Mohsen_14
مدیربازنشسته پاتوق
سلام داداش دمت گرم خیلی از نگرانی درم آوردی
راستی این رژه مدتش چقدره حالا
همون روز اول که میری چجوری مشخص میکنن که ارشد گروهان کیه که من بتونم برم باهاش زودتر صحبت کنم
حالا اگه رژه نرم باید جاش چکار کنم
مشکلمم راستش مثلا اگر بخوام را عادی برم ساعت راه برم خیالی نیست ولی چون قبلا توی پام پلاتین بوده و دو تا ساق پاهام شکسته بودن واقعا نمیتونم پامو بیارم بالا و بکوبم زمینو از این حرفا تو خونه هم امتحان کردم پام شدید درد میگیره تازه قبلا فوتبال بازی میکردم شدید ولی بعد از این تصادف لعنتی دکتر گفت دیگه بازی نمیتونی بکنی
حالا خداییش مهندس کامپیوتر کارش جوریه که من نتونم انجام بدم واقعا حیف بود برم معافیت پزشکی بگیرم و کلا فاتحه ی استخدام توی شرکت های درست حسابی و دولتی برام خونده بشه
همون اولی که رفتی آموزشی میری سراغ فرمانده و میگی به علت این مشکل نمیتونی کارهای بدنی سخت انجام بدی و بجاش هر کاری باشه انجام میدی . مثلا اگه گروهان رو تنبیه کردن و بشین پاشو دادن تو انجام نمیدی و میگی که مشکل داری و به فرمانده هم گفتی . این مستلزم اینه که اون روزهای اول تو یه موقعیت مناسب بری سراغ فرمانده و مهمه که پرونده ی پزشکیت دنبالت باشه . یعنی بزار تو ساکت و با خودت ببر . به فرمانده نشون میدی ، حالا فرمانده یا تو رو میفرسته بهداری پادگان یا دیگه همونجا ازت قبول میکنه . اگه عکس موقعی که پلاتین تو پات بوده رو داشته باشی برای مجاب کردنشون خیلی خوبه
احتمالا منشیت میکنن . اون روزهای اول همه میخوان منشی بشن
من کسایی که همچین مشکلاتی داشتن و اومدن خدمت زیاد دیدم شما تک نیستی اصلا ناراحتش نباش نمیتونن بهت سخت بگیرن یا ازت قبول نکنن.
بدترین حالت ممکن اینه که فرمانده ازت قبول نکنه البته باید یکم زبون بریزی و اون دفعه ی اول که میری پیشش قانعش کنی ولی اگه قبول نکرد میری "بازرسی" یا "عقیدتی" موضوع رو میگی و زیر آب فرمانده رو میزنی :lol: که این تیر آخر هست وسعی کن تا میشه استفاده نکنی!
اگه ارتش بیفتی 01 یا 02 یا 06 خواهی بود و غیر از 06 اون دوتای دیگه رو میدونم که 100% اوکی خواهد بود .
.
Last edited: