• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من رو زدن اول تیر ماه
میخوام جلوتر بندازمش ، یعنی اول اردیبهشت بندازم
ولی خیلی دو دل هستم
به نظرتون چیکار کنم ؟

فکر نمیکنم بتونی جلو بندازی...چون دیگه ظرفیت اردیبهشت بسته شده...ولی اگه پارتی زیادی داری بنداز اردیبهشت

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان سلام
من رو زدن اول تیر ماه
میخوام جلوتر بندازمش ، یعنی اول اردیبهشت بندازم
ولی خیلی دو دل هستم
به نظرتون چیکار کنم ؟

شما کی دفترچه فرستادی ؟
کی برگه سبزت اومد ؟

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم مثل شما مازاد بودم، البته از حوزه ی مشهد اعزام شدم ..
حس خیلی بدی هست این حس بلاتکلیفی..!

اون روز انتخاب بین بد و بدتر هست، جای خوب که باید پارتی داشته باشی ..
یک آشنای کوچولو اگه پیدا کنی، انتخاب می تونه به عهده ی خودت باشه ..

من بین **** لب مرز، ارتش 01 و 04، نیروی انتظامی؛ 04 بیرجند رو انتخاب کردم و سریع یک برگ جدید با کد 04 زده شد برام، و تحویل ماموری که ویژه ی اون کد بود، دادم ..

اون روز اعزام ندارن اکثرا"، احتمال زیاد میگن فرداش ساعت چند، ترمینال باشید اگر جایی غیر از شهر خوتون بودید ..

اون روز سعی کن برگتو خیلی زود تحویل ندی ها، کمی تحقیق کن ببین چجوریه اوضاع ..
پیشنهاد میکنم شما هم مثل من که مازاد بودی، لیست کدهای مراکز آموزشی همرات باشه، شاید بدرد بخوره ..

این تجربه من از اون روز بود ..
انشاا.. بخت و اقبال با شما یار باشه و جای خوبی بیوفتید ..

ارادتمند ..

ممنونم داداش از پاسخ سریعت.
راستییتش من تو زندگی علاوه بر خیلی چیزای دیگه که نداشتم این یه مورد رو اصلا نداشتم (پارتی) :p (خداروشکر)!!
در این صورت اینجور که بوش میاد دیگه همه چیز میوفته دست بخت و اقبال همونطور که بچه ها گفتن ممکنه اگر دیر بشه هم یه بلای دیگه سر آدم بیاد!

البته اینطور که شما میگی تو ناحیه شما انتخاب ها خیلی هم بد نبوده!! 01 که جزو بهترین کیس های من هست، اون یکی هم درسته لب مرز بوده اما **** بوده خب بعدش بهتر میشه مورد آخر هم که اتفاقا انتخاب شما بوده به شدت ازش دوری می کنم همون نیروی انتظامیه (بابا میندازنمون سر چهار راه بدبخت میشم!!!) بهرحال جالبه بدونم چرا شما اونو انتخاب کردی.

در مورد اینکه اگر بد بود عقب بندازم باید بگم با اینکه 3ماه دیرکرد رو خوردم اما اهل اینکارا نیستم ترچیح میدم بسپارم به شانس و برم جلو (شانسم خیلی خوب نیست اما خداروشکر تا این سن خیلی هم ضد حال نزده خدا بهمون) تک فرزند پسرم هستم احتمال اینکه بعد آموزشی شهر خودمون (تهران/کرج) بندازن خیلی زیاده.

بهرحال توصیه کدهای **** وظیفت رو بهش توجه می کنم.
ممنون

Last edited:

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
تغیر فوق العاده در مدت و حقوق سربازی!!!

طبق آخرین خبرهای شنیده از **** وظیفه قراره سربازی برای زیر دیپلم و دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا به ترتیب به هشت، هفت، شش، پنج ، چهار و سه ماه کاهش پیدا کنه
و حقوق سربازان به ترتیب به 250، 300، 350، 400، 450، 500 افزایش پیدا کنه. اخبار کاملتر روز یکشنبه روی آنتن خبرگذاری ها میره.:blink::blink:

1 آوریل همه مبارک!:guitar::thumbsup:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
آقایون 1 اردیبشت چی کار می کنن حرف می زنن یا واقعا اعزام می کنن?
4628.gif

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
خیلی مخلصیم
راستش من سنواتی ندارم پس نمیتونم صبر کنم!
پارتی هست,ولی به خاطر یه سری چیز ها دوست ندارم بهش رو بندازم!
خب,لیست کد ها هستش فقط نمیدونم از کجا بفهمم این ماه کجاها اعزام دارن!؟:(بیستم همین ماه باید برم...

امتیاز خیلی خوبی داری که سنواتی نداری ..
اگر مشکلی برای ثبت نام دانشگاه ها ندارید، برای هر نوع کنکوری ثبت نام کنید، فقط برای مرخصیش! :D
من 89/08/01 اعزام شدم، حدود 20 روزشو مرخصی بودم!

مشهد اینطوری بود که زده بودن بغل دیوار کدهارو ..

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
تغیر فوق العاده در مدت و حقوق سربازی!!!

طبق آخرین خبرهای شنیده از **** وظیفه قراره سربازی برای زیر دیپلم و دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا به ترتیب به هشت، هفت، شش، پنج ، چهار و سه ماه کاهش پیدا کنه
و حقوق سربازان به ترتیب به 250، 300، 350، 400، 450، 500 افزایش پیدا کنه. اخبار کاملتر روز یکشنبه روی آنتن خبرگذاری ها میره.:blink::blink:

1 آوریل همه مبارک!:guitar::thumbsup:

آقا جون بچت جو نده بزار زندگیمنو بکنیم/
ما بدبختیم سربازیم کچلیم با احساساتمون بازی نکن
دروغ 13ات رو برو یجا دیگه بساز قربونت:rolleyes:

Last edited:

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
ممنونم داداش از پاسخ سریعت.
راستییتش من تو زندگی علاوه بر خیلی چیزای دیگه که نداشتم این یه مورد رو اصلا نداشتم (پارتی) :p (خداروشکر)!!
در این صورت اینجور که بوش میاد دیگه همه چیز میوفته دست بخت و اقبال همونطور که بچه ها گفتن ممکنه اگر دیر بشه هم یه بلای دیگه سر آدم بیاد!

البته اینطور که شما میگی تو ناحیه شما انتخاب ها خیلی هم بد نبوده!! 01 که جزو بهترین کیس های من هست، اون یکی هم درسته لب مرز بوده اما **** بوده خب بعدش بهتر میشه مورد آخر هم که اتفاقا انتخاب شما بوده به شدت ازش دوری می کنم همون نیروی انتظامیه (بابا میندازنمون سر چهار راه بدبخت میشم!!!) بهرحال جالبه بدونم چرا شما اونو انتخاب کردی.

در مورد اینکه اگر بد بود عقب بندازم باید بگم با اینکه 3ماه دیرکرد رو خوردم اما اهل اینکارا نیستم ترچیح میدم بسپارم به شانس و برم جلو (شانسم خیلی خوب نیست اما خداروشکر تا این سن خیلی هم ضد حال نزده خدا بهمون) تک فرزند پسرم هستم احتمال اینکه بعد آموزشی شهر خودمون (تهران/کرج) بندازن خیلی زیاده.

بهرحال توصیه کدهای **** وظیفت رو بهش توجه می کنم.
ممنون

البته به نظرم، جای خوب و بد رو خودت می تونی رقم بزنی ..

من 04 بیرجند بودم (ارتش) :D
نیروی انتظامی حتی توی شهر خودم می بود، نمی رفتم ..

بنده خدا گفت که 01 یا 02 رو بزن، تقسیماتش بهتره، من گوش نکردم ..
04 به خاطر اینکه تقریبا" هم استانی بود، و کمی همشهری توش پیدا میشد، رو انتخاب کردم ..

.. و اینجوری شد که از کل گردان 800 نفری، من یک نفر افتادم خرم آباد! :D

انشاا.. که آموزشی هرجا افتادی، افتادی! اما یگان جای خوبی بیوفتی که خیلی مهم تر است ..
اگر شرایطی چیزی داری، که امکانش هست شهر خودت بیوفتی، اگرم مثل من بی شرایط بودی، خودتو واسه تقسیمات عجیب و غریب آماده کن ..!
من از شرق افتادم به غرب!

پ.ن : تک فرزند پسر هستی که خیلی خوبه، فقط از همون اول پیگیر کارا باش، به امید پیگیری کارها توی یگان نباش که راحت 4-5 ماه الافی .. ;)

ارادتمند ..

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
امتیاز خیلی خوبی داری که سنواتی نداری ..
اگر مشکلی برای ثبت نام دانشگاه ها ندارید، برای هر نوع کنکوری ثبت نام کنید، فقط برای مرخصیش! :D
من 89/08/01 اعزام شدم، حدود 20 روزشو مرخصی بودم!

مشهد اینطوری بود که زده بودن بغل دیوار کدهارو ..

اتفاقا هم آزاد و هم سراسری ثبت نام کردم!:Dبابت کنکور چطوری مرخصی بگیرم؟!
پس به نظر شما نیرو انتظامی تو شهر خودمون هم بود,نریم؟درسته؟
یا بخت یا اقبال:f34r:

راستی یه سوال عجیب:رادیو جیبی میشه برد؟!؟:دی

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
شما کی دفترچه فرستادی ؟
کی برگه سبزت اومد ؟

آخرای اسفند
برگه ام هنوز نیومده ولی از پلیس +10 پرسیدم گفتن اول ماه چهارم
به **** وظیفه رفته بودم اون موقع تو کامپیوتر نگاه کرد گفت هنوز روز اعزام نزدن گفتن صبر کن برات اعزام بزنن بیا در خدمتتون هستیم میندازیم جلو
الان اگه برم احتمال 90 در صد بتونم به جلو بندازم چون خودشون قول دادن
ولی دو دل هستم نمیدونم چیکار کنم نکنه کد مازاد بزنن ؟ یا بندازن جای دور؟

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
آخرای اسفند
برگه ام هنوز نیومده ولی از پلیس +10 پرسیدم گفتن اول ماه چهارم
به **** وظیفه رفته بودم اون موقع تو کامپیوتر نگاه کرد گفت هنوز روز اعزام نزدن گفتن صبر کن برات اعزام بزنن بیا در خدمتتون هستیم میندازیم جلو
الان اگه برم احتمال 90 در صد بتونم به جلو بندازم چون خودشون قول دادن
ولی دو دل هستم نمیدونم چیکار کنم نکنه کد مازاد بزنن ؟ یا بندازن جای دور؟

جاشو که نمیتونن تعیین کنن ولی اکثر اونایی که جلو میندازن مازاد میخورن!مثل خودم!که البته اینو پلیس+10 هم تایید کرد!
روزی 10000 نفر میرن **** وظیفه اون یارو هم که اونجاست 170000 تا قول میده تا اونارو دس به سر کنه!اونوقت شما حرف از قول میزنی؟!

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
دادش مهندسی الکترونیک چی کد میخورن تو ارتش .؟؟؟؟ من آموزشی 06 هستم 1.2.90

به احتمال بسیار زیاد بله و فکر میکنم رشته شما مرامخ(مرکز مخابرات) که توی تهران هست دوره کد بگذرونید

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
اتفاقا هم آزاد و هم سراسری ثبت نام کردم!:Dبابت کنکور چطوری مرخصی بگیرم؟!
پس به نظر شما نیرو انتظامی تو شهر خودمون هم بود,نریم؟درسته؟
یا بخت یا اقبال:f34r:

راستی یه سوال عجیب:رادیو جیبی میشه برد؟!؟:دی

ایول! اگه زمان آزمون توی آموزشیت بود، بهت مرخصی میدن حداقل 4-5 روزی با توجه به مسافت ..
پرینت ثبت نام یا اون کارت ثبت نام، البته همینطوری هم بگی کنکور دارم و میرم مدرک میارم میفرستنت، مدرک هم نیاوردی کسی ازت سوال نمی کنه! :D

نیرو انتظامی جای خوب نداره!

رادیو، نه نمیشه برد، نبری هم بهتره ..
بچه ها بی جنبه بازی در میارن ممکنه واست دردسر ساز شه ..

pedramoon

Registered User
لایک‌ها
53
آقا کسی از این افزایش حقوقا خبری نداره؟اگه افزایش پیدا کرده تا سعی کنیم اضافه بخوریم همونجا بمونیم:D

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
ایول! اگه زمان آزمون توی آموزشیت بود، بهت مرخصی میدن حداقل 4-5 روزی با توجه به مسافت ..
پرینت ثبت نام یا اون کارت ثبت نام، البته همینطوری هم بگی کنکور دارم و میرم مدرک میارم میفرستنت، مدرک هم نیاوردی کسی ازت سوال نمی کنه! :D

نیرو انتظامی جای خوب نداره!

رادیو، نه نمیشه برد، نبری هم بهتره ..
بچه ها بی جنبه بازی در میارن ممکنه واست دردسر ساز شه ..

اگر آموزشی 60 روز باشه برای من 20 خرداد تموم میشه...پس کنکور میافته بعد از آموزشی!فکر کنم 10-12 تیرماه...
ممنون ار راهنماییت,خیلی لطف کردی

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این امکانات مثل سالن بدنسازی و سالن فوتبال و زمین چمن که تو پادگان ها مثل 01 است تو دوران اموزشی سربازا میتونند ازشون استفاده کنند یا فقط برا کادریاست؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من یه سوال دارم
اگه دوره تکمیلی رو رفته باشیم و کارت سبزمون رو گرفته باشیم دیگه نیازس به آموزشی رفتن نیست؟اگه اینطور باشه مشکلی برای گرفتن امریه پیش نمیاد چونکه مثلا امریه آموزش و پرورش درخواست رو میفرسته به محل آموزشی و بعد دیگه دوران خدمت رو میریم توی آموزش و پرورش و درس میدیم که اگه دوره آموزشی وجود نداشته باشه اونوقت چطوری میشه امریه گرفت؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه.

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
میدونی اون 06 کد مربوط به ارتشه همون آموزشگاه نظامی جواد الاِئمه پاسداران تهران .
یعین هر کد برای دو یا سه پادگان میشه؟
مثلن 06 تو نیروی انتظامی میشه مالک اشتر اراک و تو ارتش میشه اینی که گفتید کد های دیگه هم اینطورن یا کلن من دارم قضیه رو اشتباه میفهمم؟

بالا