sarbaztobe
Registered User
- نوشتهها
- 229
- لایکها
- 32
ta unja ke man didam licanse ha ro ham endakhtand 02 .01 ,umadam zerang bazi dar biaram be fuck raftam ,
من هم الان از ميدون **** اومدم ، بايد شنبه ميرفتم ولی امروز رفتم . افتادم 02 .(مازاد بودم)
95% ليسانسه ها افتادند تهران ، 01 02 .
سه چهار نفر هم افتادن مدرس کرج که پنجمين نفر رو که صدا کرد گفت يه مدرس کرج بهش بده ، سربازی که برگه ها رو ميداد گفت مدرس پر شد، اندختنش 01
،فوق ديپلم ها رو اندختن بيشتر بيرجند ، و چند تا هم چند تا شهر ديگه کسی تهران نيفتاد .
خلاصه اينکه 02 که من اونجا بودم پر شد، 01 هم داشت پر ميشد ، مدرسه کرج هم پر شد. (خبر بد برای کسايی که ساعت 11 نيومدند) 01 هم احتمالاً ساعت 3 پر شه اگه تا حالا پر نشده باشه
در کل کش شر بود . من که سه بار هی رفتم تو اومدم بيرون که مطمئن شم اگه تهران ميافتم برم اونجا بشينم و خوشبختانه افتدم تهران ، و ساعت 8:30 صبح شنبه بايد سه راه افسريه باشم .
بد بخت هايی که شهرستان افتاده بودن ،امروز بايد ميرفتن ترمينال که برن .
اين هم يک گزارش با جزييات از من . باز اگه پرسشی باشه من هست ام
این قوانین جدید کسری خدمت چقدر احمقانه است ... گفتن از 27 تا 29 ماه سابقه جبهه 9 ماه کسری میخوره و 30 ماه سابقه جبهه معاف میشه !!!! :blink: یعنی 1 ماه سابقه جبهه بیشتر حداقل برای لیسانس ها 9 ماه تفاوت کسریشه ...
هر کی این قوانین رو میذاره آدم بی شعور و نفهمیه
سلام
بالاخره دیروز دوره آموزش ما توو "هتل خضرایی" به پایان رسید.
اگه کسی سوالی داره در خدمتم
سلام
بالاخره دیروز دوره آموزش ما توو "هتل خضرایی" به پایان رسید.
اگه کسی سوالی داره در خدمتم
کجاش هتل بود ؟ ما که دهنمون سرویس شد!!!!
تقسیمات ارتش خیلی این دوره مزخرف بود ... بچه های 01 و 02 اگه هستن بگن کجا افتادن ... من از 06 لیسانس عمران از تهران افتادم کرمانشاه!! همه عمرانیا جاهای دور مثل اهواز کرمانشاه و یه شهر توی کردستان که تا حالا اسمشم نشنیده بودم افتادن ... بقیه رشته ها هم اکثرا اگه کد نخورده بودن جاهای خوبی نیفتادن ... نمی دونم فقط پادگان ما اینطور بود یا همه پادگانای نیرو زمینی
یعنی 05 کرمان اینقدر بده
من ساعت 3 باید برم کرمان حسابی نا امید شدم
بچه ها یه سوال ! من شنبه صبح ساعت 9 باید مدرس کرج باشم با خودم وسایلم رو ببرم یا اینکه لباس بهمون میدن برمون میگردونن ؟
کلاً سربازی همون 17 ماه اولش سخته بدش اسون ميشهببین هفته اولش سخته اونم بخاطر اینکه با جو آشنا نیستی و رفیق هم نداری الکی خودتو نترسون من خودم بچه کرمانم میدونم چی به چیه پس از هیچی نترس
منم ساعت 8:30 بايد برم 01 02 برم ونجا ببينم کدوم بهتره ، ولی من که هيچی نميبرم ، همه ميگن روز اول چند روز مرخسی ميدان
تو هم اگه نزديکی بره اضافه نبر ، چون بايد با يه کيسه لباس و پوتين اکس شرای ديگه که ميدان برگردی خونه
چطور؟ میشه توضیح بدی؟
یه دفعه نگهمون ندارن ! ؟