• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
معمولا هر جایی که بیفتید ، بعد از اینکه لباس بهتون دادن 5 الی 7 روز و بعضی جاها ( مثل پادگان ما ) تا 10 روز مرخصی میدن که برید اتکت و اینجور چیزاتون رو اکی کنید ، بعضی جاها ( آموزشیش ) نمیذارن لباس و شلوارتون رو تنگ کنید بعضی جاها هم...

مورد بعد هم اینکه اگر پوتین و یا لباستون اندازتون نبود ، همون روز اول با دیگر سربازان اسلام عوض کنید ، مثلا پوتین من 44 بود عوض کردم با 42 به همین راحتی....

مورد مهم تر هم اینکه سعی نکنید شلوارتون رو خیلی تنگ کنید ( مخصوصا توی اموزشی ) وگرنه یک بار که پاتون رو بیارید بالا از وسط جر میخوره :دی

نکته ی بعد هم که اصلا ربطی به شلوار و پوتین نداره اینه که ، سعی کنید قبل از رفتن به آموزشی اگر سیگاری هستید ، سیگار رو ترک کنید ، اگر تا به حال 5 متر هم ندویدید ، شب ها و یا صبح ها به مدت 20 دقیقه نرمش کنید که کم نیارید ..

موفق باشید

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
ok man ye update bedam . man ke borge 2 oftade boodam raftam tamdid kardam endakhtam borje 4 vali pashimoon shodam o dobare emruz raftam hamun borge 2 endakhtam . pas age mikhad bere bendaze jolo hanuz mitune ,rahat hala bayad did kodum goori too in keshvare tokhmi mioftam , har chi bashe mohem nist, mohem zamane .

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با لیسانس افتادم دژبان کل مزکز...کهریزک ارتش(مرکز آموزش کهریزک سماجا)...چه جور جائیه؟ ...تقسیمش چه جوریه نیفتم شهرستان...البته دارم تلاشم رو میکنم بیفتم **** ولی اگه نشد...یکی بگه اینجا چه جور جائیه!؟

90.01.18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من 18.01 بودم کدم خورده 20.01 برم اشکال نداره؟
می رم پادگان نیرو هوایی اردکان کسی با ما نمی یاد؟
و اخرین سوال این میان دوره قضیش چیه؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
واسه ما که اولش مهلتی ندادن اتیکت هم خودشون با گواش نوشتن !

بچه ها خیلی حواستون به سایز پوتین باشه تا مثه من اذیت نشین

من پاهام 60 روز تاول زد و وقتی میومدم خونه اخر دوره پاهام جر خورده بود

اندازه پاتون بردارین نه بزرگ نه کوچیک

وسواس به خرج بدین تو این قضیه

البته دو تا میدن و میتونین ببرین ساتر عوض کنین اگه نو نگه دارین

م=================

میان دوره معمولا بعد از نصف اموزشی که گذشت چند روز مرخصی میدن که برین و برگردین

واسه ما 5 روز دادن

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشالا میری خودت میبینی چقدر اوضاع خرابه بعد یادت میوفته به این حرف خودت البته ایشالا که قسمت نشه .
بعضی موقع ها فرمانده ی ما یه چیزایی از بچه ها میگیره که خودش نمیدونه چه نوع ماده مخدری هست !!... به من میگفت فلانی بیا ببین اینا چیه مثلا یکبار ناس خشک بود ، خود من نمیدونستم چیه ... کراک و شیشه که فراوونه ... اصلا مال همینه که میگن : "خدمت سربازی خدمت واقعا مقدسی است " تکبیر ...
تو این که خدمت سربازی کثیف و اتلاف وقت است و کلا **** و حکومت ما یه حکومت فاسد است هیچ کس شکی نداره
ولی اینم که بیای تو دل بچه های مردم را خالی کنید و بترسونیدشون هم درست نیست خود اونا به اندازه کافی استرس دارند شما به اون دامن نزنید و سعی کنید بهشون امید بدید
خود منم نیرو زمین ارتش افتادم و 1/2 اعزامم است و مطمدنم هیچ مشکلی نخواهم داشت و به همه بچها های سرباز هم میگم خدمت تو کشور ما بخشی از زندگی است که باید بگزره و بهتره تو خدمت فقط به همون ر وزی که توی اون قرار دارندفکر کنند و سعی کنند اونا به شب برسونند و زیاد به فردا و اینده فکر نکنند مطمئنا این روز ها هم تموم میشه و بعد خدمت هم هیچ خبری نیست فقط امید تون را هیچ وقت از دست ندید

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کسی میدونه آموزشی تو ارتش چند ماهه؟من کهریزک تهران افتادم بعضی ها میگند می افتم جمالزاده!لیسانس هم دارم؟اوضاع تقسیمش چه جوریه؟کسی چیزی میدونه؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
بچه ها کسی میدونه آموزشی تو ارتش چند ماهه؟من کهریزک تهران افتادم بعضی ها میگند می افتم جمالزاده!لیسانس هم دارم؟اوضاع تقسیمش چه جوریه؟کسی چیزی میدونه؟

تو کهريزک تجاوز زياد مشه ،مراقب باش

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امان از تجربه زیاد...تازه اونجا فرق داره...خیابان جمالزاده رو میگم...نه کهریزکی که شما بودی

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
من هم همون خيابان جمالزادرو ميگفتم . اميدوارم سالم برگردی .البته من هم از يک قربانی شنيدم تو همين تاپيک برگرد عقب ميبينی

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

اينجا كسي هست 01 افتاده باشه؟
ي بنده خدايي كه قبلا آموزشي اونجا بود ميگفت 2 هفته اول تمام وقت پادگانيم اما بعد از 2 هفته شبها ميايم خونه.
كسي از صحت اين حرف اطلاعي داده؟؟؟؟؟؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

اينجا كسي هست 01 افتاده باشه؟
ي بنده خدايي كه قبلا آموزشي اونجا بود ميگفت 2 هفته اول تمام وقت پادگانيم اما بعد از 2 هفته شبها ميايم خونه.
كسي از صحت اين حرف اطلاعي داده؟؟؟؟؟؟

منم همونجام. دو تا از همکارام سال گذشته اونجا افتاده بودن. ما روز یکم که میریم پادگان لباس اینا رو میگیریم و یه هفته بهمون مرخصی میدن که لباسا رو اندازه کنیم و این حرفا
بعدش دو هفته ما رو میکوبن! بعد اون مرخصی روزبرگ میدن. ساعت 4.5 تا 5 فردا. آخر هفته هم مرخصی داریم.ماشینم داری میتونی بیاری که پارکینگ خوبی داره!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
منم همونجام. دو تا از همکارام سال گذشته اونجا افتاده بودن. ما روز یکم که میریم پادگان لباس اینا رو میگیریم و یه هفته بهمون مرخصی میدن که لباسا رو اندازه کنیم و این حرفا
بعدش دو هفته ما رو میکوبن! بعد اون مرخصی روزبرگ میدن. ساعت 4.5 تا 5 فردا. آخر هفته هم مرخصی داریم.ماشینم داری میتونی بیاری که پارکینگ خوبی داره!
سلام

من متوجه نشدم، مرخصي روز برگ يعني چي؟
آخر هفته يعني چي؟ فقط جمعه يا پنجشنبه + جمعه؟

شما هم اول ارديبهشت زمان اعزامتونه؟؟؟ :blush:

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

من متوجه نشدم، مرخصي روز برگ يعني چي؟
آخر هفته يعني چي؟ فقط جمعه يا پنجشنبه + جمعه؟

شما هم اول ارديبهشت زمان اعزامتونه؟؟؟ :blush:

آره منم 13 روز دیگه اعزامم!

روز برگ همین مرخصی روزانه ست که گفتم دیگه. 4.30 میری تا فردا 5 صبح! ها؟
آخر هفته هم دقیق مطمئن نیستم. پنج شنبه جمعه باید باشه

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از وقتی رئیس **** وظیفه عوض شده دیگه پذیرش های **** رو قبول نمیکنند و کسائی که پذیرش **** بگیرند رو براشون مازاد میزنند

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
از وقتی رئیس **** وظیفه عوض شده دیگه پذیرش های **** رو قبول نمیکنند و کسائی که پذیرش **** بگیرند رو براشون مازاد میزنند

یعنی چی؟! یعنی دیگه **** سرباز نمیگیره فقط نیروی انتظامی و ارتش؟!
بدبختیامون کمه که اینم بهش اضافه بشه!

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی؟! یعنی دیگه **** سرباز نمیگیره فقط نیروی انتظامی و ارتش؟!
بدبختیامون کمه که اینم بهش اضافه بشه!
نه **** سرباز میگیره...ولی با پذیرشی ها لج کردند...من خودم نیرو مقاومت پذیرش گرفتم آخرش برام زدند مازاد...با هزار بدبختی آشنا پیدا کردم منو انداخت ارتش

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با امریه ای ها مشکلی ندارند...اگه تونستید امریه بگیرید یا اگه سابقه بسیج داشته باشید شانس **** افتادن زیاد میشه......

deadman3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز مراجعه کردم به پلیس +10 گفتن که در مورد قانون کسری خدمت ایثارگران و جانبازان و قانون سه برادری و .... ابلاغیه اومده که لغو شده . گفتم آخه تو خبرگذاری ها اومده سردار کمالی گفته تمام معافیت های سال قبل امسال هم تمدید شده . گفتن آره اول این ابلاغیه اومد ولی دوباره بعدش یکی دیگه اومد! که میگه نه ! مهمونی تعطیله و بفرمایید منزل . از اونجا رفتم خود سازمان **** وظیفه شهرمون اونا گفتن که برا ما ابلاغیه اومده که اون معافیتا تا پایان سال قبل اعتبار داره و برای سال جدید بلاتکلیفیم . دوباره برگشتم اون پلیس +10 . گفتم که اونجا اینجوری میگن ! شما چی میگید ! گفت بزار برم اصلا اون برگی که فکس شده رو برات بیارم خودت بخون . آورد ! دیدم بله نوشته که اجرای معافیت ها در سال 1390 " متوقف شده" ( نه لغو شده!) . توی متن نامه هم لغت " موقتا " یا "فعلا" یا "در حال حاضر" یا هیچچی که نشون بده امیدی دوباره به اجراشون حداقل تو امسال هست ، نبود ! .

اما یه حسی بهم میگه در همین آینده نزدیک دوباره ابلاغ میشه که اجرا شه ! حالا چجوری !؟ اینجوری که شاید برا معافیت برادر چهارم بشه توجیه آورد که چرا ممکنه اجرا نشه ! ولی معافیت فرزندای جانبازا ؟؟؟ این یکی دیگه از اون تیپ کارایی نیست که بشه لغوش کرد . همیشه بوده . اصلا خود اون گروهی که تصمیم میگیرن چی باشه چی نباشه بیشترین استفاده رو از قانون کسر خدمت ایثارگرا و جانبازا میبرن . دیوونه که نیستن لغوش کنن . البته تا حدودی نشونه های جنون توشون هست ولی وقتی پای منافع خودشون در میون باشه شرایط فرق میکنه .

حالا باید صبر کرد دیگه . این پروسه تغییر یا اصلاح **** وظیفه دست یکی دو نفر نیست ، عده زیادی دربارش تصمیم میگیرن یا حداقل اعمال نظر میکنن . اگه از دوستان هم کسی اطلاع جدیدی داره یا از گوشه کنار چیزایی شنیده که به نظرش موسخ به مام اطلاع بده. پیشاپیش ممنون

بالا