آقا فکرشو بکنید منی که تو کل زندگیم رنگ پارتی به خودم ندیدم امروز یه پارتی کاردرست خورد به تتتورم!!!! قشنگ مشخص بود طرف خیلی راحت میتونه یه سفارشی بکنه اما میدونید که این کله گنده ها چه ناز و عشوه ای میان (بازم دمش گرم) من مازادم و داشت بهم یه چیزایی راجع به پادگان **** کرمانشاه یا یه همچین چیزایی پیشنهاد میداد با این حال من اصلا گوش نمیدادم و یه ریز می گفتم فقط نمی خوام نیرو انتظامی بیوفتم؛ فقط نمی خوام نیرو انتظامی بیوفتم!!!!
آخرش به خودم اومدم که بابا احمق چرا نگفتی باشه دمت گرم بندازمون همون **** کرمانشاه که دیگه تلفنو قطع کرده بودم. البته فکرکنم اون بره همونو واسم سفارش کنه (اگر بکنه)
حالا سوالم اینه که این پادگان **** کرمانشاه چجوریاس؟؟؟ (منکه از اولشم سپرده بودم دست بخت و اقبال حالا این بابا هم اگر قراره حرکتی برام بزنه ایشالله که به صلاحمون باشه.)
نبوووووووووووووووووود 10 روز دیگههههههههه ))
آخرش به خودم اومدم که بابا احمق چرا نگفتی باشه دمت گرم بندازمون همون **** کرمانشاه که دیگه تلفنو قطع کرده بودم. البته فکرکنم اون بره همونو واسم سفارش کنه (اگر بکنه)
حالا سوالم اینه که این پادگان **** کرمانشاه چجوریاس؟؟؟ (منکه از اولشم سپرده بودم دست بخت و اقبال حالا این بابا هم اگر قراره حرکتی برام بزنه ایشالله که به صلاحمون باشه.)
نبوووووووووووووووووود 10 روز دیگههههههههه ))