• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بروبچز با یکی صحبت کردم گفتش آموزشی تحت هر شرایطی قابل تحمله .طرف نیروی انتظامی بود تحت شدید ترین تمرینات. فقط گفتش مراقب باشید مریض نشید که همه چی براتون زهر مار میشه . سعی کنید یه ماشین باطری دار هم بخرید ببرید. برای زدن ریش و شایدم سر . چون به ماشینای اونجا هیچ اطمینانی نیست. باطری هم واسه اینکه برق ممکنه نباشه بعضی جاها. اینقدم نترسید و استرس نداشته باشید !!!نیگا منم اصلا ندارم !!!

روزی ده دقیقه یه ربع بیست دقیقه یه ساعت دو ساعت هم تمرین دو داشته باشید از همین الان براتون خوبه. من 5 دقیه بیشتر نمیتونم بدوئم !!!!!

arsalan681

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته ریش تراش برقی میزارن ببریم یا مثل تیغ اصلاح اونم ممنوع هست؟

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یک سوال فوری لطفا اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم
من 2 جا امریه اقدام کردم هر دو جا به من گفتن امریت درست شده باید بری آموزشی کد 35
امروز برگ سبز برام امده کد 35. یکی به من گفتش چون 2 جا اقدام کردی هر دو جا باطل میشه - راست میگه یا نه تو رو خدا جواب بدین

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من امروز رفتم **** وظیفه گفتن 4ماه فرصت داری دفترچه بفرستی گفتن اگه مایل باشی میتونیم تمدید کنیم تا درس بخونی
کاردانی به کارشناسی
خودم تصمیم دارم درس بخونم
یه سوال کردم ولی جواب ندادن:
در مورد بسیج و کسر خدمت با کارت سبز و فعال
با اینکه خوشم نمیاد از بسیج بودن ولی اگه کسری زیاد داشته باشه مجبورم(12ماه سربازیم مونده)
در مورد بسیج راهنمایی میخوام
ممنون

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفتم **** وظیفه گفتن 4ماه فرصت داری دفترچه بفرستی گفتن اگه مایل باشی میتونیم تمدید کنیم تا درس بخونی
کاردانی به کارشناسی
خودم تصمیم دارم درس بخونم
یه سوال کردم ولی جواب ندادن:
در مورد بسیج و کسر خدمت با کارت سبز و فعال
با اینکه خوشم نمیاد از بسیج بودن ولی اگه کسری زیاد داشته باشه مجبورم(12ماه سربازیم مونده)
در مورد بسیج راهنمایی میخوام
ممنون
بسیج فعال به ازای هر سال از 45 روز تا 3 ماه و در کل حداکثر 9 ماه کسری خدمت داره کارت سبزم برای آموزشیه که شما رفتی به دردت نمیخوره اگه آموزشی نمیرفتی با کارت سبز دیگه آموزشی نمیری.

behnam01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا همه لیسانسه هستند؟
ایران این همه لیسانسه می خواد چی کار؟
ما تو هر فروم سربازی رفتیم همه اعزام4/1 هستند هیچکس
4/18 نیست چه وضعیه :D
یکی بگه چه بلایی قراره سر من دیپلمه بیارند
کجا ممکنه بیفتم

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اینجا بدجور مرام میزارن دمتون گرم
چنتا سوال که جاشون خالیه تو سوالای بچه ها
1. واسه اونایی که ارتش میرن دوره کد دوماه هست؟ و همون مکان آموزشی هست یا جای دیگه است؟ یعنی با آموزشی میشه 4ماه؟
2. این که میگن روز اول یکم جمع و جور میکنن و بعدش میگن برید خونه چندروز دیگه بیاین قطعیه؟
واسه ما که اول تیر میریم نیروزمینی ارتش احتمالش چقدره بگن برید 1شنبه بیاین؟
3.راستی ریش تراش برقی میشه برد؟
1- دوره کد تو ارتش برای بعضی رشته ها مثل برق که میخوان به کارگیریشون بکنن گاهی میزارن ولی مثلا ما که عمران هستیم دوره کد نداره مدتش دو ماه هست که بعد از آموزشی باید یک سری کلاس تئوری رو بگذرونید راجب به محلش هم فکر کنم همونجا هست که آموزشی رو گذروندید
2-هیچی قطعی نیست ممکنه همونجا بگن ساعت مثلا 2 بیاید که بریم
اینها سوالای منم هست هر کی جواب بده ممنون میشم . ضمنا نیروی زمینی ارتش تهران (کد 35 و 36 ) چه جور جاییه ؟

.
01 که من 2 تا از دوستام بودن میگن جای خوبیه هم از نظر احترام و هم از نظر اینکه مرخصی توشهری و پایان هفته داره تو چند تا پست قبلی هم توضیح دادم که تا حالا بدش رو نشنیدم
02 رو راستش نمیدونم
سلام دوستان یک سوال فوری لطفا اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم
من 2 جا امریه اقدام کردم هر دو جا به من گفتن امریت درست شده باید بری آموزشی کد 35
امروز برگ سبز برام امده کد 35. یکی به من گفتش چون 2 جا اقدام کردی هر دو جا باطل میشه - راست میگه یا نه تو رو خدا جواب بدین

منم اینو شنیدم که مثل اینکه اقدام کردن برای چند جا ممنوع هست و اگر **** وظیفه متوجه شه باطل میکنه ولی شما که میگی کارات درست شده پس هنوز نفهمیدن فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بسیج فعال به ازای هر سال از 45 روز تا 3 ماه و در کل حداکثر 9 ماه کسری خدمت داره کارت سبزم برای آموزشیه که شما رفتی به دردت نمیخوره اگه آموزشی نمیرفتی با کارت سبز دیگه آموزشی نمیری.

ممنون از شما
امروز گفتن 6ماه دوری از خدمت باید دوباره آموزشی برم:(

iriaf2025

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینها سوالای منم هست هر کی جواب بده ممنون میشم . ضمنا نیروی زمینی ارتش تهران (کد 35 و 36 ) چه جور جاییه ؟

.

دوستان اینجا بدجور مرام میزارن دمتون گرم
چنتا سوال که جاشون خالیه تو سوالای بچه ها
1. واسه اونایی که ارتش میرن دوره کد دوماه هست؟ و همون مکان آموزشی هست یا جای دیگه است؟ یعنی با آموزشی میشه 4ماه؟
2. این که میگن روز اول یکم جمع و جور میکنن و بعدش میگن برید خونه چندروز دیگه بیاین قطعیه؟
واسه ما که اول تیر میریم نیروزمینی ارتش احتمالش چقدره بگن برید 1شنبه بیاین؟
3.راستی ریش تراش برقی میشه برد؟

سلام
نمی دونم مدرک تحصیلی شما چیه؟ ولی جواب کلی میدم

در مورد اینکه ارتش تا مقطع لیسانس (یعنی لیسانس و پایین تر) دوره کد میذاره، اگر اشتباه نکنم نیروی زمینی این کار رو می کنه، اگر کسی کارشناسی ارشد داشته باشه کد نمی خوره، ضمنا بعضی از رشته ها مثل برق، کامپیوتر، عمران ، مهندسی پزشکی، معماری ، حسابداری و... کد نمی خورند. البته اینها قطعی نیست و شاید بر اساس نیاز ارتش تغییر کنه.
در ارتش دوره آموزش مقدماتی دو ماه است که مفیدش میشه 8 هفته. احتمالش زیاده که سه شنبه اول تیر برین لباس و وسایل بدن بگن برین شنبه بیاین ولی شما ریسک نکنین، وسایلتون رو آماده کنید و به خانواده بسپارید که اگر خواستند نگهتون دارن به مشکل نخورید. ضمنا سعی کنید اون موقع نگهبانی قبول نکنین، چون جایی ثبت نمیشه.
اولین بار که میرین یگان شاید بخوان ازتون زهر چشم بگیرن، یه ذره جدی برخورد می کنن، شاید هم یه کارهایی بخوان به روی خودتون نیارید که نترسیدید، یکم فیلم بازی کنید که الان دارین مثل بید می لرزین.
برای بعضی رشته ها افراد رو می فرستند دوره کد که حدودا دو ماه است و جمعا با آموزش مقدماتی میشه 4 ماه.
بسته به رشته و تحصیلات و شانس!! هر فرد محل دوره کد هم میتونه متفاوت باشه،لیسانسیه هایی که کد میخورن تو 01 یا میرن شیراز حالا یا مرکز پیاده یا زرهی، یا کد تکاوری لشگرک یا کد لویزان، یا هم میرن اصفهان کد توپخانه یا زرهی رو می گذرونند. از همه این کدها بدتر کد تکاوری لشگرک هستش که امیدوارم کسی اونجا نیفته که ...
در کل آموزشی اگه با دوستان جور بشین خیلی خوش میگذره تا اونجا که بعضی وقتا مرخصی نمی گیرین برین خونه
قدر بدونید، تابستون یکم که نه خیلی گرمه حتما پودر بچه ببرین که بسیار نافع هست، مرتب هم مواضع رو اصلاح کنید که مصدوم نشید، اگه پول براتون مهم نیست برین یه جفت پوتین خوب و سبک بخرین که خیلی میتونه شما رو راحت کنه.ضمنا ریش تراش فکر نکنم مشکلی داشته باشه ، بچه ها می آوردن ولی احتمال دو در شدنش بالاست، ژیلت و خیلی از وسایلتون رو میتونید از بوفه بخرین. البته امیدوارم بوفه جایی که شما میرین خوب باشه.
در کل سخت نگیرین به سرعت تموم میشه.

در مورد کد 35 و 36 هم نمیدون کجاست.

باز هم سؤالی بود در خدمتم.
یا علی

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم همتون گرم
پس دوره کد واسه لیسانس برق بگیر نگیر داره امام عمران و کامپیوتر و معماری نداره
فکر کنم برق به الکترونیک یا قدرت بودنش بستگی داره!

1. واسه دوره کد یه سوال باقی میمونه اونم اینه که به معاف ازرزمها هم دوره کد میدن یا نه؟

منم نیروزمینی ارتش افتادم 01 لیسانس و معاف ازرزم گرچه میگن نظافت بیشتر به معاف ازرزمیها میخوره اما ارزش بقیه چیزهاشو داره نه؟!

Last edited:

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام من دفترچم رو 9 هم پست کردم بعد رفتم پلیس +10 گفتن 12 هم صادر شده ولی الان که 21 امه برگ سبزم نیومده؟
از اونجایی که میخوام برم بندازم 6/1 (گفتن 8/1 اعزامی) میتونم برم **** وضیفه و اونجا بگیرمش و جلوش هم بندازم؟!:hmm:

horliali

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
کسی میدونه تو شهر قم یگان ارتش هست یا نه؟من متاهلم و تو ارتش افتادم میخواستم بدونم که اگه قم یگان ارتش نداشت وضعیتم چطوریه؟

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- دوره کد تو ارتش برای بعضی رشته ها مثل برق که میخوان به کارگیریشون بکنن گاهی میزارن ولی مثلا ما که عمران هستیم دوره کد نداره مدتش دو ماه هست که بعد از آموزشی باید یک سری کلاس تئوری رو بگذرونید راجب به محلش هم فکر کنم همونجا هست که آموزشی رو گذروندید
2-هیچی قطعی نیست ممکنه همونجا بگن ساعت مثلا 2 بیاید که بریم

01 که من 2 تا از دوستام بودن میگن جای خوبیه هم از نظر احترام و هم از نظر اینکه مرخصی توشهری و پایان هفته داره تو چند تا پست قبلی هم توضیح دادم که تا حالا بدش رو نشنیدم
02 رو راستش نمیدونم

منم اینو شنیدم که مثل اینکه اقدام کردن برای چند جا ممنوع هست و اگر **** وظیفه متوجه شه باطل میکنه ولی شما که میگی کارات درست شده پس هنوز نفهمیدن فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

مرسی خدا کنه همینی که میگی باشه

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از دوستان عزیز
یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
تیر ماه اعزامم آموزشیم 01 تهران هست. برای امریه تو وزارت تعاون اقدام کردم اما دیر اقدام کردم تقریبا 50 روز مونده به تاریخ اعزام به من گفتن امریت به احتمال قوی درست میشه حالا تو پادگان آموزشی چجوری میتونم پیگیر کارم باشم که ببینم امریم درست شده یا نه؟ همون اول به من میگن امریه هستی یا آخرین روز معلوم میشه؟
تو رو خدا اگه کسی میدونه جواب بده ممنون

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
دم همتون گرم
پس دوره کد واسه لیسانس برق بگیر نگیر داره امام عمران و کامپیوتر و معماری نداره
فکر کنم برق به الکترونیک یا قدرت بودنش بستگی داره!

1. واسه دوره کد یه سوال باقی میمونه اونم اینه که به معاف ازرزمها هم دوره کد میدن یا نه؟

منم نیروزمینی ارتش افتادم 01 لیسانس و معاف ازرزم گرچه میگن نظافت بیشتر به معاف ازرزمیها میخوره اما ارزش بقیه چیزهاشو داره نه؟!

برق الکترونیکش نمیخوره ولی بقیه اش می خوره
بله، معاف از رزم هم کد میخوره، دوره کد همه چیز تئوری هست و از رژه خبری نیست.
ببین در مورد معاف از رزم، شما یکم میرید و بهتون میگند 2 یا 3 روز دیگه بیاید، تو این 3 روز بچه های دوره قبل نگهبان وای میستند، تو دوره ی ما امیر پادگان گفت کسانیکه تو رژه نیستند و معافند باید این 72 ساعت رو وایسند، بعدشم گفت مهم نیست معافیت دارد.
حالا خودت میدونی، اون سه روز که همه میرن مرخصی تو بمونی تا دوره جدید ها بیان یا نه.
اگه مشکل خاصی نداری نرو، نظافت داریم تا نظافت، ما نظافت درب شمال بودیم به مدت 58 روز و بچه های معاف از رزم نظافت سرویس بهداشتی به مدت 58 روز
خود دانی...

ar_barekatain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
از بچه ها کیا 1 تیر 01 ارتش تهران افتادن ؟
بیاین با هم آشنا شیم:D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام به همه
از بچه ها کیا 1 تیر 01 ارتش تهران افتادن ؟
بیاین با هم آشنا شیم:D

ما رو زده 36 که ظاهرا 02 میشه ولی جفتش نیرو زمینی ارتش تهرانه ...
نمیدونم با هم هستیم یا نه :rolleyes:

.

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
ما رو زده 36 که ظاهرا 02 میشه ولی جفتش نیرو زمینی ارتش تهرانه ...
نمیدونم با هم هستیم یا نه :rolleyes:

.

سلام من 01 افتادم
صادره از اصفهان
یکی از هم دانشگاهیام هم 01 افتاده
جفتمون رشته برق گرایش الکترونیک

نه 02 جاش فرق می کنه :wacko: بعد از میدون کلاه دوزه, 01 قبل از میدون کلاهدوز
اما جفتش یکیه در کل ... زیاد فرقی نداره
اما نزدیکیم:دی

hamidrezata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اکیپ مالک اشتر کاری میکنه که کادریا بیان جلومون رژه برن.مالک اشتریا بوفه جا هستش 1/4 تیا بییان بالا که پر شد..

Last edited:
بالا