من دیروز مراجعه کردم به پلیس +10 گفتن که در مورد قانون کسری خدمت ایثارگران و جانبازان و قانون سه برادری و .... ابلاغیه اومده که لغو شده . گفتم آخه تو خبرگذاری ها اومده سردار کمالی گفته تمام معافیت های سال قبل امسال هم تمدید شده . گفتن آره اول این ابلاغیه اومد ولی دوباره بعدش یکی دیگه اومد! که میگه نه ! مهمونی تعطیله و بفرمایید منزل . از اونجا رفتم خود سازمان **** وظیفه شهرمون اونا گفتن که برا ما ابلاغیه اومده که اون معافیتا تا پایان سال قبل اعتبار داره و برای سال جدید بلاتکلیفیم . دوباره برگشتم اون پلیس +10 . گفتم که اونجا اینجوری میگن ! شما چی میگید ! گفت بزار برم اصلا اون برگی که فکس شده رو برات بیارم خودت بخون . آورد ! دیدم بله نوشته که اجرای معافیت ها در سال 1390 " متوقف شده" ( نه لغو شده!) . توی متن نامه هم لغت " موقتا " یا "فعلا" یا "در حال حاضر" یا هیچچی که نشون بده امیدی دوباره به اجراشون حداقل تو امسال هست ، نبود ! .
اما یه حسی بهم میگه در همین آینده نزدیک دوباره ابلاغ میشه که اجرا شه ! حالا چجوری !؟ اینجوری که شاید برا معافیت برادر چهارم بشه توجیه آورد که چرا ممکنه اجرا نشه ! ولی معافیت فرزندای جانبازا ؟؟؟ این یکی دیگه از اون تیپ کارایی نیست که بشه لغوش کرد . همیشه بوده . اصلا خود اون گروهی که تصمیم میگیرن چی باشه چی نباشه بیشترین استفاده رو از قانون کسر خدمت ایثارگرا و جانبازا میبرن . دیوونه که نیستن لغوش کنن . البته تا حدودی نشونه های جنون توشون هست ولی وقتی پای منافع خودشون در میون باشه شرایط فرق میکنه .
حالا باید صبر کرد دیگه . این پروسه تغییر یا اصلاح **** وظیفه دست یکی دو نفر نیست ، عده زیادی دربارش تصمیم میگیرن یا حداقل اعمال نظر میکنن . اگه از دوستان هم کسی اطلاع جدیدی داره یا از گوشه کنار چیزایی شنیده که به نظرش موسخ به مام اطلاع بده. پیشاپیش ممنون
با این اوضاع خدمت رو هم دوباره میکنن 24 ماه