دوست عزیز شما تا آخر تو ارتش هستی من خودم مشهدم از نیروی هوایی مشهد تا حالا بد نشنیدم چون متاهل هستی بعد از آموزشی شهر خودتون تقسیم میشیاز قم...حالا که تو ارتش افتادم تا پایان سربازی باید در ارتش باشم.یا فقط آموزشی .ضمنا من معف از رزم هستم و متاهل.
سلام
کد 123 نيروي زميني **** شهيد هاشمي نيشابور هستش
من اعزامم 1/4 به این کد هستش:f34r:
me too
:d
e manam unjam
سلامآقا سلام. ممنون
من لیسانسم عزیز.
روز اول تیر عازم میشیم؟ وسایل چی می خواد ببریم و احتیاجات ضروری؟
درجه لیسانس چیه و بقیه توضیحات که خودت می دونی بگو عزیز. راستی مرخصی وضعیتش چه طوریه؟ می ارزه بیایم خونه یا بمونیم بهتره؟ من دانشجوی یزد هم بودم سابق. و یه سوال دیگه میشه یه ضرب موند و مرخصی نگرفت تا زود تموم بشه؟
با تشکر آقا محمد![]()
سلام دوستان
روز همگی بخیر
بالاخره کد ما هم اومد
یه عدد قشنگ : 13
تک و تنها افتادیم اونجا هیچ کس هم از فروم اونجا نیست!!!!
کد 13: آموزشگاه مرزبانی شهید بیگلری - مشکین شهر
,واقعا تشکر. دیگه سوالی نموند بپرسم. از مرخصی منظورم اینه که پنجشنبه جمعه باید بیایم خونه یا میتونیم بمونیم.اگه بمونیم زودتر تموم میشه یا فرقی نمی کنه؟ راستی شما از اردکان با قطار میری یا اتوبوس؟
موهارو با نمره چند بزنیم؟میشه کچل نکرد؟:hmm:
ولی 18 تیر عازم می کنند خیلی ستمه. کاشکی همن روز میبردن تا به ماه رمضون نمی خورد.
دستت درد نکنه محمد جان.
امیدوارم بقیه هم استفاده کنند
خواهش میکنم,واقعا تشکر. دیگه سوالی نموند بپرسم. از مرخصی منظورم اینه که پنجشنبه جمعه باید بیایم خونه یا میتونیم بمونیم.اگه بمونیم زودتر تموم میشه یا فرقی نمی کنه؟ راستی شما از اردکان با قطار میری یا اتوبوس؟
موهارو با نمره چند بزنیم؟میشه کچل نکرد؟:hmm:
ولی 18 تیر عازم می کنند خیلی ستمه. کاشکی همن روز میبردن تا به ماه رمضون نمی خورد.
دستت درد نکنه محمد جان.
امیدوارم بقیه هم استفاده کنند
سلامممنون از دوستان بابت راهنمایاشون .
- یعنی برای 1 تیر موهام رو کوتاه نکنم ؟
- حساب در بانک انصار باز کنم یا در سپه ؟
- ما خونمون سمت شرق تهران هست از کدوم ترمینال میشه رفت اردکان ؟ از ترمینال شرق می برن یا باید رفت جنوب ؟
- لباس چی باید پوشید به لباس گیر می دن ؟
- کمد در اردکان می دن که قفل همراه داشته باشم یا نه ؟
- رو تختی و رو بالشتی چی می خواد یا نه ؟
- راستی بعد از آموزسی کجاها احتمالش هست بیفتیم ؟هه تهرانن یا جاهای دیگه هم هست ؟
شرمنده همینا بذهنم رسید .
ممنون که دقیق بهم جواب دادید .سلام
نه کوتاه نکن
اصلا باز هم کنی به درد نمیخوره.ظاهرا خودشون باز میکنند.
معمولا از تمام ترمینال ها به سمت یزد اتوبوس هست و سر راه هم در اردکان نگه میدارد.اما جنوب اتوبوس زیاد تری داره.
اصلا مهم نیست که لباس چی میپوشید.راحت باشید(اما دیگه مثلا عکس اسکلت روی لباستون نباشه)
اصلا نگران نباش کمد هست.قفل خودتون حتما ببرید.اگر هم نبردید بوفه قفل میفروشه.تازه قفلی رو که بیرون 2000 تومان میدهند اونجا توی بوفه 600 تومان میفروشند.
هیچی 2 تا پتو با ملحفه .. میدهند.اگر تونستی یک عدد از این پتو سافرتی های سبک ببر بد نیست.(زمانی که میخواهی بخوابی اون رو روی خودت بندازی که دیگه به آنکادر تخت دست نزنی و هی نخواهی که آنکادر کنی.
معمولا کسانی که پذیرش نیستند میروند شهر خودشون اما اون هم باز دقیق نیست.
سلام دوست من ... من اعزام 1/12/88 هستم ... والان کد خوردم 02 تهران .... دوره کد همه چیزش عالیه غیر از یک چیز و همون یکی رو اعصابت راه میره .... و اونم اینه که تمام اگر کد پیاده بخوری باید تمام چیز هایی که 2 ماه پیش یاد گرفتی ر دوباره بشینی وگوش کنی ... البته دوره کد دیگه آموزش رژه نداره و در کل همین که میتونی به آموزشی ها بگی : آموزشی هیچی نیستی :lol: خودش کلی حال میده ..... در ضمن دوره کد بعضی جا ها مثل لویزان تا ساعت 12 است و بعضی جاها مثل 02 تهران تا 17 است .... دیگه بستگی داره به شانست ... اما خیلی سریع میگذره .... راستی حواب سوالت رو یادم رفتم آره هستن بچه های مهندسی مکانیک که الان جای ما کد خوردن ...
عرض کنم که اگر 19 جمعه هست ممکنه بگند 1 روز قبل برید.البته این رو هم بگم که این قضیه برای بچه های استان تهران هست و بچه های فارغ التحصیل استان های دیگه همون 4/2 میروند پادگان جیره رو میگیرند و بر میگردند تا 18 ام اما تهرانی ها مثلا همون 18 که میروند جیره رو توی پادگان بهشون میدهند.دم ت گرم.این عکسه عالیه.پس اعزام ما 19 ام صد در صد دیگه ه ه ه ! چون جمعه 18 ام ه ه ه! اینجور میگی راحته که سربازی
آقا آدرس پادگان از راه آهن اردکان چقدفاصله داره؟ قطار دم اردکان ایستگاه داره. ایستگاش نزدیکه به پادگان؟
بعد اون لباس سربازی و پوتین اینارو کجا دادن بهتون؟ 18 ام یا بعدا دادن؟
چنتا سوال که جاشون خالیه تو سوالای بچه ها
1. واسه اونایی که ارتش میرن دوره کد دوماه هست؟ و همون مکان آموزشی هست یا جای دیگه است؟ یعنی با آموزشی میشه 4ماه؟
2. این که میگن روز اول یکم جمع و جور میکنن و بعدش میگن برید خونه چندروز دیگه بیاین قطعیه؟
واسه ما که اول تیر میریم نیروزمینی ارتش احتمالش چقدره بگن برید 1شنبه بیاین؟
3.راستی ریش تراش برقی میشه برد؟