• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
داداش منبعت کجاست؟؟ منکه میگم به همه همون 40-50 تومن رو میدن! هنوز یه همچین قانونی تصویب نشده.

تو پرانتز خر شدیم دکترا نگرفتیم :p

اون احتمالاً يارانه ها رو با هقوق سربازی اشتباه گرفته

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
یکی از دوستان من افتاده تبریز پادگان ولیعصر
جای خوبیه ؟ کسی چیزی درموردش شنیده؟

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا 01 ارتش اعزام اول اردیبهشت، رحیمی هستم ، کارشناس ارشد مدیریت

خدا کنه این قانون سال گذشته ادامه دار باشه من که تحقیق گرفته بودم برای یکی از این سازمان های نظامی تا آخرش انجام دادم الان اومدم تحویل دادم میگه برای کسر خدمتتون محاسبه نمیشه ! میگه قانون مال سال قبل بوده!

راستی اول اردیبهشت پنج شنبه است، میدون **** بازه ؟؟!!

Lufthansa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود 5 ماه تا کارت:wacko:!

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش منبعت کجاست؟؟ منکه میگم به همه همون 40-50 تومن رو میدن! هنوز یه همچین قانونی تصویب نشده.

تو پرانتز خر شدیم دکترا نگرفتیم :p

من که رو ... یه چیزی گفتم
ولی چون بودجه سال 90 تو مجلس هنوز تصویب نشده چیزی معلوم نیست
ایشالا که افزایش پیدا می کنه ولی فعلا 50 هزار تومن هست برا لیسانس با کسر بیمه و لباس:cool:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم توی ماه آذر پارسال میومدم اینجا پست میدادم برای سربازی ! یادش بخیر ! اعزامی 10/1 هستم.آموزشی پدافند مشهد بودم الانم تهرانم.فقط میخوام بگم من خیلی سخت می گرفتم خیلی استرس داشتم ! برای کسی که از خونه دور بوده راحته اما واسه کسی که دور نبوده یه خورده سخته ! برای آدمای شکمو و وسواس سخته ! کسایی که زن دارن نامزد دارن عشق و اینا دارن سخته یخورده ! خلاصه سخت نگیرید به من که میان دوره ندادن نامردا عین 60روز اونجا بودم . به امید میان دوره نباشید شاید ندن ! به خدا توکل کنید ! به من ثابت شده تنها کسی که کارامو واقعاً درست می کرده خدا بوده و بس ! سعی کنید بیفتید دفتر کارش زیاده اما رژه و غیره ندارید راحتید تقریباً . کیسه فریزر ببرید با خودتون یک بسته لازم میشه ! بار سنگینی الکی نبرید که دست و پاگیره ! ما ک جمعه ها تعطیل بودیم و در اختیار خودمون بودیم.سخت نگیرید اینم میگذره

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
منم توی ماه آذر پارسال میومدم اینجا پست میدادم برای سربازی ! یادش بخیر ! اعزامی 10/1 هستم.آموزشی پدافند مشهد بودم الانم تهرانم.فقط میخوام بگم من خیلی سخت می گرفتم خیلی استرس داشتم ! برای کسی که از خونه دور بوده راحته اما واسه کسی که دور نبوده یه خورده سخته ! برای آدمای شکمو و وسواس سخته ! کسایی که زن دارن نامزد دارن عشق و اینا دارن سخته یخورده ! خلاصه سخت نگیرید به من که میان دوره ندادن نامردا عین 60روز اونجا بودم . به امید میان دوره نباشید شاید ندن ! به خدا توکل کنید ! به من ثابت شده تنها کسی که کارامو واقعاً درست می کرده خدا بوده و بس ! سعی کنید بیفتید دفتر کارش زیاده اما رژه و غیره ندارید راحتید تقریباً . کیسه فریزر ببرید با خودتون یک بسته لازم میشه ! بار سنگینی الکی نبرید که دست و پاگیره ! ما ک جمعه ها تعطیل بودیم و در اختیار خودمون بودیم.سخت نگیرید اینم میگذره

الان تو تهران چی کار ميکنی ؟ تک پسر بودی ؟ از يگانت بگو کی ميری کی ميای

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا منم افتادم نیرو انتظامی جهرم

تا چند روز دیگه ( اول اردیبهشت ) اعزامیم

چندتا از دوستان دیگه هم اعلام کردن که نیرو انتظامی جهرمن

امیدوارم به هممون خوش بگذره

delfi_mehdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 1.2.1390 جهرم میرم
مهدی هستم از اهواز

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مازادای تهران اعزام 1/2 ساعت 11 میدون **** دستا بالا

hamed_ahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا 1/2 کرمانشاه نبووددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

marlon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود خدمت دوستان

نیازمند کمک و راهنمایی شما هستم

بنده ساکن اصفهان، فوق لیسانس عمران و اعزام به خدمت 1 اردیبهشت به پادگان **** احمدبن موسی شیراز هستم.

1-دوستانی که تجربه در این زمینه دارند لطفا در خصوص شرایطی که پیش روی من هست در 2 ماه آینده توضیح بدهند.

2-اگر کسی در اون پادگان بوده راهنمایی کنه که چه کارهایی رو انجام بدیم به نفع آدم هست و ...

3- مورد دیگه اینکه بنده متاهل هستم ولی هنوز در شناسنامه م ثبت نشده. آیا توی فرصت باقیمانده تا 1 اردییهشت بهتره برم ثبت کنم و مدارک ازدواجم رو به پادگان تحویل بدم یا ...؟

4-وضعیت مرخصی چطور خواهد بود؟

5- ضمنا اینکه بنده یه آشنای تقریبا دور توی این پادگان دارم که البته تا حالا ندیدیم همدیگه رو ولی تصمیم دارم برم و خودم رو بهش معرفی کنم. این کار مزایایی هم خواهد داشت؟ چه مزایایی؟

پیشاپیش از لطفتون ممنون

لطفا اگر یک قسمت از سوالاتم رو هم می تونید پاسخ بدید، دریغ نکنید

farhadnamir_200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدوت دوستان
من متاهل هستم و سند ازدواج رو گم کردم.
باید چیکار کنم؟ خواهشا راهنمایی کنین.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام و درود خدمت دوستان

نیازمند کمک و راهنمایی شما هستم

بنده ساکن اصفهان، فوق لیسانس عمران و اعزام به خدمت 1 اردیبهشت به پادگان **** احمدبن موسی شیراز هستم.

1-دوستانی که تجربه در این زمینه دارند لطفا در خصوص شرایطی که پیش روی من هست در 2 ماه آینده توضیح بدهند.

2-اگر کسی در اون پادگان بوده راهنمایی کنه که چه کارهایی رو انجام بدیم به نفع آدم هست و ...

3- مورد دیگه اینکه بنده متاهل هستم ولی هنوز در شناسنامه م ثبت نشده. آیا توی فرصت باقیمانده تا 1 اردییهشت بهتره برم ثبت کنم و مدارک ازدواجم رو به پادگان تحویل بدم یا ...؟

4-وضعیت مرخصی چطور خواهد بود؟

5- ضمنا اینکه بنده یه آشنای تقریبا دور توی این پادگان دارم که البته تا حالا ندیدیم همدیگه رو ولی تصمیم دارم برم و خودم رو بهش معرفی کنم. این کار مزایایی هم خواهد داشت؟ چه مزایایی؟

پیشاپیش از لطفتون ممنون

لطفا اگر یک قسمت از سوالاتم رو هم می تونید پاسخ بدید، دریغ نکنید

اگر متاهلی حتما در شناسنامه درج کن.چون به متاهل های شناسنامه ای! بهتر و بیشتر مرخصی می دن!
آشنا هم به درد مرخصی می خوره!

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آموزشی ما هم تموم شد.
توی پادگان شهید قاسمیان شیرگاه (نیروی انتظامی) بودم.
اگر کسی راجع به اون جا سوالی داره (البته دوره جدیدی ها دیگه آموزششون شروع شده) بپرسه.
به هر حال در خدمتم.

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آموزشی ما هم تموم شد.
توی پادگان شهید قاسمیان شیرگاه (نیروی انتظامی) بودم.
اگر کسی راجع به اون جا سوالی داره (البته دوره جدیدی ها دیگه آموزششون شروع شده) بپرسه.
به هر حال در خدمتم.

سلام دوست عزیز

میشه در مورد دوره آموزشی توی نیرو انتظامی توضیح بدین

سخت میگیرن ؟

بالا