• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
ta unja ke man didam licanse ha ro ham endakhtand 02 .01 ,umadam zerang bazi dar biaram be fuck raftam ,

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
من هم الان از ميدون **** اومدم ، بايد شنبه ميرفتم ولی امروز رفتم . افتادم 02 .(مازاد بودم)

95% ليسانسه ها افتادند تهران ، 01 02 .
سه چهار نفر هم افتادن مدرس کرج که پنجمين نفر رو که صدا کرد گفت يه مدرس کرج بهش بده ، سربازی که برگه ها رو ميداد گفت مدرس پر شد، اندختنش 01
،فوق ديپلم ها رو اندختن بيشتر بيرجند ، و چند تا هم چند تا شهر ديگه کسی تهران نيفتاد .
خلاصه اينکه 02 که من اونجا بودم پر شد، 01 هم داشت پر ميشد ، مدرسه کرج هم پر شد. (خبر بد برای کسايی که ساعت 11 نيومدند) 01 هم احتمالاً ساعت 3 پر شه اگه تا حالا پر نشده باشه
در کل کش شر بود . من که سه بار هی رفتم تو اومدم بيرون که مطمئن شم اگه تهران ميافتم برم اونجا بشينم و خوشبختانه افتدم تهران ، و ساعت 8:30 صبح شنبه بايد سه راه افسريه باشم .
بد بخت هايی که شهرستان افتاده بودن ،امروز بايد ميرفتن ترمينال که برن .

اين هم يک گزارش با جزييات از من . باز اگه پرسشی باشه من هست ام

خوبه پس بالاخره به نفعت شد :happy: بهت تبریک می گم داداش.
اما من همچنان حوصله قرتی بازی ندارم :lol: وایمیسم تا شنبه ببینم قستم چیه (هرچند اینجوری که تو گفتی فکر کنم تا اون موقع دیگه برا نیرو انتظامیه زاهدان هم جا نباشه :f34r:)
شاید شانس بهم رو آورد انداختنم **** (عمرا) بالاخره هرچی قسمت باشه. بازم بهت تبریک میگم.
منم شنبه صبح باید باغستان کرج باشم تا مازادها روپخش کنن. برام دعا کنید......

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
این قوانین جدید کسری خدمت چقدر احمقانه است ... گفتن از 27 تا 29 ماه سابقه جبهه 9 ماه کسری میخوره و 30 ماه سابقه جبهه معاف میشه !!!! :blink: یعنی 1 ماه سابقه جبهه بیشتر حداقل برای لیسانس ها 9 ماه تفاوت کسریشه ...

هر کی این قوانین رو میذاره آدم بی شعور و نفهمیه:mad:

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
این قوانین جدید کسری خدمت چقدر احمقانه است ... گفتن از 27 تا 29 ماه سابقه جبهه 9 ماه کسری میخوره و 30 ماه سابقه جبهه معاف میشه !!!! :blink: یعنی 1 ماه سابقه جبهه بیشتر حداقل برای لیسانس ها 9 ماه تفاوت کسریشه ...

هر کی این قوانین رو میذاره آدم بی شعور و نفهمیه:mad:

شک نکن که طرفها نفهمن:happy:

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بالاخره دیروز دوره آموزش ما توو "هتل خضرایی" به پایان رسید.
اگه کسی سوالی داره در خدمتم

اقا ما هم افتادیم نیرو هوایی ارتش . :)))))
ممنون میشم یه توضیح کلی در مورد پادگان و نحوه اموزشیش بدی

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
تقسیمات ارتش خیلی این دوره مزخرف بود ... بچه های 01 و 02 اگه هستن بگن کجا افتادن ... من از 06 لیسانس عمران از تهران افتادم کرمانشاه!! همه عمرانیا جاهای دور مثل اهواز کرمانشاه و یه شهر توی کردستان که تا حالا اسمشم نشنیده بودم افتادن ... بقیه رشته ها هم اکثرا اگه کد نخورده بودن جاهای خوبی نیفتادن ... نمی دونم فقط پادگان ما اینطور بود یا همه پادگانای نیرو زمینی

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
تقسیمات ارتش خیلی این دوره مزخرف بود ... بچه های 01 و 02 اگه هستن بگن کجا افتادن ... من از 06 لیسانس عمران از تهران افتادم کرمانشاه!! همه عمرانیا جاهای دور مثل اهواز کرمانشاه و یه شهر توی کردستان که تا حالا اسمشم نشنیده بودم افتادن ... بقیه رشته ها هم اکثرا اگه کد نخورده بودن جاهای خوبی نیفتادن ... نمی دونم فقط پادگان ما اینطور بود یا همه پادگانای نیرو زمینی

agha too artesh daraje haro kam nakardan ?shenidam ke kam nakardan

ehsanhkhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر سوالی درمورد 06 پاسداران دارید . در خدمتیم

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
یعنی 05 کرمان اینقدر بده
من ساعت 3 باید برم کرمان حسابی نا امید شدم :(

ببین هفته اولش سخته اونم بخاطر اینکه با جو آشنا نیستی و رفیق هم نداری الکی خودتو نترسون من خودم بچه کرمانم میدونم چی به چیه پس از هیچی نترس

afsahizadeh

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال ! من شنبه صبح ساعت 9 باید مدرس کرج باشم با خودم وسایلم رو ببرم یا اینکه لباس بهمون میدن برمون میگردونن ؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
بچه ها یه سوال ! من شنبه صبح ساعت 9 باید مدرس کرج باشم با خودم وسایلم رو ببرم یا اینکه لباس بهمون میدن برمون میگردونن ؟

منم ساعت 8:30 بايد برم 01 02 برم ونجا ببينم کدوم بهتره ، ولی من که هيچی نميبرم ، همه ميگن روز اول چند روز مرخسی ميدان
تو هم اگه نزديکی بره اضافه نبر ، چون بايد با يه کيسه لباس و پوتين اکس شرای ديگه که ميدان برگردی خونه

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
ببین هفته اولش سخته اونم بخاطر اینکه با جو آشنا نیستی و رفیق هم نداری الکی خودتو نترسون من خودم بچه کرمانم میدونم چی به چیه پس از هیچی نترس
کلاً سربازی همون 17 ماه اولش سخته بدش اسون ميشه

afsahizadeh

Registered User
لایک‌ها
0
منم ساعت 8:30 بايد برم 01 02 برم ونجا ببينم کدوم بهتره ، ولی من که هيچی نميبرم ، همه ميگن روز اول چند روز مرخسی ميدان
تو هم اگه نزديکی بره اضافه نبر ، چون بايد با يه کيسه لباس و پوتين اکس شرای ديگه که ميدان برگردی خونه

یه دفعه نگهمون ندارن ! ؟ :(

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
چطور؟ میشه توضیح بدی؟

بستگی به فرمانده گروهان داره.ما رو این قدر اذیت کردن که نگو.اما گروهان های دیگه فقط داشتن حال می کردن.
احتمالا این دوستمون توی اون گروهان ها بوده.
نمی خوام نگرانتون کنم اما آماده ی هر جور تبعیضی تو خضرایی باید باشین.مثلا دقیقا زمانی که همه(گروها ها) دارن استراحت می کنن شما دارید شنا سوئدی می رید.
شانس بیارین هتله وگرنه از جهنم هم بدتره. اما خوب و بد میگذره.
هر سوالی داشتین بپرسین.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
یه دفعه نگهمون ندارن ! ؟ :(

na baba bache shodi , in ghanooneshe, man ke kachal ham nemikonam , ta beram shanbe bebinam che khabare bad ke bargashtam kachal mikonam , ina ke migam az khodam nist ,az adamaye moghtalef shenidam , khodam ham ziad porsidam , shaki tush nist, unayi ke mibini kolly jens ba khodeshun mibaran kasayiand ke az shaherstanaye door miran ye ja, make nazdik eem hata age karaj ham bashe yek rob ba metro bar migardim , negaran nabash mard

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز تعداد اصفهانیایی که افتادند 01 حدود 450 نفر بود مگه 01 چقدر جا داره که فقط 450 تا از استان اصفهان افتادند؟؟؟؟؟؟؟
بهمون گفتند شنبه از ساعت 7:30 صبح تا 12 ظهر براتون تو ترمینال اتوبوس گذاشتیم

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی درباره بیگلری مشگین شهر سوال داره بپرسه
90.2.7 باید برم واسه تقسیم شدن
کسی از دوستان فرماندهی انتظامی تهران بزرگ افتاده؟؟؟

بالا