بچه ها من می خواستم برای شرایط تک فرزند پسر اقدام کنم. روز اول تو آموزشی (06 جوادالائمه) اومدن گفتن کسایی که می خوان از
این شرط استفاده کنن فتوکوپی شناسنامه خودشون و خانوادشونو... بعلاوه یه نامه از ثبت احوال بیارن تحویل بدن (مرخصی دادن تا فردا جمعه)
اما من دیروز رفتم ثبت احوال گفت اول باید پادگانتون یه نامه به ما بده تا ما تائید کنیم اینجوری که نمیشه! (به نظر منطقی میاد!)
حالا سوال من اینه که کسایی که اقدام کردند میدونن مراحل کار چجوریه؟ ثبت احوالییه پیچوندتم یا واقعا باید برم پادگان نامه بگیرم؟؟ برا
اینجور کارا تو پادگان سراغ کی و کجا باید برم؟ جان بچه تون جواب بدید تا کار از کار نگذشته و بگ* نرفتم.
مرد، برای تک پسری بهت راست گفته بايد از پادگان يه فرم هست بگيری ، من هم امروز اون فرم رو گرفتم ،
نياد پرش کنی ببری پادگان اونجا احتمالاً دوباره يه کپی ميده که ببری ثبت اهوال
ولی خودشون بهت ميگن ، برای ما که اومده بود صدا کرده بود به چند نفر داده بود،ولی من که مرخسی بودم من هم خودم امروز رفتم گرفتم ،چيزی نيست
پادگان تا 5 خرداد وقت داره که مدارک تک پسری و ديگر شرايط رو بفترسته .
فرم هم طوری هست که اگه پدر مادرت تو 2 تا شهر بدونيا اومدن بايد 2 تا فرم بگيری . وی نگران اين نباش ، من هم اول نگران بودم که دير بشه و اينا ولی نه، خودت هم حتماً پيگير شو که اون فرم رو بگيری ،و با کپی شناسنامه بدی به مونشيتون
در مورد پوتين ، چطور هنوز بهتون ندادن ؟ اگه اينجوری باشه که دوباره بری که چند روز دوباره بهتون مرخسی ميدان ، شانس داری
ولی در کل نه خيلی راحت ،به خود کسی که داره پوتين ميده بگو اندازتو بده، اگر هم نداشت که شک دارم ، ببر امام حسين عوض کن