• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

naparametry

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
آقا ما افتادیم نیرودریائی سیرجان !!

کسی آمار داره چه جوریاست؟؟ امیدی هست یا به فنا رفتیم و خبر نداریم؟؟!!
تجربه یا کار خاصی مد نظر دوستان هست که به درد ما بخوره؟؟

پیشاپیش ممنون

داداشا نمیخوام نا امیدت کنم ،ولی من هم داداشم اونجا بود هم پسر عموم ، یا بوشهر می افتی یا بندر جاسک یا بندر انزلی ،جاش از نظره خود پادگان خوبه ، ولی محیطش خیلی بده ،از نظر آب و هوایی افتضاحه ، 3،4تا ضد آفتاب با خودت ببر:p

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
عزیز دلم من 01 ام هیچ خبری از مرخصی ساعت 4 که نیست هیچی ما رو تا 7.5 بشین پاشو میدن. فقط آخر هفته رو مرخصی دادن بهمون اونم با دو ساعت جریمه
هم دویدیم هم کلی جریمه شنا رفتیم هم از هفت صبح تا 1 ظهر زیر آفتاب **** جمع کار کردیم. آره 01 بهشته! ما فقط اونجا خوشیم. جو خوبه بد نمیگذره. فقط منتظریم کلاسا شروع بشه

من 02 هست ام ، از ساعت 4 مرخسی ميدن هر روز ولی فقط به تهرانی ها . من که هر روز ميام خونه ،
بازم بستگی به عرضه طرف داره، تهرانی هايی هم هستند که هنوز نميدونستن که هر روز ميتونن برن ، من بهشون گفتم

Pesare Khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربر سایه 666، امثال شما هستن که این مملکتو به فنا دادن. خیلی معذرت میخوام اینو میگم و تعبیر سوء نشه، ولی پتانسیل اینو دارین که بار روی شونتون بذارن و سوارتون بشن. تحت هر عنوانی. سربازی اجباری هیچ انسانی رو آدم نمی کنه، بلکه توهینی آشکار به ذات انسانی هست. ندیدی این همه انسان که رفتن سربازی آدم شدن؟ من میخوام همه بدونن سربازی چیه، و بدونن که از همون اول نباید برن تا بعداً یا روانی یا معتاد نیان بیرون و عمرشون به فنا نره. جوونیشون به فنا نره. خیلی خیلی گوه خوردن بخوان بد برخورد کنن، مگه ما چه قرض و بدهکاری به اینا داریم؟ به چه امیدی؟ ندیدی با صد تا امید میریم و بگیم میریم سربازی، برمیگردیم و این همه کار خوب دولتی ریخته... میریم سر کار. نه عزیز من از این خبرا نیست. برمیگردی ول تر و بیکار تر و صد البته بی عار تر از سابق میگردی. خیلیا توی سربازی خودکشی میکنن، خیلی میفتن مرز و کشته میشن، خیلیا افسردگی میگیرن، خیلی معتاد میشن و هزار و یک مشکل دیگه. اینا حقیقت نیست؟ چرا باید مثل کبک سرمون رو زیر برف بکنیم؟ ما انسانیم و همگی اراده ی آزاد داریم. حق انتخاب بایستی داشته باشیم. امثال تو شاید دوست داشته باشن زیر بار ظلم و ستم به صورت قانع زندگی کنن. ولی انسان های آزاده همیشه در برابر ظلم ایستادن.

خود من هم هیچ گونه عذاب وجدانی ندارم، بلکه وجدانم بسیار آسوده و راحت هست. چون میدونم در مقابل یک قانون تبعیض آمیز سرشار از ستم ایستادم. دلم واسه دوستانم میسوزه، واسه بچه هایی که با هزار و یک بیچارگی و بدبختی در زندگی شخصی در واقع مجبورن برن سربازی. قبلش کلی از امثال شما مشورت گرفتن و خودشون رو آماده کردن که برن. بعد میرن و با یک جو خاص و بسیار بد مواجه میشن که انتظارش رو نداشتن. مسله که لطمه روحی میخورن و اثراتش تا آخرین ثانیه های زندگی در عمق روح و روانشون میمونه.

Last edited:

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
شما هم کم چرت و پرت بگو برادر من. از همون فرار کردنت معلومه که عملت چطوره. الان وجدانت ناراحته دنبال شریک جرم میگردی وجدانت سبک بشه. شما برو از اون کسی که میگه سربازی بهترین دوران عمره بپرس ببین میگه سربازیش آسون بوده؟ ما رو هم از این اول دارن میکوبن یکم حرف شنوی داشته باشیم. خونه خاله که نیست. واقعا اینو نمیدونستی رفتی سربازی؟ میخوای بهت بگه گلم از جلو ****؟
الان تمام بچه های اینجا کلی استرس سربازی دارن تو داری شور ترش میکنی؟ برو واسه مامانت غر بزن. پادگان ما الان 2 هزار تا سرباز داره همه هم بزور اومدن. باور کن، باور کن، باور کن دو سوم این جماعت خدمت رو لازم دارن. یه مشت آدم که دست چپ و راستش رو تو 23 سال عمرش یاد نگرفته میخواد پس فردا زندگی تشکیل بده؟ بلکه همین سربازی یکم آدمش کنه. بابای خودم نظامی بوده. تعریف کرده آموزشی دوره اونا دو هفته اول رو سخت گرفتن که بچه هاش در برن. کلی ها هم در رفتن. همه جا همینه و باید باشه. تو خودت رو فرمانده آموزش فرض کن . چطور برخورد میکنی؟ هفته اول میری بالا سر بچه ها لالایی بخونی؟ آخه چی بگم من؟

چرت و پرت تو داری ميگی . اون حقيقت رو گفت خيلی منطقی واقعاً هم همينه من هم اگه هر روز نميزاشتن بيام ، فرار ميکردم
تازه به ما اصلاً سخت نميگيرن ،ولی با اين حال برای من خيلی زور داره که يه کاکا سياه که اگه تو خيابون ببينم فکر ميکنم گداست و تخمم هم حسابش نميکنم به من بگه بشين باشو يا اين کارو کن يا اون کار رو
بازم بستگی داره که کی ميره ،بله بيشتر نياز دارن که اين دوره رو ببينن ولی نياز به گفتن نداره ،خيلی راحت ميتونی از کنارش بگزری کسی مثل تو که مياد مخالفت ميکنه يه حروم لغمه کاکا سياهی که نياز داره دوره اموزشی رو به سخت ترين نحو بگزرونه
خودتو با هر کسی مقايسه نکن ، هر کس آزاده که نظرتشو بگه

masoud_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشا نمیخوام نا امیدت کنم ،ولی من هم داداشم اونجا بود هم پسر عموم ، یا بوشهر می افتی یا بندر جاسک یا بندر انزلی ،جاش از نظره خود پادگان خوبه ، ولی محیطش خیلی بده ،از نظر آب و هوایی افتضاحه ، 3،4تا ضد آفتاب با خودت ببر:p

ا؟ پس برنزه هم میشیم!!
از نظر سختگیریش و این حرفا چی؟؟ چه طوریه؟
من بهم گفتن نیرودریائی که افتادی باید فاحته بخونن برات و به جای آش برای حلوا بپزن و... این حرفا!

اینطوریاست؟
بعد ، تهران واحد نداره اگه پارتی و این حرفا جور کنیم.. ؟!!؟! (دیپلمم)

Last edited:

naparametry

Registered User
لایک‌ها
82
ا؟ پس برنزه هم میشیم!!
از نظر سختگیریش و این حرفا چی؟؟ چه طوریه؟
من بهم گفتن نیرودریائی که افتادی باید فاحته بخونن برات و به جای آش برای حلوا بپزن و... این حرفا!

اینطوریاست؟
بعد ، تهران واحد نداره اگه پارتی و این حرفا جور کنیم.. ؟!!؟! (دیپلمم)

تهران یه مقدار خیلی کم ور میداره ،که همه هم لیسانسن ،و یا امریه دارن ،فقط دعا کن بندر انزلی بیفتی یا نهایتا بوشهر
میگم زیاد سخت نمیگیرن ولی انقدر محیط بدی داره که نگو ، باد گرم توی ظهر و باد سرد توی صبح ،:blush:،جوری که گوش هات پوست پوست میشه:eek::eek::eek::eek::eek:

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
آقایونی که دنبال اینند که سربازی مرخص بشه! همین جا بهتون میگم ممکن نیست!
بابا اینا از کجا می تونند یه مشت برده مثل سربازای این دوره زمونه پیدا کنند! این همه نیروی مفت که هم کار بکنند و هم تو سرش بزنند و هیچی نگه! مثل این می مونه که بگی یه پادشاه به میل خودش حکومت مشروطه درست بکنه! مگه دیوانه بشند این کارو بکنند!
الان مثل چیز اندر چیز گیر کرده اند که نیروها بخاطر رد شدن دهه 60 ها کم شدن و نظریه دادن بچه ها از 4 سالگی برن مدرسه که خدمت بشه 3 سال و دوستان از 16 سالگی خادم بشن تا مشکلشون حل بشه! دلتون خوشه ها! به نظرم هرکی تا حالا پیچونده سری بره مشکلش رو حل کنه چون این جهنمی که من می بینم روز به روز آتیشش داغتر میشه! یه فکری به حال بچه هاتونم بکنین! فکر کنم مثل زمان فرعون مجبور بشیم پسرامونو تو ...:D

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
حالا آخر این بحثا که چی !؟
دوستایی که نمیخوان برن سربازی به هر دلیلی، مثل من؛ نمیرن؛ وقتی به این نتیجه رسیدن که هر چی دیرتر برن، بیشتر اذیت میشن( بازم مثل من؛) مجبور میشن پاشن برن.
یکی از آشناهای دور تو زمان خدمت خودکشی کرد، یکی دیگه وسط آموزشی فرار کرد، چند نفری هم هستن که تو سربازی خودزنی کرده بودن و ...

سربازی سخته، دردسر و دنگ و فنگ زیادی داره، گاهی تبدیل به زور و سختی و فشار و فحش هم میشه؛ اما چیزیه که همه جا هست؛ شما تو کشور های امریکایی هم باشی، کار درست و حسابی بخوای، گواهی پایان خدمت میخوان ازت. همونجا هم به قول شما به کرامات انسانی توهین میشه؛ اما راهی نیست دوست عزیز؛
فعلا تنها مسیری که میشه ازش عبور کرد و یه زندگی متوسط رو باهاش داشت، از روی سربازی میگذره. باید طی بشه.

من نه موافق سربازی هستم نه مخالف؛
موافق نبودنم به این دلیله که دو سال از عمر آدم به فنا میره، غرور لگدمال میشه، فشار و کار و حمالی میکشن از طرف؛ و ...
مخالف نبودنم هم به این دلیله که خیلیا تو این سربازی آدم میشن، چرا نگاه من از بین اونایی که رفتن به سربازی باید روی همون 4 یا 5 نفری باشه که دهنشون سرویس شد ؟ چرا به اون چند صد نفری که تو همین پادگان اینها بودن و خدمت رو به سلامت به پایان رسوندن نباید نگاه کنم ؟ آسه برو، آسه بیا، وظایفت رو انجام بده؛ مادامی که بی احترامی نکرده باشی، کسی نمیتونه بهت بی احترامی کنه؛ هر جا هم دیدی در حقت دارن ظلم میکنن، هم آدمش هست که میتونی بری پیشش احقاق حقوق کنی، هم قانون که بهت میگه حقوقت چیه.

با تمام سختیش، دو ساله، هر چی زودتر بزنی بهش، زودتر ازش خلاص میشی...

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0
از 05 کرمان کسی هست یه آماری بده. دوستم ده روزه رفته اما هیچ خبری ازش نیست!

Pesare Khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا آخر این بحثا که چی !؟
دوستایی که نمیخوان برن سربازی به هر دلیلی، مثل من؛ نمیرن؛ وقتی به این نتیجه رسیدن که هر چی دیرتر برن، بیشتر اذیت میشن( بازم مثل من؛) مجبور میشن پاشن برن.
یکی از آشناهای دور تو زمان خدمت خودکشی کرد، یکی دیگه وسط آموزشی فرار کرد، چند نفری هم هستن که تو سربازی خودزنی کرده بودن و ...

سربازی سخته، دردسر و دنگ و فنگ زیادی داره، گاهی تبدیل به زور و سختی و فشار و فحش هم میشه؛ اما چیزیه که همه جا هست؛ شما تو کشور های امریکایی هم باشی، کار درست و حسابی بخوای، گواهی پایان خدمت میخوان ازت. همونجا هم به قول شما به کرامات انسانی توهین میشه؛ اما راهی نیست دوست عزیز؛
فعلا تنها مسیری که میشه ازش عبور کرد و یه زندگی متوسط رو باهاش داشت، از روی سربازی میگذره. باید طی بشه.

من نه موافق سربازی هستم نه مخالف؛
موافق نبودنم به این دلیله که دو سال از عمر آدم به فنا میره، غرور لگدمال میشه، فشار و کار و حمالی میکشن از طرف؛ و ...
مخالف نبودنم هم به این دلیله که خیلیا تو این سربازی آدم میشن، چرا نگاه من از بین اونایی که رفتن به سربازی باید روی همون 4 یا 5 نفری باشه که دهنشون سرویس شد ؟ چرا به اون چند صد نفری که تو همین پادگان اینها بودن و خدمت رو به سلامت به پایان رسوندن نباید نگاه کنم ؟ آسه برو، آسه بیا، وظایفت رو انجام بده؛ مادامی که بی احترامی نکرده باشی، کسی نمیتونه بهت بی احترامی کنه؛ هر جا هم دیدی در حقت دارن ظلم میکنن، هم آدمش هست که میتونی بری پیشش احقاق حقوق کنی، هم قانون که بهت میگه حقوقت چیه.

با تمام سختیش، دو ساله، هر چی زودتر بزنی بهش، زودتر ازش خلاص میشی...

خیلی دلت خوشه رفیق... توی شرایط قرار نگرفتی و نفهیمدی که فریاد آدم اونجا به گوش هیچ کسی نمیرسه. اساس جامعه عوام به ویژه در ایران امروزی بر پایه گوسفند بودن هست. اطاعت بی چون و چرا. پتانسیل بالا برای تحمل ظلم و ستم و ساختن. اونجا اتفاقاً هرچی سرت رو زیرتر بگیری و هرچی مطیع تر و بره تر و رام تر باشی، بیشتر توی سرت میزنن و بیشتر ازت کار میکشن. اگه هم بخوای سرکش باشی و زیر بار حرف زور نری به یه نحو دیگه باهات برخورد میکنن. اونجا فریاد هیچ کسی نه عقیدتی سیاسی، نه به بازرسی و نه به هیچ کوفت دیگه نمیرسید. خیلی ایده آل فکر میکنی.

گور بابای آمریکا، ولی چه کسی گفته در آمریکا واسه کار درست حسابی و سایر مزایای اجتماعی نیاز به گواهی پایان خدمت هست ؟! آمریکا یکی از کشورهاییه که با وجودی که بیشتر اوقات ارتشش در حال جنگه، یک ارتش حرفه ای تشکیل داده و از نیروی پرسنل وظیفه هم به صورت داوطلب، اون هم با حقوق بسیار خوب و امکانات عالی استفاده میکنه.

شما اگه معتقدی که خیلیا توی سربازی "آدم"‌ میشن، پس بهتره به دلیل چنین توهینی به ذات انسانی قبل از همه از خودت شروع کنی و بری سربازی تا آدم بشی. تا مزه آدم شدن رو بچشی و بفهمی اونجا چطوریاست. شنیدن کی بوَد مانند دیدن؟

بازم خیلی معذرت میخوام و از مدیران محترم درخواستم اینه که این حرف منو حمل بر توهین نکنن، ولی این دوستمون از "وظایف" دم میزنه. کدوم وظایف؟ بحث ما سر همین به اصطلاح "وظایف" هست که خودش شامل تحقیر هر انسان آزادی هست. اگه دستشویی شستن و کثافت پاک کردن و توهین و تحقیر شنیدن و بردگی و بیگاری میونه جزوی از "وظایف" شما باشه،‌ بنده حرفی ندارم و مسلم هست که به عنوان یک انسان شما آزاد هستید تا راه خودتون رو انتخاب کنید و برید دستشویی بشورید و کثافت پاک کنید، توهین و تحقیر بشنوید، بردگی و بیگاری کنید و آخر سر هم بگید چرا من این کارارو نکنم؟ مگه بقیه هم نیستن؟ نیازی به توضیح نیست که اگه یکایک سربازان چنین طرز تفکری داشته باشن، پس باید هم هیچ بخاری از چنین جمعیتی بلند نشه و همه رام و مطیع مثل برده خودشون رو در اختیار یک مشت آدم عقده ای و حرومزاده بذارن.

MOHSEN 04

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه های گل پی تی
من 1 هفته دیگه اعزامم. نیروی زمینی 04 بیرجند .تو رو خدا هر اطلاعاتی راجع به 04 یا کلأ نیروی زمینی ارتش دارین بهم بدین:(
دارم از استرس کچل میشم:wacko:
ممنون

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
خیلی دلت خوشه رفیق... توی شرایط قرار نگرفتی و نفهیمدی که فریاد آدم اونجا به گوش هیچ کسی نمیرسه. اساس جامعه عوام به ویژه در ایران امروزی بر پایه گوسفند بودن هست. اطاعت بی چون و چرا. پتانسیل بالا برای تحمل ظلم و ستم و ساختن. اونجا اتفاقاً هرچی سرت رو زیرتر بگیری و هرچی مطیع تر و بره تر و رام تر باشی، بیشتر توی سرت میزنن و بیشتر ازت کار میکشن. اگه هم بخوای سرکش باشی و زیر بار حرف زور نری به یه نحو دیگه باهات برخورد میکنن. اونجا فریاد هیچ کسی نه عقیدتی سیاسی، نه به بازرسی و نه به هیچ کوفت دیگه نمیرسید. خیلی ایده آل فکر میکنی.

گور بابای آمریکا، ولی چه کسی گفته در آمریکا واسه کار درست حسابی و سایر مزایای اجتماعی نیاز به گواهی پایان خدمت هست ؟! آمریکا یکی از کشورهاییه که با وجودی که بیشتر اوقات ارتشش در حال جنگه، یک ارتش حرفه ای تشکیل داده و از نیروی پرسنل وظیفه هم به صورت داوطلب، اون هم با حقوق بسیار خوب و امکانات عالی استفاده میکنه.

شما اگه معتقدی که خیلیا توی سربازی "آدم"‌ میشن، پس بهتره به دلیل چنین توهینی به ذات انسانی قبل از همه از خودت شروع کنی و بری سربازی تا آدم بشی. تا مزه آدم شدن رو بچشی و بفهمی اونجا چطوریاست. شنیدن کی بوَد مانند دیدن؟

بازم خیلی معذرت میخوام و از مدیران محترم درخواستم اینه که این حرف منو حمل بر توهین نکنن، ولی این دوستمون از "وظایف" دم میزنه. کدوم وظایف؟ بحث ما سر همین به اصطلاح "وظایف" هست که خودش شامل تحقیر هر انسان آزادی هست. اگه دستشویی شستن و کثافت پاک کردن و توهین و تحقیر شنیدن و بردگی و بیگاری میونه جزوی از "وظایف" شما باشه،‌ بنده حرفی ندارم و مسلم هست که به عنوان یک انسان شما آزاد هستید تا راه خودتون رو انتخاب کنید و برید دستشویی بشورید و کثافت پاک کنید، توهین و تحقیر بشنوید، بردگی و بیگاری کنید و آخر سر هم بگید چرا من این کارارو نکنم؟ مگه بقیه هم نیستن؟ نیازی به توضیح نیست که اگه یکایک سربازان چنین طرز تفکری داشته باشن، پس باید هم هیچ بخاری از چنین جمعیتی بلند نشه و همه رام و مطیع مثل برده خودشون رو در اختیار یک مشت آدم عقده ای و حرومزاده بذارن.

شما چند قرن خدمت بودین دوست عزیز ؟
این حرف ها رو از هیچ کدوم از دوستایی که خدمت بودن نشنیدم !
ادامه این بحث بی فایده س، شما راجع به چیزی صحبت میکنی که دیدی و من راجع به چیزی که فکر میکنم درست باشه...

filit

Registered User
لایک‌ها
7
چرا دعوا میکنین ؟!

ببینین به عنوان یه سرباز که دارم میرم تو 10 ماه دارم صحبت میکنم

سربازی برای هرکسی یه جوره

بستگی داره چه طور نگاه کنی

برای من خیلی چیزای مثبت داشت که عرض میکنم

1- بعد از 5 سال خونه نشینی از جام بلند شدم و زندگی تازه ای شروع کردم

2-افسردگیم برطرف شد که البته نه بخاطر سربازی بلکه بخاطر بودن تو جامعه

هرکسی یه جوره براش

یه سری میان معتاد میشن

یه سری هم مثه من براشون خوبه

و درس های زیادی میگیرن از زندگی و برخورد با افراد گوناگون

و شکی توش نیس که سربازی نباید اجباری باشه

دارن زور میگن اینو همه میدونیم.ولی 2 سال سختیه ولی یه عمر راحتی.همین که پاسپورت رو گرفتی بزن برو

من خودم به خاطر کار دولتی نیومدم

به خاطر پاسپورت و کلا در اومدن از وضعیتی که داشتم اومدم

و خدا رو شکر میکنم که حالم خوبه

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیست روز دیگه خدمت من تموم میشه، و به جرات میتونم بگم تو این یک سال و نیم خدمت، هیچ چیز بدرد بخوری یاد نگرفتم. تنها چیزی که فهمیدم، اینه که هر چی از **** دورتر باشم، زندگی منطقی تری رو می تونم داشته باشم.

سربازی خیلی هم سخت نیست، بی منطق بودنش اذیتت می کنه. اینکه یه گروهبان چلغوز که حداقل 10 سال ازت کوچیکتره، بیاد بهت زور بگه، خیلی خیلی زور داره.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به رفقای خوبم (چه اونایی که می شناسم چه رفقای جدید)

من یک تیر اعضامم (برگه سبز اومده) اقدام کرده ام واسه **** - از طریق آشنا - بگذریم که 100% قطعی نیس ولی طرف اوکی رو داده
حالا بهم خبر رسیده که **** تیر نیرو نمی گیره!! معلوم نیس چقدر موثقه ولی می تونم درخواست استمهال کنم و یه دوره بندازم عقب
سوالم اینه که جقدر این حرف مورد وثوقه و از کجا می تونم این قضیه رو مطمئن شم - استدلالشونم اینه که چون عمده ی دوره می افته تو ماه رمضان نیرو نمی گیرن
سوال بعدش اینکه بر فرض که **** نیرو نگیره آیا ارزش داره دو ماه زندگیم رو عقب بندازم که بیافتم **** و تو شهر خودم یا بسپارم به قسمت

ممنون می شم اونایی که تجربه دارن تو بحث شرکت کنن

filit

Registered User
لایک‌ها
7
کی گفته تو ماه رمضون نیرو نمیگیره ؟

من خودم تو ماه رمضون افتادم اموزشی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

من یک تیر اعضامم (برگه سبز اومده) اقدام کرده ام واسه **** - از طریق آشنا - بگذریم که 100% قطعی نیس ولی طرف اوکی رو داده
حالا بهم خبر رسیده که **** تیر نیرو نمی گیره!! معلوم نیس چقدر موثقه ولی می تونم درخواست استمهال کنم و یه دوره بندازم عقب
سوالم اینه که جقدر این حرف مورد وثوقه و از کجا می تونم این قضیه رو مطمئن شم - استدلالشونم اینه که چون عمده ی دوره می افته تو ماه رمضان نیرو نمی گیرن
سوال بعدش اینکه بر فرض که **** نیرو نگیره آیا ارزش داره دو ماه زندگیم رو عقب بندازم که بیافتم **** و تو شهر خودم یا بسپارم به قسمت

سلام داش مثن
من و تمام هم خدمتیهام رو یه موضوع متفق القول هستیم : کاش زودتر اومده بودیم!
2‏ ماه ارزش داره ولی بیشتر نه .
ضمنا به حرف نظامی جماعت زیاد اعتماد نکن !

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
کی گفته تو ماه رمضون نیرو نمیگیره ؟

من خودم تو ماه رمضون افتادم اموزشی
****؟ والا اینا گفتن
سلام داش مثن
من و تمام هم خدمتیهام رو یه موضوع متفق القول هستیم : کاش زودتر اومده بودیم!
2‏ ماه ارزش داره ولی بیشتر نه .
ضمنا به حرف نظامی جماعت زیاد اعتماد نکن !

مخلصم حاج محسن
چه می دونم والا
خیلی گیج شدم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

سلام
رفیق من حاظرم 3 سال برم سربازی ولی توی شهر خودم . اخه 2 سال یه شهر غریب برم که چی ؟ اخه اون زندگیه ؟ نه کار ، نه تفریح ، نه خانواده ...هیچی هیچی ....
میخوام بیافتم شهر خودم حتی اگه 6-7 ماه هم بیشتر علاف بشم ، فک نکنی بچه سوسولم ... دوره دانشجویی به اندازه کافی شهر غریب بودم ...
البته معتقدم هر کس هر جایی بتونه رشد کنه همونجا براش خوبه ... حالا امیدوارم شما هم هر جا به صلاحته و باعث بیشرفتت میشه بیافتی :rolleyes:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
رفیق من حاظرم 3 سال برم سربازی ولی توی شهر خودم . اخه 2 سال یه شهر غریب برم که چی ؟ اخه اون زندگیه ؟ نه کار ، نه تفریح ، نه خانواده ...هیچی هیچی ....
میخوام بیافتم شهر خودم حتی اگه 6-7 ماه هم بیشتر علاف بشم ، فک نکنی بچه سوسولم ... دوره دانشجویی به اندازه کافی شهر غریب بودم ...
البته معتقدم هر کس هر جایی بتونه رشد کنه همونجا براش خوبه ... حالا امیدوارم شما هم هر جا به صلاحته و باعث بیشرفتت میشه بیافتی :rolleyes:
ممنونم از همفکریت
در مورد **** و این حرفا الان بیشتر سوال دارم
اینکه آیا اونقدر توفیر داره که بخوام روش ریسک کنم و آیا امکان داره همون تیر یه هو **** نیرو بگیره

بالا