ممنون خوشحالم کردی
در تایید فرمایشات دوستمون باید عرض کنم که من هم این دو روز مرخصی کلید کرده بودم رو ماشین اوردن که آسودگی در پی دارد و ...
خلاصه با هر احدی ( از پدر و برادر بگیر تا دایی و دوست و همکار ) مشورت گرفتم متفق القول انرژی منفی ساتع شد که فقط برام خستگی ترافیک میمونه و اعصاب خوردی پس راحتی در پی نداره و نه تنها صرفه اقتصادی هم نداره بلکه یه معضلی میشه از بنزین ( ایشالا بزودی لیتری 1000 ) گرفته تا استعلاک و ...
خداروشکر قضیه ی رفتنم به پادگان حل شد بالکل و قضیه ی برگشتنم فقط باید با مترو سر کنم
یه سوال داشتم! من تک فرزندم و ساکن تهران هستم و اگه خدا بخواد، بعد از آموزشی تهران میفتم. میخواستم بدونم ساعت چند میام خونه؟ آخه هر کسی یه چیزی میگه! یکی میگه 1 میای خونه، یکی میگه 4 میای خونه! یکی میگه 2 میای، یکی هم میگه 5 میای! در ضمن بنده معاف از رزم هم هستم
سلام به همه دوستان
اوه اوه مردیم از خستگی
من 01 تهران هستم...اولین مرخصی رو دادن که پنجشنبه جمعه هست فقط
و مرخصی روزانه رو از هفته دوم یا سوم قرار شد بدن.
تازه کلی از بچه ها این دو روز مرخصی رو پست نگهبانی خورد بهشون و موندن تو پادگان :|
اونچنان هتل 01 نبود ولی بد هم نبود... اولش دوری یکم سخته و اینکه همش هفته اول مشغولی ...خلاصه هفته اول بالاخره تموم شد
من نیم ساعت بعد مرخصی خونه بودم البته خونه دوستمم این دو روز تا شنبه صبح..
فعلا
خسته نباشی دوست من ، مطمئن باش از شنبه مرخصی روزبرگ شروع میشه ، ارتش از خداشه شمارو شبا بیرون کنه کمتر شام بده. بعدم این هفته اول بود از هفته بعد کم کم راه و روش دو در کردن رو که یاد بگیری میبینی که هتله ، خیالت راحت جائی بهتر از اینجایی که هستی وجود نداره.
یه مورد دیگه بسته به فرمانده یگانتون هست
فکر کنم اولین نفری بودم که از مرخصی 01 اومدم
انشالله که همینطور شه که به کار و زندگیمون برسیم
من روزایی که با مترو برمیگشتم از در پادگان میومدم بیرون 1 ساعت بعد تو خونه بودم ، اما وقتایی که با ماشین بر میگشتم کمتر از 2 ساعت طول نمیکشید. کار خوبی میکنی اگه بی خیال ماشین بردن بشی.
آره بابا باهات موافقم یه کمی سخت گذشت ارشد ما که دید ما خیلی بی نظمیم حتی بعد از دادن مرخصی هم دست بردار نبود و تا درب شمالی ما رو با **** فرستاد بریم آخه بنده خداها حق هم داشتن فرماندهه که صبح دیروز دیگه ناامید شده بود هرچی می گفت بچه ها یه جور دیگه رژه میرفتن ببین دیگه کار به کجا رسیده که قرار شنبه ببرنمون کوه که یه کم پاهامون نرمش کنه :lol:سلام به همه دوستان
اوه اوه مردیم از خستگی
من 01 تهران هستم...اولین مرخصی رو دادن که پنجشنبه جمعه هست فقط
و مرخصی روزانه رو از هفته دوم یا سوم قرار شد بدن.
تازه کلی از بچه ها این دو روز مرخصی رو پست نگهبانی خورد بهشون و موندن تو پادگان :|
اونچنان هتل 01 نبود ولی بد هم نبود... اولش دوری یکم سخته و اینکه همش هفته اول مشغولی ...خلاصه هفته اول بالاخره تموم شد
من نیم ساعت بعد مرخصی خونه بودم البته خونه دوستمم این دو روز تا شنبه صبح..
فعلا
سلام
راه خاصی هست که آدم بیوفته تو شهره خودش ؟ آشنا ندارم ! یعنی قانونی نیست که تو شهره خودم بمونم ؟
بعده عید اعزامم
داشی ممنون
اینو هستم
تک فرزند ذکور .
بقیش نه اون شرایطو ندارم فقط همین تک فرزند پسرم
ممنونم ازت
گر خواهی شوی همراه مردان ----- برو خدمت بکن 05 کرمان
یه هفته 05 کرمان بودم :دی کارم جور شد اومدم نیرو هوایی تهران شهید خضرایی فعلا که چند روز مرخصی هستم تا چند روز دیگه برم خودمو اونجا معرفی کنم :دی فرمانده گروهانمون تعجب کرده بود تو آموزشی شهر و نیرو رو عوض کرده بودم ، دیگه نامه رو دادیم اونجا تصویه کردیم اومدیم:دی
ولی خداییش چون ما لیسانس بودیم اولین دوره هم بود که 05 لیسانس می گرفت با ما خوب برخورد می کردن و جای بدی نبود
گر خواهی شوی همراه مردان ----- برو خدمت بکن 05 کرمان
یه هفته 05 کرمان بودم :دی کارم جور شد اومدم نیرو هوایی تهران شهید خضرایی فعلا که چند روز مرخصی هستم تا چند روز دیگه برم خودمو اونجا معرفی کنم :دی فرمانده گروهانمون تعجب کرده بود تو آموزشی شهر و نیرو رو عوض کرده بودم ، دیگه نامه رو دادیم اونجا تصویه کردیم اومدیم:دی
ولی خداییش چون ما لیسانس بودیم اولین دوره هم بود که 05 لیسانس می گرفت با ما خوب برخورد می کردن و جای بدی نبود