• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سلام داداش دمت گرم خیلی از نگرانی درم آوردی
راستی این رژه مدتش چقدره حالا
همون روز اول که میری چجوری مشخص میکنن که ارشد گروهان کیه که من بتونم برم باهاش زودتر صحبت کنم
حالا اگه رژه نرم باید جاش چکار کنم
مشکلمم راستش مثلا اگر بخوام را عادی برم ساعت راه برم خیالی نیست ولی چون قبلا توی پام پلاتین بوده و دو تا ساق پاهام شکسته بودن واقعا نمیتونم پامو بیارم بالا و بکوبم زمینو از این حرفا تو خونه هم امتحان کردم پام شدید درد میگیره تازه قبلا فوتبال بازی میکردم شدید ولی بعد از این تصادف لعنتی دکتر گفت دیگه بازی نمیتونی بکنی
حالا خداییش مهندس کامپیوتر کارش جوریه که من نتونم انجام بدم واقعا حیف بود برم معافیت پزشکی بگیرم و کلا فاتحه ی استخدام توی شرکت های درست حسابی و دولتی برام خونده بشه

همون اولی که رفتی آموزشی میری سراغ فرمانده و میگی به علت این مشکل نمیتونی کارهای بدنی سخت انجام بدی و بجاش هر کاری باشه انجام میدی . مثلا اگه گروهان رو تنبیه کردن و بشین پاشو دادن تو انجام نمیدی و میگی که مشکل داری و به فرمانده هم گفتی . این مستلزم اینه که اون روزهای اول تو یه موقعیت مناسب بری سراغ فرمانده و مهمه که پرونده ی پزشکیت دنبالت باشه . یعنی بزار تو ساکت و با خودت ببر . به فرمانده نشون میدی ، حالا فرمانده یا تو رو میفرسته بهداری پادگان یا دیگه همونجا ازت قبول میکنه . اگه عکس موقعی که پلاتین تو پات بوده رو داشته باشی برای مجاب کردنشون خیلی خوبه :D
احتمالا منشیت میکنن . اون روزهای اول همه میخوان منشی بشن :D
من کسایی که همچین مشکلاتی داشتن و اومدن خدمت زیاد دیدم شما تک نیستی اصلا ناراحتش نباش نمیتونن بهت سخت بگیرن یا ازت قبول نکنن.
بدترین حالت ممکن اینه که فرمانده ازت قبول نکنه البته باید یکم زبون بریزی و اون دفعه ی اول که میری پیشش قانعش کنی ولی اگه قبول نکرد میری "بازرسی" یا "عقیدتی" موضوع رو میگی و زیر آب فرمانده رو میزنی :lol: که این تیر آخر هست وسعی کن تا میشه استفاده نکنی!
اگه ارتش بیفتی 01 یا 02 یا 06 خواهی بود و غیر از 06 اون دوتای دیگه رو میدونم که 100% اوکی خواهد بود .

.

Last edited:

خلیج فارس

Registered User
لایک‌ها
126
همون اولی که رفتی آموزشی میری سراغ فرمانده و میگی به علت این مشکل نمیتونی کارهای بدنی سخت انجام بدی و بجاش هر کاری باشه انجام میدی . مثلا اگه گروهان رو تنبیه کردن و بشین پاشو دادن تو انجام نمیدی و میگی که مشکل داری و به فرمانده هم گفتی . این مستلزم اینه که اون روزهای اول تو یه موقعیت مناسب بری سراغ فرمانده و مهمه که پرونده ی پزشکیت دنبالت باشه . یعنی بزار تو ساکت و با خودت ببر . به فرمانده نشون میدی ، حالا فرمانده یا تو رو میفرسته بهداری پادگان یا دیگه همونجا ازت قبول میکنه . اگه عکس موقعی که پلاتین تو پات بوده رو داشته باشی برای مجاب کردنشون خیلی خوبه :D
احتمالا منشیت میکنن . اون روزهای اول همه میخوان منشی بشن :D
من کسایی که همچین مشکلاتی داشتن و اومدن خدمت زیاد دیدم شما تک نیستی اصلا ناراحتش نباش نمیتونن بهت سخت بگیرن یا ازت قبول نکنن.
بدترین حالت ممکن اینه که فرمانده ازت قبول نکنه البته باید یکم زبون بریزی و اون دفعه ی اول که میری پیشش قانعش کنی ولی اگه قبول نکرد میری "بازرسی" یا "عقیدتی" موضوع رو میگی و زیر آب فرمانده رو میزنی :lol: که این تیر آخر هست وسعی کن تا میشه استفاده نکنی!
اگه ارتش بیفتی 01 یا 02 یا 06 خواهی بود و غیر از 06 اون دوتای دیگه رو میدونم که 100% اوکی خواهد بود .

.
آقا ممنون کامل و جامع بود
خیالمو راحت کردی.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
کجای کاری عزیزم! هنوز خیلی مونده. نگران نباش، آموزشی 2-3 هفته اولش سخته، بقیش کلاً کر کر خنده اس! مخصوصاً 2 هفته آخر.
اندکی صبر، سحر نزدیک است.

نه رفيق اين حرفا مهم نيست ، همين الان اش هم کلّی ما ميخنديم . هميه بچه ها هم آدم هسابی اند .
اين هفته ام اصلاً نه بشين پاشو نه رژه ، هيچی نداشتيم . درست مثل پيکنيک بود
ولی داستان اين نيست که ، کلاً سيستم بدنت بهم ميريزه ، يا 2 ساعت تو افتاب وايسی که يه سرهنگ مادر جنده کس شر بگه
ميام خونه هم که ساعت 6 ميشه ، اگه هم قرار باشه بيام بخوابم که همونجا ميخوابم ،
ولی در کل برای ما که تو ارتش هستيم اونجور که ناجا و **** و جاهای ديگه تو آموزشی برخورد ميکنن برای ما خيلی راحت تره
درجه ها رو هم برای ما کم نشده همون ستفان 2 ميشيم ،
ولی بجاش ممکنه کد بخوريم و به فاک بريم يا بشيم افسر آموزشی و همونجا بمونيم که هيچ فرقی با آموزشی نداره چون بايد بازم با سرباز های آموزشی سرکلّه بزنيم
تازه اگه شهرستان نيفتی

TILThere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا، آ. نظامی مدرس **** کجاش هتله؟!
از صبح ساعت ۵ که بلند میشیم و اولین کلاس ساعت ۵:۲۰ دقیقه صبح هست تا ساعت ۷ شب مرتبا کلاس داریم. اون ۱۰ دقیقه استراحت ما بین کلاسی که فقط برای این هست که از این ور بدویی اون ور بری سر اون یکی کلاست. اون قدر تیر در گوشمون در کردند که کر شدیم. تا میگی آره یا نه مربی هاش تیر گازی شلیک می کنند.
صبحش یخ می زنی از ۱۰ صبح به بعد می پزی. در مابین هم حق ورود به آسایشگاه برای تعویض کلاس را نداری.

هر گروهان ۱۲۰ تا ارشد داره که هیچ کدام هیچ کاری نمیکنند. برای همین روزی دوبار نوبت نظافت می خوری.
این یکی فرمانده با اون یکی لجه، سر بچه های گروهان طرف خالی می کنه.
ولی رفتار کادریهاش و فرمانده گروهان هاش خوبه. همین بسیار نکته مهمیه. فقط فرمانده دسته هایش که وظیفه هستند بچه و لوس هستند. مخصوصا اون یارو خپله که مثل "دراکو مالفوی" در سری کتابهای هر پاتر هستش. البته بعضی از فراگیرها هم گویا هنوز در ۱۶ سالگی گیر کرده اند و اینجا را با دبیرستان اشتباه گرفته اند.
رییس پادگان به سرفه کردن بچه ها هم گیر میداد. فکر نمی کرد پیاده رفتن در سرما و باد ۵ صبح کوههای البرز باعث سرماخوردگی بچه ها میشه. تمام فرمانده ها هم مثل سگ ازش می ترسیدند.

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
من هم امروز پادگان نیروی زمینی ارتش جوادالائمه یا همون 06 تهران بهم ساعت 2 مرخصی دادن تا ساعت 4 روز شنبه که البته چون
من بهم نگهبانی خورد باید شنبه صبح برم. این اولیم مرخصیم تو حین خدمت هست (بجر مرخصی 5روزه قبل از شروع دوره!!) و خیلی بهش
احتیاج داشتم! البته از جهت خستگی بدنی عرض می کنم! این پادگان یکسری مسائلش خوب هست و یک سری مشکلات داره که تا
جایی که یادم میاد عرض میکنم. اول از همه اینکه از اونجایی که اینجا محل آموزش نیروهای کادری بود و هست یک مقدار سختگیر تر هستند
که البته این مساله دوره به دوره داره برای سربازهای لیسانس رله تر میشه یعنی اونا نحوه رفتار دستشون اومده به طوری که تقریبا
تو این دوره خیلی خوب و منطقی برخورد می کنن (تقریبا بستگی به فرماتده هم داره) هیچ توهینی یا کار سختی در کار نیست اما از
شما کارهایی مثل رعایت نظم، نظافت و... رو بشدت توقع دارن (هرچند که خودشون هیچ کدومو رعایت نمی کنند!) غذاهای خیلی خوبی
میدن (البته از نظر من و نسبت به غذاهای پادگانی و دانشگاهی) آسایشگاه ها تمیز و بدون مشکل هستش اما مشکلش سرویس
بهداشتی های کثیفشه! و حمام که اگر زرنگ باشی 1روز درمیون میتونی صبح زود یا عصرها از فری تایم خودت بزنی و بری!

ساعت 4.45 بیدار باش هست و تا 5:30 نماز و تا 6 صبحانه تا اینجاش که به این نتیجه رسیدیم هرکس نخواد صبحانه بخوره میتونه تا 6
بخوابه چون فرمانده تو آسایشگاه نمیاد و ارشدها هم که از خود هستند اما اگر بیاد دیگه هیچی ;).... از 6 تا 6:45 نظافت عمومی داریم
و از 7:10 تا 8 هم معمولا ورزش صبحگاهی سنگین (که دیگه عادت کردیم) و بعد هم کلاس ها شروع میشه تا 16:10 و بعد در اختیار هستیم
البته اینقدر کارو بار پیش میاد که عملا از ساعت 7 به بعد می تونی به کارای خودت برسی. نماز که تا اینجای کار اجباری نبوده اما ممکنه
یه زمانی شاکی بشن (چون خیلیا می پیچونن) و در نهایت 9:45 قرق هست و 10 خاموشی.

در کل بد نمی گذره، من و بعضی از بچه ها خیلی زود خودمون رو پیدا کردیم و باهم شوخی و خنده رو شروع کردیم و باورتون نمیشه
نصف روز در حال خنده هستیم!!! به طوری که همون شب اول کار داشت به شوخی دستی می کشید ;) سر همین هفته اول که
سخت ترین روزها هستش برامون مثل اردوی تفریحی گذشت و خیلی رضایت بخش بود.
البته همه این خوشی رو مدیون فرمانده بی نظیرمون هستم که واقعا بهمون آسون میگیره (اسم گردان و گروهان و فرماندمون رو فعلا
نمیگم تا براش بد نشه) ولی واقعا خدمت رو برامون هتل کرده. همش تو فکر اینم که تا آخر دوره یه عکس دونفره بتونم باهاش بگیرم
چون خیلی مَرده این آدم *:

فعلا فقط اینارو یادم میاد سوالی باشه من در خدمتم

Last edited:

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
راستی سخت ترین و حال بهم زن ترین کار که ممکنه یروز بخاطرش از خدمت فرار کنم میدونید چیه؟؟؟

آنکادر کردن تخت صبج کله صحر هستش!!!!!!!!!!!! اینکار واقعا رو اعصابه و فوق العاده یجورایی انرژی بره!!!!
حاضرم کل محوطه رو تنها نظافت کنم ولی تخت آنکادر نکنم!! امشب میخوام رو تخت خودم تو خونه بدون آنکادر بخوابمممم بشماااااار D:

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکس نخواد صبحانه بخوره میتونه تا 6 بخوابه چون فرمانده تو آسایشگاه نمیاد و ارشدها هم که از خود هستند اما اگر بیاد دیگه هیچی ;)

لازم نیست فرمانده بیاد! اراشد گردان که معمولا فرمانده گردان مشخصشون می کنه (از گروهانهای دیگن) راپورت می دن حواستون باشه. یه بار ما بخاطر همین قضیه مرخصی آخر هفتمون پرید! کل گردان هم انقدر مانور شد تا یکی بیهوش شد رفت بهدارِی!

بدترین مشکل 06 اینکه اصلا مرخصی روزبرگ نداره (البته متاهل ها هر روز ، روزبرگ میشن) و مرخصی پنج شنبه ها هم تا جمعه بعد از ظهره ، نه تا شنبه صبح (البته بازم بجز متاهل ها)

TILThere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی سخت ترین و حال بهم زن ترین کار که ممکنه یروز بخاطرش از خدمت فرار کنم میدونید چیه؟؟؟

آنکادر کردن تخت صبج کله صحر هستش!!!!!!!!!!!! اینکار واقعا رو اعصابه و فوق العاده یجورایی انرژی بره!!!!
حاضرم کل محوطه رو تنها نظافت کنم ولی تخت آنکادر نکنم!! امشب میخوام رو تخت خودم تو خونه بدون آنکادر بخوابمممم بشماااااار D:
شما اجازه استفاده از سنجاق را ندارید؟ **** خودش رسما اعلام می کنه از سنجاق استفاده کنید. حوصله تا کردن پتو را هم ندارید یک پتو از خونه ببر پتوهای اصلی را همیشه آنکادر داشته باش. پتوی اضافی را هم صبحها بچپون تو کمد.

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
شما اجازه استفاده از سنجاق را ندارید؟ **** خودش رسما اعلام می کنه از سنجاق استفاده کنید. حوصله تا کردن پتو را هم ندارید یک پتو از خونه ببر پتوهای اصلی را همیشه آنکادر داشته باش. پتوی اضافی را هم صبحها بچپون تو کمد.

اگه ارتش باشید و هر روز کمد ها بازدید بشه چی؟ (توی کمد هم فقط وسایل مشخص باید بزارید.)
بهترین کار اینه که بدون به هم زدن آنکادر برید زیر پتو! من که فقط یک بار اونم اول دوره آنکادر کردم :D

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
لازم نیست فرمانده بیاد! اراشد گردان که معمولا فرمانده گردان مشخصشون می کنه (از گروهانهای دیگن) راپورت می دن حواستون باشه.
آخ آخ گفتی!!! گروهان ما خیلی ببخشید عملا میرینیم به این یارویی که فرمانده گردان معرفی کرده؛ تخممون هم حسابش نمی کنیم! یه بچه متولد 67-68 میاد برا ما جو گیر میشه! یجورایی صابون هر جور بازداشت و مجازاتی روهم بخاطر رفتار زنندش به تنمون مالیدیم اما فعلا که تخم گزارش نداشته!!! البته ما هیچکدوم بیشتر از 5 نمی خوابیم چون باید 1ساعت وقت رو اون آنکارد لعنتی بزاریم.

اگه ارتش باشید و هر روز کمد ها بازدید بشه چی؟ (توی کمد هم فقط وسایل مشخص باید بزارید.)
بهترین کار اینه که بدون به هم زدن آنکادر برید زیر پتو! من که فقط یک بار اونم اول دوره آنکادر کردم
جمله اول کاملا تائیید میشه! بعلاوه اینکه مگه خونه خالس پتو شخصی ببریم!
در رابطه با جمله دوم باید بگم یزیییییییییییید مگه ورق هستیم که بدون بهم زدن آنکارد بریم زیر پتو؟؟ P:

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از هتل 01 اومدم
روز اول ( شنبه ) بهمون مرخصی دادن گفتن برید سه شنبه بیاید، سه شنبه رفتیم تا پنج شنبه، مرخصی دادن گفتن شنبه صبح بیاد. این مرخصی خیلی حال داد چون گفته بودن که هفته اول نگه می دارند اما ما اومدیم. دوباره رفتیم تا دوشنبه مرخصی شبانه دادن الان هم گقتن برید تا یکشنبه صبح. کلی حال میدن
احساس می کنی اومدی پیک نیک، صبح های 01 عالیه، وقتی میری صبحانه بخوری هوای خیلی خوبی داره پادگان ، بوی گل یاس و محمدی تو کل پادگان پیچیده بچه های صبحانه میگیرن میان بیرون از سلف صبحانه می خورن تا از هوای خوب لذت ببرن. توی این هفته هم هوای تهران حسابی ساخته و بیشتر ابری بوده برای همین خیلی گرم نبوده. کلاس هایی که توی فضای باز هم تشکیل میشه رو بردن زیر درخت که اونجا هم همش سایه است.
بیداری 4.30 و تا ساعت 6.30 نماز صبحانه و نظافت عمومیه، از وقتی رفتم سربازی واقعا احساس می کنم سربازی برای همه جوان های ما لازمه،
برای من که همیشه خودم آنکادر بودم آنکادر کردن مرتب بودن و نظم چیز سختی نیست. اگر فوق لیسانس باشی بیشتر بهت خوش میگذزه ما حدود 10 تا فوق هستیم که همه مسئول یه چیزی هستیم. من خودم ارشد کل گروهانم.
غذا به اندازه ای که تعریف می کردن نیست اما خوبه، اگر هم بخوای میتونی بری بوفه،
کلن اگر نگرانی بیرونی نداشته باشی (مثل زن و بچه) سربازی تو 01 عالیه !
پشت هر چیزش منطق هست. وقتی میری رژه و بهت مانور میدن (مثلن میگن خوب نرفتید بشمار 3 برید تا فلان جا و برگردید، یا بشین پاشو) احساس میکنی حرف زوره ولی برای نگرفتن عضله پاهات بعد از اینکه 90 میاری بالا خیلی خوبه، به ما میگفتن برید پوتین بپوشید بیاید بیرون میرفیتم میومدیم بعد میگفتن برید دمپایی کنید بریم مسجد بعد دوباره پوتین بعد ... ما میگفتیم دیوانه اند اما بعدن دیدم که با این کار همه بچه ها تو پوتین پوشیدن استاد میشن در عرض سه سوت پوتین می پوشن.

afsahizadeh

Registered User
لایک‌ها
0
na baba bache shodi , in ghanooneshe, man ke kachal ham nemikonam , ta beram shanbe bebinam che khabare bad ke bargashtam kachal mikonam , ina ke migam az khodam nist ,az adamaye moghtalef shenidam , khodam ham ziad porsidam , shaki tush nist, unayi ke mibini kolly jens ba khodeshun mibaran kasayiand ke az shaherstanaye door miran ye ja, make nazdik eem hata age karaj ham bashe yek rob ba metro bar migardim , negaran nabash mard

بچه ها ما رو از روز اول تو شهید مدرس نگه داشتن !

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بدترین صدایی که توی عمرت میشنوی، موقعیه که خوابیدی، تخت بغلیت بیدار شده و داره خش خش پتوشو شونه می کشه!

afsahizadeh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک هفته از آموزشی رفت
پادگان شهید مدرس کرج
هتل ترین پادگان دنیا دارای با شخصیت ترین اساتید و فرمانده ها دوستان اگه میخوان راحت باشند فقط مدرس کرج
موفق باشید

2 هفته گذشت ! ولی اونقد هم راحت نبوده ! مث اینکه جاهای دیگه هتل تره ها !

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
اينجور که بچه ها ميگن مدرس کرج خوب نبوده اصلاً ، ما که تو 01 02 06 هستيم بهتره،
هرچند شما بعد از آموزشی راحتين ولی ما نه ، ارتش چيزی جز خر حمّالی نداره

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32

اين انکارد کردن سخت نيست که اصلاً ، البته هست اگه بخوای انکرد کنی ، ولی آخه نيازی نيست ، من خودم همون روزه اوّل که انکارد کردم هنوز هست
چند شبی هم که اونجا خوابيدم رو انکارد خوابيدم ، الان سرد نيست که پتو نياز داشته باشی ، فقط صبح که پا ميشی يه شونه کن
هميشه هم يه چند نفری مرخسی هستند ، ميتونی رو تخته اونا بخوابی ،البته تو 06 نميدونم چطوريه ولی به ما که اصلاً گير نميدن
ولی انکارد کردن آخرين چيزيه که من بخوام نگرانش باشم

TILThere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينجور که بچه ها ميگن مدرس کرج خوب نبوده اصلاً ، ما که تو 01 02 06 هستيم بهتره،
هرچند شما بعد از آموزشی راحتين ولی ما نه ، ارتش چيزی جز خر حمّالی نداره
بعضی از فرمانده دسته هاش که وظیفه هستند وضعیت رقت انگیزی دارند. آدم دلش به حالشون می سوزه. حالا هر چه قدر هم که ما رو اذیت کنند، ۶ هفته دیگه تموم میشه ولی اون بنده خدا ها تا آخر عمر این جوری هستند.

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو 06 می گن بچه ها باید بین دو ملافه بخوابن حتما! البته ما ماه 12 تا 2 بودیم شاید الان نگن
یکی از سلسله مراتب بیاد بازدید به نگهبان و اینا گیر می ده که چرا بچه ها بین دو ملافه نیستن!

چیزای جالبی راجع به 02 01 شنیدم. شنیدم حموم و آبخوری و تلویزیون داخل ساختمانه و حتی تلویزیون داخل آسایشگاه! شنیدم تو وقت آزادت می تونی با هر وضعیتی خواستی بری حموم و بیای. درسته؟

تو 06 ما دهنمون سرویس بود واسه آب خوردن و حموم رفتن و دستشوی! همشون بیرون ساختمون بود! حتی واسه TV باید می رفتی بیرون تو راه پله ها اتاقش اونجا بود!

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که تهران کلانتری 113 بازار هستم پلیس پیشگیری
جای بدی نیست تازه داره جام خوب میشه
افسر نگهبات شیفت شب ایستگاه پلیس هستم
روزا آزادم
مثل امروز که اومدم خونه
اگه سوالی بود در خدمتم

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو 06 می گن بچه ها باید بین دو ملافه بخوابن حتما! البته ما ماه 12 تا 2 بودیم شاید الان نگن
یکی از سلسله مراتب بیاد بازدید به نگهبان و اینا گیر می ده که چرا بچه ها بین دو ملافه نیستن!

چیزای جالبی راجع به 02 01 شنیدم. شنیدم حموم و آبخوری و تلویزیون داخل ساختمانه و حتی تلویزیون داخل آسایشگاه! شنیدم تو وقت آزادت می تونی با هر وضعیتی خواستی بری حموم و بیای. درسته؟

تو 06 ما دهنمون سرویس بود واسه آب خوردن و حموم رفتن و دستشوی! همشون بیرون ساختمون بود! حتی واسه TV باید می رفتی بیرون تو راه پله ها اتاقش اونجا بود!

تو 01 که اینجوری، چند تا حموم و دستشویی تو ساختمون، تو هر آسایشگاه هم یک تلویزیون گذاشتن. بعد از ساعت 4 داخل آسایشگاه با هر لباسی میتونی باشی اما خارجش باید لباس فرم بپوشی.

بالا