من مشکین شهرم. از تهران.مشكين شهر 1،2 بچه هاي تهران نبود؟
بالاخره تاریخ اعزام من هم امروز مشخص شد
رفتم پلیس +10 گفت 1/4/90
19 اسفند پست کرده بودم
برگه سبزش هنوز نیومده
=========
دوستان یک سوال داشتم
تو برنامه سین اکثر دوستان دیدم حدودا 1 ساعت بین 7 تا 8 صبح برای ورزش و نرمش و.. هست
تو این 1 ساعت دقیقا چه کار هایی میکنن ؟
با دویدن شروع میشه ؟
چند دقیقش دویدن هست و به چه صورته ؟
سریع شروع میشه یا اول اروم شروع میشه بعد سریع میشه ؟
بعدش چه نرمش هایی میدن ؟
مرسی
برادر اينا چيزي نيستند كه بخواي روش فكر كني ! يه نرمش مسخره هستش كه شما ميتوني اداشو در بياري..يعني يكي مياد بالا از خود شماها نرمش ميكنه شما هم بايد با اون انجام بديد ..
اصل كار اون تمرين رژه هست كه من خيلي بدم ميومد برا همين رفتم تو مازادا )!
همه جا همینطوریه ؟
اخه شنیدم از فرمانده های اونجا خودشون میان تمرین میدن
یکی وسطش دیگه واقعا نکشه دویدن رو ادامه بده چه کارش میکنن ؟
بعد گفتی رفتی تو مازادا ؟
یعنی چی ؟
بابا شما چه با مرامهایی هستید بیایید هماهنگی کنیم خوب با هم بریممن مشکین شهرم. از تهران.
اگر اون دوست گرگانی مون هم بیاد می شیم 4 نفر با شما.
یه دوست کرجی هم هستش.
هر پادگانی قوانین خاص خودش رو داره /. مثلا اگر **** باشه که فرماندهاش حال ندارن راه برن پس چطور میتونن تمرین بدن؟؟
ما ارشدامون میومدن بهمون تمرین میدادن ، بعضی مواقع هم از خود سربازا یکی میرفت بالا و ....
منتهی واسه نرمش چیزه خاصی نیست زیر پات میخونن و شما باید با ضرب 4 بدویی...
اونایی هم که نمیتونن 2 دسته هستند کسایی که مشکل دارن ، مثل ناراحتی قلبی و تنگی نفس و.. که همیشه جدا به خط میشن ، و کسایی هم که معتاد هستند :دی ، نمیتونن راه برن باز باید نرمش کنند منتهی واسه اینکه اذیت نشن میرن آخر آخر..
بازم میگم همه چیز بستگی به ارشد و یا فرماندت داره.
دوستان من رو زدن 1 تیر
رفتم **** وظیفه گفتم میتونم یک اردیبهشت بیام ؟ گفتن اشکالی نداره بیا اعزامت کنیم
به نظرتون این ریسک کردن میارزه ؟ ممکنه جای بدی بیفتم ؟ چون جاهای بد غیبت زیاد دارن و ماها رو به جای اونها میفرستن ؟
این ریسک کردن ارزش دو ماه معطلی رو داره ؟
چیکار کنم یک اردیبهشت برم یا نه ؟
من تهران نیستم
مرسی
منظورم من به دویدنه بیشتر
چقدر از این 1 ساعت معمولا به دویدن اختصاص پیدا میکنه ؟
زمان مشخصی نداره درسته ؟
منظورم از تنونستن هم کسانی بود که مثلا بعد از 10 دقیقه یا 15 دقیقه دویدن دوچار کم اوردن نفس و یک مقدار درد تو سیسنه میشن که فکر کنم تو همون دسته تنگی نفس که شما گفتی قرار میگیرن
اینا جدا به خط میشن ؟
یعنی دقیق چطوری برخورد میشه باهاشون ؟
تفاوتی داره برخورد های فرمانده ها باهاشون ؟ منظورم تاثیرش تو ادامه دوره اموزشی هست
مرسی
دوستان من دو روز مونده به عید دفترچمو پست کردم دو سال و خورده ای غیبت دارم.اونایی که غیبت دارن دفترچشون زود میاد؟
خدمت شده 24ماه راسته؟
احتمال داره غیبتمو ببخشن؟
مهم نيست نهايت 3 ماه ازافی ميخوری ، و نه 24 ماه نشده ، خبری باشه تو سايت **** وظيفه ميزنن ، ولی امسال ديگه چيزی عوض نميشه ، چون قانون های يک سال رو سال قبلش تايد ميکنن نه الان ،اگه دفترچرو هم پست کردی فردا يه سر برو ميدون **** ازمتو بنداز ارديبهشت زود تموم شه
تهرانی هستی؟ اگه هستی برو اتقه 5 سالن 3 . يه حروم لقمه نشسته که ميندازه جلو سربازيت رو ، کلّن با صف اگه باشه يک 15 ديقه کار داره
این چیزی که می گم مستند نیست ولی حدس می زنم تعجیل در تاریخ اعزام روی محل آموزشی تاثیر بزاره... من تعجیل کردم و افتادم پدافند سمنان، جایی که قبلا بچه هایی اونجا افتاده بودن می گفتن جزء مازاد بودن!
شهرری هستیم!باید بمالی یا که قانونیه؟