Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
أره ، خیلی خیلی **** با جای دیگه توفیر داره. اصلا شک نکن
توام فرق داری جیگر :دیأره ، خیلی خیلی **** با جای دیگه توفیر داره. اصلا شک نکن
من امروز رفتم واسه اینکار (هنوز اوکی نکردم ولی رفتم پرس و جو کنم)سلام
دوستان خواهشاً یکی جواب من رو بده.
من اگه بخوام تاریخ اعزامم رو یک دوره تمدید کنم، (از تیر بندازم شهریور) باید چیکار کنم؟
سلام به همه بچه های خوب و رفقای عزیز
از امروز عضو انجمن شدم.
امروز 12 امین روزی است که رسما سرباز هستم
راستی یادم رفت بگم من سرباز نیروی هوافضای **** هستم.
اگه کسی در مورد خدمت در این یگان سوال داشت در خدمتیم
تاریخ اعزام من 1/2/90 بود ولی چون دوره کفایت آموزشی بسیج رو گذروندم فورا به یگان اعزام شدم.
ضمنا نیروی هوافضای **** به همه پذیزش میده و تقریبا همیشه جا داره.
البته با اولویتهای زیر ، بعد هم با تست ورزشی و معاینه پزشکی:
1. یه آشنا سپاهی در هر جایی از **** داشته باشید، فامیل ، دوست، همسایه و ...
2. داشتن گواهی آموزشی 45 روزه کفایت از خدمت ( بسیج)
3. داشتن حداقل 6 ماه سابقه بسیج منوط بر اینکه رشته تحصیلی شما رو نیاز داشته باشن.
امروز خودم شاهد بودم که 2 نفر دیپلم ردی و یک نفر لیسانس رو با همین شرایط پذیرش کردن.
من متاسفم برای تمام افرادی که تن دادن به عضویت بسیج تا چند ماه از خدمتشون کم بشه
واقعا تاسف بر انگیزه
شخصا حاضرم چندین ماه اضافه بکشم ولی اسمم وارد این سازمان ننگین نشه
شراف چه ارزان...
من متاسفم برای تمام افرادی که تن دادن به عضویت بسیج تا چند ماه از خدمتشون کم بشه
واقعا تاسف بر انگیزه
شراف چه ارزان...
سلام به همه بچه های خوب و رفقای عزیز
از امروز عضو انجمن شدم.
امروز 12 امین روزی است که رسما سرباز هستم
راستی یادم رفت بگم من سرباز نیروی هوافضای **** هستم.
اگه کسی در مورد خدمت در این یگان سوال داشت در خدمتیم
تاریخ اعزام من 1/2/90 بود ولی چون دوره کفایت آموزشی بسیج رو گذروندم فورا به یگان اعزام شدم.
ضمنا نیروی هوافضای **** به همه پذیزش میده و تقریبا همیشه جا داره.
البته با اولویتهای زیر ، بعد هم با تست ورزشی و معاینه پزشکی:
1. یه آشنا سپاهی در هر جایی از **** داشته باشید، فامیل ، دوست، همسایه و ...
2. داشتن گواهی آموزشی 45 روزه کفایت از خدمت ( بسیج)
3. داشتن حداقل 6 ماه سابقه بسیج منوط بر اینکه رشته تحصیلی شما رو نیاز داشته باشن.
امروز خودم شاهد بودم که 2 نفر دیپلم ردی و یک نفر لیسانس رو با همین شرایط پذیرش کردن.
چطور نمیخوابی مگه نمیگی میای خونه؟من هم دوباره برگشتم ، امروز روز 13 . با اينکه هر روز ميام خونه (البته غير از روز هايی که پست نگاهبانی دارم) سرويس شدم
روزی 4 ساعت هم نميخابم يعنی نميتونم وقت نيست ، همش کلاس و رژه و کسو شر ، شاشيدم به اين خدمت و جمهوری اسلامی
آقا نريد ، کسايی که دفترچرو پست نکرديد ، پست نکنيد ، به فاک ميريد
به هر حال جمهوری اسلامی که يکی دو سال بيشتر که برجا نميمونه، اين 12 روز برای من مثل 1 سال گذشت ،
از ساعت 4 بيدار ميشيد ، کلی رژه و ورزش و راه پيمايی بدو رو ،بشين پاشو ، بد ميپرسی ساعت چنده فک ميکنی الان ميگن دست کم 12، ولی بهت ميگن تازه ساعت 8 صبحه
تازه اينجا که ما هستيم که زياد سخت نميگيرن اينه وای بحال جاهای ديگه و بدتر از اون کسايی که تو يه شهر ديگه ميافتند
من هم دوباره برگشتم ، امروز روز 13 . با اينکه هر روز ميام خونه (البته غير از روز هايی که پست نگاهبانی دارم) سرويس شدم
روزی 4 ساعت هم نميخابم يعنی نميتونم وقت نيست ، همش کلاس و رژه و کسو شر ، شاشيدم به اين خدمت و جمهوری اسلامی
آقا نريد ، کسايی که دفترچرو پست نکرديد ، پست نکنيد ، به فاک ميريد
به هر حال جمهوری اسلامی که يکی دو سال بيشتر که برجا نميمونه، اين 12 روز برای من مثل 1 سال گذشت ،
از ساعت 4 بيدار ميشيد ، کلی رژه و ورزش و راه پيمايی بدو رو ،بشين پاشو ، بد ميپرسی ساعت چنده فک ميکنی الان ميگن دست کم 12، ولی بهت ميگن تازه ساعت 8 صبحه
تازه اينجا که ما هستيم که زياد سخت نميگيرن اينه وای بحال جاهای ديگه و بدتر از اون کسايی که تو يه شهر ديگه ميافتند
اگه میخوای خدمت کنی مشکلی نیست توی آموزشی مدارکت رو میبری و نشونشون میدی اونجا خیلی گیر نیستند و نسبت به کمیسیون و معافی قبل خدمت خیلی راحت تره. فقط به خودت بستگی داره که از اول هر برنامه ای بود خودتو کنار بکشی و اگه رژه و ... بود خیلی محکم بگی نمیتونم . حالا مشکلت چی هست ؟سلام دوستان راستش من 18 خرداد قراره برم به آموزشی
من قبلا یه تصادف سخت کردم که شاید میتونستم برم معافیت پزشکی هم بگیرم ولی نمیخواستم معافیت پزشکی بگیرم چون بعدا دیگه جایی استخدام نمیکنن آدمو
رفتم که برای معاف از رزمم اقدام کنم گفتن شما برای معاف از رزم باید اول برای معافیت پزشکی اقدام کنی بعد اونا تصمیم میگیرن معاف کاملت کنن یا معاف از رزم ولی چون شما دانشجویی و با مرخصی داری میری خدمت نمیتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی
حالا نمیدونم چه کار کنم میتونم برم با گروهبان صحبت کنم یا اونجا معاف از رزم بگیرم
واقعا تاسف بر انگیزه
شراف چه ارزان...
سلام داداش دمت گرم خیلی از نگرانی درم آوردیاگه میخوای خدمت کنی مشکلی نیست توی آموزشی مدارکت رو میبری و نشونشون میدی اونجا خیلی گیر نیستند و نسبت به کمیسیون و معافی قبل خدمت خیلی راحت تره. فقط به خودت بستگی داره که از اول هر برنامه ای بود خودتو کنار بکشی و اگه رژه و ... بود خیلی محکم بگی نمیتونم . حالا مشکلت چی هست ؟