• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد که افتادی اونجا؟ شرايط دار بودی؟ آموزشيت کجا بود

آره متاهلم
والا قرار بود نزدیک به خونه بیافتیم افتادیم اونجا! من خونم کرجه فکر کنم 3 ساعت یا حتی بیشتر بعداز ظهرا تو راه باشم تا کرج!

06 (جواد الائمه) بودم. اصلا جای خوبی نیست! 01 و 02 هتلن

آماری از این پادگان داری که چه طوری شرایطش؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
آره متاهلم
والا قرار بود نزدیک به خونه بیافتیم افتادیم اونجا! من خونم کرجه فکر کنم 3 ساعت یا حتی بیشتر بعداز ظهرا تو راه باشم تا کرج!

06 (جواد الائمه) بودم. اصلا جای خوبی نیست! 01 و 02 هتلن

آماری از این پادگان داری که چه طوری شرایطش؟

آره پادگان خوبيه مرد. يونی فرمش 2 تاست ، اگه مشکل رفت و اومد نداشته باشی که خوبه ديگه ،هرچند با مترو بيشترشو ميتونی بری ، تا ساعت 2 هم بيشتر نيست ولی بيشتر ساعت 12 ميزارن بری
جای خوبی افتادی ، جای نگرانی نيست

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا کسی هست که تو آذربایجانشرقی یا غربی بدون آموزش تکمیلی از **** پذیرش گرفته باشه؟

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره پادگان خوبيه مرد. يونی فرمش 2 تاست ، اگه مشکل رفت و اومد نداشته باشی که خوبه ديگه ،هرچند با مترو بيشترشو ميتونی بری ، تا ساعت 2 هم بيشتر نيست ولی بيشتر ساعت 12 ميزارن بری
جای خوبی افتادی ، جای نگرانی نيست

جدی؟! مرسی امیدوار شدم :)
آخه همین چند تا پست پیش گفتن تا 4 اونجام :f34r:
یونیفرمش 2 تاست یعنی چی؟

TILThere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا راست میگن تو مدرسی برای نماز ظهر بیدار باش میزنن؟ :D
اگر شما نماز ظهر را ساعت ۵ صبح بخونی.
من نمیدونم در مقایسه با ۰۱ چه طوریه ولی بین پادگانهای **** بهترینه. مخصوصا اینه که به تهران نزدیکه.

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
جدی؟! مرسی امیدوار شدم :)
آخه همین چند تا پست پیش گفتن تا 4 اونجام :f34r:
یونیفرمش 2 تاست یعنی چی؟

يعنی يکيش يه پيرهن با يه شلوار که ميشه همجا پوشيد ، تابلو نيست ،يکيش هم لباس جنگليه که خيلی تخميه ، بستگی به کاری که اونجا داری بهت يکيشو ميدن
در مورد پستها اينجا زياد روشون حساب نکن ،

k2ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعنی يکيش يه پيرهن با يه شلوار که ميشه همجا پوشيد ، تابلو نيست ،يکيش هم لباس جنگليه که خيلی تخميه ، بستگی به کاری که اونجا داری بهت يکيشو ميدن
در مورد پستها اينجا زياد روشون حساب نکن ،

آها، ایول مرسی آقا خیلی کمک کردی ;) :)

فردا صبح می ریم به امید خدا که همه چی خوب پیش بره

saeedtizro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر شما نماز ظهر را ساعت ۵ صبح بخونی.
من نمیدونم در مقایسه با ۰۱ چه طوریه ولی بین پادگانهای **** بهترینه. مخصوصا اینه که به تهران نزدیکه.

فکر کنم منظور دوستمون این بود که تا ظهر بیدار باش نمیدن:p
نه دیگه این جوری نیست
روز های زوج بیدار باش نداریم و بچه ها تا ساعت 45/5 تا 15/6 میخوابن و بعد صبحانه و بعد کلاس ها
اما روز های فرد ساعت 30/4 بیدار باش داریم ( با روشن کردن چراغ های آسایشگاه ) تا به نرمش تو صبحگاه برسیم که اونم 15/5 هست تا 15/6 البته بعضی از بچه ها 5 بیدار میشن و 15/5 میان صبحگاه
پست های نگهبانی هم خیلی کشک هست نظافت آسایشگاه ها هم آبکی انجام میشه و کلا کار سخت تو مدرس نداریم

TILThere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم منظور دوستمون این بود که تا ظهر بیدار باش نمیدن:p
نه دیگه این جوری نیست
روز های زوج بیدار باش نداریم و بچه ها تا ساعت 45/5 تا 15/6 میخوابن و بعد صبحانه و بعد کلاس ها
اما روز های فرد ساعت 30/4 بیدار باش داریم ( با روشن کردن چراغ های آسایشگاه ) تا به نرمش تو صبحگاه برسیم که اونم 15/5 هست تا 15/6 البته بعضی از بچه ها 5 بیدار میشن و 15/5 میان صبحگاه
پست های نگهبانی هم خیلی کشک هست نظافت آسایشگاه ها هم آبکی انجام میشه و کلا کار سخت تو مدرس نداریم
من هم منظورش را فهمیدم.
عجب ورزش صبحگاهی مسخره ای بود. ۵ دقیقه نرمش داد ۱ ساعت تو اون هوای سرد بدون کاپشن نظامی(ممنوع پوشیدنش) ما را پیاده برد.
ولی اکثریت مربیان منطقی بوده اند. حالا هر کاری که می خواهند بکنند. انتظار بیجا از آدم ندارند.

mahdiano

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک هفته از آموزشی رفت
پادگان شهید مدرس کرج
هتل ترین پادگان دنیا دارای با شخصیت ترین اساتید و فرمانده ها دوستان اگه میخوان راحت باشند فقط مدرس کرج
موفق باشید

من هم ودرس کرج هستم
ولی بعضی از مربی ها از اون آدم ها هستند مثل مربی تربیت بدنی که از اون آدمها هست پدر بچه ها رو در میاره
من گروهان 5 هستم.
صبحانه اش بیشتر مواقع خوب نیست.
من که نمی تونم بخورم
کی حال داره 5:15 تا 6:15 بره ورزش صبح گاهی ،من که حالش رو ندارم.
برنامه ها از 4:30 شروع میشه تا 10:30 .
برا نماز هم بیدار نمی کنند اصلا خوب نیست ممکنه یکی بخواد نماز بخونه .
چند تا از بچه ها کاملا در زیر آفتاب شنبه سوختند یک بیماری هم شایع شده

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
به سلامتی فردا رسما آموزشیم شروع میشه (خضراعی)
1 هفته وقت داده بودن لباسامونو سایز کنیم.(به قول دوستم سالی که نکوست از بهارش پیداست)

پوتینهائی که بهمون دادن خیلی سنگین و خشک بود.دم درش 10 تومن دادم یه سبک و نرمشو گرفتم.
بعد حتما بند کشی بگیرید.(در واقع همون کشه که دو طرفشو میسوزونی میشه بند) بندای خودش هم کوتاهه هم پوشیدن و درآوردنش مصیبته.
برای هر پوتین 1.5 متر بند کشی لازمه.

اوایل هفته کمی اضطراب داشتم ولی الان کلی ذوق و شوق دارم
fwqxkd7eko5o0g8c9e1n.gif
روحیه در حد تیم ملی.
اونجور که دوستانم گفتن باید همی چی رو دایورت کنی اونجات. منم به امید خدا همین رویه رو پیش خواهم گرفت :دی
ضد حالش کچل کردنشه.

Last edited:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
اگر دور از خونه هستید آموزشی یه خوبی داره اینه که هیچ فکری ندارید راحت 2ماه هستید دور از هر چیزی ! زن بچه ! راحت ! موهاتونم زود بلند میشه ! فقط سعی کنید منشی بشید

masoud_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا ما افتادیم نیرودریائی سیرجان !!

کسی آمار داره چه جوریاست؟؟ امیدی هست یا به فنا رفتیم و خبر نداریم؟؟!!
تجربه یا کار خاصی مد نظر دوستان هست که به درد ما بخوره؟؟

پیشاپیش ممنون

Pesare Khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلامتی فردا رسما آموزشیم شروع میشه (خضراعی)
1 هفته وقت داده بودن لباسامونو سایز کنیم.(به قول دوستم سالی که نکوست از بهارش پیداست)

من خودم فرار کردم. با افتخار و سری بالا. چون تحمل فحش و توهین و بردگی محض رو نداشتم. به خاطر هر حرومزاده بی ناموسی که میخواد باشه. در ضمن از این خبرا هم نیست دلت رو خوش نکن. توی پادگان ما بچه های کرمانشاه (ارتش جمهوری اسلامی، جیران بلاغ لشگر 81 زرهی) به بچه های کرمانشاه هم تقریبا یه هفته مرخصی داده بودن ولی بعد چنان دهنی از همه سرویس کردن که خودم به شخصه با تعدادی از این کرمانشاهی ها فرار کردم.

Pesare Khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سربازی تخمی ترین و مزخرف ترین مرحله عمر یک مرد هست. چرند محضه که گفته میشه سربازی سراسر خاطره هست و یکی از بهترین دوران عمر محسوب میشه. چرند مفته که میگن سربازی انسان رو میسازه و مرد بار میاره. اصلا از این خبرا نیست. هرکی پتناسیل بردگی و حرف زور شنیدن و اتلاف نزدیک دو سال از بهترین سال های جوونی عمرش رو داره بره. اتلاف دوره ای از عمر که هیچ وقت بر نمیگرده. قصد من هم تضعیف روحیه کسی نیست. هرکی میخواد بره خودش را واسه بدترین شرایط عمر آماده کنه. برای ورود به یک جهنم آکنده از عذاب روحی و روانی. اگه دفترچه نفرستادید، هیچ وقت این کارو نکنید. به هر قیمتی. اگه هم فلان تاریخ اعزام هستید، نرید. اگه هم رفتید برگردید و مخالفت خودتون رو با این بردگی یکبار برای همیشه نشون بدید. اگه همگی یکپارچه و متحد و یکصدا باشیم مسلمه که امیدی به پرچیده شدن این ستم ناعادلانه و بیگاری و بردگی هست. ولی اگه همه مطیع باشیم و مثل چهارپایان از باری که روی دوشمون میذارن شاکی نباشیم، مسلمه که اینا هم وضع موجود رو تغییر که نیمدن هیچ، بدتر هم میکنن. سربازی یعنی تحقیر جوان. تحقیر ذات و شخصیت انسانی. اجبار. بردگی. ناراحتی روحی روانی. دلتنگی. اعتیاد و هزار مشکل دیگه.

Last edited:

TILThere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم ودرس کرج هستم
ولی بعضی از مربی ها از اون آدم ها هستند مثل مربی تربیت بدنی که از اون آدمها هست پدر بچه ها رو در میاره
من گروهان 5 هستم.
صبحانه اش بیشتر مواقع خوب نیست.
من که نمی تونم بخورم
کی حال داره 5:15 تا 6:15 بره ورزش صبح گاهی ،من که حالش رو ندارم.
برنامه ها از 4:30 شروع میشه تا 10:30 .
برا نماز هم بیدار نمی کنند اصلا خوب نیست ممکنه یکی بخواد نماز بخونه .
چند تا از بچه ها کاملا در زیر آفتاب شنبه سوختند یک بیماری هم شایع شده
میگن ۰۱ ساعت ۴ مرخصی میده. بعدش ما باید تا ۷ بریم سر کلاس. آخر هفته ها هم با منت مرخصی میدهند. این چه وضعشه؟! :p
آره من هم شنیدم مربی تربیت بدنی گروهان ۵ میخواد دیگه نیاد برای همین بچه ها رو اذیت می کنه تا شاید کلاس رو ازش بگیرند. شما شده اید اهرم فشار طرف. اگر ارشدتون با عرضه باشه و اطلاع بده شاید زودتر قضیه حل بشه. تا اون موقع تو آسفالت و سنگریزه شنا برید.
صبحانه هاش چه مشکلی داره؟ من که بدم نیومد. فکر کنم غذای هر دو تا سالن غذا خوری یکی باشه. شما هم که بالایید.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من خودم فرار کردم. با افتخار و سری بالا. چون تحمل فحش و توهین و بردگی محض رو نداشتم. به خاطر هر حرومزاده بی ناموسی که میخواد باشه. در ضمن از این خبرا هم نیست دلت رو خوش نکن. توی پادگان ما بچه های کرمانشاه (ارتش جمهوری اسلامی، جیران بلاغ لشگر 81 زرهی) به بچه های کرمانشاه هم تقریبا یه هفته مرخصی داده بودن ولی بعد چنان دهنی از همه سرویس کردن که خودم به شخصه با تعدادی از این کرمانشاهی ها فرار کردم.
کسی از توهین فحش و ... خوشش نمیاد
حرف من اینه:
"هر چی سخت بگیری سخت میگذره.یعنی کل زندگی همینه"

اگه بخای مثل شخصیت اوتارت دنیا رو سیاه ببینی سرنوشتی بهتر از اون نخواهی داشت.

به عنوان کسی که تو این مملکت زندگی میکنیم باید یه سری واقعیت رو بپذیریم:
- داریم تو جمهوری اسلامی ایران زندگی میکنیم.
- برای خیلی از کارها به پایان خدمت لعنتی نیاز داریم.
- و از همه مهمتر حق انتخاب زیادی پیش رو نداریم.

ما جهان سومیا کل زندگیمونو در حال بردگی هستیم.این بر کسی پوشیده نیست :دی

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
میگن ۰۱ ساعت ۴ مرخصی میده. بعدش ما باید تا ۷ بریم سر کلاس. آخر هفته ها هم با منت مرخصی میدهند. این چه وضعشه؟! :p
آره من هم شنیدم مربی تربیت بدنی گروهان ۵ میخواد دیگه نیاد برای همین بچه ها رو اذیت می کنه تا شاید کلاس رو ازش بگیرند. شما شده اید اهرم فشار طرف. اگر ارشدتون با عرضه باشه و اطلاع بده شاید زودتر قضیه حل بشه. تا اون موقع تو آسفالت و سنگریزه شنا برید.
صبحانه هاش چه مشکلی داره؟ من که بدم نیومد. فکر کنم غذای هر دو تا سالن غذا خوری یکی باشه. شما هم که بالایید.

عزیز دلم من 01 ام هیچ خبری از مرخصی ساعت 4 که نیست هیچی ما رو تا 7.5 بشین پاشو میدن. فقط آخر هفته رو مرخصی دادن بهمون اونم با دو ساعت جریمه
هم دویدیم هم کلی جریمه شنا رفتیم هم از هفت صبح تا 1 ظهر زیر آفتاب **** جمع کار کردیم. آره 01 بهشته! ما فقط اونجا خوشیم. جو خوبه بد نمیگذره. فقط منتظریم کلاسا شروع بشه

Pesare Khorshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین طرز فکر هست. همه میرن. حکومت هم اینو میبینه. پس چرا باید تغییری به وجود بیاره؟ تا مردم خودشون نخوان، سربازی اجباری کماکان پا برجاست. مردم هم من و شما هستیم. در ضمن بحث سخت گرفتن و آسون گرفتن نیست. حقیقت رو نمیشه عوض کرد. اونم در شرایط بحرانی نمیشه انسان خودش رو گول بزنه. اونجا تمام این افکار بی معنی میشن و حقیقت مثل خنجر توی قلب آدم فرو میره.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
همین طرز فکر هست. همه میرن. حکومت هم اینو میبینه. پس چرا باید تغییری به وجود بیاره؟ تا مردم خودشون نخوان، سربازی اجباری کماکان پا برجاست. مردم هم من و شما هستیم. در ضمن بحث سخت گرفتن و آسون گرفتن نیست. حقیقت رو نمیشه عوض کرد. اونم در شرایط بحرانی نمیشه انسان خودش رو گول بزنه. اونجا تمام این افکار بی معنی میشن و حقیقت مثل خنجر توی قلب آدم فرو میره.

شما هم کم چرت و پرت بگو برادر من. از همون فرار کردنت معلومه که عملت چطوره. الان وجدانت ناراحته دنبال شریک جرم میگردی وجدانت سبک بشه. شما برو از اون کسی که میگه سربازی بهترین دوران عمره بپرس ببین میگه سربازیش آسون بوده؟ ما رو هم از این اول دارن میکوبن یکم حرف شنوی داشته باشیم. خونه خاله که نیست. واقعا اینو نمیدونستی رفتی سربازی؟ میخوای بهت بگه گلم از جلو ****؟
الان تمام بچه های اینجا کلی استرس سربازی دارن تو داری شور ترش میکنی؟ برو واسه مامانت غر بزن. پادگان ما الان 2 هزار تا سرباز داره همه هم بزور اومدن. باور کن، باور کن، باور کن دو سوم این جماعت خدمت رو لازم دارن. یه مشت آدم که دست چپ و راستش رو تو 23 سال عمرش یاد نگرفته میخواد پس فردا زندگی تشکیل بده؟ بلکه همین سربازی یکم آدمش کنه. بابای خودم نظامی بوده. تعریف کرده آموزشی دوره اونا دو هفته اول رو سخت گرفتن که بچه هاش در برن. کلی ها هم در رفتن. همه جا همینه و باید باشه. تو خودت رو فرمانده آموزش فرض کن . چطور برخورد میکنی؟ هفته اول میری بالا سر بچه ها لالایی بخونی؟ آخه چی بگم من؟

بالا