• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
الان تو تهران چی کار ميکنی ؟ تک پسر بودی ؟ از يگانت بگو کی ميری کی ميای

نه تک پسر نیستم. هیچی قسمت دفتری هستم و نامه تایپ می کنم.صبح میرم 2 میام و 5شنبه ها هم دارم تعطیل میشم

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سعی کن سبک بار بری تا وسایلت تو کمد جا بشه شبهاش سرد و روزهاش گرمه.اگه خواستی نایلون فریزر ببر تا بکشی رو یقلوی تا مجبور به شستن یقلوی نشی.1قفل هم ببر تا باهاش کمد را قفل کنی.
اگه میاندوره بدن میتونی بلیط قطار بگیری از خود نیشابور یا از مشهد با هواژیما بری
5شنه ها از 12ظهر به بعد و جمعه ها در اختیار خود هستید البته اگه آموزش براتون کلاس فوق العاده نذاره
مرخصی 2 هفته اول نمیدن ولی هفته دوم یه مرخصی30ساعته میدن که میشه رفت مشهد

خیلی ممنون فقط راحت بلیط گیر می آد دیگه؟باید از کجا برای بلیط اقدام کنم؟از هود راه آهن یا برم نیشابور...ممنون از راهنمائی شما

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
دوستان یه سئوالی داشتم که فکر کنم هر کی رفته باشه خدمت بتونه پاسخ بده.
نماز خوندن اجباری هستش؟ البته حدس می زنم باشه، و اگر هستش قبلش که تست نمی کنن؟ چون شنیدم امتحان عقیدتی می گیرن قبلش.
من نـاجــا افتادم.

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون

من نیرو انتظامی جهرم افتادم

یه سوال دیگه هم داشتم:

توی آموزشی نیرو انتظامی میزارن ریش بزاری یا هر چند روز یه بار باید اصلاح کنی؟

اولش که داری می‌ری یهته ریشی بزار که بهت گیر ندن، اما توی پادگان اگر خواستی میتونی بزنی.
(در اصل میگن که کسی نباید با تیغ بزنه)
به نظر من اگر ریشات رو نزنی بهتر هم هست. چون با توجه به آلوده بودن محیط صورتت خراب می‌شه.
من که فقط هر بار مرخصی اومدم ریشام رو زدم.

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سئوالی داشتم که فکر کنم هر کی رفته باشه خدمت بتونه پاسخ بده.
نماز خوندن اجباری هستش؟ البته حدس می زنم باشه، و اگر هستش قبلش که تست نمی کنن؟ چون شنیدم امتحان عقیدتی می گیرن قبلش.
من نـاجــا افتادم.

بله نماز خوندن اجباریه ولی راه های خیلی کمی هم برای پیچوندنش هست. اما رفتن توی نماز خونه و دولا و راست شدن الکی خیلی انرژی کمتری از آدم می‌گیره تا قایم باشک بازی.

قبلش تست نمی‌گیرن، اما اواخر آموزشی از عقیدتی می‌آن و از هر نفر جداگانه تست نماز می‌گیرن و یه کارت به اسم کارت نماز رو پر می‌کنن.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
بله نماز خوندن اجباریه ولی راه های خیلی کمی هم برای پیچوندنش هست. اما رفتن توی نماز خونه و دولا و راست شدن الکی خیلی انرژی کمتری از آدم می‌گیره تا قایم باشک بازی.

قبلش تست نمی‌گیرن، اما اواخر آموزشی از عقیدتی می‌آن و از هر نفر جداگانه تست نماز می‌گیرن و یه کارت به اسم کارت نماز رو پر می‌کنن.

مرد ، اين که خيلی بد شد . من نماز بلد نيست ام بخونم

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
یه پادگان کوچک داخل شهر تبریز هست که امکانات خوبی داره ولی یه کم سخت میگیرن.روز اول هم5روز مرخصی میدن تا لباسهارا اندازه کنید
من خودم آنجا نبودم و بر اساس شنیده ها اینارو گفتم

خیلی ممنونم دوست عزیز
حتما باید از طریق نظاو وظیفه اونجا رفت ؟ خودمون میتونیم مثلا در 2 اردیبهشت مراجعه کنیم؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

ممنون از پاسخ، پس فکر کنم کار من در اومده، باید این 2-3 روز مونده رو فشرده تمرین کنم :lol:

SHMoallem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام
اعزام اول اردیبهشت وزارت دفاع قزوین پادگان جوادنیا :( از مشهد نبود؟

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یه سوال قنی
من عینکی هستم:cool: تو اموزشی مشکلی برام پیش نمیاد:f34r: یا برم لنز بذارم;)

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعاتی از محل آموزشی ولیعصر تبریز کسی داره ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید

سلام دوست عزیز
منم 1 اردیبهشت اعزامم
اطلاعاتی که از بروبچز گرفتم میرسونه که جای خوبیه برا خدمت...
شما کی اعزامی؟

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد نماز را باید از حفظ بخونیم یا کتاب بهمون میدند از روی اون بخونیم؟؟؟؟؟؟؟

:blink:دوستای ما رو باش
انگار که نگار تو مملکت اسلامی زندگی می کنند:eek:
این حرفا چیه:blink:
خوبه از ابتدایی تا دانشگاه همیشه یک کتاب معارف بوده

marilyn66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا چرا هیچکس ولیعصر تبریز نیست :(
آخه اینم شد پست؟؟؟؟؟؟؟

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز.من الان دستغیب جهرمم دورمون دیگه دوشنبه سهشنبه تمامه.برای ریشم اصلا حق نداری با تیغ بزنی .هرچند که خیلیا میزدن.بلندیشم اگه خیلی ناجور بلند باشه گیر میدن.اگه سوالی داشی من تاساعت۴مرخصی دارم و در خدمتم

ممنون دوست عزیز

لطفاٌ اگه میشه در مورد اونجا یه کم توضیح بدین ؟ چه جور پادگانیه ؟ امکاناتش خوبه؟ سخت میگیرن ؟ و ........

موفق باشید

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
دوستان 05 کرمان 5 روز دیگه نبود؟

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوست عزیز

لطفاٌ اگه میشه در مورد اونجا یه کم توضیح بدین ؟ چه جور پادگانیه ؟ امکاناتش خوبه؟ سخت میگیرن ؟ و ........

موفق باشید
من پسر داییم، سه - چهار سال پیش اونجا بوده. میگفت پادگان خیلی قدیمیه، میگفت اون موقع که ما اونجا بودیم سه چهار تا اسطبل قدیمی داشتن که اونو بازسازی کرده بودن کرده بودن آسایشگاه:blink:. تو هر آسایشگاه هم 150 نفر بودن. البته اون موقع پادگان دیپلم و زیردیپلم میگرفته. امیدوار الان که لیسانس میگیره وضعش بهتر شده باشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
توی دوران آموزشی و خدمت اونجا باشگاه هست و اجازه استفاده هست؟آخه من چند وقته که بدنسازی کار میکنم تازه بدنم داره خوب میشه :) میترسم برم اونجا همش آب بشه دوباره اگه اجازه ی استفاده میدن تا یکم خرج کنم بدنمو بهتر کنم اونجا هم تمرین کنم نذارم خراب بشه؟ مدرکمم کارشناسیه :)

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهدای کرمانشاه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
توی دوران آموزشی و خدمت اونجا باشگاه هست و اجازه استفاده هست؟آخه من چند وقته که بدنسازی کار میکنم تازه بدنم داره خوب میشه :) میترسم برم اونجا همش آب بشه دوباره اگه اجازه ی استفاده میدن تا یکم خرج کنم بدنمو بهتر کنم اونجا هم تمرین کنم نذارم خراب بشه؟ مدرکمم کارشناسیه :)

شما اگر توی آموزشی ( مخصوصا 1 ماه اول ) وقت کردی سرت رو بخارونی بدون که جای خوبی افتادی ، باشگاه و هیکل سازی پیش کش :دی

بالا