• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بستگی به فرمانده گروهان داره.ما رو این قدر اذیت کردن که نگو.اما گروهان های دیگه فقط داشتن حال می کردن.
احتمالا این دوستمون توی اون گروهان ها بوده.
نمی خوام نگرانتون کنم اما آماده ی هر جور تبعیضی تو خضرایی باید باشین.مثلا دقیقا زمانی که همه(گروها ها) دارن استراحت می کنن شما دارید شنا سوئدی می رید.
شانس بیارین هتله وگرنه از جهنم هم بدتره. اما خوب و بد میگذره.
هر سوالی داشتین بپرسین.

یه سوال دارم:
رزو اول که میری باید کچل کرده باشی؟ یا لباس و اینارو میدن میگن برید چند روز بعد بیاید؟
امروز عصر میخام کچل کنم.

بعد 5 شنبه جمعه ها مرخصی میدن با نه؟

Last edited:

arman bandari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:)سلام دوستان آقا من اواخر بهمن دفترچه ÷ست کردم برگ سبزم اسفند اومده 1/4 هم اعزاممه برگه سفیدم کی میاد؟ توی **** وظیفه شهرمون آشنا دارم میتونه بهم بگه کجا اعزام میشم؟ قرررررررررررررررربونتون

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
:)سلام دوستان آقا من اواخر بهمن دفترچه ÷ست کردم برگ سبزم اسفند اومده 1/4 هم اعزاممه برگه سفیدم کی میاد؟ توی **** وظیفه شهرمون آشنا دارم میتونه بهم بگه کجا اعزام میشم؟ قرررررررررررررررربونتون
حداکثر تا 10 روز قبل اعزام باید بیاد.

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دارم:
رزو اول که میری باید کچل کرده باشی؟ یا لباس و اینارو میدن میگن برید چند روز بعد بیاید؟
امروز عصر میخام کچل کنم.

بعد 5 شنبه جمعه ها مرخصی میدن با نه؟

نه لازم نیست کچل کنی.لباس می دن برید اندازه کنید.پیشنهاد من اینه که اگه لباس هاتون اندازه نیست (که 90% نیست) همون دم در پادگان 4 تومن می گیره عوض می کنه .برید حسن آباد و ... کلی ضرر می کنید.
اینا به مو خیلی حساسن همیشه باید اندازه 4 باشه.هر هفته باید بزنید.
برای روزی که گفتن بیاین وسیله هم لازم نیست زیاد ببرید.قاشق و چنگال و لوازم شخصی ... همه چیز میدن حالا یک روز دیر و زود.

همون هفته اول مرخصی می دن(به ما که دادن).مجرد ها 5شنبه 11 صبح میرن ،متاهل ها چهارشنبه.

Last edited:

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی هست که یگانش مرکز پشتیبانی خاتم الانبیا پدافند هوایی ارتش افسریه باشه
دوشنبه باید خودم معرفی کنم چه جوریاس؟
در ضمن هر کسی در مورد پادگان پدافند سمنان سوال داره بپرسه :happy:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نه لازم نیست کچل کنی.لباس می دن برید اندازه کنید.پیشنهاد من اینه که اگه لباس هاتون اندازه نیست (که 90% نیست) همون دم در پادگان 4 تومن می گیره عوض می کنه .برید حسن آباد و ... کلی ضرر می کنید.
اینا به مو خیلی حساسن همیشه باید اندازه 4 باشه.هر هفته باید بزنید.
برای روزی که گفتن بیاین وسیله هم لازم نیست زیاد ببرید.قاشق و چنگال و لوازم شخصی ... همه چیز میدن حالا یک روز دیر و زود.

همون هفته اول مرخصی می دن(به ما که دادن).مجرد ها 5شنبه 11 صبح میرن ،متاهل ها چهارشنبه.

آخه من موهام خیلی بلنده (دم اسبی) میترسم با این وضع برم حرصشون بگیره نگرم دارن :lol:
پس اینطور که میگی هیچی با خودم نبرم.
چقدر نگه میدارن لوازم بدن مرخصمون کنن؟ یکی میگفت تا ظهر نگه میدارن.
بعد چند روز بعدش باید برگردی؟

از محیطش بگو تر و تمیزه؟ بابام میگفت خیلی قدیمیه.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خب ما هم دیروز اعزام شدیم به 01. از شهرمون حدود 16 نفر بودیم که همه امریه داشتیم. با یه اتوبوس داغون **** وظیفه ما رو برد ترمینال جنوب و خودمون رفتیم تا 01. دقیقا مثل یه پارک جنگلی میمونه.
به بهترین نحو ممکن ما رو پذیرش کردن. حتی یه بشین پاشو هم نگفتن. تمام سوالامون رو جواب دادن. بعد واسه تقسیم یه سرگردی اومد و پنج تا پنج تا توی یه گروهان انداخت. ما هم 5 تا رفیق یه جا افتادیم
پنج تامون رو بردن گروهان خودمون و دو تا فرمانده ما رو نشوندن رو صندلی و قوانین رو گفتن و لباسا رو هم دادن. لباسا رو هم همه جلومون بود و تست میکردیم و اونی که میخواستیم بر میداشتیم.
فقط لباس دادن گفتن کیسه انفرادی و بقیه چیزا رو بعدا میدیم که بارتون سنگین نشه. مرخصی دادن تا سه شنبه 8 صبح
من موهام رو نزده بودم و هیچکسی هیچی نگفت. هر گروهان خوابگاه و کلاسا و دستشویی و حمومش یه ساختمونه. جلوش زمین والیبال و سمت راستش خیاطی و سلمونی و یه 20 تا تلفن عمومیه. داخل هم تلفن یه طرفه داره

بقیه 01 ها بگن اونا رو کی گفتن بیان؟

frozenrose

Registered User
لایک‌ها
16
سلام خدمت همرزمان عزيز
ما ديروز آموزشيمون تموم شد حالا امريه زده قرارگاه فرماندهي نزاجا - آج - تهران - لويزان
كسي مي دونه آدرسش كجاست؟ ما با چه لباسي بايد برم و اصلا اونجا چه جوريه؟
مرسي

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
آخه من موهام خیلی بلنده (دم اسبی) میترسم با این وضع برم حرصشون بگیره نگرم دارن :lol:
پس اینطور که میگی هیچی با خودم نبرم.
چقدر نگه میدارن لوازم بدن مرخصمون کنن؟ یکی میگفت تا ظهر نگه میدارن.
بعد چند روز بعدش باید برگردی؟

از محیطش بگو تر و تمیزه؟ بابام میگفت خیلی قدیمیه.

نمیتونن نگهتون دارن چون هنوز بهتون پتو و بقیه وسایل رو ندادن.اما من جای شما بودم موهام رو کوتاه می کردم که یکدفعه با کچل کردن شکه نشم ;)
وسایلی که صفحه اول نوشته رو نمی خواد اما قاشق و چنگال و لیوان و وسایل شخصی ببر.
واسه ما اولین گروه ساعت 2 رفت ما آخرین گروه شدیم ، ساعت 6:30 . یکم خوراکی ببرید نهار نمیدن.
3-4 روز بعدش بر می گردید.
قدیمیه (40 سال پیش) اما بد نیست.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نمیتونن نگهتون دارن چون هنوز بهتون پتو و بقیه وسایل رو ندادن.اما من جای شما بودم موهام رو کوتاه می کردم که یکدفعه با کچل کردن شکه نشم ;)
وسایلی که صفحه اول نوشته رو نمی خواد اما قاشق و چنگال و لیوان و وسایل شخصی ببر.
واسه ما اولین گروه ساعت 2 رفت ما آخرین گروه شدیم ، ساعت 6:30 . یکم خوراکی ببرید نهار نمیدن.
3-4 روز بعدش بر می گردید.
قدیمیه (40 سال پیش) اما بد نیست.
دمت گرم.گرفتم چی شد.

راستی روز اول میذارن موبایل ببری یا میگردن؟

Last edited:

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب ما هم دیروز اعزام شدیم به 01. از شهرمون حدود 16 نفر بودیم که همه امریه داشتیم. با یه اتوبوس داغون **** وظیفه ما رو برد ترمینال جنوب و خودمون رفتیم تا 01. دقیقا مثل یه پارک جنگلی میمونه.
به بهترین نحو ممکن ما رو پذیرش کردن. حتی یه بشین پاشو هم نگفتن. تمام سوالامون رو جواب دادن. بعد واسه تقسیم یه سرگردی اومد و پنج تا پنج تا توی یه گروهان انداخت. ما هم 5 تا رفیق یه جا افتادیم
پنج تامون رو بردن گروهان خودمون و دو تا فرمانده ما رو نشوندن رو صندلی و قوانین رو گفتن و لباسا رو هم دادن. لباسا رو هم همه جلومون بود و تست میکردیم و اونی که میخواستیم بر میداشتیم.
فقط لباس دادن گفتن کیسه انفرادی و بقیه چیزا رو بعدا میدیم که بارتون سنگین نشه. مرخصی دادن تا سه شنبه 8 صبح
من موهام رو نزده بودم و هیچکسی هیچی نگفت. هر گروهان خوابگاه و کلاسا و دستشویی و حمومش یه ساختمونه. جلوش زمین والیبال و سمت راستش خیاطی و سلمونی و یه 20 تا تلفن عمومیه. داخل هم تلفن یه طرفه داره

سلام من هم 01 هستم از تهران، گفتند شنبه بریم ساعت 8.30 اونجا باشیم، شما کدوم گروهان افتادید ؟ از کدوم شهر

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خدمت همرزمان عزيز
ما ديروز آموزشيمون تموم شد حالا امريه زده قرارگاه فرماندهي نزاجا - آج - تهران - لويزان
كسي مي دونه آدرسش كجاست؟ ما با چه لباسي بايد برم و اصلا اونجا چه جوريه؟
مرسي

من داداشم پرندک خدمت میکرد برده بودنشون اونجا می گفت همه تکاور کادری بودن از این دوره دیده ها.لباسشم پلنگی خاکی باشه احتمالا.

frozenrose

Registered User
لایک‌ها
16
من داداشم پرندک خدمت میکرد برده بودنشون اونجا می گفت همه تکاور کادری بودن از این دوره دیده ها.لباسشم پلنگی خاکی باشه احتمالا.

آدرسشو مي دونيد كجا ميشه؟
رسته ما رو زده اداري پرسنلي
فكر كنم بايد فرنچ شلوار(همون خاكستري ها كه مثل كت شلوار مي مونه بپوشيم)

divan66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

برگه سفیدتو برو از پلیس به اضافه ده بگیر...منتظر پست هم نباش

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من هم 01 هستم از تهران، گفتند شنبه بریم ساعت 8.30 اونجا باشیم، شما کدوم گروهان افتادید ؟ از کدوم شهر

ما از اراک بودیم. من افتادم 732. بقیه بچه ها 724 و 733 افتادن. شما هم شنبه میرین پذیرش میشین و لباسا رو میگیرین و مرخصی میدن تا سه شنبه صبح. چون لباساش خیلی کار لازم داره!

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آدرسشو مي دونيد كجا ميشه؟
رسته ما رو زده اداري پرسنلي
فكر كنم بايد فرنچ شلوار(همون خاكستري ها كه مثل كت شلوار مي مونه بپوشيم)

شمال تهرانه ادرس دقیقشو نمیدونم.ولی داداشم میگفت جاش حرف نداره توپه!;)

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
خوب آموزشیه من تموم شد تو پدافند هوایی مشهد کسی سوالی داشت حتما بگه خوشحال میشم راهنمایش کنم:happy:

mach1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سرباز نیروی انتظامی هستم
آموزشم تموم شد و تو حکمم نوشته که:

محل خدمت:فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
نوع حکم:ابلاغ انتقال-تعیین یگان خدمت اولیه پرسنل وظیفه

آدرسش کجاست؟؟
لیسانس کامپیوترم به کجا ها احتمال داره بیفتم؟؟

Last edited:

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من موهام رو نزده بودم و هیچکسی هیچی نگفت. هر گروهان خوابگاه و کلاسا و دستشویی و حمومش یه ساختمونه. جلوش زمین والیبال و سمت راستش خیاطی و سلمونی و یه 20 تا تلفن عمومیه.

خیالت راحت باشه 01 برخوردشون تا آخر همینجوری خوبه . روزهای اول که برین همش کلاس توجیهیه و براتون توضیحکافی میدن از بشین پاشو و .... تا آخرش خبری نیست!!

shadow666داخل هم تلفن یه طرفه داره

اون سمت راستی هم داخل یگان تلفن کارتیه برا تماس با بیرون که از کارتهای هوشمند باید استفاده کنی.
در کل جای خوبیه اگه سوالی داشتین در خدمتم.

بالا