• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ماهم امروز رفتبم 06 (آموزشگاه نظامی نیروی زمینی ارتش جوادالائمه) برای روز اول تا بهمون لباس بدن.
صبح ساعت 7 رسیدیم و ابتدا به صفمون کردن یه سری سرباز وظیفه اول اومدن بالاسرمون بعد یه ارشدی اومد برامون صحبت کرد
(ارشد می گم چون اصلا درجه هارو نمی شناسم ولی لباسش فرق می کرد) بعد گفتن مواد مخدر و ... اگر دارید تحویل بدید
و بعد یه بازجویی بدنی و خلاص بردنمون تو بعد کلی اینور اونور کردن چندتا فرم دادن پر کردیم که تا 9.5 یا 10 طول کشید تو این بین هیچ
اذیت یا توهینی وجود نداشت فقط موقع تحویل فرم ها در حد "آقا می گم ساکت باش و دهنتو ببندو و... ;)) )
بعد بردن لباس دادن (البته با کلی صف وایسادن) خوشبختانه سایزتو میگفتی بهت میدادن که مال من قشنگ اندازه تنمه.
بعد بردنمون تو یکی از اسایش گاه ها تا یکی از فرماندهان گروهان برامون حرف بزنه و آموزش بده! یکم آدم بد دهن و خشنی بود اما
فکر می کنم ته دلش چیزی نبود چندتایی خفه شید و... نثارمون کرد و بعد با خشونت شروع به صحبت کرد... همش از سخت گیری
های خودش می گفت و برای توضیج و تمثیل هاش از هیچ کلمه رکیکی کوتاهی نمیکرد که البته برای شوخی و ما می خندیدیم!!!
جالب بود برام یه فرمانده اونم با سن کم تو روز اول اینقدر راحت فحش مش میداد!! در آخر کار تا نزدیکای شوخی دستی و شب بی
ا نشونت میدمو غیره با بچه ها رسیده بود که ما از خنده مرده بودیم که البته همچنان با خشونت و بد دهنی!! مثلا
"موقعی که می خواست توضیح بده چه لباسی بیارید میگفت شرت یقه هفت بیارید که تو این شرت قزوینی ها تخماتون آویزون
میشه و درد میگیره بعد نیاید بگید فرمانده من تخمام کج شده درد میکنه که من مثل خر میدوونمتون!!!" در کل ادم بدی به نظر نمی
رسید ولی ظاهرا خیلی سخت گیر بود. بعد رفت و یه فرمانده ساده تر وخاکی تر اومد برامون حرف زد که خیلی راحت تر و مودب تر بود
ولی اونم از بکار بردن لغات رکیک برای شوخی واحمه ای نداشت! بعد هم بهمون ناهار دادن (ناهارش قرمه بود و در حد غذاهای دانشگاه) و بعد تا جمعه ساعت
3 بهمون مرخصی دادن.

Last edited:

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ماهم امروز رفتبم 06 (آموزشگاه نظامی نیروی زمینی ارتش جوادالائمه) برای روز اول تا بهمون لباس بدن.
صبح ساعت 7 رسیدیم و ابتدا به صفمون کردن یه سری سرباز وظیفه اول اومدن بالاسرمون بعد یه ارشدی اومد برامون صحبت کرد
(ارشد می گم چون اصلا درجه هارو نمی شناسم ولی لباسش فرق می کرد) بعد گفتن مواد مخدر و ... اگر دارید تحویل بدید
و بعد یه بازجویی بدنی و خلاص بردنمون تو بعد کلی اینور اونور کردن چندتا فرم دادن پر کردیم که تا 9.5 یا 10 طول کشید تو این بین هیچ
اذیت یا توهینی وجود نداشت فقط موقع تحویل فرم ها در حد "آقا می گم ساکت باش و دهنتو ببندو و... ;)) )
بعد بردن لباس دادن (البته با کلی صف وایسادن) خوشبختانه سایزتو میگفتی بهت میدادن که مال من قشنگ اندازه تنمه.
بعد بردنمون تو یکی از اسایش گاه ها تا یکی از فرماندهان گروهان برامون حرف بزنه و آموزش بده! یکم آدم بد دهن و خشنی بود اما
فکر می کنم ته دلش چیزی نبود چندتایی خفه شید و... نثارمون کرد و بعد با خشونت شروع به صحبت کرد... همش از سخت گیری
های خودش می گفت و برای توضیج و تمثیل هاش از هیچ کلمه رکیکی کوتاهی نمیکرد که البته برای شوخی و ما می خندیدیم!!!
جالب بود برام یه فرمانده اونم با سن کم تو روز اول اینقدر راحت فحش مش میداد!! در آخر کار تا نزدیکای شوخی دستی و شب بی
ا نشونت میدمو غیره با بچه ها رسیده بود که ما از خنده مرده بودیم که البته همچنان با خشونت و بد دهنی!! مثلا
"موقعی که می خواست توضیح بده چه لباسی بیارید میگفت شرت یقه هفت بیارید که تو این شرت قزوینی ها تخماتون آویزون
میشه و درد میگیره بعد نیاید بگید فرمانده من تخمام کج شده درد میکنه که من مثل خر میدوونمتون!!!" در کل ادم بدی به نظر نمی
رسید ولی ظاهرا خیلی سخت گیر بود. بعد رفت و یه فرمانده ساده تر وخاکی تر اومد برامون حرف زد که خیلی راحت تر و مودب تر بود
ولی اونم از بکار بردن لغات رکیک برای شوخی واحمه ای نداشت! بعد هم بهمون ناهار دادن (ناهارش قرمه بود و در حد غذاهای دانشگاه) و بعد تا جمعه ساعت
3 بهمون مرخصی دادن.

پس شما مراسم روز اولتون طولانی تر بوده، سخنرانی و این حرف ها توش بوده، امیدوارم بهتت خوش بگذره اونجا ؟
چند نفر بودبد چند تا فوق و چند تا دکتر داشتید ، همه لیسانس به بالا بودند ؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
تا جمعه بهتون مرخصی دادن ؟ دهنتون سرويس ، ما فردا بايد بريم . نگفتن مرخصی هاتون چطوره؟

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
کسی هست که دوره کد 02 تهران رفته باشه؟
میشه بگید چه جور جاییه؟
مرخصی چقدر میدن؟ میان دوره هم میدن؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
کسی هست که دوره کد 02 تهران رفته باشه؟
میشه بگید چه جور جاییه؟
مرخصی چقدر میدن؟ میان دوره هم میدن؟

من 02 افتادم البته با ليسانس ،
با کسايی که اونجا بودن و کد خورده بودن صحبت کردم
همشون ميگفتن که خيلی هتله ، مرخصی تا دلت بخواد .خر تو خره هرچند خودمم احساس کردم که بی در و پيکر است .
ولی خوب جو 02 افسرده کنندست ديگه ، کلاً اون منطقه دور از تمدن است .
تو چی شد که کد خوردی ، کجا بودی اموزشی . شرايط در بودی؟ رشتت چی بود

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
من 02 افتادم البته با ليسانس ،
با کسايی که اونجا بودن و کد خورده بودن صحبت کردم
همشون ميگفتن که خيلی هتله ، مرخصی تا دلت بخواد .خر تو خره هرچند خودمم احساس کردم که بی در و پيکر است .
ولی خوب جو 02 افسرده کنندست ديگه ، کلاً اون منطقه دور از تمدن است .
تو چی شد که کد خوردی ، کجا بودی اموزشی . شرايط در بودی؟ رشتت چی بود

من رشتم مکانیک هستش
ببین بعد از دوره آموزشی ارتش می خواد از ما استفاده کنه دیگه. خوب از طرفی همه رشته ها به دردشون نمی خوره ، اینه که برای بعضی رشته ها یک دوره آموزشی تخصصی ( دوره کد) میذارن تا بعدا بتونن ازمون استفاده کنن.

آموزشیمم 01 بود. بد نیست هفته اول فقط 5شنبه و جمعه مرخصی میدن و هفته بعد به 20% که هفته به هفته زیادتر میشه.
من هنگ 2 بودم که البته فرمانده هنگ 1 خیلی بهتره.
هفته اول خیلی احساس دلتنگی می کنی خصوصا روزای اول و دوم، ولی بعد عادت می کنی.
روز اول و دوم خیلی دیر میگذره(واقعا به اندازه یک ماه طول می کشه)، ولی هفته دوم به بعد مثل برق میگذره

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
پس شما مراسم روز اولتون طولانی تر بوده، سخنرانی و این حرف ها توش بوده، امیدوارم بهتت خوش بگذره اونجا ؟
چند نفر بودبد چند تا فوق و چند تا دکتر داشتید ، همه لیسانس به بالا بودند ؟

طولانی که بروکراسی مذخرف ایرانیه دیگه! می تونستن تا 9.5 یا 10 هم تمومش کنن اما تا 12 به طول کشید. تازه شانس آوردیم زیاد نبودیم وگرنه تا 4یا5 باید می موندیم! سخنرانی که نمیشه گفت بشتر توضیحات لازم درباره نحوه دوختن آرم های لباس؛ وسایل لازم و ممنوع و مدارک لازم برای بچه های شرایط دار بود بعدم پاسخ به سوالات بچه ها.
ما همه بچه های مازاد کرج بودیم که شنبه بهمون گفتند باید بیایم اینجا نزدیک 130 تا لیسانس هستیم و 3تا فوق لیسانس.

تا جمعه بهتون مرخصی دادن ؟ دهنتون سرويس ، ما فردا بايد بريم . نگفتن مرخصی هاتون چطوره؟
عوضش برای ما بعدش شنیدم خیلی بیشتر گیر میدن! حالا کی حال داره وایسه تا جمعه!؟!
نه هرچی پرسیدیم تفره رفتن اما مشخص بود 100% مثل بچه های 02 روز برگ نخواهیم بود و پنج شنبه جمعه ها هم اگر خیلی بهمون بخوان حال بدن مرخصی میدن از حرفاشون این مشخص بود... از لحاظ مرخصی اینجا سختگیرن

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
مرد ،همينکه افتادی پاسدارن خيلی خوبه ،من دوست داشتم اونجا بيفتم ، 10 ديقه راه تا خونمون بود ،
اگه ميافتادی 02 چی ميگفتی ، يه جايه پرت همش پادگان کلاً دور از تمدن است ، باز تو پاسدارن چنتا آدم درست هسابی ميبينی
ولی آره من هم شنيدم 06 سخت ميگيرن ، ولی من نگران اموزشی نيست ام ، بعد از اموزشی ببين چه بلايی سرمون مياد
لباس کويری بهتون دادن يا جنگلی؟

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
مرد ،همينکه افتادی پاسدارن خيلی خوبه ،من دوست داشتم اونجا بيفتم ، 10 ديقه راه تا خونمون بود ،
اگه ميافتادی 02 چی ميگفتی ، يه جايه پرت همش پادگان کلاً دور از تمدن است ، باز تو پاسدارن چنتا آدم درست هسابی ميبينی
ولی آره من هم شنيدم 06 سخت ميگيرن ، ولی من نگران اموزشی نيست ام ، بعد از اموزشی ببين چه بلايی سرمون مياد
لباس کويری بهتون دادن يا جنگلی؟

خیالت نباشه، اول و آخر می خوای بری تو پادگان که هیچ نشانی از آدمیت توش نیست دیگه.
زیاد نگران بعدش هم نباش؛ این نیز بگذرد...................
لباسمون جنگلیه :)

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
خوب من هم امروز رسماً اوّلين روز آموزشيم آغاز شد
چنتا رژه تخمی با چندتا بشين پاشو تخمی تر ، و باز يک سخنرانی خيلی تخمی تر از سرگرد کل 02
انکرد کردن تخت و مخت و کس شر های ديگه ، با يه چلو کباب کوبيده که من چون قاشق چنگال نبرده بودم نتونستم بخورم همشو ريختم دور هاها
و چای که باز چون ليوان نبرده بودم نتونستم بنوشم ،
از شانس من هم افتادم تو گروه نظافت اسايشگاه هر چند من به بهانه کمک پايين موندم و نظافت رو پيچوندم که هر روز اين برنامم خواهد بود
و سر انجام ساعت 4 که برگه مرخسی رو تا ساعت 6 صبح فردا گرفتم و اومدم خونه
در کل خوش گذشت ، بيشتر شبيه اردو تفريحی بود ها ها

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من هم امروز رسماً اوّلين روز آموزشيم آغاز شد
چنتا رژه تخمی با چندتا بشين پاشو تخمی تر ، و باز يک سخنرانی خيلی تخمی تر از سرگرد کل 02
انکرد کردن تخت و مخت و کس شر های ديگه ، با يه چلو کباب کوبيده که من چون قاشق چنگال نبرده بودم نتونستم بخورم همشو ريختم دور هاها
و چای که باز چون ليوان نبرده بودم نتونستم بنوشم ،
از شانس من هم افتادم تو گروه نظافت اسايشگاه هر چند من به بهانه کمک پايين موندم و نظافت رو پيچوندم که هر روز اين برنامم خواهد بود
و سر انجام ساعت 4 که برگه مرخسی رو تا ساعت 6 صبح فردا گرفتم و اومدم خونه
در کل خوش گذشت ، بيشتر شبيه اردو تفريحی بود ها ها

اینهمه گفتن وسیله باخودتون ببرید باز شما دست به خایه رفته بودی اونجا :lol: دمت گرم بابا یه قاشق چنگال می بردی (شوخی)
واقعا برو خدارو شکر کن!!! اینکه ساعت 4 به بعد میزارن برگردی اونم تو دوران آموزشی (تو روزای اول :blink:) واقعا کم از معجزه نداره و بایدم مثل اردوی تفریحی باشه! یعنی من حاضرم عین 2ماهش رو بهم مرخصی ندن اما قول بدن تا ساعت 4 بیشتر ورزشو تمرینو رژه و ازین خر حمالی ها بیشتر نباشهههههههه! خیلی بهتون حال میدن حاجی دهنتون سرویس :p

MOHSEN 04

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه های اعزامی 04 بیرجند واسه تاریخ 18/2 دستا بالا:D
میخوایم سرشماری کنیم :cool:

mr-mehran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی هست که از تقسیم شدن چیزی بدونه؟؟
فردا باید برم فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تا تقسیم بشیم
نمیدونم چطوریه مارو نگه میدارن یا میفرستن خونه؟؟!
اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بگین

naparametry

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
من تازه عضو شدم ،واقعا خوشحال شدم همچین جایی رو پیدا کردم .

من دانشجوی اخراجی هستم ، و 18/2 اعزامم ،توی برگ سفید زده نیرو:سازمان زندانها ومحل آموزش :شهید کچویی کرج

مسخواستم ببینم چه جور جاییه؟بعده آموزش چی تقسیمش چه جوریه ؟ فقط تهرانه یا شهرستان هم داره..

لطفا کامل توضیح دهید.

خیلی ،خیلی ممنون

sasha6363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این اولین پست منم اینجا هست...اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...... میگم من واسم برگ سبز اومده 89/4/1..... من بابام دی ماه امسال میشه 60 سالش و معاف میشم.... حالا واسه اینکه تاریخ اعزامم رو عقب بندازم باید چیکار کنم دقیقا؟ چند دوره تاریخ اعزامم رو عقب میندازن..... اگه عقب بندازم اعزامم رو بعد واسه معافی گرفتن اذیتم نمیکنن؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
این اولین پست منم اینجا هست...اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...... میگم من واسم برگ سبز اومده 89/4/1..... من بابام دی ماه امسال میشه 60 سالش و معاف میشم.... حالا واسه اینکه تاریخ اعزامم رو عقب بندازم باید چیکار کنم دقیقا؟ چند دوره تاریخ اعزامم رو عقب میندازن..... اگه عقب بندازم اعزامم رو بعد واسه معافی گرفتن اذیتم نمیکنن؟
شما هرچه سریعتر برو **** وظیفه
معطل هم نکن
چون اگه دیتر بجنبی شاید بگن لیست تیر ماه بسته شده و دیگه نتونی بندازی عقب
من به راحتی یک دوره انداختم عقب
هیچ ربطی هم به معافیتت نخواهد داشت

بالا