• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
أره ، خیلی خیلی **** با جای دیگه توفیر داره. اصلا شک نکن
توام فرق داری جیگر :دی

چه می دونم والا
باس برم پرس و جو ببینم چقدر این حقیقت داره که تیر می خوان نیرو نگیرن
بازم ممنونتم دا داش

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان خواهشاً یکی جواب من رو بده.
من اگه بخوام تاریخ اعزامم رو یک دوره تمدید کنم، (از تیر بندازم شهریور) باید چیکار کنم؟

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
دوستان خواهشاً یکی جواب من رو بده.
من اگه بخوام تاریخ اعزامم رو یک دوره تمدید کنم، (از تیر بندازم شهریور) باید چیکار کنم؟
من امروز رفتم واسه اینکار (هنوز اوکی نکردم ولی رفتم پرس و جو کنم)
میدان **** همون ساختمان ورودی دو تا باجه داره مخصوص همین کار (جلو انداختن اعزام و استمهال!! یا همون مهلت گرفتن) فقط چیزی که بم گفت (دوستانه) خیلی فرصت واسه این کار عقب انداختن تیر به شهریور نمونده؛ نهایت یه هفته!!

یه نصیحت دویتانه، بعنوان داداش بزرگت؛ اینجور مسائل مهم رو یکم جدی تر پیگیر باش. زنگ بزن - پاشو برو؛ ضرر نمی کنی :*

رفقا کسی **** آشنایی چیزی نداره؟ من واقعا موندم می شه **** نخواد تیر ماه نیرو بگیره آخه؟؟!!!
حالا اینکه چقدر ارزش داره واسه این قضیه که حتما بیافتم **** یه دوره عقب بندازم بماند

hessam_e250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه های خوب و رفقای عزیز
از امروز عضو انجمن شدم.

امروز 12 امین روزی است که رسما سرباز هستم :D
راستی یادم رفت بگم من سرباز نیروی هوافضای **** هستم.
اگه کسی در مورد خدمت در این یگان سوال داشت در خدمتیم

تاریخ اعزام من 1/2/90 بود ولی چون دوره کفایت آموزشی بسیج رو گذروندم فورا به یگان اعزام شدم.

ضمنا نیروی هوافضای **** به همه پذیزش میده و تقریبا همیشه جا داره.

البته با اولویتهای زیر ، بعد هم با تست ورزشی و معاینه پزشکی:

1. یه آشنا سپاهی در هر جایی از **** داشته باشید، فامیل ، دوست، همسایه و ...
2. داشتن گواهی آموزشی 45 روزه کفایت از خدمت ( بسیج)
3. داشتن حداقل 6 ماه سابقه بسیج منوط بر اینکه رشته تحصیلی شما رو نیاز داشته باشن.

امروز خودم شاهد بودم که 2 نفر دیپلم ردی و یک نفر لیسانس رو با همین شرایط پذیرش کردن.

ibmwww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از امروز عضو انجمن شدم.

تاریخ اعزام من 1/2/90 بود ولی چون دوره کفایت آموزشی بسیج رو گذروندم فورا به یگان اعزام شدم.

3. داشتن حداقل 6 ماه سابقه بسیج منوط بر اینکه رشته تحصیلی شما رو نیاز داشته باشن.

امروز خودم شاهد بودم که 2 نفر دیپلم ردی و یک نفر لیسانس رو با همین شرایط پذیرش کردن.

سلام،
شما دوره آموزش عقیدتی نگذروندید؟ یه راست رفتید یگان؟

filit

Registered User
لایک‌ها
7
من متاسفم برای تمام افرادی که تن دادن به عضویت بسیج تا چند ماه از خدمتشون کم بشه

واقعا تاسف بر انگیزه

شخصا حاضرم چندین ماه اضافه بکشم ولی اسمم وارد این سازمان ننگین نشه

شراف چه ارزان...

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من متاسفم برای تمام افرادی که تن دادن به عضویت بسیج تا چند ماه از خدمتشون کم بشه

واقعا تاسف بر انگیزه

شراف چه ارزان...

هم خدمتی من 7 ماه کسری بسیج داشت، بچه شهرستان هم بود، ولی هرگز اقدام نکرد... دلیلش شرف فوق العاده بالاش بود.

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38

واقعا تاسف بر انگیزه

شراف چه ارزان...

تایید میشه
واقعا جای تاسف داره
بد تر از اون اون مفت خور هایی که عضو میشن و خونه میشینن و کسری میگیرن

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
من هم دوباره برگشتم ، امروز روز 13 . با اينکه هر روز ميام خونه (البته غير از روز هايی که پست نگاهبانی دارم) سرويس شدم
روزی 4 ساعت هم نميخابم يعنی نميتونم وقت نيست ، همش کلاس و رژه و کسو شر ، شاشيدم به اين خدمت و جمهوری اسلامی
آقا نريد ، کسايی که دفترچرو پست نکرديد ، پست نکنيد ، به فاک ميريد
به هر حال جمهوری اسلامی که يکی دو سال بيشتر که برجا نميمونه، اين 12 روز برای من مثل 1 سال گذشت ،
از ساعت 4 بيدار ميشيد ، کلی رژه و ورزش و راه پيمايی بدو رو ،بشين پاشو ، بد ميپرسی ساعت چنده فک ميکنی الان ميگن دست کم 12، ولی بهت ميگن تازه ساعت 8 صبحه
تازه اينجا که ما هستيم که زياد سخت نميگيرن اينه وای بحال جاهای ديگه و بدتر از اون کسايی که تو يه شهر ديگه ميافتند

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
از امروز عضو انجمن شدم.

آقا یه آمار می گیری ببینی **** (کلا) تیر نیرو می گیره یا نه
من هیچ کدوم از این چیزایی که گفتی ندارم :دی فقط معاف از رزم
می شه یگان شما او کی کنم؟

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
من هم دوباره برگشتم ، امروز روز 13 . با اينکه هر روز ميام خونه (البته غير از روز هايی که پست نگاهبانی دارم) سرويس شدم
روزی 4 ساعت هم نميخابم يعنی نميتونم وقت نيست ، همش کلاس و رژه و کسو شر ، شاشيدم به اين خدمت و جمهوری اسلامی
به هر حال جمهوری اسلامی که يکی دو سال بيشتر که برجا نميمونه، اين 12 روز برای من مثل 1 سال گذشت ،
از ساعت 4 بيدار ميشيد ، کلی رژه و ورزش و راه پيمايی بدو رو ،بشين پاشو ، بد ميپرسی ساعت چنده فک ميکنی الان ميگن دست کم 12، ولی بهت ميگن تازه ساعت 8 صبحه
تازه اينجا که ما هستيم که زياد سخت نميگيرن اينه وای بحال جاهای ديگه و بدتر از اون کسايی که تو يه شهر ديگه ميافتند
چطور نمیخوابی مگه نمیگی میای خونه؟

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

کجای کاری عزیزم! هنوز خیلی مونده. نگران نباش، آموزشی 2-3 هفته اولش سخته، بقیش کلاً کر کر خنده اس! مخصوصاً 2 هفته آخر.
اندکی صبر، سحر نزدیک است.

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
سلام دوستان راستش من 18 خرداد قراره برم به آموزشی
من قبلا یه تصادف سخت کردم که شاید میتونستم برم معافیت پزشکی هم بگیرم ولی نمیخواستم معافیت پزشکی بگیرم چون بعدا دیگه جایی استخدام نمیکنن آدمو
رفتم که برای معاف از رزمم اقدام کنم گفتن شما برای معاف از رزم باید اول برای معافیت پزشکی اقدام کنی بعد اونا تصمیم میگیرن معاف کاملت کنن یا معاف از رزم ولی چون شما دانشجویی و با مرخصی داری میری خدمت نمیتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی
حالا نمیدونم چه کار کنم میتونم برم با گروهبان صحبت کنم یا اونجا معاف از رزم بگیرم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سلام دوستان راستش من 18 خرداد قراره برم به آموزشی
من قبلا یه تصادف سخت کردم که شاید میتونستم برم معافیت پزشکی هم بگیرم ولی نمیخواستم معافیت پزشکی بگیرم چون بعدا دیگه جایی استخدام نمیکنن آدمو
رفتم که برای معاف از رزمم اقدام کنم گفتن شما برای معاف از رزم باید اول برای معافیت پزشکی اقدام کنی بعد اونا تصمیم میگیرن معاف کاملت کنن یا معاف از رزم ولی چون شما دانشجویی و با مرخصی داری میری خدمت نمیتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی
حالا نمیدونم چه کار کنم میتونم برم با گروهبان صحبت کنم یا اونجا معاف از رزم بگیرم
اگه میخوای خدمت کنی مشکلی نیست توی آموزشی مدارکت رو میبری و نشونشون میدی اونجا خیلی گیر نیستند و نسبت به کمیسیون و معافی قبل خدمت خیلی راحت تره. فقط به خودت بستگی داره که از اول هر برنامه ای بود خودتو کنار بکشی و اگه رژه و ... بود خیلی محکم بگی نمیتونم . حالا مشکلت چی هست ؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441

واقعا تاسف بر انگیزه

شراف چه ارزان...

10‏ روز مرخصی شهرستان + تشویق در دستور صبجگاه !!

حرف دل ما رو زدی البته خیلی از اون افراد دقیقا نمیدونن این کارشون چه مفهومی داره.

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
اگه میخوای خدمت کنی مشکلی نیست توی آموزشی مدارکت رو میبری و نشونشون میدی اونجا خیلی گیر نیستند و نسبت به کمیسیون و معافی قبل خدمت خیلی راحت تره. فقط به خودت بستگی داره که از اول هر برنامه ای بود خودتو کنار بکشی و اگه رژه و ... بود خیلی محکم بگی نمیتونم . حالا مشکلت چی هست ؟
سلام داداش دمت گرم خیلی از نگرانی درم آوردی
راستی این رژه مدتش چقدره حالا
همون روز اول که میری چجوری مشخص میکنن که ارشد گروهان کیه که من بتونم برم باهاش زودتر صحبت کنم
حالا اگه رژه نرم باید جاش چکار کنم
مشکلمم راستش مثلا اگر بخوام را عادی برم ساعت راه برم خیالی نیست ولی چون قبلا توی پام پلاتین بوده و دو تا ساق پاهام شکسته بودن واقعا نمیتونم پامو بیارم بالا و بکوبم زمینو از این حرفا تو خونه هم امتحان کردم پام شدید درد میگیره تازه قبلا فوتبال بازی میکردم شدید ولی بعد از این تصادف لعنتی دکتر گفت دیگه بازی نمیتونی بکنی
حالا خداییش مهندس کامپیوتر کارش جوریه که من نتونم انجام بدم واقعا حیف بود برم معافیت پزشکی بگیرم و کلا فاتحه ی استخدام توی شرکت های درست حسابی و دولتی برام خونده بشه

MOHSEN 04

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
04 بیرجند 4 روز دیگه نبوددد؟؟

MOHSEN 04

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
04 بیرجند 3 روز دیگه نبوددد؟؟

Last edited:

Mr.Aras

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من دیروز از جهرم اومدم. کاری ندارم که بقیه کجا را میگن جهنم سبز، من جهرم را جهنم سبز دیدم. پادگان قشنگیه دور تا دورش نخلستان هست ولی واقعا گرمه، نه اصلا داغه. خدا رحم کنه به ما تا آخر خرداد و از اون بیشتر به اعزامی های تیرماه.
من که هنوز با گذشت 2 هفته به محیط عادت نکردم و می تونم بگم به نوعی دچار افسردگی شدم.
یک چهارمش که با بدبختی رفت (اندازه 2 ماه طول کشید)، امیدوارم اون سه چهارم دیگه این جوری نباشه و مثل برق و باد بره.

بالا