• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

farapool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكين شهر 1،2 بچه هاي تهران نبود؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
بالاخره تاریخ اعزام من هم امروز مشخص شد
رفتم پلیس +10 گفت 1/4/90

19 اسفند پست کرده بودم
برگه سبزش هنوز نیومده

=========

دوستان یک سوال داشتم
تو برنامه سین اکثر دوستان دیدم حدودا 1 ساعت بین 7 تا 8 صبح برای ورزش و نرمش و.. هست
تو این 1 ساعت دقیقا چه کار هایی میکنن ؟
با دویدن شروع میشه ؟
چند دقیقش دویدن هست و به چه صورته ؟
سریع شروع میشه یا اول اروم شروع میشه بعد سریع میشه ؟

بعدش چه نرمش هایی میدن ؟

مرسی

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
بالاخره تاریخ اعزام من هم امروز مشخص شد
رفتم پلیس +10 گفت 1/4/90

19 اسفند پست کرده بودم
برگه سبزش هنوز نیومده

=========

دوستان یک سوال داشتم
تو برنامه سین اکثر دوستان دیدم حدودا 1 ساعت بین 7 تا 8 صبح برای ورزش و نرمش و.. هست
تو این 1 ساعت دقیقا چه کار هایی میکنن ؟
با دویدن شروع میشه ؟
چند دقیقش دویدن هست و به چه صورته ؟
سریع شروع میشه یا اول اروم شروع میشه بعد سریع میشه ؟

بعدش چه نرمش هایی میدن ؟

مرسی

برادر اينا چيزي نيستند كه بخواي روش فكر كني ! يه نرمش مسخره هستش كه شما ميتوني اداشو در بياري..يعني يكي مياد بالا از خود شماها نرمش ميكنه شما هم بايد با اون انجام بديد ..

اصل كار اون تمرين رژه هست كه من خيلي بدم ميومد برا همين رفتم تو مازادا :))‌!

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
این مازاد ها معمولاً کجاها میفتن؟!
-2-37-.gif

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
برادر اينا چيزي نيستند كه بخواي روش فكر كني ! يه نرمش مسخره هستش كه شما ميتوني اداشو در بياري..يعني يكي مياد بالا از خود شماها نرمش ميكنه شما هم بايد با اون انجام بديد ..

اصل كار اون تمرين رژه هست كه من خيلي بدم ميومد برا همين رفتم تو مازادا :))‌!

همه جا همینطوریه ؟
اخه شنیدم از فرمانده های اونجا خودشون میان تمرین میدن

یکی وسطش دیگه واقعا نکشه دویدن رو ادامه بده چه کارش میکنن ؟

بعد گفتی رفتی تو مازادا ؟
یعنی چی ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
همه جا همینطوریه ؟
اخه شنیدم از فرمانده های اونجا خودشون میان تمرین میدن

یکی وسطش دیگه واقعا نکشه دویدن رو ادامه بده چه کارش میکنن ؟

بعد گفتی رفتی تو مازادا ؟
یعنی چی ؟

هر پادگانی قوانین خاص خودش رو داره /. مثلا اگر **** باشه که فرماندهاش حال ندارن راه برن پس چطور میتونن تمرین بدن؟؟

ما ارشدامون میومدن بهمون تمرین میدادن ، بعضی مواقع هم از خود سربازا یکی میرفت بالا و ....

منتهی واسه نرمش چیزه خاصی نیست زیر پات میخونن و شما باید با ضرب 4 بدویی...

اونایی هم که نمیتونن 2 دسته هستند کسایی که مشکل دارن ، مثل ناراحتی قلبی و تنگی نفس و.. که همیشه جدا به خط میشن ، و کسایی هم که معتاد هستند :دی ، نمیتونن راه برن باز باید نرمش کنند منتهی واسه اینکه اذیت نشن میرن آخر آخر..

بازم میگم همه چیز بستگی به ارشد و یا فرماندت داره.

1479

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشکین شهرم. از تهران.
اگر اون دوست گرگانی مون هم بیاد می شیم 4 نفر با شما.
یه دوست کرجی هم هستش.
بابا شما چه با مرامهایی هستید بیایید هماهنگی کنیم خوب با هم بریم :)

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
هر پادگانی قوانین خاص خودش رو داره /. مثلا اگر **** باشه که فرماندهاش حال ندارن راه برن پس چطور میتونن تمرین بدن؟؟

ما ارشدامون میومدن بهمون تمرین میدادن ، بعضی مواقع هم از خود سربازا یکی میرفت بالا و ....

منتهی واسه نرمش چیزه خاصی نیست زیر پات میخونن و شما باید با ضرب 4 بدویی...

اونایی هم که نمیتونن 2 دسته هستند کسایی که مشکل دارن ، مثل ناراحتی قلبی و تنگی نفس و.. که همیشه جدا به خط میشن ، و کسایی هم که معتاد هستند :دی ، نمیتونن راه برن باز باید نرمش کنند منتهی واسه اینکه اذیت نشن میرن آخر آخر..

بازم میگم همه چیز بستگی به ارشد و یا فرماندت داره.

مرسی
منظورم من به دویدنه بیشتر
چقدر از این 1 ساعت معمولا به دویدن اختصاص پیدا میکنه ؟
زمان مشخصی نداره درسته ؟

منظورم از تنونستن هم کسانی بود که مثلا بعد از 10 دقیقه یا 15 دقیقه دویدن دوچار کم اوردن نفس و یک مقدار درد تو سیسنه میشن که فکر کنم تو همون دسته تنگی نفس که شما گفتی قرار میگیرن

اینا جدا به خط میشن ؟
یعنی دقیق چطوری برخورد میشه باهاشون ؟
تفاوتی داره برخورد های فرمانده ها باهاشون ؟ منظورم تاثیرش تو ادامه دوره اموزشی هست

مرسی

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان من رو زدن 1 تیر
رفتم **** وظیفه گفتم میتونم یک اردیبهشت بیام ؟ گفتن اشکالی نداره بیا اعزامت کنیم
به نظرتون این ریسک کردن میارزه ؟ ممکنه جای بدی بیفتم ؟ چون جاهای بد غیبت زیاد دارن و ماها رو به جای اونها میفرستن ؟
این ریسک کردن ارزش دو ماه معطلی رو داره ؟
چیکار کنم یک اردیبهشت برم یا نه ؟
من تهران نیستم

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان من رو زدن 1 تیر
رفتم **** وظیفه گفتم میتونم یک اردیبهشت بیام ؟ گفتن اشکالی نداره بیا اعزامت کنیم
به نظرتون این ریسک کردن میارزه ؟ ممکنه جای بدی بیفتم ؟ چون جاهای بد غیبت زیاد دارن و ماها رو به جای اونها میفرستن ؟
این ریسک کردن ارزش دو ماه معطلی رو داره ؟
چیکار کنم یک اردیبهشت برم یا نه ؟
من تهران نیستم

من هم همين چند روز پيش رفتم انداختم ارديبهشت . هنوز ام نرفت ام پليس 10 ببينم کجا افتادم يا مازادم يا چی .ولی تجربه نشون ميده که کسايی که ميرن ميندازن جلو جاهای بهتری ميافتند ، برو نترس من پشتتم

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من دو روز مونده به عید دفترچمو پست کردم دو سال و خورده ای غیبت دارم.اونایی که غیبت دارن دفترچشون زود میاد؟

خدمت شده 24ماه راسته؟

احتمال داره غیبتمو ببخشن؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مرسی
منظورم من به دویدنه بیشتر
چقدر از این 1 ساعت معمولا به دویدن اختصاص پیدا میکنه ؟
زمان مشخصی نداره درسته ؟

منظورم از تنونستن هم کسانی بود که مثلا بعد از 10 دقیقه یا 15 دقیقه دویدن دوچار کم اوردن نفس و یک مقدار درد تو سیسنه میشن که فکر کنم تو همون دسته تنگی نفس که شما گفتی قرار میگیرن

اینا جدا به خط میشن ؟
یعنی دقیق چطوری برخورد میشه باهاشون ؟
تفاوتی داره برخورد های فرمانده ها باهاشون ؟ منظورم تاثیرش تو ادامه دوره اموزشی هست

مرسی

به نظر من شما یه خورده استرس داری که کاملا منطقی هست منتهی اصلا از آموزشی نترس ، هیچکس نمیتونه شما رو وادار به کاری بکنه که قادر به انجامش نیستی ، هر چند من از همینجا بهت قول میدم که بعد از چند هفته همچین نفست باز بشه که خودت باورت نیشه :D

10 دقیقه ، نیم ساعت هر چقدر میتونی نرمش کن ، بعدش یکم شل بگیر ( مشکلی به وجود نمیاد ) ...

در مورد اون مشکلاتی هم که گفتم منظورم کسانی بود که نامه پزشک ( از پایگاه ) رو دارن ، یعنی پایگاه تایید کرده که فلانی تنگی نفس داره یا توی برگ سبزش معاف از رزم زده شده ، هر چند ما معاف ار رزم هم داشتیم که مدت ها بشین پاشو میرفت ، تنبیه هم میشد :دی ، باید زرنگ باشی توی سربازی اگه شل بگیری سوارت میشند ، هر چی حمالی هست و به قول خودمون آش خوری هست میدن بهت.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان من دو روز مونده به عید دفترچمو پست کردم دو سال و خورده ای غیبت دارم.اونایی که غیبت دارن دفترچشون زود میاد؟

خدمت شده 24ماه راسته؟

احتمال داره غیبتمو ببخشن؟

مهم نيست نهايت 3 ماه ازافی ميخوری ، و نه 24 ماه نشده ، خبری باشه تو سايت **** وظيفه ميزنن ، ولی امسال ديگه چيزی عوض نميشه ، چون قانون های يک سال رو سال قبلش تايد ميکنن نه الان ،اگه دفترچرو هم پست کردی فردا يه سر برو ميدون **** ازمتو بنداز ارديبهشت زود تموم شه

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مهم نيست نهايت 3 ماه ازافی ميخوری ، و نه 24 ماه نشده ، خبری باشه تو سايت **** وظيفه ميزنن ، ولی امسال ديگه چيزی عوض نميشه ، چون قانون های يک سال رو سال قبلش تايد ميکنن نه الان ،اگه دفترچرو هم پست کردی فردا يه سر برو ميدون **** ازمتو بنداز ارديبهشت زود تموم شه

برم میدون **** چیکار کنم؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
تهرانی هستی؟ اگه هستی برو اتقه 5 سالن 3 . يه حروم لقمه نشسته که ميندازه جلو سربازيت رو ، کلّن با صف اگه باشه يک 15 ديقه کار داره

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تهرانی هستی؟ اگه هستی برو اتقه 5 سالن 3 . يه حروم لقمه نشسته که ميندازه جلو سربازيت رو ، کلّن با صف اگه باشه يک 15 ديقه کار داره

شهرری هستیم!باید بمالی یا که قانونیه؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
این چیزی که می گم مستند نیست ولی حدس می زنم تعجیل در تاریخ اعزام روی محل آموزشی تاثیر بزاره... من تعجیل کردم و افتادم پدافند سمنان، جایی که قبلا بچه هایی اونجا افتاده بودن می گفتن جزء مازاد بودن!

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این چیزی که می گم مستند نیست ولی حدس می زنم تعجیل در تاریخ اعزام روی محل آموزشی تاثیر بزاره... من تعجیل کردم و افتادم پدافند سمنان، جایی که قبلا بچه هایی اونجا افتاده بودن می گفتن جزء مازاد بودن!

بره من فرق نداره کجا بیفتم فقط هر چی زودتر بهتر.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
شهرری هستیم!باید بمالی یا که قانونیه؟

na baba ghanooniye , man khodam tahal 3 bar tamdid kardam hey endakhtam jolo o aghab dobare chand rooz pish raftam endakhtam jolo ordibehesht , az khodashune kari nadare, intor ke fekr mikoni nist kheilty asune , man ham avval fek mikardam hey davandegi dare vali na khalvat bashe 2 deighe . faghat barge sabzeto bebar hichi nemikhkad hatta kart malli ham nemikhad, age barge sabzet nayumade boro police +10 begir ,

بالا