زنده باد نیرو هوائی که به جز چند رشته محدود اصلا دوره کد نداره :دیاولا اونایی که افتادند 01 اصلا نگران نباشند چون سختیهاش زیاد فرقی نداره همه یگان ها تقریبادر یه حد است(هر چند بازم قبول دارم هنگ 1 و گردان 3 هنگ 1 از همه بهتره (534 هم طلاست چون خودم اونجا هستم)) و کلا قابل تحمل است و اصلا نگرانی نداره منم این چند روز تعطیلی را اومدم خونه ولی واقعا خونه هم خبری نیست پس زیاد برا مرخصی له له نزنید
در مورد بعد از اموزشی هم به هیچ وجه نگران نباشید اینا همش حرفه که نمیدونم بعد اموزشی و دوره کد دهنت سرویس است ....
اولا دوره تو دوره کد از اموزشی هم بیشتر بهت خوش میگزره افسر اموزش جدیدمون که چند روز قبل اومده بود دوره کد شیراز بود و میگفت از ساعت 7 صبح تا 12 ظهر کلاس داشتند و کلاسا هم فقط تئوری بوده اونم سر یه کلاس با امکانات و تا ساعت 14 که نماز و ناهار بوده تو پادگان بودند و بعدش در اختیار خودشون بودند و در ضمن 2 ماه دوره کد داری و 1 ماه مرخصی یعنی بعد از این ه دوره کد تموم شد و تقسیم شدن 5 ماه خدمت هستی
دوره کد 01 معمولا یکی از شهرهای شیراز (50%) اصفهان(%30) یا 2 تهران (10% ) است که شنیدم شیراز از اصفهان و اصفهان از 02 بهتره ولی بازم شنیدم که هر کدوم یه سری مزایای متفاوت دارند که نمیشه مقایسه کرد
نگران بعد دوره کد هم نباشید حالا کو تا پایان دوره کد !!!
حالا فوقش بعد دوره کد افسر اموزش بشی افسر اموزش لیسانسه را فقط برا لیسانسه ها یا حداکثر فوق دیپلم ها میزارند و چیزی که من میبینم افسر اموزش های ما هم کار سختی ندارند و از خودشونم که پرسیدم نظرتون چیه ؟؟زیاد ناراضی نبودند و تازه یکیشون میگفت افسر شدن یه سری مزایا هم داره