اقا ما هم افتادیم نیرو هوایی ارتش .
))))
ممنون میشم یه توضیح کلی در مورد پادگان و نحوه اموزشیش بدی
ببین من یه توضیح کامل در مورد خضرایی میدم، بازم سوالی بود بپرس. خضرایی کلا 3تا گردان داره. یه گردان که مال بچه های فوق دیپلمه. یعنی روزی که میرین که لباس بگیرین فوق دیپلم ها رو جدا میکنن و توو اون گردان میزارن. محل آموزش این فوق دیپلم ها تهران نیست، بلکه اعزام میشن به اسلامشهر. اما لیسانس به بالاها همون تهران توو خود خضرایی میموونن. روزی که لباس میگیرین، فوق لیسانس به بالا رو جدا میکنن و میفرستن گروهان باکری. 3تا گروهان دیگه هم مال لیسانس هاست. برخلاف نظر اون دوستمون که فکر کرده بود من توو گروهان راحتی بودم، باید بگه من چون فوق لیسانسم توو همین گروهان باکری بودم که از لحاظ اراشد از همه گروهان های دیگه سخت تره. بگذریم... خضرایی چون محل آموزش کادری های نیروی هوایی هست، برای کنترل نظم و انضباط و آموزش های اولیه شما از موجوداتی شبیه انسان به نام "اراشد هنرآموز" استفاده میکنه. این موجودات که افرادی هستند با مدرک تحصیلی زیر دیپلم یا حداکثر دیپلم که اکثرا متولد بین 67 تا 70 هستند و لباس پلنگی به رنگ آبی میپوشند، موجوداتی به غایت زبان نفهم و خنگ هستند. به نظر من استفاده از این افراد برای کنترل بچه های با مدرک لیسانس به بالا جزو نکات قابل انتقاد در خضرایی است. در ضمن این اراشد درجه ای به رنگ قرمز بر روی سینه دارند و اغلب همدیگه رو با عناوینی مثل "سرگروهبان" خطاب میکنند، که شما اصلا باور نکنید. این درجات، درجاتی غیرواقعی است و تنها به این دلیل به اراشد داده میشود که مبین ارشدیت آنها باشد، وگرنه اینها در واقع مثل شما بی درجه هستند. خلاصه این اراشد 24 ساعته بالای سر شما هستند و در 3، 4 روز اول اشک شما رو در می آورند اما بعدش به تدریج کم آزارتر میشوند. شما از روز اولی که با لباس نظامی و کله کچل به پادگان وارد میشوید تا 3، 4 روز اصطلاحا "در اختیار یگان" هستید. این مدت همان دوره قدرت نمایی اراشد است و سختترین روزهای آموزشی است. بعد این مدت کلاسهای شما شروع شده و از شدت فشارها کاسته میشود. توو آموزشی تهدیدات زیادی از طرف اراشد و فرماندهان بیان میشود که همه پوشالی است. بهترین راه جیم شدن هم بهداری است. اگر ناراحتی ای دارید سعی کنید با فیلم بازی کردن جلوی دکتر بهداری مرخصی بگیرید. مسوولیت قبول نکنید. تنها استثنا در این مورد مسوولیت "مسوول دفتر فرمانده گروهان یا گردان" است. تصاحب این مسوولیت یعنی شیرجه زدن توو عسل. چون دیگه نه از نماز اجباری خبری هست، نه از رژه، نه حتی از شرکت توو مراسم صبحگاه.
در مورد گردانها هم بگم که بچه های لیسانس به بالا توو 2تا گردان تقسیم میشن: دستغیب و بابایی. من چون توو گردان بابایی بودم فقط در این مورد اطلاعاتی میدم. گردان بابایی متشکل از 2تا گروهانه: فهمیده و باکری. که فهمیده برای لیسانس ها و باکری برای فوق لیسانس به بالاها هست. البته چون تعداد ماها زیاد نبود توو گروهانه ما یه تعدادی از بچه های لیسانس هم بودن. کلا گردان بابایی اراشد هنرآموز سختگیرتری نسبت به گردان دستغیب داره. اراشد گروهان باکری عبارتند از : حسن جوادی و نصرتی. حسن جوادی که از بقیه اراشد ارشدتره از همه هم سخت گیرتره. قبل عید پدر مارو درآورد اما بعد عید ما تازه فهمیدیم عجب پسر گل و باحالیه. این اواخر که دیگه کلی بچه ها باهاش حال میکردن و کار بچه هارو راه مینداخت. جوادی متولد 67 هست. نصرتی اواسط دوره ما اومد و هنوز سوار کار نشده و بسیار بسیار هم راحت اسکل میشه. تا میتوونید سرکارش بزارید. گروهان باکری یه ارشد وظیفه هم داره به اسم امیر نفیسی که یه دوره قبل ما آموزشیش تموم شده و بقیه سربازیش رو به عنوان ارشد آموزش میگذرونه. پسر خوبیه اما نقش زیادی توو گروهان نداره. فرمانده گروهان باکری هم ستوانیکم پیاده هادی کریمی هست که بسیار انسان باشعور و تحصیلکرده ایه. هر مشکلی دارید بهش بگید که حتما کمک میکنه.
برسیم به گروهان فهمیده. اراشد این گروهان شاهی و صداقت فر هستند. شاهی متولد 69 هست و انسان جالبی نیست. سعی کنید توو چشش نباشید. اوایل دوره هارت و پوورت زیاد میکنه اما اصلا ازش نترسین. اما صداقت فر که متولد 70 هست بسیار بسیار پسر گلیه و اصلا اذیت نمیکنه. تا میتوونید حرفاشو گوش کنید چون ضرر نمیکنید. توو این گروهان یه گروهبان هست به اسم جوادی که بسیار بسیار آدم سختگیریه، اما اگه انضباط داشته باشین خیلی هم آدم خوبیه. فرمانده گروهان هم ستوان دوم جوادیه که من عاشششقشم، اما سر بچه های گروهانشو با پنبه میبره. میخنده اما لازم باشه پدر هم درمیاره.
در یک کلام 2، 3 روز اول رو تحمل کنید بعدش راحت میشه.
بازم سوالی بود در خدمتم