اینهمه گفتن وسیله باخودتون ببرید باز شما دست به خایه رفته بودی اونجا :lol: دمت گرم بابا یه قاشق چنگال می بردی (شوخی)
واقعا برو خدارو شکر کن!!! اینکه ساعت 4 به بعد میزارن برگردی اونم تو دوران آموزشی (تو روزای اول :blink
واقعا کم از معجزه نداره و بایدم مثل اردوی تفریحی باشه! یعنی من حاضرم عین 2ماهش رو بهم مرخصی ندن اما قول بدن تا ساعت 4 بیشتر ورزشو تمرینو رژه و ازین خر حمالی ها بیشتر نباشهههههههه! خیلی بهتون حال میدن حاجی دهنتون سرویس
آره مرد، خيلی حال ميده، من امروز هم رفتم بازم با لباس شخصی با يه کوله و تو پادگان يونی فرم رو پوشيدم و رفتم بالا تو گروهانم
ديدم همه دارن نظافت ميکن و تقريباً تموم شده ،حالا اسم من هم تو گروه نظافت اسايشگاه هست
منم به فرمانده گفتم کاری هس من بکنم گفت انکارد های تختارو چک کن ،منم الکی يه دست کشيدم به تختا
و وقتی فرمانده رفت بيرون منم جيم شدم ، تخت من هم که همون يک بار انکارد کرده بودم هنوز مونده بود و قراره که تا آخر انکارد بمونه چون من که روش نميخابم هاها
خلاصه رفتيم بيرون و کلاس قران و آموزشی و چنتا کس شر ديگه، خيلی اسون تر تز ديروز بود . اصلاً اگه ميدونستم سربازی تا اين حد اسونه زود تر ميرفتم . هاها
ولی يادت باشه رفتی اصلاً فکر کار کردن نباش ،اگه يه وظيفه بهت دادن که دوست نداشتی يه کار ديگه کن . اونجا کار زياده ،الکی وقت بکش.
اصلاً باور نميکنی چه قد خر تو خر ، منم الکی الکی شدم معاون ارشد و بچه هارو به صف ميکنم ديگه خودم هم باهاشون رژه نميرم کنارشون راه ميرم
ولی هسوديت نشه ها ها فکر کنم 06 هم بايد همينطوری باشه
کلاً آره خيلی حال داد تا ساعت 4 که برگه مرخسيمو گرفتم تو همون اسايشگاه لباسمو عوض کردم و زدم بيرون ،