• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

behnam01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه اینجا لیسانسه هستند؟

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از قم...حالا که تو ارتش افتادم تا پایان سربازی باید در ارتش باشم.یا فقط آموزشی .ضمنا من معف از رزم هستم و متاهل.
دوست عزیز شما تا آخر تو ارتش هستی من خودم مشهدم از نیروی هوایی مشهد تا حالا بد نشنیدم چون متاهل هستی بعد از آموزشی شهر خودتون تقسیم میشی
سلام
کد 123 نيروي زميني **** شهيد هاشمي نيشابور هستش
من اعزامم 1/4 به این کد هستش:f34r:

چقد همه نیشابور افتادن:) از مشهد کسی نیست؟!

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
آقا سلام. ممنون
من لیسانسم عزیز.
روز اول تیر عازم میشیم؟ وسایل چی می خواد ببریم و احتیاجات ضروری؟
درجه لیسانس چیه و بقیه توضیحات که خودت می دونی بگو عزیز. راستی مرخصی وضعیتش چه طوریه؟ می ارزه بیایم خونه یا بمونیم بهتره؟ من دانشجوی یزد هم بودم سابق. و یه سوال دیگه میشه یه ضرب موند و مرخصی نگرفت تا زود تموم بشه؟
با تشکر آقا محمد:)
سلام
آقا من هم لیسانس هستم.فقط میتونم بگم برو حالشو ببر.کلا فارغ التحصیل ها 2 تا گروهان هستند 1و 2 که با هم میشوند 1 گردان 140 نفری.بر خلاف گردان های دیگر این گردان 1 فرمانده گروهان و گردان داره که چندین سال هست این مسوولیت به دوشش هست و خییییلی به فارغ التحصیل ها میرسه رو همین حساب توی پادگان جو منفی بر علیه اش خیلی زیاده و اگر شانس بیاری و عوض نشه خیلی حال میکنید.
برای مثال کل پادگان نبیه میشد به دلیل انضباطی های مکرر و مثلا برای پیاده روی 2 ساعته ما هم باید میرفتیم اما فرماندمون میومد میگفت لازم نکرده برید و برید توی آسایشگاه
درجه ها به گفته خودشون کم شده و دیگه ستوان 2 خبری نیست.به لیسانس استوار 1 یا 2 میدهند اگر بسیج داشته باشی 1 جزء قرآن حفظ باشی 1 درجه بالا میری و ستوان 3 میشی.
مرخصی 5 شنبه و جمعه هر هفته اگر برنامه میدان تیر یا پیاده روی برد کوتاه و بلند نباشه ردیف هست و ما بچه های تهران کرج میومدیم شهرمون و صبح شنبه پادگان بودیم.
یک ضرب تموم بشه یعنی چی؟ یعنی مرخصی نرید که از اون ور زود تموم بشه؟؟
میان دوره سرباز عادی 5 روز هست ولی مال ما 9 روز
ضمن این که شما توی گرما میرید نسبتا راحت تر میگیرند چون خیلی گرم میشه.
راستی 1 تیر اعزام نمیشید و بهتون میگند که 4 تیر بیاید تهران میدان **** پادگان ولی عصر و اونجا هم باز بهتون میگند که برید خونه و صبح روز 18 تیر خودتون رو اونجا معرفی کنید این 18 روز هم جزء خدمت حساب میشه ولی آموزشی از 18 تیر شروع میشه و حداکثر 58 روز اونجا هستد که احتمال داره 2 الی 3 روز کمتر هم بشه.هر چی دوست داری ببر غیر از ژیلت.اون لیستی که توی صفحه اول همین تاپیک هست خیلی خوبه.
حالا لیست وسایلی رو که اونجا به عنوان جیره بهتون میدهند برات اسکن میکنم و در قرار میدهم تا ببینیی خیلی چیز ها اصلا نیاز نیست ببری.ضمن اینکه بوفه داره و بد نیست
مرخصی شهری 3 ساعته هم هر روز برای اردکان میدهند و ماشین دم در پادگان فراوان هست و میری خیرید میکنی و بر میگردی.
سوالی بود بپرس

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
روز همگی بخیر
بالاخره کد ما هم اومد
یه عدد قشنگ : 13
تک و تنها افتادیم اونجا هیچ کس هم از فروم اونجا نیست!!!!
کد 13: آموزشگاه مرزبانی شهید بیگلری - مشکین شهر

خوبه پس بالاخره همونی که میخواستی شد;)

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .
اعزام منم 1 تیر هست .
کد 88: نیروی هوایی **** اردکان .
اردکان چجوری هست ؟ اذیت می کنن یا نه .
توی این هوای گرم چی ببرم ؟
فکر کنم توی این تابستون توی اردکان بپذیم .
کسی ازبچه ها اردکان نیست ؟

یه سوال دیگه : امروز که برگ سفید اومد ، نوشته بود 1تیر بیا میدون **** .
وقتی 6 صبح رفتیم میدون **** چی میشه ؟
پس کی باید بریم اردکان ؟
خودمون باید بریم اردکان یا می برنمون ؟

ممنون

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
,واقعا تشکر. دیگه سوالی نموند بپرسم. از مرخصی منظورم اینه که پنجشنبه جمعه باید بیایم خونه یا میتونیم بمونیم.اگه بمونیم زودتر تموم میشه یا فرقی نمی کنه؟ راستی شما از اردکان با قطار میری یا اتوبوس؟
موهارو با نمره چند بزنیم؟میشه کچل نکرد؟:hmm:
ولی 18 تیر عازم می کنند خیلی ستمه. کاشکی همن روز میبردن تا به ماه رمضون نمی خورد.
دستت درد نکنه محمد جان.
امیدوارم بقیه هم استفاده کنند

رفیق سربازی واسه همه یه تاریخ شروع میشه یه تاریخ هم تموم میشه، اینطوری نیست که واسه شما زودتر تموم شه، وقتی هم رفتی یگانت نمیتونی بگی من 45 روز مرخصیم رو نرفتم پس یه ماه زودتر ترخیص میشم
شما بری مرخصی و نری 58 روز اونجا هستی
موهاتو به نظر من کچل کن، چون تو اون گرما کلاه کلت هست عرق هم میکنی حمام هم نمیتونی هر روز بری سرت قارچ میزاره ولی کچل کنی وقتی رفتی دستشویی آب میریزی روش و صفا میکنی

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
,واقعا تشکر. دیگه سوالی نموند بپرسم. از مرخصی منظورم اینه که پنجشنبه جمعه باید بیایم خونه یا میتونیم بمونیم.اگه بمونیم زودتر تموم میشه یا فرقی نمی کنه؟ راستی شما از اردکان با قطار میری یا اتوبوس؟
موهارو با نمره چند بزنیم؟میشه کچل نکرد؟:hmm:
ولی 18 تیر عازم می کنند خیلی ستمه. کاشکی همن روز میبردن تا به ماه رمضون نمی خورد.
دستت درد نکنه محمد جان.
امیدوارم بقیه هم استفاده کنند
خواهش میکنم
من همیشه یا با اتوبوس که توی پلیس راه اردکان توقف میکند میام کرج یا با سواری
5 شنبه و جمعه اونجا موندن خیلی ستم هست چون 90 درصد بچه یا میان شهر خودشون یا یزد و اصفهان میروند برای گردش و خیلی تنها میشی.
خیلی از بچه ها وقتی اومدند موهارو نزده بودند و اونجا فیش سلمونی میدهند 500 تومان اما با اون ماشین هزاران نفر سزشون رو کوتاه کردند و خدا نکنه که بیماری پوستی بگیری .من رفتنی با 2 زده بودم و خیلی راحت بودم.اما تا 10 هم به موها گیر نمیدهند.
آقا ما رمضون که اصلا خیلی راحت هست.درسته که روزه میگیری اما هیچ فعالیت غیر از چند تا کلاس در روز نیست (مثلا **** جمع که امادگی برای رژه هست یا کلاس تاکتیک) و اگر کار بدنی خاصی هم باشه بعد از غروب آفتاب و اذان هست.

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از دوستان بابت راهنمایاشون .
- یعنی برای 1 تیر موهام رو کوتاه نکنم ؟
- حساب در بانک انصار باز کنم یا در سپه ؟
- ما خونمون سمت شرق تهران هست از کدوم ترمینال میشه رفت اردکان ؟ از ترمینال شرق می برن یا باید رفت جنوب ؟
- لباس چی باید پوشید به لباس گیر می دن ؟
- کمد در اردکان می دن که قفل همراه داشته باشم یا نه ؟
- رو تختی و رو بالشتی چی می خواد یا نه ؟
- راستی بعد از آموزسی کجاها احتمالش هست بیفتیم ؟هه تهرانن یا جاهای دیگه هم هست ؟

شرمنده همینا بذهنم رسید .

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از دوستان عزیز
یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
تیر ماه اعزامم آموزشیم 01 تهران هست. برای امریه تو وزارت تعاون اقدام کردم اما دیر اقدام کردم تقریبا 50 روز مونده به تاریخ اعزام به من گفتن امریت به احتمال قوی درست میشه حالا تو پادگان آموزشی چجوری میتونم پیگیر کارم باشم که ببینم امریم درست شده یا نه؟ همون اول به من میگن امریه هستی یا آخرین روز معلوم میشه؟
لطفا اگه ممکنه جواب بدین ممنون

Last edited:

horliali

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
کسی میدونه تو شهر قم یگان ارتش هست یا نه؟من متاهلم و تو ارتش افتادم میخواستم بدونم که اگه قم یگان ارتش نداشت وضعیتم چطوریه؟

Last edited:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از دوستان بابت راهنمایاشون .
- یعنی برای 1 تیر موهام رو کوتاه نکنم ؟
- حساب در بانک انصار باز کنم یا در سپه ؟
- ما خونمون سمت شرق تهران هست از کدوم ترمینال میشه رفت اردکان ؟ از ترمینال شرق می برن یا باید رفت جنوب ؟
- لباس چی باید پوشید به لباس گیر می دن ؟
- کمد در اردکان می دن که قفل همراه داشته باشم یا نه ؟
- رو تختی و رو بالشتی چی می خواد یا نه ؟
- راستی بعد از آموزسی کجاها احتمالش هست بیفتیم ؟هه تهرانن یا جاهای دیگه هم هست ؟

شرمنده همینا بذهنم رسید .
سلام
نه کوتاه نکن
اصلا باز هم کنی به درد نمیخوره.ظاهرا خودشون باز میکنند.
معمولا از تمام ترمینال ها به سمت یزد اتوبوس هست و سر راه هم در اردکان نگه میدارد.اما جنوب اتوبوس زیاد تری داره.
اصلا مهم نیست که لباس چی میپوشید.راحت باشید(اما دیگه مثلا عکس اسکلت روی لباستون نباشه:D)
اصلا نگران نباش کمد هست.قفل خودتون حتما ببرید.اگر هم نبردید بوفه قفل میفروشه.تازه قفلی رو که بیرون 2000 تومان میدهند اونجا توی بوفه 600 تومان میفروشند.
هیچی 2 تا پتو با ملحفه .. میدهند.اگر تونستی یک عدد از این پتو سافرتی های سبک ببر بد نیست.(زمانی که میخواهی بخوابی اون رو روی خودت بندازی که دیگه به آنکادر تخت دست نزنی و هی نخواهی که آنکادر کنی.
معمولا کسانی که پذیرش نیستند میروند شهر خودشون اما اون هم باز دقیق نیست.

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نه کوتاه نکن
اصلا باز هم کنی به درد نمیخوره.ظاهرا خودشون باز میکنند.
معمولا از تمام ترمینال ها به سمت یزد اتوبوس هست و سر راه هم در اردکان نگه میدارد.اما جنوب اتوبوس زیاد تری داره.
اصلا مهم نیست که لباس چی میپوشید.راحت باشید(اما دیگه مثلا عکس اسکلت روی لباستون نباشه:D)
اصلا نگران نباش کمد هست.قفل خودتون حتما ببرید.اگر هم نبردید بوفه قفل میفروشه.تازه قفلی رو که بیرون 2000 تومان میدهند اونجا توی بوفه 600 تومان میفروشند.
هیچی 2 تا پتو با ملحفه .. میدهند.اگر تونستی یک عدد از این پتو سافرتی های سبک ببر بد نیست.(زمانی که میخواهی بخوابی اون رو روی خودت بندازی که دیگه به آنکادر تخت دست نزنی و هی نخواهی که آنکادر کنی.
معمولا کسانی که پذیرش نیستند میروند شهر خودشون اما اون هم باز دقیق نیست.
ممنون که دقیق بهم جواب دادید .
بابت عکس هم ممنون پس اینجوری چیزی نمی خواد خودمون ببریم . اونجا بهمون می دن .
- راستی 19 تیر باید خودمون بریم اردکان یا باید صبح خودمون رو معرفی کنیم پادگان ولیعصر و اونا مارو می بره .
ممنون

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من ... من اعزام 1/12/88 هستم ... والان کد خوردم 02 تهران .... دوره کد همه چیزش عالیه غیر از یک چیز و همون یکی رو اعصابت راه میره .... و اونم اینه که تمام اگر کد پیاده بخوری باید تمام چیز هایی که 2 ماه پیش یاد گرفتی ر دوباره بشینی وگوش کنی ... البته دوره کد دیگه آموزش رژه نداره و در کل همین که میتونی به آموزشی ها بگی : آموزشی هیچی نیستی :lol: خودش کلی حال میده ..... در ضمن دوره کد بعضی جا ها مثل لویزان تا ساعت 12 است و بعضی جاها مثل 02 تهران تا 17 است .... دیگه بستگی داره به شانست ... اما خیلی سریع میگذره .... راستی حواب سوالت رو یادم رفتم آره هستن بچه های مهندسی مکانیک که الان جای ما کد خوردن ...

سپاس جناب:)

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا عجب داستانیه ها
مثل اینکه اعزام 1 تیر اینجا من فقط مازاد خوردم:(
حداقل دوستانی که اطلاعاتی در مورد نحوه تقسیم مازادا دارن بگن ببینیم چه جوریاس!
میگن مثل قدیم نیست که صبح اول تیر بری همینجوری فله ای بگن مثلا 10 تا برن اینجا 10 تا برن اونجا الان قبلش میاد تو سیستم که مثلا 100 تا مازاد ارسال بشن فلان پادگان
واقعا اینجوریه؟!:blink:

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
دم ت گرم.این عکسه عالیه.پس اعزام ما 19 ام صد در صد دیگه ه ه ه ! چون جمعه 18 ام ه ه ه! اینجور میگی راحته که سربازی
آقا آدرس پادگان از راه آهن اردکان چقدفاصله داره؟ قطار دم اردکان ایستگاه داره. ایستگاش نزدیکه به پادگان؟
بعد اون لباس سربازی و پوتین اینارو کجا دادن بهتون؟ 18 ام یا بعدا دادن؟

عرض کنم که اگر 19 جمعه هست ممکنه بگند 1 روز قبل برید.البته این رو هم بگم که این قضیه برای بچه های استان تهران هست و بچه های فارغ التحصیل استان های دیگه همون 4/2 میروند پادگان جیره رو میگیرند و بر میگردند تا 18 ام اما تهرانی ها مثلا همون 18 که میروند جیره رو توی پادگان بهشون میدهند.
خود پادگان از لب جاده اصلی 8 کیلومتر فاصله داره و در نزدیکی کوه هست.یعنی توی شب شما پادگان رو میبینید اما اگر بخواهید پیاده برید 2 ساعت وقت میبره.از لب جاده اصلی هم تا ایستگاه راه آهنن حداکثر 10 کیلومتر هست.
توی پادگان یک قسمتی هست به اسم ساتر سبز که جیره میدهد.همون 18 ام اول جیره رو میدهند و توی آسایشگاهی هم که مستقر میشید بعدا کد بندی صورت میگیره و ممکنه آسایشگاهتون عوض بشه.معمولا به صورت قد کد بندی میکنند.

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اینجا بدجور مرام میزارن دمتون گرم
چنتا سوال که جاشون خالیه تو سوالای بچه ها
1. واسه اونایی که ارتش میرن دوره کد دوماه هست؟ و همون مکان آموزشی هست یا جای دیگه است؟ یعنی با آموزشی میشه 4ماه؟
2. این که میگن روز اول یکم جمع و جور میکنن و بعدش میگن برید خونه چندروز دیگه بیاین قطعیه؟
واسه ما که اول تیر میریم نیروزمینی ارتش احتمالش چقدره بگن برید 1شنبه بیاین؟
3.راستی ریش تراش برقی میشه برد؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
دوستان اینجا بدجور مرام میزارن دمتون گرم
چنتا سوال که جاشون خالیه تو سوالای بچه ها
1. واسه اونایی که ارتش میرن دوره کد دوماه هست؟ و همون مکان آموزشی هست یا جای دیگه است؟ یعنی با آموزشی میشه 4ماه؟
2. این که میگن روز اول یکم جمع و جور میکنن و بعدش میگن برید خونه چندروز دیگه بیاین قطعیه؟
واسه ما که اول تیر میریم نیروزمینی ارتش احتمالش چقدره بگن برید 1شنبه بیاین؟
3.راستی ریش تراش برقی میشه برد؟

اینها سوالای منم هست هر کی جواب بده ممنون میشم . ضمنا نیروی زمینی ارتش تهران (کد 35 و 36 ) چه جور جاییه ؟

.

بالا