• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sasha6363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها.... خیلی خیلی ممنون... همین فردا میرم **** وظیفه.... لطف کردین

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من اعزامم 1 تیر هست.افتادم نیروی انتظامی مرزن آباد
کسی هست؟

cleverchild

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی هست که از تقسیم شدن چیزی بدونه؟؟
فردا باید برم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تا تقسیم بشیم
نمیدونم چطوریه مارو نگه میدارن یا میفرستن خونه؟؟!
اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بگین

آدرسشو داری؟
منم باید فردا اونجا باشم

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
اینهمه گفتن وسیله باخودتون ببرید باز شما دست به خایه رفته بودی اونجا :lol: دمت گرم بابا یه قاشق چنگال می بردی (شوخی)
واقعا برو خدارو شکر کن!!! اینکه ساعت 4 به بعد میزارن برگردی اونم تو دوران آموزشی (تو روزای اول :blink:) واقعا کم از معجزه نداره و بایدم مثل اردوی تفریحی باشه! یعنی من حاضرم عین 2ماهش رو بهم مرخصی ندن اما قول بدن تا ساعت 4 بیشتر ورزشو تمرینو رژه و ازین خر حمالی ها بیشتر نباشهههههههه! خیلی بهتون حال میدن حاجی دهنتون سرویس :p

آره مرد، خيلی حال ميده، من امروز هم رفتم بازم با لباس شخصی با يه کوله و تو پادگان يونی فرم رو پوشيدم و رفتم بالا تو گروهانم
ديدم همه دارن نظافت ميکن و تقريباً تموم شده ،حالا اسم من هم تو گروه نظافت اسايشگاه هست
منم به فرمانده گفتم کاری هس من بکنم گفت انکارد های تختارو چک کن ،منم الکی يه دست کشيدم به تختا
و وقتی فرمانده رفت بيرون منم جيم شدم ، تخت من هم که همون يک بار انکارد کرده بودم هنوز مونده بود و قراره که تا آخر انکارد بمونه چون من که روش نميخابم هاها
خلاصه رفتيم بيرون و کلاس قران و آموزشی و چنتا کس شر ديگه، خيلی اسون تر تز ديروز بود . اصلاً اگه ميدونستم سربازی تا اين حد اسونه زود تر ميرفتم . هاها
ولی يادت باشه رفتی اصلاً فکر کار کردن نباش ،اگه يه وظيفه بهت دادن که دوست نداشتی يه کار ديگه کن . اونجا کار زياده ،الکی وقت بکش.
اصلاً باور نميکنی چه قد خر تو خر ، منم الکی الکی شدم معاون ارشد و بچه هارو به صف ميکنم ديگه خودم هم باهاشون رژه نميرم کنارشون راه ميرم
ولی هسوديت نشه ها ها فکر کنم 06 هم بايد همينطوری باشه
کلاً آره خيلی حال داد تا ساعت 4 که برگه مرخسيمو گرفتم تو همون اسايشگاه لباسمو عوض کردم و زدم بيرون ،

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
در ضمن درجه ما هم تو ارتش همون ستفان 2 ميشه اينو فرمانده گفت ، کم نشده دسته کم تو 02 01 06 که اينطوريه

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
مگه مشخص شده اعزامی های تیر کجا افتادن؟ برگ سفید اومده واست یا پلیس +10 پرسیدی؟

نه برگه سفید اومد و نه از +10 پرسیدم
رفتم **** وظیفه.میخواستم مکان رو تعیین کنم که گفت کد خورده.
منم تعجب کردم که اینقدر سریع کد خورده
الان کد همه خورده و خود **** وظیفه میتونه از سایت ببینه

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
نه برگه سفید اومد و نه از +10 پرسیدم
رفتم **** وظیفه.میخواستم مکان رو تعیین کنم که گفت کد خورده.
منم تعجب کردم که اینقدر سریع کد خورده
الان کد همه خورده و خود **** وظیفه میتونه از سایت ببینه
اطلاعاتت رو میتونی بدی
کی دفترچه فرستادی ؟
برگه سبزت کی اومده ؟
از کدوم شهری ؟ مدرکت هم بگی ممنون میشم

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
آره مرد، خيلی حال ميده، من امروز هم رفتم بازم با لباس شخصی با يه کوله و تو پادگان يونی فرم رو پوشيدم و رفتم بالا تو گروهانم
ديدم همه دارن نظافت ميکن و تقريباً تموم شده ،حالا اسم من هم تو گروه نظافت اسايشگاه هست
منم به فرمانده گفتم کاری هس من بکنم گفت انکارد های تختارو چک کن ،منم الکی يه دست کشيدم به تختا
و وقتی فرمانده رفت بيرون منم جيم شدم ، تخت من هم که همون يک بار انکارد کرده بودم هنوز مونده بود و قراره که تا آخر انکارد بمونه چون من که روش نميخابم هاها
خلاصه رفتيم بيرون و کلاس قران و آموزشی و چنتا کس شر ديگه، خيلی اسون تر تز ديروز بود . اصلاً اگه ميدونستم سربازی تا اين حد اسونه زود تر ميرفتم . هاها
ولی يادت باشه رفتی اصلاً فکر کار کردن نباش ،اگه يه وظيفه بهت دادن که دوست نداشتی يه کار ديگه کن . اونجا کار زياده ،الکی وقت بکش.
اصلاً باور نميکنی چه قد خر تو خر ، منم الکی الکی شدم معاون ارشد و بچه هارو به صف ميکنم ديگه خودم هم باهاشون رژه نميرم کنارشون راه ميرم
ولی هسوديت نشه ها ها فکر کنم 06 هم بايد همينطوری باشه
کلاً آره خيلی حال داد تا ساعت 4 که برگه مرخسيمو گرفتم تو همون اسايشگاه لباسمو عوض کردم و زدم بيرون ،

دمش گرم؛ نه فکر نمی کنم برا ما اینجوری هتل باشه اما ملالی نیست دوماهه؛ این نیز بگذرد.....:rolleyes:
حوصلم سر رفت دیگه دوست دارم زودتر جمعه بشه برم ببینم قصه این سربازی چیه اینقدر شماها تعریفشو می کنید P:
راستی پوتین بهتون خودشون دادن یا خریدی؟ به ماکه گفتن میدیم اما خودتون یدونه اندازه پاتون بخرید...

Last edited:

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خ شریعتی خ معلم خ مرودشت دانشگاه پلیس
دوستانی که فردا باید برن فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به این آدرس بیان
موفق باشین

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
بلاخرا بخت ما هم باز شد بعد 6 ماه !

مرکز آموزش المهدی بابل (هتل ولیک)
کسی کد اینجا نخرد ؟
18 اردیبهشت !

sadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو اموزشی تاندوم انگشت دستم پاره شد/ چند روزی هم هست که به یگان جدید معرفی شدیم ! حالا دستم رو باز کردم و انگشتم مشکل حرکتی داره ! کسی میدونه که میتونم ایا روش اقدامی بکنم واسه معافی یا نه !!! یا طول درمان بگیرم !!! یا هر چی...
و این که چگونه اقدام کنم !؟
کسی هست کمکم بکنه !!!؟
ممنون...

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
کسی تو پادگان فرماندهی آماد و پش نزاجا (اقدسیه) خدمت کرده؟ ساعت کار اونجا چجوریه؟ اصطلاحا هتله یا نه؟!
من رستم الکترونیکه و قراره 10 ام خودمو اونجا معرفی کنم. می خوام ببینم بعدش میشه کار پاره وقت و اینا انجام داد یا نه؟
لباس فصل می شه پوشید یا باید با لباس کار (سبز یا کویری) بود اونجا؟

مرسی

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام،
کسی تو پادگان فرماندهی آماد و پش نزاجا (اقدسیه) خدمت کرده؟ ساعت کار اونجا چجوریه؟ اصطلاحا هتله یا نه؟!
من رستم الکترونیکه و قراره 10 ام خودمو اونجا معرفی کنم. می خوام ببینم بعدش میشه کار پاره وقت و اینا انجام داد یا نه؟
لباس فصل می شه پوشید یا باید با لباس کار (سبز یا کویری) بود اونجا؟

مرسی
درجه ات چیه؟
گروهبان؟

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه بنده خدایی خدمت می کرد ، بستگی به درجه ات داره ، ولی کار دوم رو از سرت بیرون کن ، چون تا 4 اونجایی

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه بنده خدایی خدمت می کرد ، بستگی به درجه ات داره ، ولی کار دوم رو از سرت بیرون کن ، چون تا 4 اونجایی

جدی می گی؟ من متاهلم خونمم کرجه! بیچاره می شم که اینجوری!
مگه ساعت کاریه سرباز وظیفه تا 2 نیست همه جا؟!

naparametry

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان عزیز ، لطفا من رو راهنمایی کنید
افتادم سازمان زندانها
مرکز شهید کچویی کرج
دانشجوی اخراجی هستم
18دهم اعزامم ،چه جور جاییه ،بعد تقسیم همین تهران میفتیم یا هر جا امکان داره؟

بالا