط داخل ستاد کارهای اداری انجام میدی و خود من هم در مورد درگیری های تو خیابون پرسیدم که آدم رو توی خیابان نبرند و .....
ظاهرا اونجا لیسانس به بالا زیاده!!
حالا داداش شما تایید میکنه اونجا رو؟

داداش من آموزشی که رفت فرماندش شرط باهاش بسته بود که 10 روز یا 15 روز کلا رفته یا نه . فکر کنم حساب کردن کمتر هم شده بود .چی برسه به خدمت غیر آموزشی بازیکن بود پارتی تپل
فکر نکنم زیاد اطلاعات داشته باشه
تو خیابون نبرنت خوبه

منم میخوام از 1 4 عوض کنم به 1 2 نمی دونم چرا همه یزد هستن؟ اردکان
دوستم هم آموزشی اردکان یزد بود خدمت هم چیتگر

Last edited:
بالا