04 بیرجند 2 روز دیگه نبوودد؟؟؟
آقا، آ. نظامی مدرس **** کجاش هتله؟!
از صبح ساعت ۵ که بلند میشیم و اولین کلاس ساعت ۵:۲۰ دقیقه صبح هست تا ساعت ۷ شب مرتبا کلاس داریم. اون ۱۰ دقیقه استراحت ما بین کلاسی که فقط برای این هست که از این ور بدویی اون ور بری سر اون یکی کلاست. اون قدر تیر در گوشمون در کردند که کر شدیم. تا میگی آره یا نه مربی هاش تیر گازی شلیک می کنند.
صبحش یخ می زنی از ۱۰ صبح به بعد می پزی. در مابین هم حق ورود به آسایشگاه برای تعویض کلاس را نداری.
هر گروهان ۱۲۰ تا ارشد داره که هیچ کدام هیچ کاری نمیکنند. برای همین روزی دوبار نوبت نظافت می خوری.
این یکی فرمانده با اون یکی لجه، سر بچه های گروهان طرف خالی می کنه.
ولی رفتار کادریهاش و فرمانده گروهان هاش خوبه. همین بسیار نکته مهمیه. فقط فرمانده دسته هایش که وظیفه هستند بچه و لوس هستند. مخصوصا اون یارو خپله که مثل "دراکو مالفوی" در سری کتابهای هر پاتر هستش. البته بعضی از فراگیرها هم گویا هنوز در ۱۶ سالگی گیر کرده اند و اینجا را با دبیرستان اشتباه گرفته اند.
رییس پادگان به سرفه کردن بچه ها هم گیر میداد. فکر نمی کرد پیاده رفتن در سرما و باد ۵ صبح کوههای البرز باعث سرماخوردگی بچه ها میشه. تمام فرمانده ها هم مثل سگ ازش می ترسیدند.
تو 06 می گن بچه ها باید بین دو ملافه بخوابن حتما! البته ما ماه 12 تا 2 بودیم شاید الان نگن
یکی از سلسله مراتب بیاد بازدید به نگهبان و اینا گیر می ده که چرا بچه ها بین دو ملافه نیستن!
چیزای جالبی راجع به 02 01 شنیدم. شنیدم حموم و آبخوری و تلویزیون داخل ساختمانه و حتی تلویزیون داخل آسایشگاه! شنیدم تو وقت آزادت می تونی با هر وضعیتی خواستی بری حموم و بیای. درسته؟
تو 06 ما دهنمون سرویس بود واسه آب خوردن و حموم رفتن و دستشوی! همشون بیرون ساختمون بود! حتی واسه TV باید می رفتی بیرون تو راه پله ها اتاقش اونجا بود!
اميدوارم زنده برگردی ، ليسانسه ها تو 04 دهنشون سرويس شد ، وای به حال تو .من بودم نميرفتم به هر حال موفق باشی
به این چرت و پرت ها در مورد سربازی توجه نکن ..
تنها که نیستی ... خیلی ها اونجا مثل تو هستن .. سختی باشه برای همه ست راحتی هم باشه برای همه ست ! اصلا آموزشی همینش حال میده ...
آره عزیزم ، من خودمو برای هر سختی و توهین شنیدن و حمالی آماده کردم :lol:
دارم میرم بیرجند به قصد تفریح و خوش گذرونی مثل یه اردوی دسته جمعی
هتل ولیک 2 روز دیگه نبود!
این یه قانونه تو سربازی
سخت بگیری بهت سخت میگذره
آسون بگیری زود میگذره و راحت ...
من خودم 4 ماهه سربازیم تموم شده ... فقط یادت باشه
اضاف نخوری ( نگو یه روز عیب نداره ! ) ... بیخودی هم شاخ شونه واسه کسی نکشی ... هر چی گفتن بگو چشم .. سعی کن با همه دوست بشی ...
آره عزیزم ،حواسم هست فقط 1 سوال : تو برگه سفید نوشته فردا ساعت 6 صبح میدون **** باشم ، فردا صبح که میرم اونجا چه خبره ؟چکار میکنن؟ همون موقع سوار اتوبوس میشیم و میریم یا میگن برید بعد از ظهر بیاید؟
این کدی که میگن از روش میشه فهمید کجا افتادیم کجای برگه سبز نوشته شده کدش چند رقمیه!؟