• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
خیالت راحت باشه 01 برخوردشون تا آخر همینجوری خوبه . روزهای اول که برین همش کلاس توجیهیه و براتون توضیحکافی میدن از بشین پاشو و .... تا آخرش خبری نیست!!

shadow666داخل هم تلفن یه طرفه داره

اون سمت راستی هم داخل یگان تلفن کارتیه برا تماس با بیرون که از کارتهای هوشمند باید استفاده کنی.
در کل جای خوبیه اگه سوالی داشتین در خدمتم.

من افتادم گروهان 732. چه جوریاست؟

میگن چند روز اول سخت میگیرن. مثلا چه کارا میخوان بکنن مارو؟

این پوتینی که بهم دادن از عقب و جلو نمیزنه ولی از بالا یکم میزنه. شماره بزرگترش هم بزرگ بود برام. این که پامو داغون نمیکنه؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
منو بگو که با ليسانس افتادم 02 ،بايد 01 ميافتادم ولی پرسيدم همه گفتن که جفتش يک گهه . حالا اگه کسی چيزی ميدونه بگه
مرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ا

ibmwww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سرباز نیروی انتظامی هستم
آموزشم تموم شد و تو حکمم نوشته که:

محل خدمت:فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
نوع حکم:ابلاغ انتقال-تعیین یگان خدمت اولیه پرسنل وظیفه

آدرسش کجاست؟؟
لیسانس کامپیوترم به کجا ها احتمال داره بیفتم؟؟

سلام
فکر میکنم تو اتوبان همته.
اگر درجه ات ستوان باشه و راهور بیفتی زیاد خوب نیست اما اگه جات ستادی باشه و کار اداری انجام بدی راحتی.

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیالت راحت باشه 01 برخوردشون تا آخر همینجوری خوبه . روزهای اول که برین همش کلاس توجیهیه و براتون توضیحکافی میدن از بشین پاشو و .... تا آخرش خبری نیست!!

shadow666داخل هم تلفن یه طرفه داره

اون سمت راستی هم داخل یگان تلفن کارتیه برا تماس با بیرون که از کارتهای هوشمند باید استفاده کنی.
در کل جای خوبیه اگه سوالی داشتین در خدمتم.

میشه پوتین رو عوض کرد، پوتینی که بهمون دادن رو نپوشید؟
یک سوال گروهان لیسانس فوق لیسانس و دکترا فرق داره ؟
من موهام رو زدم ، اما توی دوره هم مجبور می کنن دوباره بری بزنی ؟؟

Last edited:

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما از اراک بودیم. من افتادم 732. بقیه بچه ها 724 و 733 افتادن. شما هم شنبه میرین پذیرش میشین و لباسا رو میگیرین و مرخصی میدن تا سه شنبه صبح. چون لباساش خیلی کار لازم داره!

به غیر از شما، از بقیه جاهای دیگه هم اومده بودن غیر تهران ؟
میشه بگی چیا پرسیدن، چیا باید ببریم ؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
میشه پوتین رو عوض کرد، پوتینی که بهمون دادن رو نپوشید؟
یک سوال گروهان لیسانس فوق لیسانس و دکترا فرق داره ؟

من الان جفت پوتینا رو پوشیدم و بنداشم بستم روی پا دقیقا قسمت دو تا دکمه پامو میزنه. اگه وازلین اینا بزنی باز میشه ولی ریسک نمیکنم فردا میرم یه امریکایی توپش رو میگیرم!

تو بچه های ما فقط یکی فوق داشت که نمیدونم اصلا کجا رفت. تا جایی که میدونم لیسانسا میافتن 700 فوق اینا 500. تعریف فرمانده 500 رو خیلی شنیدم خدایی

به غیر از شما، از بقیه جاهای دیگه هم اومده بودن غیر تهران ؟
میشه بگی چیا پرسیدن، چیا باید ببریم ؟

من کلا هیچکسی از جای دیگه رو ندیدم. ما ساعت 3 رسیدیم و خبری نبود.دو سه تا فرم دادن پر کردیم فقط. اگه با دوستات خواستی بیافتی بدون که از سر میز یارو 5 تا 5 تا جدا میکنه پس حساب کنین و یه جوری وایسین که با هم باشین

Last edited:

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان جفت پوتینا رو پوشیدم و بنداشم بستم روی پا دقیقا قسمت دو تا دکمه پامو میزنه. اگه وازلین اینا بزنی باز میشه ولی ریسک نمیکنم فردا میرم یه امریکایی توپش رو میگیرم!

آخه قیافه پوتین نباید فرق کنه، اگر تابلو فرق کنه که نمیزارن بپوشی!
راستی تقسیم وظائف هم کردن؟ کی کجا باشه، چه کار کنه ؟

86125038

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ما هم افتادیم نیرو هوایی ارتش . :)))))
ممنون میشم یه توضیح کلی در مورد پادگان و نحوه اموزشیش بدی

ببین من یه توضیح کامل در مورد خضرایی میدم، بازم سوالی بود بپرس. خضرایی کلا 3تا گردان داره. یه گردان که مال بچه های فوق دیپلمه. یعنی روزی که میرین که لباس بگیرین فوق دیپلم ها رو جدا میکنن و توو اون گردان میزارن. محل آموزش این فوق دیپلم ها تهران نیست، بلکه اعزام میشن به اسلامشهر. اما لیسانس به بالاها همون تهران توو خود خضرایی میموونن. روزی که لباس میگیرین، فوق لیسانس به بالا رو جدا میکنن و میفرستن گروهان باکری. 3تا گروهان دیگه هم مال لیسانس هاست. برخلاف نظر اون دوستمون که فکر کرده بود من توو گروهان راحتی بودم، باید بگه من چون فوق لیسانسم توو همین گروهان باکری بودم که از لحاظ اراشد از همه گروهان های دیگه سخت تره. بگذریم... خضرایی چون محل آموزش کادری های نیروی هوایی هست، برای کنترل نظم و انضباط و آموزش های اولیه شما از موجوداتی شبیه انسان به نام "اراشد هنرآموز" استفاده میکنه. این موجودات که افرادی هستند با مدرک تحصیلی زیر دیپلم یا حداکثر دیپلم که اکثرا متولد بین 67 تا 70 هستند و لباس پلنگی به رنگ آبی میپوشند، موجوداتی به غایت زبان نفهم و خنگ هستند. به نظر من استفاده از این افراد برای کنترل بچه های با مدرک لیسانس به بالا جزو نکات قابل انتقاد در خضرایی است. در ضمن این اراشد درجه ای به رنگ قرمز بر روی سینه دارند و اغلب همدیگه رو با عناوینی مثل "سرگروهبان" خطاب میکنند، که شما اصلا باور نکنید. این درجات، درجاتی غیرواقعی است و تنها به این دلیل به اراشد داده میشود که مبین ارشدیت آنها باشد، وگرنه اینها در واقع مثل شما بی درجه هستند. خلاصه این اراشد 24 ساعته بالای سر شما هستند و در 3، 4 روز اول اشک شما رو در می آورند اما بعدش به تدریج کم آزارتر میشوند. شما از روز اولی که با لباس نظامی و کله کچل به پادگان وارد میشوید تا 3، 4 روز اصطلاحا "در اختیار یگان" هستید. این مدت همان دوره قدرت نمایی اراشد است و سختترین روزهای آموزشی است. بعد این مدت کلاسهای شما شروع شده و از شدت فشارها کاسته میشود. توو آموزشی تهدیدات زیادی از طرف اراشد و فرماندهان بیان میشود که همه پوشالی است. بهترین راه جیم شدن هم بهداری است. اگر ناراحتی ای دارید سعی کنید با فیلم بازی کردن جلوی دکتر بهداری مرخصی بگیرید. مسوولیت قبول نکنید. تنها استثنا در این مورد مسوولیت "مسوول دفتر فرمانده گروهان یا گردان" است. تصاحب این مسوولیت یعنی شیرجه زدن توو عسل. چون دیگه نه از نماز اجباری خبری هست، نه از رژه، نه حتی از شرکت توو مراسم صبحگاه.
در مورد گردانها هم بگم که بچه های لیسانس به بالا توو 2تا گردان تقسیم میشن: دستغیب و بابایی. من چون توو گردان بابایی بودم فقط در این مورد اطلاعاتی میدم. گردان بابایی متشکل از 2تا گروهانه: فهمیده و باکری. که فهمیده برای لیسانس ها و باکری برای فوق لیسانس به بالاها هست. البته چون تعداد ماها زیاد نبود توو گروهانه ما یه تعدادی از بچه های لیسانس هم بودن. کلا گردان بابایی اراشد هنرآموز سختگیرتری نسبت به گردان دستغیب داره. اراشد گروهان باکری عبارتند از : حسن جوادی و نصرتی. حسن جوادی که از بقیه اراشد ارشدتره از همه هم سخت گیرتره. قبل عید پدر مارو درآورد اما بعد عید ما تازه فهمیدیم عجب پسر گل و باحالیه. این اواخر که دیگه کلی بچه ها باهاش حال میکردن و کار بچه هارو راه مینداخت. جوادی متولد 67 هست. نصرتی اواسط دوره ما اومد و هنوز سوار کار نشده و بسیار بسیار هم راحت اسکل میشه. تا میتوونید سرکارش بزارید. گروهان باکری یه ارشد وظیفه هم داره به اسم امیر نفیسی که یه دوره قبل ما آموزشیش تموم شده و بقیه سربازیش رو به عنوان ارشد آموزش میگذرونه. پسر خوبیه اما نقش زیادی توو گروهان نداره. فرمانده گروهان باکری هم ستوانیکم پیاده هادی کریمی هست که بسیار انسان باشعور و تحصیلکرده ایه. هر مشکلی دارید بهش بگید که حتما کمک میکنه.
برسیم به گروهان فهمیده. اراشد این گروهان شاهی و صداقت فر هستند. شاهی متولد 69 هست و انسان جالبی نیست. سعی کنید توو چشش نباشید. اوایل دوره هارت و پوورت زیاد میکنه اما اصلا ازش نترسین. اما صداقت فر که متولد 70 هست بسیار بسیار پسر گلیه و اصلا اذیت نمیکنه. تا میتوونید حرفاشو گوش کنید چون ضرر نمیکنید. توو این گروهان یه گروهبان هست به اسم جوادی که بسیار بسیار آدم سختگیریه، اما اگه انضباط داشته باشین خیلی هم آدم خوبیه. فرمانده گروهان هم ستوان دوم جوادیه که من عاشششقشم، اما سر بچه های گروهانشو با پنبه میبره. میخنده اما لازم باشه پدر هم درمیاره.
در یک کلام 2، 3 روز اول رو تحمل کنید بعدش راحت میشه.
بازم سوالی بود در خدمتم

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
برخلاف نظر اون دوستمون که فکر کرده بود من توو گروهان راحتی بودم، باید بگه من چون فوق لیسانسم توو همین گروهان باکری بودم که از لحاظ اراشد از همه گروهان های دیگه سخت تره. بگذریم...
قطعا فهمیده سخت تر بود......

فرمانده گروهان هم ستوان دوم جوادیه که من عاشششقشم، اما سر بچه های گروهانشو با پنبه میبره. میخنده اما لازم باشه پدر هم درمیاره.
تصحیح می کنم : ستوان دوم عباس زاده.

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین من یه توضیح کامل در مورد خضرایی میدم، بازم سوالی بود بپرس. خضرایی کلا 3تا گردان داره. یه گردان که مال بچه های فوق دیپلمه. یعنی روزی که میرین که لباس بگیرین فوق دیپلم ها رو جدا میکنن و توو اون گردان میزارن. محل آموزش این فوق دیپلم ها تهران نیست، بلکه اعزام میشن به اسلامشهر. اما لیسانس به بالاها همون تهران توو خود خضرایی میموونن. روزی که لباس میگیرین، فوق لیسانس به بالا رو جدا میکنن و میفرستن گروهان باکری. 3تا گروهان دیگه هم مال لیسانس هاست. برخلاف نظر اون دوستمون که فکر کرده بود من توو گروهان راحتی بودم، باید بگه من چون فوق لیسانسم توو همین گروهان باکری بودم که از لحاظ اراشد از همه گروهان های دیگه سخت تره. بگذریم... خضرایی چون محل آموزش کادری های نیروی هوایی هست، برای کنترل نظم و انضباط و آموزش های اولیه شما از موجوداتی شبیه انسان به نام "اراشد هنرآموز" استفاده میکنه. این موجودات که افرادی هستند با مدرک تحصیلی زیر دیپلم یا حداکثر دیپلم که اکثرا متولد بین 67 تا 70 هستند و لباس پلنگی به رنگ آبی میپوشند، موجوداتی به غایت زبان نفهم و خنگ هستند. به نظر من استفاده از این افراد برای کنترل بچه های با مدرک لیسانس به بالا جزو نکات قابل انتقاد در خضرایی است. در ضمن این اراشد درجه ای به رنگ قرمز بر روی سینه دارند و اغلب همدیگه رو با عناوینی مثل "سرگروهبان" خطاب میکنند، که شما اصلا باور نکنید. این درجات، درجاتی غیرواقعی است و تنها به این دلیل به اراشد داده میشود که مبین ارشدیت آنها باشد، وگرنه اینها در واقع مثل شما بی درجه هستند. خلاصه این اراشد 24 ساعته بالای سر شما هستند و در 3، 4 روز اول اشک شما رو در می آورند اما بعدش به تدریج کم آزارتر میشوند. شما از روز اولی که با لباس نظامی و کله کچل به پادگان وارد میشوید تا 3، 4 روز اصطلاحا "در اختیار یگان" هستید. این مدت همان دوره قدرت نمایی اراشد است و سختترین روزهای آموزشی است. بعد این مدت کلاسهای شما شروع شده و از شدت فشارها کاسته میشود. توو آموزشی تهدیدات زیادی از طرف اراشد و فرماندهان بیان میشود که همه پوشالی است. بهترین راه جیم شدن هم بهداری است. اگر ناراحتی ای دارید سعی کنید با فیلم بازی کردن جلوی دکتر بهداری مرخصی بگیرید. مسوولیت قبول نکنید. تنها استثنا در این مورد مسوولیت "مسوول دفتر فرمانده گروهان یا گردان" است. تصاحب این مسوولیت یعنی شیرجه زدن توو عسل. چون دیگه نه از نماز اجباری خبری هست، نه از رژه، نه حتی از شرکت توو مراسم صبحگاه.
در مورد گردانها هم بگم که بچه های لیسانس به بالا توو 2تا گردان تقسیم میشن: دستغیب و بابایی. من چون توو گردان بابایی بودم فقط در این مورد اطلاعاتی میدم. گردان بابایی متشکل از 2تا گروهانه: فهمیده و باکری. که فهمیده برای لیسانس ها و باکری برای فوق لیسانس به بالاها هست. البته چون تعداد ماها زیاد نبود توو گروهانه ما یه تعدادی از بچه های لیسانس هم بودن. کلا گردان بابایی اراشد هنرآموز سختگیرتری نسبت به گردان دستغیب داره. اراشد گروهان باکری عبارتند از : حسن جوادی و نصرتی. حسن جوادی که از بقیه اراشد ارشدتره از همه هم سخت گیرتره. قبل عید پدر مارو درآورد اما بعد عید ما تازه فهمیدیم عجب پسر گل و باحالیه. این اواخر که دیگه کلی بچه ها باهاش حال میکردن و کار بچه هارو راه مینداخت. جوادی متولد 67 هست. نصرتی اواسط دوره ما اومد و هنوز سوار کار نشده و بسیار بسیار هم راحت اسکل میشه. تا میتوونید سرکارش بزارید. گروهان باکری یه ارشد وظیفه هم داره به اسم امیر نفیسی که یه دوره قبل ما آموزشیش تموم شده و بقیه سربازیش رو به عنوان ارشد آموزش میگذرونه. پسر خوبیه اما نقش زیادی توو گروهان نداره. فرمانده گروهان باکری هم ستوانیکم پیاده هادی کریمی هست که بسیار انسان باشعور و تحصیلکرده ایه. هر مشکلی دارید بهش بگید که حتما کمک میکنه.
برسیم به گروهان فهمیده. اراشد این گروهان شاهی و صداقت فر هستند. شاهی متولد 69 هست و انسان جالبی نیست. سعی کنید توو چشش نباشید. اوایل دوره هارت و پوورت زیاد میکنه اما اصلا ازش نترسین. اما صداقت فر که متولد 70 هست بسیار بسیار پسر گلیه و اصلا اذیت نمیکنه. تا میتوونید حرفاشو گوش کنید چون ضرر نمیکنید. توو این گروهان یه گروهبان هست به اسم جوادی که بسیار بسیار آدم سختگیریه، اما اگه انضباط داشته باشین خیلی هم آدم خوبیه. فرمانده گروهان هم ستوان دوم جوادیه که من عاشششقشم، اما سر بچه های گروهانشو با پنبه میبره. میخنده اما لازم باشه پدر هم درمیاره.
در یک کلام 2، 3 روز اول رو تحمل کنید بعدش راحت میشه.
بازم سوالی بود در خدمتم

داداش دمت گرم , عالی بود. فقط اینکه بعد از اموزشی تقسیم هاش چجوریه؟ و اینکه از همون هفته اول پنجشنبه جمعه رو مرخصی میدن؟

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
آخه قیافه پوتین نباید فرق کنه، اگر تابلو فرق کنه که نمیزارن بپوشی!
راستی تقسیم وظائف هم کردن؟ کی کجا باشه، چه کار کنه ؟

نه اونا مال سه شنبه ست. فقط گروهان و فرمانده ات مشخص میشه

arzhi3441

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.یه سوال دارم.خیلی استرس دارم.من 26 اسفند 89 رفتم ایران 29 فروردین خارج شدم از ایران.تا اونجا که به من گفته بودند من می تونستم 2 بار در سال به مدت 3 ماه برم ایران.الان به من می گن که چون یک بار رفتی دیگه نمی تونی تابستون بری.می شه راهنماییم کنین؟
اگه اینطور باشه که یه بار می شه رفت ایران و من برم ایران چی می شه؟جریمه باید بدم؟

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
سلام.یه سوال دارم.خیلی استرس دارم.من 26 اسفند 89 رفتم ایران 29 فروردین خارج شدم از ایران.تا اونجا که به من گفته بودند من می تونستم 2 بار در سال به مدت 3 ماه برم ایران.الان به من می گن که چون یک بار رفتی دیگه نمی تونی تابستون بری.می شه راهنماییم کنین؟
اگه اینطور باشه که یه بار می شه رفت ایران و من برم ایران چی می شه؟جریمه باید بدم؟

man ertebatesho ba in topic nemifahmam . vali ya unjayi ke man midunam ina koshsher ziad migan ,na inke mohem bashe. tow kare khodet ro bokon . be har hal chera mikhay bargardi tu in keshvare gohi ?!hmmmm

arman bandari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال کوچولو: توی خدمت سربازی مبنای ارزشیابی تحصیلی همون برگ سبزه که دستمونه که داخلش میزان تحصیلات رو زدن ؟ یا نه اصل مدرک رو بعدا میخان! لطفا یه جونمرد جواب بده . مورد اورجانسیه!! قررررررررربونتون

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
من افتادم گروهان 732. چه جوریاست؟

میگن چند روز اول سخت میگیرن. مثلا چه کارا میخوان بکنن مارو؟

این پوتینی که بهم دادن از عقب و جلو نمیزنه ولی از بالا یکم میزنه. شماره بزرگترش هم بزرگ بود برام. این که پامو داغون نمیکنه؟

هیچی فقط جدی ترند مثلا سر ساعت باید بیدارشید و نظافت رو انجام بدی و ... .
بهتون توصیه می کنم که تا آخر دوره همینطور منظم باشید( به قول خودشون رفتارشون بستگی به رفتار دانشجو داره)
ضمنا تو افسر آموزشیاتون از همه بهتر جناب سروان حسن خانی هستش که آدم بسیار خوبیه. قدرش رو بدونید
فرمانده گروهانتون هم جناب سروان محبوب دیلمی هستش
فرمانده گردانتون هم جناب سرهنگ سجادی هستش که فوق العاده آدم خون گرمیه مثلش هیچجا پیدا نمی کنی.
ضمنا اون پکی هم که میگن از بوفه بگیرید بعضیاش ممکن برات اضافه باشه همونجا پس بده فوقش بعدا میخری

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان یه سوال کوچولو: توی خدمت سربازی مبنای ارزشیابی تحصیلی همون برگ سبزه که دستمونه که داخلش میزان تحصیلات رو زدن ؟ یا نه اصل مدرک رو بعدا میخان! لطفا یه جونمرد جواب بده . مورد اورجانسیه!! قررررررررربونتون

فکر می کنم به همون استناد می کنن و براشون کافی هست. البته لابد می دونی که اون سطح تحصیلاتی رو هم که تو اون برگ نوشته شده با توجه به نامه پایان تحصیلی که از دانشگاه گرفتی و موقع ارسال دفترچه ضمیمه کردی گرفته شده. که به نظر من هم یجورایی قابل پیچ دادنه هم نه! از این لحاظ میگم نه که تمام سوابغ تحصیلی و معافیت های تحصیلی رو که گرفتی تو سیستمشون هست (پلیس 10+ اطلاعاتی از سوابغ تحصیلی من بهم داد که خودمم نمی دونستم!! :f34r:) و از این جهت میگم آره که هرکاری تو این مملکت با پارتی ممکنه.

حالا جیگر راستشو بگو چه شیطنتی می خوای بکنی؟ :p

parsasa2500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موقع فارغ التحصیلی دانشگاه یه برگه بهت میده که اونو ببری بدی **** وظیفه، اصل و رونوشت پیش خودت میمونه.
یکی به من می گفت اون نامه رو با خودت ببر چون اون تایید کننده مدرک توئه،

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
پس کسی پيدا نشد بگه فرق 01 با 02 چيه .. باشه مشکلی نيست خودم فردا ميرم ميفهمم

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا یعتی فردا هیچ مازادی نمی خواد بره وضعیتش مشخص بشه؟
فقط من بدبختو گفتن شنبه صبح برم؟؟
حسش عین شب اعلام نتایج کنکور میمونه لامصب!!!

لااقل شماکه وضعیتتون مشخص شده برا من دعاکنید جای خوب بیوفتم.

بالا