• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
نه آقا بالای اتیکتت شماره گروهان رو میزنی. یعنی سمت راست بالای اتیکت. ما نمونه لباس دوره قبلی ها رو با خودمون برده بودیم

آقا شما بيزحمت جای همه آرم ها رو بگو ، از پوتين و شلوار گرفته تا لباس و کلاه، که ديگه خياطی نريم

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
شما این "ل و " رو چطور میزنید بالای اسمتون من اتیکت که رفتم گفت همش یه خطه جا برای بالای اسم و اینا نداره!

نه آقا اتیکت بزرگتر میزنه دیگه. ببر جا دیگه

آقا شما بيزحمت جای همه آرم ها رو بگو ، از پوتين و شلوار گرفته تا لباس و کلاه، که ديگه خياطی نريم

آقا شما ببر یه جا که کارا سربازا رو میکنن همه رو درست کنه برات. ما میدونستیم هر چی کجاست ولی مثلا خط اتوها رو دوختن و جیبا رو دوختن و ربان قرمز شلوار زدن و هشت نارنجی آستین رو زدن کار ما نبود. واسه اونا سه سوته

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
به هر حال شما ميدونستيد که ماها که 01 02 06 افتاديم رسماً به فاک رفتيم . اگه شانس بياريم کد نخوريم .
که ميخوريم ، يه جای پرت ميافتيم ، اينطور که فهميدم تک پسر بودن هم زياد کاری از پيش نميبره . در بهترين حالتش اينه که کد نخوری بيفتی تو همون 02 بشی کمک مربی که باز هم بايد با همين آدما سره کله بزنی

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من آموزشی رو 01 بودم
اعزامی اسفند
خیلی جایه خوبیه
حالشو ببرید

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
الان کجا افتادی ، کدوم يگان . کدوم شهر

تهران افتادم
پادگان نیستم
یکی از بهترین چیزایی که 01 داره اینه که از جاهای مختلف برای پذیرش میان. برای بچه هایی که امریه ندارن خیلی خوبه
بقیه پادگان ها اینجوری نیست

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
02 رو نمی دونم
تک پسر نبودم. کلا هیچ شرایطی نداشتم
میگن 02 هم خوبه. خیلی از دوستای من افتادن 02 واسه دوره کد.
02 البته چون لیسانس به پایین میگره ممکنه تمریناتشون یکم بیشتر باشه
تحلیف ما با 02 مشترک بود

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز رفتم 02 .ما ليسانسه ها رو جدا کردند انداختند تو يه گردان يا گرو هان يا هر گه ديگه که اسمش هست
درک کل رفتارشوم خوب و مدب بود. لبا سای کسشر پلنگی رو دادن و ما هم رفتيم بوفه اين ارم و دفترچه مرخسی خرديديم
ولی به ما تا دوشنبه بيشتر مرخسی ندادن ، شما خوش شانس بوديد ،
ولی فرمانده گفت 5 شنبه ها از ساعت 1 تا شنبه ساعت 6 هميشه مرخسيد
، همچنين گفت هر روز از ساعت 4 ميتونيد بريد ولی بايد 6 صبح اينجا باشيد که يه کم سخت ميشه ،گردان ما همه تهرانی بودن
تک پسری هم گفت بنويسيد، ما هم زديم ولی فرم به ما هنوز ندادن
،در کل خيلی حالم گرفته شد وقتی اين لباسرو ديدم و با اون کوله سنگين و تخمی بايد برميگشتم خونه
فک کنم بشه با لباس شخصی رفت تا پادگان بد يه جا لباس عوض کرد
تو چی فکر ميکنی
الان وضع شما که تو 02 هستید از ما که تو 01 هستیم بهتره
تو 01 فرمانده پادگان عوض شده و شنیده نیشه که کلا میان دوره ها را حذف کرده و مرخصی روزانه که شما از ساعت 4 به بعد داریم را هم فعلا برداشته
کلا این فرمانده پادگان خیلی سختگی تر از قبلیه
اردوگاه دوره قبل 3 روز بود این دوره روز شده
البته اینا نگفتم که اونایی که 01 هستند نگران بشند نگران نیاشید خیلی اسون تر از اونی است که فکرش را بگنید

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به هر حال شما ميدونستيد که ماها که 01 02 06 افتاديم رسماً به فاک رفتيم . اگه شانس بياريم کد نخوريم .
که ميخوريم ، يه جای پرت ميافتيم ، اينطور که فهميدم تک پسر بودن هم زياد کاری از پيش نميبره . در بهترين حالتش اينه که کد نخوری بيفتی تو همون 02 بشی کمک مربی که باز هم بايد با همين آدما سره کله بزنی
نه بابا نگران کد نباشید کد خوردن یه سری مزیت هم داره من که رشتم مکانیک است و به احتمال بالای 99% کد میخورم ولی اصلا برام فرقی نمیکنه کد بخورم یا نه
من شنیدم معمولا اونایی که کد خوردند یا تو همون 01 یا تو اصفهان یا شیراز دوره کد را میگزرونند
کلا نه نگران باش و نه بقیه را نگران کن
اونایی که کد بخورند بعد دوره کد مرخصی ها طولانی مدت در حد 10-20 روز دارند
همون که خدا گفته
ان مع العسر یسرا
بعد هر سختی یه اسونی هست

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
الان وضع شما که تو 02 هستید از ما که تو 01 هستیم بهتره
تو 01 فرمانده پادگان عوض شده و شنیده نیشه که کلا میان دوره ها را حذف کرده و مرخصی روزانه که شما از ساعت 4 به بعد داریم را هم فعلا برداشته
کلا این فرمانده پادگان خیلی سختگی تر از قبلیه
اردوگاه دوره قبل 3 روز بود این دوره روز شده
البته اینا نگفتم که اونایی که 01 هستند نگران بشند نگران نیاشید خیلی اسون تر از اونی است که فکرش را بگنید

آقا تو کجا افتادی؟ بقیه اصفهانی ها چی؟

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
فرمانده پادگان از اسفند عوض شده تو 01 یعنی همون دوره ما
ما همیشه اگه نگهبان نبودیم روز برگ بودیم
مرخصی هم خوب دادن
اردوگاه هنگ 2 هم 2 روز بود
کلا خیلی خوش میگذره
خاطره یادتون نره بنویسین
دلتون واسشون تنگ میشه
باور کنید

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی امروز منم پذیرش شدم و یگان 534 افتادم جای خوبی به نظر میاد
فقط جالب اینجا بودکه من و 2 تا از دوستام پیش هم بودیم که با هم بیفتیم و من نفر پنجم بودم از تقدیر من سروانه 4 نفر اول را انداخت 533 و 5 نفر بعدی که را انداخت 534 و من از دوستام جدا شدم جالب اینجا بود که دیگه همه را 5 تا 5 تا تقسیم کرد
بقیه افراد هم تو یگان های دیگه مثل 724 و .... تقسیم شدند

masoudn

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد دوره کد
از صبح تا ساعت 2 یا 4 که به جایی که هستین بستگی داره
شیراز رو بچه ها میگفتن 25 روز مرخصی داره دوره کدش اما بقیه جاها کم تره
بدی دوره کد اینه که ممکنه بعدش افسر آموزش بشی
01 هم دوره کد نمیگیره
بچه های 01 هر دوره یه هنگ می افتن شیراز و یه هنگ می افتن 02
دوره ما هنگ 2 افتاد 02
دوره بعد که شما باشین احتمالا بر عکسه

Jtv

Registered User
لایک‌ها
0
اعزامی اول اسفند به 01 بودم
واقعا روز آخر دل کندن سخت بود
بگذریم
اونایی که 01 افتادید زیاد خوشحال هتل بودنش نباشید،چون فرمانده جدید سرهنگ فولادی آدم سخت گیریه و خیلی هم گیره
روز آخر فرمانده به ما گفت که واسه دوره جدید سختی زیادتر میشه،کاهش مرخصی روزانه و افزایش مدت تلو به 6 روز و..
اما از نظر امکانات بهترین پادگان ایرانه،اینو بعد از آموزشیتون می فهمین
در ضمن این دوره کد هم تخمیه،یه سری رشته ها گاهی کدمیخوره گاهی نمیخوره
من با یکی از بچ ها رشته تحصیلیم یکی بود،اون کد خورد واسه شیراز اما من کد نخوردم و افتادم یگان!!
شانسیه
کسی یگان 721 افتاد سوال داشت من در خدمتم:p

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
اعزامی اول اسفند به 01 بودم
واقعا روز آخر دل کندن سخت بود
بگذریم
اونایی که 01 افتادید زیاد خوشحال هتل بودنش نباشید،چون فرمانده جدید سرهنگ فولادی آدم سخت گیریه و خیلی هم گیره
روز آخر فرمانده به ما گفت که واسه دوره جدید سختی زیادتر میشه،کاهش مرخصی روزانه و افزایش مدت تلو به 6 روز و..
اما از نظر امکانات بهترین پادگان ایرانه،اینو بعد از آموزشیتون می فهمین
در ضمن این دوره کد هم تخمیه،یه سری رشته ها گاهی کدمیخوره گاهی نمیخوره
من با یکی از بچ ها رشته تحصیلیم یکی بود،اون کد خورد واسه شیراز اما من کد نخوردم و افتادم یگان!!
شانسیه
کسی یگان 721 افتاد سوال داشت من در خدمتم:p

آقا واسه لباس شک کردم. این پیرهنه پایینش جیب داره، حالا باید بدیم تو شلوار یا بیرون؟

apadana2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
دوستان من اعزامی اسفند01بودم رشته ام هم الکترونیک بود الان یگان افتادم لشگر16زرهی-آج-قزوین رسته ام هم الکترونیکه باکدتجهیزات مخابراتی میخواستم بدونم چه جور جائیه امکان داره بندازنم تیپ زنجان یا همدان بعد این آج یعنی آجدانی که همون ستاد لشگر میشه؟ در کل ساعت اداری هستم یا نه در مورد مرخصی ام اگه توضیح بدین ممنون میشم من از قم اعزام شدم

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی امروز منم پذیرش شدم و یگان 534 افتادم جای خوبی به نظر میاد
فقط جالب اینجا بودکه من و 2 تا از دوستام پیش هم بودیم که با هم بیفتیم و من نفر پنجم بودم از تقدیر من سروانه 4 نفر اول را انداخت 533 و 5 نفر بعدی که را انداخت 534 و من از دوستام جدا شدم جالب اینجا بود که دیگه همه را 5 تا 5 تا تقسیم کرد
بقیه افراد هم تو یگان های دیگه مثل 724 و .... تقسیم شدند

بهترین فرمانده برا همین گروهانه .احتمالا برا پذیرش که رفتین اونجا نبوده . منم 534 بودم واقعا انسان خوبیه .الان هم که تو یگان هستیم میبینم که واقعا بهترین فرمانده ای بوده که دیدم .دلسوز و مهربنو با شخصیته. افسر آموزش های خوبی هم داره .

esmaeil.esf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین فرمانده برا همین گروهانه .احتمالا برا پذیرش که رفتین اونجا نبوده . منم 534 بودم واقعا انسان خوبیه .الان هم که تو یگان هستیم میبینم که واقعا بهترین فرمانده ای بوده که دیدم .دلسوز و مهربنو با شخصیته. افسر آموزش های خوبی هم داره .
بله فرمانده نبود و افسر ها ما را پذیرش کردن و راهنماییمون کردند
راستی فامیل فرمانده گروهان 534 چیه؟
کلا ما فامیل یکی از افسر ها را شنیدیم که فامیلش قیصری بود

بالا