سلامسلام خدمت همه ی عزیزان چه خدمت رفته و نرفته و آشخوران عزیز کنونی
بنده چند تا سوال داشتم از حضور انورتون
1- من روی برگه سفیدم نوشته که نیروی زمینی ارتش افتادم و کد پادگان اموزشی رو زده 04
حالا نفهمیدم خلاصه من 04 بیرجند افتادم یا محمد رسول الله
فکر میکنم 04 بیرجند باشم نه؟
چون ارتش هستم
اگه مرزبانم با مقدمه بگید فقط قلبم ضعیفه:guilty:
2- از عزیزانی که اینجا افتادن تقاضا مندیم بگن خوب بود بد بود سخت بود حال داد چطور بود خلاصه
در ضمن
من دیپلم هستم و 3 ماهم اضافه خوردم
تاریخ اعزامم 18/10 هستش
3-امکان داره برای یگان تهران بیوفتم؟
یعنی به خاطر غیبتی که دارم بهم مدرک کارشناسی ندادن.... دانشگاه گفتن برو خدمت بیا تا ببینیم چی میشه
اها راستی اینم بپرسم شاید کسی شرایطش مثل من بود
4-من خدمتم تموم شه میتونم مدرکمو راحت بگیرم؟ مشکلی پیش نمیاد که؟
میبینید تورو خدا
اون روز ثبت نام دانشگاه که میخواستی پول بریزی تو کیسه ی اینا هیچ کس نگفت بابا غیبت داری نمیتونی درس بخونی
الان که مدرک میخوای بامبول در میارن
پارتی هم دارم اما اعتقادات و افکارم اجازه نمیده ازش استفاده کنم ... در ضمن نمیخوام قاطی بچه مچه های پادگان جواد نیا که همه پسر وکیل وزیرن بشم
پدرم یکی از مسئولین رده بالای وزارت دفاع هستن
ممنون از همگی
1. به احتمال 90 درصد 04 بیرجند افتادین .
2. با توجه به اینکه 18 دیماه اعزام هستی اونجا سرده و حتما لباس گرم با خودت ببر و خودتو برای سختی هاش آماده کن .
3. امکان داره هر جایی تو نزاجا بیفتی بعد از تقسیم .
4. احتمالا تو زمان خدمت هم با ارائه گواهی اشتغال به خدمت از محل خدمت می تونی بگیری مدرکتو یعنی کلا اینطوریه کسی که داره خدمت میکنه میتونه در زمان خدمت با ارائه گواهی اشتغال به دانشگاه مدرکشو بگیره .
در مورد بند آخر هم حتما بهتون پیشنهاد میکنم 100 درصد تجدید نظر کنی و غرور و اعتقادات بیجا رو بذاری کنار و واقعی به قضیه نگاه کنی چون دیر یا زود مجبور می شی از پارتی مربوطه استفاده کنی ...
کلا سبک سخت بودن خدمت سربازی از هر چی سختی که تا حالا تجربش کردی متفاوته مطمئن باش سورپرایز می شی .
در مورد 3 ماه اضافه امیدوار باشین چون **** معظم چند وقت در میون به مناسبت های مختلف بخشش رو هدیه میکنه به سربازان عزیز ....