• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
زده 11 صبح شما 3 بعد از ظهری؟

baraye man ham zade 11. vali to meydun sepah ghabz az inke maloom she mazadiam goftesh age mazad shodi saat 3 bia chon saat 11 seri avval hame jahaye tokhmi ke niru niaz dare ro sari por mikonan , vali saat 3 jahaye behtar mibune ke kamtar niru mikhad be hamin khater saat 3 bia ke jaye khoob biofti , manam sob miram vali bebinam che khabare ke saat 3 beram jolo ,hala bebinim chi mishe

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
baraye man ham zade 11. vali to meydun sepah ghabz az inke maloom she mazadiam goftesh age mazad shodi saat 3 bia chon saat 11 seri avval hame jahaye tokhmi ke niru niaz dare ro sari por mikonan , vali saat 3 jahaye behtar mibune ke kamtar niru mikhad be hamin khater saat 3 bia ke jaye khoob biofti , manam sob miram vali bebinam che khabare ke saat 3 beram jolo ,hala bebinim chi mishe

والله یکی از بچه ها اینجا گفته بود مازاد بوده زودتر از بقیه رفته 01 تهران افتاده و اونایی که دیرتر رفتن جاهای پرت افتادن , کلا فکر کنم حساب کتاب نداره

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
والله یکی از بچه ها اینجا گفته بود مازاد بوده زودتر از بقیه رفته 01 تهران افتاده و اونایی که دیرتر رفتن جاهای پرت افتادن , کلا فکر کنم حساب کتاب نداره

tajrobe neshun dade ke tehran hamishe akhar az hame por shode ,manam baraye hamin mikham dir tara beram , mohem nist baram , artesh , niru entezami , havayi ya har gohe digeyi , faghat mikham tehran basham , in taraf ham ke unja neshaste bud tu otaghe 5 ino behem goft khalvat bud to aid raftam khast behem hal bede hala bebinim chi mishe , yadaet bashe faghat 1 ordibesht biay inja begi jkoja oftadi ,

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

میشه در مورد دوره آموزشی توی نیرو انتظامی توضیح بدین

سخت میگیرن ؟

سلام
آموزشی توی نیرو انتظامی از **** و ارتش راحت تره، البته به این که شما کجا افتاده باشی هم مربوط می‌شه.
من به شخصه معاف از رزم بودم، این مسئله ایه که توی ارتش اصلا بهش اهمیت داده نمی‌شه. اما توی پادگان ما یه گروهان جداگانه برای معاف از رزم ها بود که واقعا کار ما توی اون راحت بود و اصلا فعالیت بدنی خاص و زیادی نداشتیم.
(البته در کل پادگان ما هتل بود). اما یگان نیرو انتظامی سخته که البته باز هم اون به این که شما کجا افتاده باشی مربوط می‌شه.

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر متاهلی حتما در شناسنامه درج کن.چون به متاهل های شناسنامه ای! بهتر و بیشتر مرخصی می دن!
آشنا هم به درد مرخصی می خوره!

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

منتظر هستم دوستان در مورد سایر سوالات اگر اطلاع دارند پاسخ بدند

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
داداش منبعت کجاست؟؟ منکه میگم به همه همون 40-50 تومن رو میدن! هنوز یه همچین قانونی تصویب نشده.

تو پرانتز خر شدیم دکترا نگرفتیم :p
قانون تصویب شده و حتی بختطر اون درجه هارا کم کردن ولی اجرا نمی کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
چند تا لینك و مطلب در باره اپادگان هتل باغرود نیشابور یا هاشمی نژاد میذارم تا اگه خواستید ازشون استفاده كنید

این یه وبلاگ مفید محتوی خاطرات مفصلی از باغرود

اینم یکم مطالب بیشتر:
لینک اول

لینک دوم
اینم نقشه و عکس هوایی پادگان باغرود(که خودم هم اول آبان 89اعزام شدم انجا!!)

اینم چندتا عكس هوایی:

9.JPG

Last edited:

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
اطلاعاتی از محل آموزشی ولیعصر تبریز کسی داره ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منو به پادگان برسون
دلم برا هتل باغرود تنگ شده

سلامت باشی؟...چی با خودم ببرم؟...برای میان دوره بلیط قطار میتونم گیر بیارم؟...پنج شنبه جمعه ها در اختیار خودمونیم مرخصی میدند؟کلا چه جور جائیه؟

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آموزشی توی نیرو انتظامی از **** و ارتش راحت تره، البته به این که شما کجا افتاده باشی هم مربوط می‌شه.
من به شخصه معاف از رزم بودم، این مسئله ایه که توی ارتش اصلا بهش اهمیت داده نمی‌شه. اما توی پادگان ما یه گروهان جداگانه برای معاف از رزم ها بود که واقعا کار ما توی اون راحت بود و اصلا فعالیت بدنی خاص و زیادی نداشتیم.
(البته در کل پادگان ما هتل بود). اما یگان نیرو انتظامی سخته که البته باز هم اون به این که شما کجا افتاده باشی مربوط می‌شه.

ممنون

من نیرو انتظامی جهرم افتادم

یه سوال دیگه هم داشتم:

توی آموزشی نیرو انتظامی میزارن ریش بزاری یا هر چند روز یه بار باید اصلاح کنی؟

Kh_pakravan

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون

من نیرو انتظامی جهرم افتادم

یه سوال دیگه هم داشتم:

توی آموزشی نیرو انتظامی میزارن ریش بزاری یا هر چند روز یه بار باید اصلاح کنی؟

سلام دوست عزیز.من الان دستغیب جهرمم دورمون دیگه دوشنبه سهشنبه تمامه.برای ریشم اصلا حق نداری با تیغ بزنی .هرچند که خیلیا میزدن.بلندیشم اگه خیلی ناجور بلند باشه گیر میدن.اگه سوالی داشی من تاساعت۴مرخصی دارم و در خدمتم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
عکس هوایی از محل آموزشی که قراره برم
190.gif

semnan_1.jpg

semnan_2.jpg

shahriarkkk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ، دوستای عزیز
بچه هایی که میخوان برن آموزشی اصلا ناراحت نباشن اولا که مثل باد می گذره اولین روز بعد آموزشی هم دلتون واسه اونجا تنگ می شه. وقتی میری توی یگان می فهمی آموزشی چه بهشتی بوده . از همه مهمتر که اونجا فقط می خوری و می خوابی تنها سختی اش دوریشه ! همین ! من آموزشی نیروی هوایی **** بودم اردکان . اگر کسی سوالی داره از اونجا خوشحال می شم جواب بدم . چون می دونم کسایی که می خوان برن استرس بیهوده دارن .
یا علی

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دمتون گرم. کسی نمی خواد جواب سوالای ما رو بده؟ :)

سلام و درود خدمت دوستان

نیازمند کمک و راهنمایی شما هستم

بنده ساکن اصفهان، فوق لیسانس عمران و اعزام به خدمت 1 اردیبهشت به پادگان **** احمدبن موسی شیراز هستم.

1-دوستانی که تجربه در این زمینه دارند لطفا در خصوص شرایطی که پیش روی من هست در 2 ماه آینده توضیح بدهند.

2-اگر کسی در اون پادگان بوده راهنمایی کنه که چه کارهایی رو انجام بدیم به نفع آدم هست و ...

3- مورد دیگه اینکه بنده متاهل هستم ولی هنوز در شناسنامه م ثبت نشده. آیا توی فرصت باقیمانده تا 1 اردییهشت بهتره برم ثبت کنم و مدارک ازدواجم رو به پادگان تحویل بدم یا ...؟

4-وضعیت مرخصی چطور خواهد بود؟

5- ضمنا اینکه بنده یه آشنای تقریبا دور توی این پادگان دارم که البته تا حالا ندیدیم همدیگه رو ولی تصمیم دارم برم و خودم رو بهش معرفی کنم. این کار مزایایی هم خواهد داشت؟ چه مزایایی؟

پیشاپیش از لطفتون ممنون

لطفا اگر یک قسمت از سوالاتم رو هم می تونید پاسخ بدید، دریغ نکنید

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
baba kermanshah nabood,???????????????????????????? mage mishe akhe?????

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلامت باشی؟...چی با خودم ببرم؟...برای میان دوره بلیط قطار میتونم گیر بیارم؟...پنج شنبه جمعه ها در اختیار خودمونیم مرخصی میدند؟کلا چه جور جائیه؟
سلام سعی کن سبک بار بری تا وسایلت تو کمد جا بشه شبهاش سرد و روزهاش گرمه.اگه خواستی نایلون فریزر ببر تا بکشی رو یقلوی تا مجبور به شستن یقلوی نشی.1قفل هم ببر تا باهاش کمد را قفل کنی.
اگه میاندوره بدن میتونی بلیط قطار بگیری از خود نیشابور یا از مشهد با هواژیما بری
5شنه ها از 12ظهر به بعد و جمعه ها در اختیار خود هستید البته اگه آموزش براتون کلاس فوق العاده نذاره
مرخصی 2 هفته اول نمیدن ولی هفته دوم یه مرخصی30ساعته میدن که میشه رفت مشهد

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
بچه های 01 یه ویدئو از 01 هست که از اینجا میتونین ببینین

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=V-J-PnTHcgk"]YouTube - ‫سربازی در پادگان 01 ارتش - قسمت اول‬‎[/nomedia]

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
اطلاعاتی از محل آموزشی ولیعصر تبریز کسی داره ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
یه پادگان کوچک داخل شهر تبریز هست که امکانات خوبی داره ولی یه کم سخت میگیرن.روز اول هم5روز مرخصی میدن تا لباسهارا اندازه کنید
من خودم آنجا نبودم و بر اساس شنیده ها اینارو گفتم

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه پادگان کوچک داخل شهر تبریز هست که امکانات خوبی داره ولی یه کم سخت میگیرن.روز اول هم5روز مرخصی میدن تا لباسهارا اندازه کنید
من خودم آنجا نبودم و بر اساس شنیده ها اینارو گفتم
mohammad jan dadash az padegane shohadaye kermanshah chizi nashnidi?niroo zamini sepah

بالا