• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
na baba ghanooniye , man khodam tahal 3 bar tamdid kardam hey endakhtam jolo o aghab dobare chand rooz pish raftam endakhtam jolo ordibehesht , az khodashune kari nadare, intor ke fekr mikoni nist kheilty asune , man ham avval fek mikardam hey davandegi dare vali na khalvat bashe 2 deighe . faghat barge sabzeto bebar hichi nemikhkad hatta kart malli ham nemikhad, age barge sabzet nayumade boro police +10 begir ,

من تازه 25 روزه پست کردم برم پلیس+10 میدن برگه سبزو؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
من تازه 25 روزه پست کردم برم پلیس+10 میدن برگه سبزو؟

are barge sabz 10 rooze miad , boro police 10 ye copy behet mide hamuno bebar meydun sepah , agar ham nadad boro meydun sepah mohem nist esmet too computer hast , mindaze jolo barat bad chand rooz dige bayad beri police +10 barge sabzo sefideto baham begir, age lisans dari zood tar boro ke baraye 1 ordibehesht radoif she, kasi na tu karet nemiare

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
are barge sabz 10 rooze miad , boro police 10 ye copy behet mide hamuno bebar meydun sepah , agar ham nadad boro meydun sepah mohem nist esmet too computer hast , mindaze jolo barat bad chand rooz dige bayad beri police +10 barge sabzo sefideto baham begir, age lisans dari zood tar boro ke baraye 1 ordibehesht radoif she, kasi na tu karet nemiare

تشکر از راهنماییات
نه بابا دیپلم ردیم ولی نوشتم دیپلم میفهمن؟:D

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
na tu barge sabzet hamun diplom ro mizane , mohem nist enghad unja khar tu khare ke kari be in kara nadaran , pas ba in hesab age bendazi jolo miofti 18 . 20 ome ordibehesht , pas hanuz vaght ziad dari . man ke bayad avval ordibehesht beram , hanuz ham hey tanbalim miad beram police +10 barge sabzo sefidamo begiram bebinam kodoom goori oftadam , farda hatman miram lol ,

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میدونستم انقد خر تو خره مینوشتم لیسانس!

خدا کنه بیفتیم ارتش از این لباس خاکی ک...ریا ندن بپوشیم ابرومون بره.:D

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
negaran lebas nabash , har gohi bashe faghat tu khode padegan mipushii o vaghti mikhay bargardi khune ya beri birun avaz mikon lebase khodeto miposhi . oun ahmagharo veleshun kon ke mibini ba luniform mian birun,\\

saeed_061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مازاد ها معمولاً کجاها میفتن؟!
-2-37-.gif

معمولا زیر تانک می افتن !!! :دی
بستگی به شرایط داره که کجا نیرو بخواد ....

من اعزامی 8/1 بودم اکثر مازادها رو ارتش و نیروی انتظامی گرفت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تشکر از راهنماییات
نه بابا دیپلم ردیم ولی نوشتم دیپلم میفهمن؟:D

انقدر خر تو خر نیست که ، آخرین مدرک تحصیلیت رو که داده باشی بهشون معلوم هست که دیپلم هستی یا زیر دیپلم.

اگه اینجوری بود که همه میزدن دکترا

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
انقدر خر تو خر نیست که ، آخرین مدرک تحصیلیت رو که داده باشی بهشون معلوم هست که دیپلم هستی یا زیر دیپلم.

اگه اینجوری بود که همه میزدن دکترا

به چیزت بذار بفهمن.

برگرو باید ببری پادگان؟
آخه موقع پست کردن ازم نگرفت

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
diplomo kari nadaran, lisans age budi hamun mogheye post azat madrak mikhast , , dadane madrak fagha zamane ersale daftarchast , age un marhalaro pas kardi ke dige tamume ,

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان خواهشان احترام بذارید به قوانین و از فینگیلیش نوشتن خودداری کنید

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دمت گرم داداش اگه خواستی من آشنا دارم بیفتی لب مرز،زاهدان...:D

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
بابا شما چه با مرامهایی هستید بیایید هماهنگی کنیم خوب با هم بریم :)
رفتن شما 100% ئه ؟ شمارت رو که دارم اگر رفتنت ok ئه هفته بعد باهات هماهنگ می کنم.
به اون 2 تا دوست دیگه هم پ.خ دادم.

دوستان من رو زدن 1 تیر
رفتم **** وظیفه گفتم میتونم یک اردیبهشت بیام ؟ گفتن اشکالی نداره بیا اعزامت کنیم
به نظرتون این ریسک کردن میارزه ؟ ممکنه جای بدی بیفتم ؟ چون جاهای بد غیبت زیاد دارن و ماها رو به جای اونها میفرستن ؟
این ریسک کردن ارزش دو ماه معطلی رو داره ؟
چیکار کنم یک اردیبهشت برم یا نه ؟
من تهران نیستم

من نمی دونم بهتر هستش یا نه، اما می دونم الان بهترین هوا هستش! تابستون گرما خودش یه عامل اذیت ئه!

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
همه جا همینطوریه ؟
اخه شنیدم از فرمانده های اونجا خودشون میان تمرین میدن

یکی وسطش دیگه واقعا نکشه دویدن رو ادامه بده چه کارش میکنن ؟

بعد گفتی رفتی تو مازادا ؟
یعنی چی ؟

نه فرماندها زياد با اين مورد كاري ندارن..در مورد اين هم اگه نتونه ادامه بده چي كارش مكينن رو پدرش رو در ميارن(شوخيي :D:D) ميخوان چيكار كنن؟
اگه فرمانده ادم باشه كاري باهات نداره وقتي بفهمه واقعا نميتوني ..ولي شما همون اداي اين كه خسته شدي رو هم دربياري كفايت ميكنه ..
اون مازاد هم كسايي كه نميتونستن رژه برن رو كار هاي ديگه ازشون ميكشيدن..رنگ كاري و بنايي و ..
فقط ميمونه اون قسمت تنبيه كه سر ما 2-3 مورد شد كه ديگه داشتيم ميمورديم به معناي واقعي كلمه

negalit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من پذیرش **** بودم ولی در برگ سفید کد نیروی انتظامی خوردم اسمم تولیست **** برای پذیرش رفته تهران ولی **** وظیفه به قول **** استان اشتباهی کد 13 نیروی انتظامی مشکین شهر زده

من هم همین مشکل رو دارم. چهارشنبه میرم مرکز استان(گلستان) ببینم چه میشه کرد!
البته من 8 ماه خدمت قبلی دارم.
خوبه توی همین برگه اعزام هم نوشته چنانچه در هر یک از نیروهای مسلح خدمت قبلی داشتید، باید برای ادامه خدمت به همان نیرو اعزام شوید.

farid_491

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم همین مشکل رو دارم. چهارشنبه میرم مرکز استان(گلستان) ببینم چه میشه کرد!
البته من 8 ماه خدمت قبلی دارم.
خوبه توی همین برگه اعزام هم نوشته چنانچه در هر یک از نیروهای مسلح خدمت قبلی داشتید، باید برای ادامه خدمت به همان نیرو اعزام شوید.
سلام دوست عزیز شما این مشکلتون رو زودتر به **** استان برای پیگیری میدادید بهتر بود حتما برگ سفید و مدارک خدمتی فبلیتون رو ببرین من یکشنبه رفتم پیش سرهنگ پوریانی گفت که ان شا.. درست میشه الانم خیلی استرس دارم البته برای شما باید درست بشه و شکی درش نیست خیالت راحت ولی زودتر اقدام کن شنیدم که اونایی که مشکل کد داشتن لیستشون رو برای اصلاح فرستادن مرکز باید پیگیر بود..

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
اوه مای گاد
159.gif

این همه اشتباه مگه ممکنه سهوی باشه ؟!
jawsmiley.gif

منم پذیرش **** دارم (اعزام یک تیــر) نکنه بندازنم نیروانتظامی زاهدان؟!
154fs232528.gif

لطفاً همینجا نتایج پیگیری هاتون رو اعلام کنید بدونیم درست شد یا نه
hanghead.gif

1479

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفتن شما 100% ئه ؟ شمارت رو که دارم اگر رفتنت ok ئه هفته بعد باهات هماهنگ می کنم.
به اون 2 تا دوست دیگه هم پ.خ دادم.

!
بله دوست من ، من 100 درصد در روز چهارشنبه به سمت مشگین شهر حرکت می کنم تا این اموزشی رو بگذرونم به شما زنگ زدم چند بار گوشی رو برنداشتید . مشکلی که اینجاست شما تهرانید و من کرجم . البته هفته بعد از شنبه تا سه شنبه از ساعت 8 تا 5 بعد از ظهر من در تهرانم و روز چهارشنبه احتمال داره که من تا ساعت 12 بعد از ظهر اونجا باشم ( احتمالش خیلی کمه ) ، بعد برم کرج سرمو کچل کنم و بعد غروب حرکت کنم . پس رفتنم 100 درصد هست. نمی دونم چند ساعت راهه و کی باید بلیط بگیرم اما اگر هماهنگی زودتر نکنیم من جلوتر بلیط خود را از کرج می گیرم . در هر حال یا از اینجا باهم می ریم با اونجا همدیگرو می بینیم . موفق باشید و امیدوارم زود براتون بگذره . حامد از کرج

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
bah bah manam ke mazad shodam . bachehaye mazad gharar bezarim ba ham berim lol haha

Mehdi24

Registered User
لایک‌ها
4
دعا کنید بیفتید مرزبانی ! بهترینجا برا خدمته
من الان 10 ماهه مرزم( خراسان جنوبی)
خوراک توقف زدنه :D
کسی به کارتون کار نداره. رژه و صبحگاهو اینا تعطیل. الان 10 ماهه احترام با دست انجام ندادم. تقریبا یادم رفته :D . 16 ماه هم هست خدمتش و مرخصی هم تقریبا با 45 روز خدمت 14 روز مرخصی

بالا