• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش دمت گرم , عالی بود. فقط اینکه بعد از اموزشی تقسیم هاش چجوریه؟ و اینکه از همون هفته اول پنجشنبه جمعه رو مرخصی میدن؟

قابلی نداشت.
والا خدمتت عرض کنم که من چون کلا 2ماه سربازی داشتم و بقیه اش رو کسری گرفتم:cool: زیاد درمورد تقسیما اطلاع ندارم. فقط شنیدم که فوق لیسانس ها رو معمولا خارج تهران نمی فرستن. کلا فکر میکنم تقسیم هاش از نیروی زمینی بهتر باشه. در مورد مرخصی معمولا روال توو خضرایی اینطوریه که هفته اول رو مرخصی نمیدن، تنها استثنا مربوط به دوره هاییه که دقیقا از روز شنبه شروع میشن. مثلا خود ما که اعزامی 1/12 بودیم، روز شنبه هفتم اسفند سربازیمون شروع شد. هفته اول به ما مرخصی دادن چون اگه نمی دادن ما باید 2هفته کامل توو پادگان میموندیم. اما دوره های قبل از ما که مثلا از دو شنبه یا سه شنبه آموزش شروع شده بوده، هفته اول مرخصی نداده بودن. بجز هفته اول هفته های بعد آخر هفته مرخصی دارین مگر اینکه نگهبان آخر هفته باشین که در اون صورت یا 5شنبه یا جمعه باید بمونین توو پادگان. این نگهبانی آخر هفته تنها حربه ی مسوولین گروهان در جهت کنترل نظم و ترسوندن بچه هاس.

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم باید برم فرماندهی تهران بزرگ
اگه کسی آدرس داره بده
از اان دلم واسه دوره آموزشیم تنگ شده
دوره ی شیرینی بود

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها منم امروز 3/2/90 باید میرفتم ورزشگاه انقلاب کرج برای تقسیم مازادها!
در کل 350 نفری می شدیم. دوسه بار به صفمون کردند و بهمون خوراکی دادند.
بعد لیسانس به پایین رو از لیسانس و بالاتر جداکردند. همه دیپلمه و فوق دیپلم هارو فرستادند 02 تهران
وبعد اومدن سراغ ما و هممون رو فرستادند 06 تهران (پاسداران) دوسه نفرم فوق لیسانس بود که فکر کنم اونام همینجا افتادن

حالا اگر کسی از 06 اطلاعاتی داره خواهشن بهم بگه؟ وضع کلیش چطوره؟ اذیت اینا که نمی کنن انشالله؟
بهمون گفتند فردا ساعت 7 اونجا باشیم. اگر اطلاعاتی دارید لطفا اورجانسی هلپ می.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
مدت دوره **** وظیفه چقدره ؟ در صورتی که کسری و اضافه و ... نداشته باشه.
آموزشی همون 45 روز هست ؟

peyman_redboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. خوبين؟؟؟

بچه ها من قبل از عيد 14 ماه كسري خدمت گرفتم... يعني نامشو گرفتم.... برج 3 هم اعزامم..... اينجور كه من فهميدم كسري خدمت تا برج 4 هست.... اونشب تلويزيون هم ميگفت بيشتر از 9 ماه نميدن؟؟؟؟

خوب حالا من كه اول برج 3 ميرم همون 14 ماه كسري رو برام حساب ميكنن يا 9 ماه؟؟؟؟

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها منم امروز 3/2/90 باید میرفتم ورزشگاه انقلاب کرج برای تقسیم مازادها!
در کل 350 نفری می شدیم. دوسه بار به صفمون کردند و بهمون خوراکی دادند.
بعد لیسانس به پایین رو از لیسانس و بالاتر جداکردند. همه دیپلمه و فوق دیپلم هارو فرستادند 02 تهران
وبعد اومدن سراغ ما و هممون رو فرستادند 06 تهران (پاسداران) دوسه نفرم فوق لیسانس بود که فکر کنم اونام همینجا افتادن

حالا اگر کسی از 06 اطلاعاتی داره خواهشن بهم بگه؟ وضع کلیش چطوره؟ اذیت اینا که نمی کنن انشالله؟
بهمون گفتند فردا ساعت 7 اونجا باشیم. اگر اطلاعاتی دارید لطفا اورجانسی هلپ می.

سلام جای خوبی افتادی من اونجا نبودم اما این وبلاگ اطلاعات خوبی از اونجا داره
http://sarbazi06.blogfa.com/

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس کسی پيدا نشد بگه فرق 01 با 02 چيه .. باشه مشکلی نيست خودم فردا ميرم ميفهمم

لیسانس به بالا میرن 01 و فوق دیپلم و دیپلم میرن 02 . وقتی که 01 ظرفیتش تکمیل بشه لیسانس هارم میدن به 02. یکم دویدن و تمرین بیشتر داره و حمامو دستشویی خارج از گروهانه در حالی که در 01 داخل هر یگان قرار داره. زیاد نگران نباش خیلی سخت نیست.

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من افتادم گروهان 732. چه جوریاست؟

میگن چند روز اول سخت میگیرن. مثلا چه کارا میخوان بکنن مارو؟

این پوتینی که بهم دادن از عقب و جلو نمیزنه ولی از بالا یکم میزنه. شماره بزرگترش هم بزرگ بود برام. این که پامو داغون نمیکنه؟

پوتین رو اگه مشکل داری تا نپوشیدی ببر مغازه هایی که وسایل سربازی مثل پوتین ، و .. دارن عوض کن یه سبکتر و راحتتر بگیر.البته زیاد فعالیت سنگینی ندارین اما هر چه توی پات راحتتر باشه چون هوا هم گرم میشه راحتتری.
چند روز اول کار زیادی انجام نمیدین و هر روز برای توجیه حفاظت ، عقیدتی ، فرماندهی ، رکن 1 و ... میرید نماز خونه و براتون صحبت میکنن . تنها سختیش اینه که تا دفترچه مرخصیتون آماده بشه ممکنه 3-4 روز نتونین از پادگان خارج بشین و صبح هم از ساعت 5 که بیدار باش بزنن بیدارتون میکنن ولی چند هفته که برین دیگه اگه کسی بخاد بیشر میخوابه( نماز و صبحانه رو از دست میده).
شنبه ها صبحگاه دارین البته اگه هوا خوب باشه که سخنرانی و بعد هم رژه است (از 7 تا 8)سه روز ورزش که کلا کمتر از 40 دقیقه هست.دو روز هم کلاس قران و زیارت عاشورا.
از 8 به بعد هم کلاس آموزشیه اگه هوا خوب باشه تو میدون صبحگاه وگرنه داخل سلفو بین کلاسها هم یکم رژه تمرین میکنید.
توهین و تنبیه هم اصلا ندارین .کلاغ پر ،سینه خیز ، بشین پاش و ...ندارین.... در کل 01 با چیزهایی که از سختی آموزشی شنیدی خیلی فرق داره.
3 شب و چهار روز هم میرین اردوگاه تلو زیر چادر.
اگه سوالی بود پرس..

Last edited:

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پوتین رو اگه مشکل داری تا نپوشیدی ببر مغازه هایی که وسایل سربازی مثل پوتین ، و .. دارن عوض کن یه سبکتر و راحتتر بگیر.البته زیاد فعالیت سنگینی ندارین اما هر چه توی پات راحتتر باشه چون هوا هم گرم میشه راحتتری.
چند روز اول کار زیادی انجام نمیدین و هر روز برای توجیه حفاظت ، عقیدتی ، فرماندهی ، رکن 1 و ... میرید نماز خونه و براتون صحبت میکنن . تنها سختیش اینه که تا دفترچه مرخصیتون آماده بشه ممکنه 3-4 روز نتونین از پادگان خارج بشین و صبح هم از ساعت 5 که بیدار باش بزنن بیدارتون میکنن ولی چند هفته که برین دیگه اگه کسی بخاد بیشر میخوابه( نماز و صبحانه رو از دست میده).
شنبه ها صبحگاه دارین البته اگه هوا خوب باشه که سخنرانی و بعد هم رژه است (از 7 تا 8)سه روز ورزش که کلا کمتر از 40 دقیقه هست.دو روز هم کلاس قران و زیارت عاشورا.
از 8 به بعد هم کلاس آموزشیه اگه هوا خوب باشه تو میدون صبحگاه وگرنه داخل سلفو بین کلاسها هم یکم رژه تمرین میکنید.
توهین و تنبیه هم اصلا ندارین .کلاغ پر ،سینه خیز ، بشین پاش و ...ندارین.... در کل 01 با چیزهایی که از سختی آموزشی شنیدی خیلی فرق داره.
اگه سوالی بود پرس..

آقا دمت گرم خیلی کامل بود، من امروز رفتم اونجا ثبت نام و فرم و معرفی به یگان (533)
اول یه سوال این یگان ها با هم فرقی هم داره ؟
دوم اینکه به ما نگفتن چیزی بیارید مثل دفترچه و آینه و وسائل آنکادر، گفتن سه شنبه بیاید، اونا رو کی باید بگیریم مثل اینکه وسائل هر گردان رنگش فرق میکنه آره ؟
سوم من تک فرزندم به من یه فرم داد که ببرم ثبت احوال از اون خبر داری ؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
منم امروز رفتم 02 .ما ليسانسه ها رو جدا کردند انداختند تو يه گردان يا گرو هان يا هر گه ديگه که اسمش هست
درک کل رفتارشوم خوب و مدب بود. لبا سای کسشر پلنگی رو دادن و ما هم رفتيم بوفه اين ارم و دفترچه مرخسی خرديديم
ولی به ما تا دوشنبه بيشتر مرخسی ندادن ، شما خوش شانس بوديد ،
ولی فرمانده گفت 5 شنبه ها از ساعت 1 تا شنبه ساعت 6 هميشه مرخسيد
، همچنين گفت هر روز از ساعت 4 ميتونيد بريد ولی بايد 6 صبح اينجا باشيد که يه کم سخت ميشه ،گردان ما همه تهرانی بودن
تک پسری هم گفت بنويسيد، ما هم زديم ولی فرم به ما هنوز ندادن
،در کل خيلی حالم گرفته شد وقتی اين لباسرو ديدم و با اون کوله سنگين و تخمی بايد برميگشتم خونه
فک کنم بشه با لباس شخصی رفت تا پادگان بد يه جا لباس عوض کرد
تو چی فکر ميکنی

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام جای خوبی افتادی من اونجا نبودم اما این وبلاگ اطلاعات خوبی از اونجا داره
http://sarbazi06.blogfa.com/
این وبلاگ اطلاعات خیلی خوبی داده اما نتیجه گیریه نهایی نکرده که در کل راضی بوده یا نه! اینکه اذیتش می کردن یا نه... این چیزهاشم اگر حل باشه نسبتا جای خوبی باید بوده باشه.
بازم اگر کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.

میشه بگی فرمش دقیقا چیه و باید چکار کنی باهاش؟
اون پادگان هایی که مرخصی نمیدن چی به نظرت چیز مهمیه که باید همون اول تحویل بشه یا میشه تا اولین مرخصی هم صبر کرد. منم تک فرزند پسرم آخه.

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
منم امروز رفتم 02 .ما ليسانسه ها رو جدا کردند انداختند تو يه گردان يا گرو هان يا هر گه ديگه که اسمش هست
درک کل رفتارشوم خوب و مدب بود. لبا سای کسشر پلنگی رو دادن و ما هم رفتيم بوفه اين ارم و دفترچه مرخسی خرديديم
ولی به ما تا دوشنبه بيشتر مرخسی ندادن ، شما خوش شانس بوديد ،
ولی فرمانده گفت 5 شنبه ها از ساعت 1 تا شنبه ساعت 6 هميشه مرخسيد
، همچنين گفت هر روز از ساعت 4 ميتونيد بريد ولی بايد 6 صبح اينجا باشيد که يه کم سخت ميشه ،گردان ما همه تهرانی بودن
تک پسری هم گفت بنويسيد، ما هم زديم ولی فرم به ما هنوز ندادن
،در کل خيلی حالم گرفته شد وقتی اين لباسرو ديدم و با اون کوله سنگين و تخمی بايد برميگشتم خونه
فک کنم بشه با لباس شخصی رفت تا پادگان بد يه جا لباس عوض کرد
تو چی فکر ميکنی

خوب به سلامتی.
خیلی عالیه این ساعت مرخصیتون!!! یعنی واقعا هر روز از 4 میتونید برید؟؟؟ خیلی عالیه خداکنه با ما هم همینکارو کنن (06 پاسداران) 5شنبه از ساعت 1 تا شنبش هم که دیگه حرف نداره.... خوش به حالتون. واسه ماهم دعاکنید اینجوری باشه. قربون شماااااا.....

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این وبلاگ اطلاعات خیلی خوبی داده اما نتیجه گیریه نهایی نکرده که در کل راضی بوده یا نه! اینکه اذیتش می کردن یا نه... این چیزهاشم اگر حل باشه نسبتا جای خوبی باید بوده باشه.
بازم اگر کسی راهنماییم کنه ممنون میشم.

میشه بگی فرمش دقیقا چیه و باید چکار کنی باهاش؟
اون پادگان هایی که مرخصی نمیدن چی به نظرت چیز مهمیه که باید همون اول تحویل بشه یا میشه تا اولین مرخصی هم صبر کرد. منم تک فرزند پسرم آخه.

نمیدونم فکر کنم باید بریم با شناسنامه پدر و مادر ثبت احوال که ثابت کنیم تک پسریم.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
خوب به سلامتی.
خیلی عالیه این ساعت مرخصیتون!!! یعنی واقعا هر روز از 4 میتونید برید؟؟؟ خیلی عالیه خداکنه با ما هم همینکارو کنن (06 پاسداران) 5شنبه از ساعت 1 تا شنبش هم که دیگه حرف نداره.... خوش به حالتون. واسه ماهم دعاکنید اینجوری باشه. قربون شماااااا.....

مرد نگران نباش ،01 02 06 همشون يکيند ولی تو اينا 01 از همه بهتره ، ولی در کل هموش ارتشه ديگه
امروز من موبايل هم برده بودم ، يکی ومد گفت که اگه موبايل داريد بريد تحويل بديد ، من که تحويل ندادم و تا آخر همرام بود بازرسی هم نکردن ، تو هم يادت باشه موبايل ببر حتماً
مرخسی ها هم فک کنم تو کل 01 02 06 يکی باشه ، ولی وقتی فردا بری اونجا ميفهمی که اصلاً برات مهم نيست ،
احساس ميکنی يه آدمه ديگه شدی ، يه سرباز بی ارزش من که خيلی حالم گرفته شد امروز .امديوارم تو احساس بهتری داشته باشی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
اگه سوالی بود پرس..

آقا ممنون از توضیح کاملی که دادی. فقط به ما گفتن سه شنبه ساعت 8 لباس پوشیده پادگان باشیم، اونجا میشه لباس عوض کرد یا کلا با لباس راه بیافتیم؟ من شنیدم فرمانده ها 732 خیلی به ورزش تکیه دارن. ایشالله بریم رامبو برگردیم!

بازم ممنون

آقا دمت گرم خیلی کامل بود، من امروز رفتم اونجا ثبت نام و فرم و معرفی به یگان (533)
اول یه سوال این یگان ها با هم فرقی هم داره ؟
دوم اینکه به ما نگفتن چیزی بیارید مثل دفترچه و آینه و وسائل آنکادر، گفتن سه شنبه بیاید، اونا رو کی باید بگیریم مثل اینکه وسائل هر گردان رنگش فرق میکنه آره ؟

آقا تعریف 533 رو خیلی شنیدم. شنیدم فرمانده خوبی داره. اون بلوز آبی آستین بلند رو گیر آوردی؟ شهر ما هیچکسی نداره!!! اون فرمه رو به بچه های ما هم دادن. الان میخوام برم دنبال کارای لباس. یه بابا گفت 8 تومن میگیره همه کاراش رو میکنه. برم ببینم چی میشه

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون از توضیح کاملی که دادی. فقط به ما گفتن سه شنبه ساعت 8 لباس پوشیده پادگان باشیم، اونجا میشه لباس عوض کرد یا کلا با لباس راه بیافتیم؟ من شنیدم فرمانده ها 732 خیلی به ورزش تکیه دارن. ایشالله بریم رامبو برگردیم!

بازم ممنون

آقا تعریف 533 رو خیلی شنیدم. شنیدم فرمانده خوبی داره. اون بلوز آبی آستین بلند رو گیر آوردی؟ شهر ما هیچکسی نداره!!! اون فرمه رو به بچه های ما هم دادن. الان میخوام برم دنبال کارای لباس. یه بابا گفت 8 تومن میگیره همه کاراش رو میکنه. برم ببینم چی میشه

به ما گفتن سفید آستین بلند ، که احتمالن پیدا بشه، امیدوارم همینجوری باشه که میگی، منم باید برم لباسام رو درست کنم.
امیدورام موفق باشی

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما امروز زفتیم خضرایی بعد از کلی الافی و بی برنامگی کارمون تا ساعت 2 تموم شد و لباس دادن و یه هفته مرخصی تاشنبه هفته بعد :)))

فقط یه سوال از بچه هایی که نیرو هوایی بودن : این ارم ها و علامت ایی که دادن و کجا و کدوم قسمت باید بدوزیم به لباس هیشکی هیچی نگفت به ما

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
ما امروز زفتیم خضرایی بعد از کلی الافی و بی برنامگی کارمون تا ساعت 2 تموم شد و لباس دادن و یه هفته مرخصی تاشنبه هفته بعد :)))

فقط یه سوال از بچه هایی که نیرو هوایی بودن : این ارم ها و علامت ایی که دادن و کجا و کدوم قسمت باید بدوزیم به لباس هیشکی هیچی نگفت به ما

رسته ها (تفنگ ها) رو روی یقه لباس کار می دوزند.آرم های نیروی هوایی روی بازوی چپ و روی جیب سمت راست.اتیکت ها بالای دو جیب.
نوار آبی هم کنار شلوار.

Last edited:

vazifeh01

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان منم افتادم یگان 724 (01)......

اون لباس ورزشی استین بلند آبی یقه هفت.... اصلاً نمیدونم تو مملکت هست همچین لباسی یا نه؟!!

یه سوال این شماره یگان رو باید سمت راست (روی اتکیکت بدوزیم) یا سمت چپ سینه؟

بالا