• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

italia1o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال من قسمت دوم برگه واکسنم رو پیدا نمیکنم هر چی میگردم . حالا چکار کنم .
با کارت واکسنم هست ولی:(:(

fm20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من تاریخ اعزامم 1/4/89 است کد محل آموزش هم 181.که میشه نیرو هوایی مشهد.میخواستم بدونم زیر نظر **** است یا ارتش؟و اینکه من لیسانسیه هستم و وقتی کد لیسانسیه ها را از اینترنت دیدم کد 181 نداشت.آیا من را لیساس حساب نکرده اند؟و در کل نیرو هوایی مشهد چطور جایی است/

سلام دوست عزیز من هم نیرو هوایی مشهد هستم راستی شما اهل کدوم شهر هستید
من شیرازی هستم farshid [email protected]

fm20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من هم نیرو هوایی مشهد هستم راستی شما اهل کدوم شهر هستید
من شیرازی هستم farshid [email protected]

deyako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز
واقعا دست اون کسی که این تاپیک رو ایجاد کرده درد نکنه ( یک دنیا تشکراز روزبه عزیز)

چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
من هم قول میدم بعد از اموزشیم بیام اینجا و دینم رو به این تاپیک ادا کنم مثل بقیه دوستان با معرفت

من با مدرک فوق لیسانس آموزشیم افتاده نیروی زمینی **** شهید مدرس کرج ( کد 256 ) تاریخ اعزام هم 1 تیر ماهه
امریه هم گرفتم واسه یه اداره ای که اونجا هم قبول کردن و 1 هفته پیش رفتم واسه گزینش که قبول هم شدم

1)ایا فرقی بین فوق لیسانسها و بقیه هست ؟
2)جریان این کد خوردن چیه ؟
3)طول مدت آموزشی دقیقا چند روزه ؟
4)جیره امریه ها فرق میکنه ؟ (تو این تاپیک جایی خوندم که به امریه ها کمتر میدن)
5)ایا با خودم میتونم ژیلت ببرم من تنها مشکلم این ریشه هیچی چیز تو این دوره نمیتونه به اندازه ریش بره رو مخم حتی شده یه ذره بتونم زیر گردنم رو هم بزنم حاضرم به هر قیمتی شده این کار رو بکنم
6)شنیدم پنج شنبه ها مرخصی میدن تا شنبه 5 صبح البته تهرانی نیستم ولی تو تهران مکان دارم که بتونم برم
ایا این مرخصی صحت داره ؟

اگر از دوستان کسی اعزام 1 تیر و 256 بود خوشحال میشم به من خبرشو بده

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بروبچز منم مثل شما اعزامم . یه چن تاچیزو دوستام تاکید کردن که بهتونم میگم یادتون باشه بهتره

انتظامی میگه موها رو دو بزنید.ولی بقیه ی جاها تا چهار هم مشکلی نداره.
هوا گرمه بزنید موهاتونو تا ته یه بادی بخوره کلتون !!!!

ویتامین سی از این قرص جوشانا؛ قرص کدئین (که بگیرن گیر میدن مثکه قائمش کنید !!)؛ و انواع ویتامینا یادتون نره

نخ و سوزن یادتون نره . حتما ببرید .

یه کش بخرید. از این کشای بیس سی سانتی عرض چهار پنج میلی . اونجا خیلی گرون میفروشنش . مثکه لباسا رو باید جور خاصی مرتب کرد با کش

سعی کنید ورق a4 و کاغذ کلاسور داشته باشید . برای درخواست مرخصی دادن یهو دیدید همه چی جوره فقط ورق ندارید !!!

خودکار هم ایضا

فوتوی مدارکتونو داشته باشید میخوان اونجا. شناسنامه و کارت ملی و اینا. شناسنامه که میگم تمام صفحاتش منظورمه

فوتوی فارغ التحصلی نمیخوان مثکه ولی داشته باشید به درد میخوره احیانا

اصل کارت ملی معمولا لازم نیست ولی داشته باشید. نیگا گمش نکنید !!!!!

دو تا قاشق ببرید یکیش حتما گم میشه .

اگه مریضی خاصی میگیرید مثل اسهال یه قرص دیفکنوکسیات یا یدوکینول ببرید گدا بازی در نیارید !!!

پول یا ماشین ریش تراش یا هر چیزی رو میذارید تو کمد. قفل میشه همونجا خرید. ضمن اینکه کشیک هم میدن تا دزدی نشه .ولی همراتون ببرید یه قفل کوچیک محکم. نیگا ما تو خوابگاه بودیم قبلا این قفلای کوچیک بعضا با یه زور باز میشن. دقت کنید یه قفل کوچیک درست درمون بخرید

50 تا 150 تومن پول همراه میبرن معمولا . من خودم شصت هفتاد میبرم. هر کی مایه دار بیشتر میتونه ببره مشکلی نیست !!!!

مرخصی بگیرید نیگرید یه روز ترخیص میشید ضایع بازی در نیارید نگید من مرخصی نمیگیرم که زودتر تعطیل شم !!!!

همه به مارمضون میخوریم از همین الان بدونید افکار توهمی نداشته باشید که آموزشی تو مارمضون کم میشه ، مارمضون تو خونه ایم !!!!

راستی یه چیز دیگه . شما از اواسط آموزشیتون تقسیم شدید .منتها اونا نمیگن کجا افتادین ولی مثکه از اواسط آموزشی قشنگ معلومه کی کجا افتاده. گفتم بدونید اینو دیگه !!!البته این میتونه شایعه هم باشه

مورد مهم دیگه بشقابی که میارید تهش یه کم گود داشته باشه . نیگا بشقاب صاف نبرید از این خوشکلا !!!اونجا ممکنه آش بدن . بعد ضایع میشید !!!بشقابی که توش گود داره یعنی بیشتر توش آش جا میگیره

لباس بیرون نمیخواد دیگه همونی که همراتون پوشیدید کافیه .با همین لباس شخصی میرید اونجا دیگه !!فقط یه لباس چروک خور نپوشید اونجا اتو موتو نیس !!!!!

تاید یه کم همراتون داشته باشید. نیگا یه پاکت نه. یه کم بریزید تو یه قوطی همراتون باشه

شورت سیاه نباید بپوشید ولی دو تا شورت کدر همراه خودتون ببرید . چون معمولا نمیشه همیشه حموم رفت این شورتای سفید درجا چرکین میشن .یه کدراشو ببرید که حداقل چرکین شدنشو نبینید !!!!

دفتر خاطرات کوچیک بعضی ها پشیمونن که نبردن شما ببرید بدک نیس اگه خیلی فانتزیک هستید !!!!

راستی میگن یه لشوار گرم کن از این شلوار ورزشی ها باشه پیشتون معمولا لازمتون نمیشه ولی باشه

بروبچز نمک ببرید همراه خودتون . اونجا غذاها نمکین نیستن معمولا خیلی بی مزه در میان. یه کم نمک ببرید حداقل غذای خوب بخورید

یه چیز مهم دیگه . دوستان دقت کنن مغز بادوم پسته از این چیزا همراه خودشون میبرن. بعدم نگید نمیبرم چون اونجا مجبورم به کل پادگان تارف کنم !!!معمولا تو سرابزی از این تارف بازیا نیست !!!!

یه چیز دیگه. معمولا وقت خیلی خیلی کم میارید اما بعضی ها که کتاب خونن یه کتابی رمانی چیزی میبرن اونجام تو بیکاری ها میخونن خیلی هم فاز میده. ضرری نداره

نایلون فریز یه بسته

یه تقویم کوچیک هم ببرید گردش ایام یادتون باشه خیلی ها توصیه کردن این یادتون نره

لیاون ببرید .خمیر دندون و مسواک میدن ولی اگه حساسید خیلی همراه خودتون مال خودتونو ببرید. ایضا نخ دندون

راسی شامپو هم بهتون میدن منتها از این پاوه زردا . میدونید کدومو میگم دیگه ؟از این ارزونا مال ما فقیر فقرا !!!!هر کی شامپوی مخصوص خودش داره ببره همراه خودش

حوله ی صورت میدن. حوله ی حموم نیمدن .یه حوله ی حموم نه از این بزرگا که کلی جا میگیره. از این متوسطا بگیرید ببرید

و اخرین نکته برای اوناییه که اصلا ساعت مچی نمیندازن به دستشون . یا حسش نیست یا اینکه موبایل دارن کار ساعتو میکنه چون از موبایل جدا نمیشن !!!
بروبچز این عادت ناپسندو بذارید کنار حتما حتما یه ساعت مچی به دستتون ببندید

بروبچز من شنیدم اگه یه وسلیه رو اضافی ببرید اونجا عجیب ضد حال میخورید.در کل هر چی بار سبک تر بهتر . سعی کنید چیزایی که لازمه رو ببرید . ساک آخرتتونو نبندید !!!

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
بسم رب الشهداء و الصدیقین

کد 226

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
کد من 123 هست اینطور که شما نوشتید میشه ****
حالا میخام ببینم برای اقامت مسئله سازه ؟ یا بعد از تقسیم مهمه ؟
پ ن : ادم کلی اضاف بخوره ولی دوستان عزیزی مثل web_doost توی قسمت ما نباشن

dormo715

Registered User
لایک‌ها
0

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام من دفترچم رو 9 هم پست کردم بعد رفتم پلیس +10 گفتن 12 هم صادر شده ولی الان که 21 امه برگ سبزم نیومده؟
از اونجایی که میخوام برم بندازم 6/1 (گفتن 8/1 اعزامی) میتونم برم **** وضیفه و اونجا بگیرمش و جلوش هم بندازم؟!:hmm:

ممنون میشم

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به دست تو آب می دهم تو به چشم من آبرو بده
من به چشم های بی قرار تو قول می دهم
ریشه های ما به آب شاخه های ما به آفتاب می رسد
ما دوباره سبز می شویم ...
سالگرد 22 خرداد به همه دوستان و سربازان جان برکف اسلام :) تسلیت باد!

Last edited:

mooli70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان گل . امیدوارم همه خوب و شاد باشید . درست مثل من که الان از خوشحالی دارم بال در میارم !!! درسته ! من افتادم نیروی زمینی ارتش عجب شیر . گویا فقط یکی از دوستان میتونه با من همسفر بشه ( کیارش ) ممنون میشم یه کم راجع به عجب شیر و خدمت ما توضیح بدید .:rolleyes:

تاریخ اعزام : 1389.4.1

Last edited:

am2o

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هنوز برگ سفید به دستم نرسیده.
امروز رفتم حوزه، با کد ملی بهم گفتن پدافند هوایی مشهد،نیروی هوایی.
همون کد 181 احتمالا!!! جریان پدافندش چیه ؟ چون کد 181 ننوشته پدافند !
کسی هست از کد 181 اطلاعاتی داشته باشه؟
یه سوال بی ربط!!!! تو آموزشی میشه اخبار جام جهانی رو دنبال کرد؟!!!!

jacob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
الان طول مدت خدمت چگونه هست . فوق لیسانس متاهل دوتا هم معاف از رزم دارم .
تاریخ اعزام هم 1 ابان هست و محل چیزی ننوشته نامه بعدی می ایید .
این وضعیتش چطور هست و ایا الان که بریم 18 ما هست . یا نه باز ممکنه طول خدمت بیشتر شود . البته می دونم هیچی حساب کتاب ندارد . مثل معافی که یکی در میونمعاف می کردجلویم معاف شد من معاف از رزم پشتیم هم معاف .
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

HSvazife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
226

سلام.دوستان شنیدم از صبح بری اونجا سریش بشی ممکنه تو مدار 300km:thumbsup: یه جایی بندازنت،آیا این واقعیت داره؟:upsided:

Last edited:

behnam01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاپیکی مخصوص دیپلمه ها نیست؟
یکی جواب بده

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
226

سلام.دوستان شنیدم از صبح بری اونجا سریش بشی ممکنه تو مدار 300km:thumbsup: یه جایی بندازنت،آیا این واقعیت داره؟:upsided:

آقا چه عجب یک مازاد مثل خودم پیدا شد:);)
شما کدوم شهری؟

بالا