پست قضیش چیه و چجوری میشه دورش زد ؟
اینو باید از همون جا بپرسیسلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید:
من 19/10 اعزام بودم رفتم گفتن جا نداریم برو 1 ماه دیگه بیا بعد یه برگه سبز دیگه بهم دادن ! برای 19/11 برج دیگه ! حالا این یه ماه که منو تاخیر زدن حساب میشه جزو خدمتم یا نه ؟
سوال دوم : 19/11 اعزامم ؟ یا باز میگن جا نیست برگه سفیدم اصلا هنوز بهم ندادن من کارو زندگی ول کرده بودم که برم.
بکس
یه سوال در مورد معافی داشتم
یکی از دوستان پدرش چند سال هست از دست داده و دو بردار دیگر هم خدمت رفتند و هم ازدواج کردند..
حالا این دوسته من معاف میشه
شرایطش چی هست
زنگ زده **** وظیفه طرف برگشته گفته باید مادرت مریض باشه تا معاف بشی( مسخره بازی از این بالاتر)!!
بکس
یه سوال در مورد معافی داشتم
یکی از دوستان پدرش چند سال هست از دست داده و دو بردار دیگر هم خدمت رفتند و هم ازدواج کردند..
حالا این دوسته من معاف میشه
شرایطش چی هست
زنگ زده **** وظیفه طرف برگشته گفته باید مادرت مریض باشه تا معاف بشی( مسخره بازی از این بالاتر)!!
سلام md66
1.والا روز اولی که پدر مارو در اوردن حدود 60-70 تا شایدم بیشتر رفتیم . البته یک جا نها ... 3 بار رفتیم که روی هم انقدر شد و باید بگم که من از 5 شنبه هفته پیش همچنان ماهیچه ها و رونهایم درد میکنند !!!! و هنوزم خوب نشده و 5 شنبه هم باید برم باز و خدا میدونه چی میخواد بشه ....پس بشین خودتو اماده کن که مثل من نشی .... بازداشت هم فکر نکنم مگه جرمه ؟؟؟ خوب وقتی نمیتنیم بریم یعنی نمیتونیم بریم خوب ... ولی حتما یه کاری چیزی میدن که به غلط کردن بیوفتیم![]()
البته بگم که تو یک وبلاگ میخوندم طرف در عرض 3 هفته پاهاش دیگه داغون شدن و معاف دائم شد ! فلج نها .. یعنی ماهیچه هاش درد میکردن اساسی شاید منم اونطوری شم !
2.ما هنوز دویدن شروع نکردیم پس نمیدونم ولی میگن بستگی داره یه 3-4 دوری تو پادگان نمیچرهیم مصلا یه جا دوره ساختمان و بعضی جاها خیلی بزرگتر ....
3.اونم نمیدونم ...5 شنبه که شد و برگشتم جواب میدم...
4.اینم نمیدونم . ولی دیگه انقدرم فک نکنم سخت بگیرن :دی حموم اصلا نری بهتره به نظر من یه عطر بگیر بزن موقع برگشتن خونه بعد برو دوش حسابی بگیر تلافیشو دراری:دی . پادگان ما تیغ و ژیلتم نمیشه برد....
5 اره خوب بستگی به شانسته و میدون تیر رو چجوری انجام بدی البته بعضی پادگانها ...... ولی پارتی خیلی خیلی مهمه حتی پولی که بندازنت شهر خودت
موفق باشید
سلام
دوستانی که تجربه خاصی دارند اگر راهنمایی کنند ممنون میشوم.
من الان برای رفتن به خدمت 2 تا انتخاب دارم.
1-سرهنگ آشنا توی نیروی هوایی **** هست که میتونم برای همین شهر خودمون پذیرش بگیرم و اموزشی هم که یزد هست.
2-ستاد مرکزی ناجا هم که در میدان ونک تهران هست ؛اونجا هم در قسمت جانشین کل قوا در ناجا آشنا هست و ظاهرا روی دوره ی آموزشی هم اعمال نفوذ دارند.دوره خدمت هم در همون ستاد مرکزی هست.
حالا دوستان اگر جای من باشند کدوم رو انخاب میکنند؟؟
ممنون ازت انشا الله که اذیتتون نکنن و پاهاتون خوب بشه
منم تمرین کنم واسه بش پاش :دی
من 89/2/1 اعزام هستم.آخه این رفیق ما میگه اونجا فقط داخل ستاد کارهای اداری انجام میدی و خود من هم در مورد درگیری های تو خیابون پرسیدم که آدم رو توی خیابان نبرند و .....داداشه منم ونک بود هر چند اون خدمت درست حسابی نکرد ... بگذریم
آقا فقط کی اعزامی چون نیروی انتظامی اونم تهران اونم تو این درگیریها ......
من 89/2/1 اعزام هستم.آخه این رفیق ما میگه اونجا فقط داخل ستاد کارهای اداری انجام میدی و خود من هم در مورد درگیری های تو خیابون پرسیدم که آدم رو توی خیابان نبرند و .....
ظاهرا اونجا لیسانس به بالا زیاده!!
حالا داداش شما تایید میکنه اونجا رو؟