• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خدمت همه ی عزیزان چه خدمت رفته و نرفته و آشخوران عزیز کنونی
بنده چند تا سوال داشتم از حضور انورتون
1- من روی برگه سفیدم نوشته که نیروی زمینی ارتش افتادم و کد پادگان اموزشی رو زده 04
حالا نفهمیدم خلاصه من 04 بیرجند افتادم یا محمد رسول الله
فکر میکنم 04 بیرجند باشم نه؟
چون ارتش هستم
اگه مرزبانم با مقدمه بگید فقط قلبم ضعیفه:guilty:
2- از عزیزانی که اینجا افتادن تقاضا مندیم بگن خوب بود بد بود سخت بود حال داد چطور بود خلاصه
در ضمن
من دیپلم هستم و 3 ماهم اضافه خوردم
تاریخ اعزامم 18/10 هستش
3-امکان داره برای یگان تهران بیوفتم؟
یعنی به خاطر غیبتی که دارم بهم مدرک کارشناسی ندادن.... دانشگاه گفتن برو خدمت بیا تا ببینیم چی میشه
اها راستی اینم بپرسم شاید کسی شرایطش مثل من بود
4-من خدمتم تموم شه میتونم مدرکمو راحت بگیرم؟ مشکلی پیش نمیاد که؟
میبینید تورو خدا
اون روز ثبت نام دانشگاه که میخواستی پول بریزی تو کیسه ی اینا هیچ کس نگفت بابا غیبت داری نمیتونی درس بخونی
الان که مدرک میخوای بامبول در میارن
پارتی هم دارم اما اعتقادات و افکارم اجازه نمیده ازش استفاده کنم ... در ضمن نمیخوام قاطی بچه مچه های پادگان جواد نیا که همه پسر وکیل وزیرن بشم
پدرم یکی از مسئولین رده بالای وزارت دفاع هستن
ممنون از همگی
سلام
1. به احتمال 90 درصد 04 بیرجند افتادین .
2. با توجه به اینکه 18 دیماه اعزام هستی اونجا سرده و حتما لباس گرم با خودت ببر و خودتو برای سختی هاش آماده کن .
3. امکان داره هر جایی تو نزاجا بیفتی بعد از تقسیم .
4. احتمالا تو زمان خدمت هم با ارائه گواهی اشتغال به خدمت از محل خدمت می تونی بگیری مدرکتو یعنی کلا اینطوریه کسی که داره خدمت میکنه میتونه در زمان خدمت با ارائه گواهی اشتغال به دانشگاه مدرکشو بگیره .
در مورد بند آخر هم حتما بهتون پیشنهاد میکنم 100 درصد تجدید نظر کنی و غرور و اعتقادات بیجا رو بذاری کنار و واقعی به قضیه نگاه کنی چون دیر یا زود مجبور می شی از پارتی مربوطه استفاده کنی ...

کلا سبک سخت بودن خدمت سربازی از هر چی سختی که تا حالا تجربش کردی متفاوته مطمئن باش سورپرایز می شی .

در مورد 3 ماه اضافه امیدوار باشین چون **** معظم چند وقت در میون به مناسبت های مختلف بخشش رو هدیه میکنه به سربازان عزیز ....

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
یه نفر که متولده خرداد ماه سال 1372 باشه کی مشمول به خدمت میشه ؟ شده ؟
بگید که ملت از ما خواستن باید بهشون خبر بدم
دستتون درست

اگه معافیت تحصیلی نداشته باشه فکر کنم هنوز 1 سال وقت داره اما حتما برای اطلاع دقیق از **** وظیفه بپرس .
اگه من جاش بودم و نمی خواستم درس بخونم زودتر می رفتم تا قوانین جدید نیومدن چون هر سری داره سفت و سخت تر میشه ...

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من مدرک فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم. بعد از یک ماه و نیم دوندگی و پیگیری های شخصی خودم چند روز گواهی لغومعافیت را گرفتم. به علت سرماخوردگی نتونستم تا الان برم. باتوجه به اینکه دفاتر پلیس + 10 پنج شنبه ها تعطیل است اگر شنبه برم چقدر ممکنه اعزامم بیفته اول اسفند. خودم هم تمایل بیشتری دارم که اول اسفند برم. به هرجال هرچه زودتر بری بهتره.

حالا پنجشنبه و شنبه فرق زیادی نداره اگه 1 اسفند نشد اعزامت میری **** وظیفه و درخواست میکنی برای زودتر رفتن اگه شد که شد اگه نه هیچ کاری نمیتونی بکنی ....

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
عزیز چطور ممکنه وقتی غیبت داری دانشگاه ثبتنامت کرده باشه؟بعدم تا کارت پایان خدمت نداشته باشی مدرک بهت نمیدن. البته در مورد من عکس این اتفاق افتاد و راحت اصل مدرک لیسانسمو گرفتم. جالبه وقتی که رفته بودم ثبت نام برای ارشد توی دفتر اموزش دانشگاه هرکی مدرک لیسانس منو دید تعجب می کرد که چطور اینو گرفتم.

در زمان خدمت هر کاری رو که کارت پایان خدمت بخواد رو با ارائه ی گواهی اشتغال میشه انجام داد .
گواهینامه + به نام خوردن سند و .....

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستانی که تاریخ اعزامشان 12/1 هست بیان اینجا مشخصات خودشان مثلا اسم و اینکه از کدوم شهر هستن بگن. اگرهم دوست داشتن ایدیشونو بزارن باهم بیشتردرارتباط باشیم.
اخه هرچی باشه همه ما داریم سوار یک کشتی میشیم ممکنه یکی **** باشه یکی ارتش ولی در کلیتش تفاوتی نداره . میتونیم باهام بیشتراشنا شیم. اطلاعاتی که داریم با هام تبادل کنیم. پس باید همه هوای همو داشته باشیم.
دوستان پس بشتابند

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
اول از خودم شروع میکنم
فرزاد از تهران. فوق لیسانس مدیریت
دوستای دیگر هم بیان بگن

meh123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من نشنیده بودم که 24 ماه شده باشه سربازی .
اون آدرسی هم که دادی رو نخوندم کامل فقط اولش رو خوندم که فکر کنم منظورش کلی بود .
ببین داداشم کلا خدمت سربازی 24 ماهه که 18 ماهش رو به نام دوره ی ضرورت میشناسیم و 6 ماهشم بهش میگن دوره ی احتیاط .
دوره ی ضرورت همین 18 ماهیه که همه دارن میرن (البته لیسانس 17 و فوق لیسانس 16 ماهه) و 6 ماه احتیاط رو دولت به عنوان ذخیره برای جنگ احتمالی نگه می داره که اگه جنگی چیزی اتفاق بیفته باید همه ی اونایی که سربازی رفتن هم دوباره 6 ماه رو برن .(موقع تسویه حساب پایان خدمت باید فرم احتیاط رو پر کنی ).

3 ماه سنوات همون غیبتی هست که فرد انجام می ده و تو دوره ی سربازی 3 ماه باید بیشتر از افرادی که به موقع اومدن خدمت کنه البته طبق قانونی که جدیدا وضع شده مدت اضافه خدمت غیبت از 3 ماه تا 6 ماه متغیره و همچنین کسایی که تو اون تاریخی گفتم اعزام بشن غیبتشون بخشیده میشه .

سنتم مهم نیست الان متولد 55 هم داره خدمت میکنه البته شما رو نمیدونم اما حساسیت به خرج نده فرق زیادی نداره .

همین فردا بری منظورم این بود که هر چی زودتر دفترچه ببری زودتر اعزامت ردیف میشه .

برای معاینه هم پزشک های خاصی تو مطب های خاصی هستن که باید از **** وظیفه ای دوستانی جایی بپرسی که کجاست اینکه 1 ساعت مثلا طول میکشه برای واکسن منژیت هم بعضی از خانه بهداشت های شهرتون انجام میده اگه بری همون خانه بهداشت بهت میگن کجا بری اونم زرتی آمپول فرو میکنه تو دستت زود انجام میشه یعنی اگه بخوای زود دفترچتو بفرستی یکی دو روزه حله .
راستی عکس و گواهی موقت آخرین مدرک تحصیلیت رو باید ببری پلیس+10 برای ارسال دفترچه ....
فرم دفترچه هم فقط یکی یا 2 تاش مربوط به شماست که باید پر کنی گیج نشو یه وقت 15 صفحه فرم دیدی !!!
بعضیاش برای خانواده شهید و جانباز و معافیت و ... میشه که به شما مربوط نمیشه ...
بازم چیزی بود در خدمتم ، فقط حتما برای اطمینان از مدت خدمت تحقیق بیشتری بکن مثلا از **** وظیفه ...

ممنون از شما که اینهمه مفصل برای بنده توضیح دادین.موفق باشید

hoy-yaroo

Registered User
لایک‌ها
10
اگه معافیت تحصیلی نداشته باشه فکر کنم هنوز 1 سال وقت داره اما حتما برای اطلاع دقیق از **** وظیفه بپرس .
اگه من جاش بودم و نمی خواستم درس بخونم زودتر می رفتم تا قوانین جدید نیومدن چون هر سری داره سفت و سخت تر میشه ...

ممنون عمو دمت گرم که برا بچه ها وقت میزاری و توضیح میدی مرسی از همه که توضیح میدید دمتون گرم

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یکی از دوستام اموزشی افتاده پادگان ارتش تو کرمان لیسانسم هست

الانم اونجاست شنیده قراره دوره کد تو بروجرد بخوره

میخواستم ببینم کی بهشون اعلام میشه که قطعی دوره کد خوردن؟ با پارتی میشه کاری کرد که کد نخوره؟ بعداز گذروندنه دوره کد احتمال اینکه کجا بیفته بیشتره ؟

sarbazim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمدرضا از تهران فوق لیسانس برق
اعزامی 1 اسفند 90
نبود؟!!!!

sarbazim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی دوستان کسی خبر نداره برگ سفید اعزامی های اسفند کی میاد؟
مردیم از استرس.....

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462

میخواستم ببینم کی بهشون اعلام میشه که قطعی دوره کد خوردن؟ با پارتی میشه کاری کرد که کد نخوره؟ بعداز گذروندنه دوره کد احتمال اینکه کجا بیفته بیشتره ؟

این حرفا معمولا شایعه هستش. دوره کد آخرش اکثرا معلوم میشه که برگه ها رو میدن البته یه سری رشته ها در اولویت هستند که کد نخورن و یه سری برعکس... کلا اونایی که ارتش لازم داره کد نمیخورن. ولی قطعیتی نداره.

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
چرا نبود عزیز؟
منهم هستم
فرزاد فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از تهران - اول اسفند

sarbazim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرزاد جان احتمالا فقط ما دو تاییم تو این فروم...
شما امریه گرفتی؟

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
نه ولی دنبال کارشام ایشالا درست میشه شما چی؟ از کچا امریه گرفنی؟

sarbazim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم هنوز موفق نشدم دنبالش هستم تا ببینم چی میشه، امریه جوریه که تا لحظه آخر هم نمیشه با قطعیت در مورد ok شدنش حرف زد...

asfa

Registered User
لایک‌ها
17

این حرفا معمولا شایعه هستش. دوره کد آخرش اکثرا معلوم میشه که برگه ها رو میدن البته یه سری رشته ها در اولویت هستند که کد نخورن و یه سری برعکس... کلا اونایی که ارتش لازم داره کد نمیخورن. ولی قطعیتی نداره.

از این شایعه ها زیاد هست .
تا روزی که برگه رو دستشون ندادن هیچی معلوم نیست .
راستی با پارتی همه کار میشه کرد ...

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال مهم

من که 19 دی اعزامم خورده که پادگان نیروی انتظامی شهید با هنر کرمان هم افتادم، 19 دی 6 صبح باید کجا برم؟ باید برم میدون **** و از اونجا خودشون با اتوبوس میبرنمون؟ میشه یکی یه توضیح مختصر بده. ممنون میشم

بالا