دوستان سلام
من رو زدن اول تیر ماه
میخوام جلوتر بندازمش ، یعنی اول اردیبهشت بندازم
ولی خیلی دو دل هستم
به نظرتون چیکار کنم ؟
فکر نمیکنم بتونی جلو بندازی...چون دیگه ظرفیت اردیبهشت بسته شده...ولی اگه پارتی زیادی داری بنداز اردیبهشت
دوستان سلام
من رو زدن اول تیر ماه
ولی خیلی دو دل هستم
به نظرتون چیکار کنم ؟
دوستان سلام
من رو زدن اول تیر ماه
ولی خیلی دو دل هستم
به نظرتون چیکار کنم ؟
سلام
منم مثل شما مازاد بودم، البته از حوزه ی مشهد اعزام شدم ..
حس خیلی بدی هست این حس بلاتکلیفی..!
اون روز انتخاب بین بد و بدتر هست، جای خوب که باید پارتی داشته باشی ..
یک آشنای کوچولو اگه پیدا کنی، انتخاب می تونه به عهده ی خودت باشه ..
من بین **** لب مرز، ارتش 01 و 04، نیروی انتظامی؛ 04 بیرجند رو انتخاب کردم و سریع یک برگ جدید با کد 04 زده شد برام، و تحویل ماموری که ویژه ی اون کد بود، دادم ..
اون روز اعزام ندارن اکثرا"، احتمال زیاد میگن فرداش ساعت چند، ترمینال باشید اگر جایی غیر از شهر خوتون بودید ..
اون روز سعی کن برگتو خیلی زود تحویل ندی ها، کمی تحقیق کن ببین چجوریه اوضاع ..
پیشنهاد میکنم شما هم مثل من که مازاد بودی، لیست کدهای مراکز آموزشی همرات باشه، شاید بدرد بخوره ..
این تجربه من از اون روز بود ..
انشاا.. بخت و اقبال با شما یار باشه و جای خوبی بیوفتید ..
ارادتمند ..
خیلی مخلصیم
راستش من سنواتی ندارم پس نمیتونم صبر کنم!
پارتی هست,ولی به خاطر یه سری چیز ها دوست ندارم بهش رو بندازم!
خب,لیست کد ها هستش فقط نمیدونم از کجا بفهمم این ماه کجاها اعزام دارن!؟بیستم همین ماه باید برم...
تغیر فوق العاده در مدت و حقوق سربازی!!!
طبق آخرین خبرهای شنیده از **** وظیفه قراره سربازی برای زیر دیپلم و دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا به ترتیب به هشت، هفت، شش، پنج ، چهار و سه ماه کاهش پیدا کنه
و حقوق سربازان به ترتیب به 250، 300، 350، 400، 450، 500 افزایش پیدا کنه. اخبار کاملتر روز یکشنبه روی آنتن خبرگذاری ها میره.:blink::blink:
1 آوریل همه مبارک!:guitar::thumbsup:
ممنونم داداش از پاسخ سریعت.
راستییتش من تو زندگی علاوه بر خیلی چیزای دیگه که نداشتم این یه مورد رو اصلا نداشتم (پارتی) (خداروشکر)!!
در این صورت اینجور که بوش میاد دیگه همه چیز میوفته دست بخت و اقبال همونطور که بچه ها گفتن ممکنه اگر دیر بشه هم یه بلای دیگه سر آدم بیاد!
البته اینطور که شما میگی تو ناحیه شما انتخاب ها خیلی هم بد نبوده!! 01 که جزو بهترین کیس های من هست، اون یکی هم درسته لب مرز بوده اما **** بوده خب بعدش بهتر میشه مورد آخر هم که اتفاقا انتخاب شما بوده به شدت ازش دوری می کنم همون نیروی انتظامیه (بابا میندازنمون سر چهار راه بدبخت میشم!!!) بهرحال جالبه بدونم چرا شما اونو انتخاب کردی.
در مورد اینکه اگر بد بود عقب بندازم باید بگم با اینکه 3ماه دیرکرد رو خوردم اما اهل اینکارا نیستم ترچیح میدم بسپارم به شانس و برم جلو (شانسم خیلی خوب نیست اما خداروشکر تا این سن خیلی هم ضد حال نزده خدا بهمون) تک فرزند پسرم هستم احتمال اینکه بعد آموزشی شهر خودمون (تهران/کرج) بندازن خیلی زیاده.
بهرحال توصیه کدهای **** وظیفت رو بهش توجه می کنم.
ممنون
امتیاز خیلی خوبی داری که سنواتی نداری ..
اگر مشکلی برای ثبت نام دانشگاه ها ندارید، برای هر نوع کنکوری ثبت نام کنید، فقط برای مرخصیش!
من 89/08/01 اعزام شدم، حدود 20 روزشو مرخصی بودم!
مشهد اینطوری بود که زده بودن بغل دیوار کدهارو ..
شما کی دفترچه فرستادی ؟
کی برگه سبزت اومد ؟
آخرای اسفند
برگه ام هنوز نیومده ولی از پلیس +10 پرسیدم گفتن اول ماه چهارم
به **** وظیفه رفته بودم اون موقع تو کامپیوتر نگاه کرد گفت هنوز روز اعزام نزدن گفتن صبر کن برات اعزام بزنن بیا در خدمتتون هستیم میندازیم جلو
الان اگه برم احتمال 90 در صد بتونم به جلو بندازم چون خودشون قول دادن
ولی دو دل هستم نمیدونم چیکار کنم نکنه کد مازاد بزنن ؟ یا بندازن جای دور؟
دادش مهندسی الکترونیک چی کد میخورن تو ارتش .؟؟؟؟ من آموزشی 06 هستم 1.2.90
اتفاقا هم آزاد و هم سراسری ثبت نام کردم!بابت کنکور چطوری مرخصی بگیرم؟!
پس به نظر شما نیرو انتظامی تو شهر خودمون هم بود,نریم؟درسته؟
یا بخت یا اقبال:f34r:
راستی یه سوال عجیب:رادیو جیبی میشه برد؟!؟:دی
06 که ماله ملک اشتر اراکه نیری انتظامیدادش مهندسی الکترونیک چی کد میخورن تو ارتش .؟؟؟؟ من آموزشی 06 هستم
06 که ماله ملک اشتر اراکه نیری انتظامی
ایول! اگه زمان آزمون توی آموزشیت بود، بهت مرخصی میدن حداقل 4-5 روزی با توجه به مسافت ..
پرینت ثبت نام یا اون کارت ثبت نام، البته همینطوری هم بگی کنکور دارم و میرم مدرک میارم میفرستنت، مدرک هم نیاوردی کسی ازت سوال نمی کنه!
نیرو انتظامی جای خوب نداره!
رادیو، نه نمیشه برد، نبری هم بهتره ..
بچه ها بی جنبه بازی در میارن ممکنه واست دردسر ساز شه ..
یعین هر کد برای دو یا سه پادگان میشه؟میدونی اون 06 کد مربوط به ارتشه همون آموزشگاه نظامی جواد الاِئمه پاسداران تهران .