• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه سوال پیش اومده واسم
چه حوری بگم من 3 سال عضو تیم هندبال دانشگاه بودم و یکی بهم گفت افتادی ارتش می تونی بری تو تیم ارتش بازی کنی برا همین میخوام وقتی رفتم 01 بیفتم دنبال اینکه چه حوری می تونم عضو بشم
ولی از یه طرف دیگه جایی خوندم که اگه بری اونجا تریپ ورزشکاری بیایی میان میبرنت تکاوری:)
حالا چه کار کنم
اصلا یکم در مورد تکاور شدن بگید اسمش خیلی باحاله:f34r:

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان سال نو مبارک
من اعزام 1/12 وزارت دفاع قزوین هستم !
چند روز پیش تو پادگان یه مشکل برای دستم پیش اومد که الان تو گچه و تا اخر دوره باید تو گچ باشه!!!:( کسی میدونه که چند روز میتونم مرخصی بگیرم و دوره ام هم به سلامت تموم بشه؟
ممنونم...

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان جدیدی که دارن میرن خدمت نامقدس سربازی من 6 ماهی هست توی نیروی زمینی ارتش خدمت می کنم حالا بماند که توی کدوم یگان ت.خ.م.ی هستم ولی خدایی بدترین روزها ، ثانیه ها و لحظه های زندگی تو خدمته .
نیروی زمینی ارتش سرباز رو دزد ، معتاد ، حیوون و به هر آشغالی تبدیل می کنه . اگر توی نیروی زمینی ارتش افتادید بدونید خدا دوستون نداره و دارید بدجور تقاص پس میدید . قسم می خورم 90% یگانهای نیروی زمینی ارتش یکی از یکی بدترن و سرباز رو به مرز پوچی میرسونن . انشالله همه بیفتید توی **** یا حداقل نیروی هوایی یا دریایی . اگر نیروی انتظامی هم افتادید بازم از نیروی زمینی ارتش بهتره .

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان جدیدی که دارن میرن خدمت نامقدس سربازی من 6 ماهی هست توی نیروی زمینی ارتش خدمت می کنم حالا بماند که توی کدوم یگان ت.خ.م.ی هستم ولی خدایی بدترین روزها ، ثانیه ها و لحظه های زندگی تو خدمته .
نیروی زمینی ارتش سرباز رو دزد ، معتاد ، حیوون و به هر آشغالی تبدیل می کنه . اگر توی نیروی زمینی ارتش افتادید بدونید خدا دوستون نداره و دارید بدجور تقاص پس میدید . قسم می خورم 90% یگانهای نیروی زمینی ارتش یکی از یکی بدترن و سرباز رو به مرز پوچی میرسونن . انشالله همه بیفتید توی **** یا حداقل نیروی هوایی یا دریایی . اگر نیروی انتظامی هم افتادید بازم از نیروی زمینی ارتش بهتره .

دوست عزیز بهتر نیست که دمه اعزام بچه ها بیخودی موج منفی راه نندازی
شما اولین نفری هستی که اینجوری میگی:eek:
میشه محل خدمت و مدرکترو بگی؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال فنی؟
مهندس کشاورزی کد می خورند تو 01 نزاجا؟
بعدش اگه کد بخوری جز خدمت حساب میشه یا اضافه بر خدمت هست ؟:eek::eek::f34r:

سلام
تا جایی که می دانم زمان دوره کد برای زمان خدمت حساب می شود.

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
حالا بزار بچه ها امیدشونو به زندگی از دست ندن :eek:

پ.ن : من خودم نیرو زمینی اهوازم دیگه شانس چیزی تر ؟ :eek:

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این مشکل از خودش است چون خیلی سوسول است وگرنه خدمت خیلی اسون است این الکی داره جو سازی میکنه شاید هم اصلا سرباز نیست و داره دروغ میگه بعضیا الکی میخاند جو را الوده کنند

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
بچه ها این مشکل از خودش است چون خیلی سوسول است وگرنه خدمت خیلی اسون است این الکی داره جو سازی میکنه شاید هم اصلا سرباز نیست و داره دروغ میگه بعضیا الکی میخاند جو را الوده کنند

چه بسا کار استکبار خوار جهانی باشه
swear1.gif

مگ مگ امریکا
swear1.gif

مگ مگ اسراهیل
swear1.gif

مرد حسابی درست می گه دیگه، چی چی رو می خواد جو رو آلوده کنه! دوست من سیگاری بودش، رفت سربازی
افتاد 05 کرمان، قبل عیدی دیدمش، بهش به تیکه گفتم چه می کنی با بی سیگاری؟ بهم خندید گفت سیگار که سهله
اونجا ناس و شیشه فت و فراوون ئه! سیگار و سیگاری که جای خود!:lol:

خوشت بیاد یا نیاد، این حقیقت خیلی از پادگان ها هستش، آدم باید خودش سالم باشه و حواسش باشه.
وگرنه این چیزا بیرون سربازی هم هست. مهم شعور و جنبه‌ی خود سرباز هستش.
می گی نه از عمـــو مایکل بپرس!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
چه بسا کار استکبار خوار جهانی باشه
swear1.gif

مگ مگ امریکا
swear1.gif

مگ مگ اسراهیل
swear1.gif

مرد حسابی درست می گه دیگه، چی چی رو می خواد جو رو آلوده کنه! دوست من سیگاری بودش، رفت سربازی
افتاد 05 کرمان، قبل عیدی دیدمش، بهش به تیکه گفتم چه می کنی با بی سیگاری؟ بهم خندید گفت سیگار که سهله
اونجا ناس و شیشه فت و فراوون ئه! سیگار و سیگاری که جای خود!:lol:

خوشت بیاد یا نیاد، این حقیقت خیلی از پادگان ها هستش، آدم باید خودش سالم باشه و حواسش باشه.
وگرنه این چیزا بیرون سربازی هم هست. مهم شعور و جنبه‌ی خود سرباز هستش.
می گی نه از عمـــو مایکل بپرس!

عمو مایکل از پاک ترین و ولایی ترین سربازان 05 کرمان بود .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بر منکرش لعنت :lol:
مثعود از قیافت معلومه معاف شدی :f34r:

نه بابا هنوز دارم درس میخونم مثلا :D

این عکسه رو وقتی هنوز برا پروفایلم نبود گذاشتم رو والم زیرش هم نوشتم :دوست دخترم مادر شد ، من هنوز سربازم . :lol:

اونایی که کامل نمیشناختن اومدن کلی ابراز تاسف و ناراحتی کردن . یکی دو نفر هم پی ام دادن همونجا کلی دلداری دادن :lol:

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چه حوری بگم من 3 سال عضو تیم هندبال دانشگاه بودم و یکی بهم گفت افتادی ارتش می تونی بری تو تیم ارتش بازی کنی برا همین میخوام وقتی رفتم 01 بیفتم دنبال اینکه چه حوری می تونم عضو بشم
ولی از یه طرف دیگه جایی خوندم که اگه بری اونجا تریپ ورزشکاری بیایی میان میبرنت تکاوری:)
حالا چه کار کنم

حالا که بزرگان جمعا یکی کمک کنه منو:(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
ایشالا میری خودت میبینی چقدر اوضاع خرابه بعد یادت میوفته به این حرف خودت :D البته ایشالا که قسمت نشه .
بعضی موقع ها فرمانده ی ما یه چیزایی از بچه ها میگیره که خودش نمیدونه چه نوع ماده مخدری هست !!... به من میگفت فلانی بیا ببین اینا چیه :lol: مثلا یکبار ناس خشک بود ، خود من نمیدونستم چیه ... کراک و شیشه که فراوونه ... اصلا مال همینه که میگن : "خدمت سربازی خدمت واقعا مقدسی است " تکبیر ...

سلام دوستان
حالا چه کار کنم
هر پادگانی جایی داره به اسم یگان ورزش که شما یا مامور میشی به اون یگان یا منتقل .
البته اینا مال بعد از آموزشی هست . البته اگه خیلی کارت خوب باشه 01 نگهت میدارن که این خیلی خیلی خوبه اگه بتونی.
تریپ ورزشکاری ربطی به تکاور شدن نداره . خیالت تخت . من خودم تکاور بودم با لباس کویری و کلاه کج... همیشه هر خبری بود ما جلودار بودیم :( خدا رو شکر دیگه تکاور نیستم . تکاوری هیچی نداره جز یون پارگی ...

.

ata.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر پادگانی جایی داره به اسم یگان ورزش که شما یا مامور میشی به اون یگان یا منتقل .
البته اینا مال بعد از آموزشی هست . البته اگه خیلی کارت خوب باشه 01 نگهت میدارن که این خیلی خیلی خوبه اگه بتونی.
تریپ ورزشکاری ربطی به تکاور شدن نداره . خیالت تخت . من خودم تکاور بودم با لباس کویری و کلاه کج... همیشه هر خبری بود ما جلودار بودیم :( خدا رو شکر دیگه تکاور نیستم . تکاوری هیچی نداره جز یون پارگی ...

.[/QUOTE]

مرسی دوست عزیز
یعنی اگه پیشنهاد تکاوری دادند قبول نکنم دیگه:wacko:

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال از پیش کسوتا، اگر قراره بریم پادگان لباس اندازمون نباشه، تازه تو شهر غریب بخوایم دنبال لباس بگردیم، نظرتون چیه همین جا شهر خودمون لباس و پوتین بخریم؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
یه سوال از پیش کسوتا، اگر قراره بریم پادگان لباس اندازمون نباشه، تازه تو شهر غریب بخوایم دنبال لباس بگردیم، نظرتون چیه همین جا شهر خودمون لباس و پوتین بخریم؟

معمولا یه سایز الکی میزنن موقع تحویل لباس تا تقریبا اندازتون باشه

اگه تنگ باشه فکر کنم اخره اموزشی اندازتون شده باشه :دی

شایدم وقت بدن ببرین اندازه کنین برگردین

هرجایی یه جوره

filit

Registered User
لایک‌ها
7
8 ماهش تموم شد...

13 تا دیگه مونده... فعلا زوده واسه شمارش

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

معمولا یه سایز الکی میزنن موقع تحویل لباس تا تقریبا اندازتون باشه

اگه تنگ باشه فکر کنم اخره اموزشی اندازتون شده باشه :دی

شایدم وقت بدن ببرین اندازه کنین برگردین

هرجایی یه جوره

من خودم از کسانی هستم که بخاطر قد و سایز پام به مشکل خواهم خورد.
امروز دارم می رم برای پوتین که سفارش بدم! چون سایز پام بزرگ هستش و می دونم گیرم نمیاد و به مشکل می خورم.
امیدوارم جایی رو پیدا کنم که اینکاره باشن، چون تا جایی که شنیدم یه تولیدی بیشتر نداره تو ایران.
البته توی گمرک همه چیز گیر میاد :دی
اما پیشنهاد می کنم لباس رو اول برید روز اول تا ببینید شرایط چطوری هستش بعد اگر سایزتون نبود خودشون بهتون
جایی رو تو همون شهر معرفی می کنن تا برید تهیه کنید.
بالاخره اولین نفری نیستیم که از لحاظ سایز به مشکل می خوریم و حتماً قبل از ما هم کسانی بودن.
برای همین خودشون آدرس می دن بهتون.

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
همین الان پوتین به دست اومدم خونه! گمرک اولین مغازه که رفتم با اینکه سایز پام 49 هستش، یه پوتین 47 آورد ، پام کردم.
پای راستم راحت بود اما چپ یکم اذیت می کرد، که اونم جا باز می کنه. واکس زدم گذاشتم جلو آفتاب!
25 تومن هم آب خورد. ( البته یه جوراب هم اشانتیون برداشتم! :دی )

خلاصه اگر مشکل لباس و پوتین دارید برید گمرک. ( میدان رازی، بالاتر از راه آهن )

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
حواست جمع کن اگر پات اذیت میکنه یه فکر دیگه بکن چون من بخاطر همین قضیه کلی به مشکل خوردم
تو پادگان ما یکی بود با کتونی میومد :ی بعدا فرمانده پادگان دیدش مجبورش کرد بره یه پوتین بگیره تا قبل از اون با کتونی میومد

بالا