• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
یه سوال مهم

من که 19 دی اعزامم خورده که پادگان نیروی انتظامی شهید با هنر کرمان هم افتادم، 19 دی 6 صبح باید کجا برم؟ باید برم میدون **** و از اونجا خودشون با اتوبوس میبرنمون؟ میشه یکی یه توضیح مختصر بده. ممنون میشم

دوست من برو **** وظیفه شهرتون اونجا بهتر کمکتون می کنه در مورد ادرس جا و مکان ...

new_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من دیروز معلوم شد معاف نیستم شنبه باید مدارکو ببرم بدم بهشون به نظرتون تکلیف من چی‌ می‌شه یعنی‌ کی‌ اعزامم می‌کنن؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با توجه به مدرک تحصیلی اگه تحصیلات دانشگاهی داشته باشی،اول ماه های زوج،یعنی یا اول اسفند اعزامی،یا اول اردیبهشت سال بعد...

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام من دیروز معلوم شد معاف نیستم شنبه باید مدارکو ببرم بدم بهشون به نظرتون تکلیف من چی‌ می‌شه یعنی‌ کی‌ اعزامم می‌کنن؟

با توجه به مدرک تحصیلی اگه تحصیلات دانشگاهی داشته باشی،اول ماه های زوج،یعنی یا اول اسفند اعزامی،یا اول اردیبهشت سال بعد...

و اگه مدرک دانشگاهی نداشته باشی 18 یا 19 هر ماه ....

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال مهم

من که 19 دی اعزامم خورده که پادگان نیروی انتظامی شهید با هنر کرمان هم افتادم، 19 دی 6 صبح باید کجا برم؟ باید برم میدون **** و از اونجا خودشون با اتوبوس میبرنمون؟ میشه یکی یه توضیح مختصر بده. ممنون میشم

سلام دوست عزیز

پادگان شهید باهنر نیروی انتظامی کرمان به لحاظ مکانی جای خوبی قرار داره . این پادگان مستقدر در شهر باغین هست که حدود نیم ساعت با کرمان فاصله داره . یعنی شما که از تهرون میائید اول به کرمان نمیرسید . شهر باغین یه شهره کوچیکه که سر راه سه شهر کرمان و سیرجان و رفسنجان قرار گرفته . یعنی هر دقیقه شب و روز چندتا اتوبوس اونجا توقف دارن واسه پلیس راه . از اتوبوس های تهرونی و دیگر شهر ها . برا رفتن به تهران هم میتونید برید کرمان و با قطار یا هواپیما برید شهر خودتون . واسه برگشتن هم همینجور اگه با قطار یا هواپیما می ائید برید کرمان بعد از اونجا واسه باغین سرویس هست زیاد . اگه با اتوبوس می ائید بلیط کرمان میگیرید و باغین پیاده میشوید . در واقع پادگان چسبیده به پلیس راه باغین هست که اتوبوس ها و ماشین ها توقف میکنند .

در فاصله 50 متری پادگان چندتا رستوران و مسجد و ... قرار داره . اصلا نگران نباشید جای بسیار خوبیه .

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اولا تشکرمیکنم از اینکه وقت میذاری تا به ما راهنمایی بدی .
دوم اینکه سئوالم اینه که در مورد مسئولیت هایی که در دوران اموزشی میتوان تقبل کرد صحبت کنی اینکه کدوم دشوارتروکدوم اسانتراست؟ در پست های قبلی یکی از بچه ها گفته بود که سعی کنید در دوره خدمت تا میتوانید تو چشم باشید اینجوری خیلی بهتره براتون ایا درسته؟ و چه مسئولیت هایی می توان پذیرفت که کم دردسرتر ولی بتوان بعضی از چیزها مثل رژه و مانند اینها را پیچوند؟ و برای گرفتن مرخصی ها هم بدردمون بخوره؟
بازم مرسی از زحمات

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اولا تشکرمیکنم از اینکه وقت میذاری تا به ما راهنمایی بدی .
دوم اینکه سئوالم اینه که در مورد مسئولیت هایی که در دوران اموزشی میتوان تقبل کرد صحبت کنی اینکه کدوم دشوارتروکدوم اسانتراست؟ در پست های قبلی یکی از بچه ها گفته بود که سعی کنید در دوره خدمت تا میتوانید تو چشم باشید اینجوری خیلی بهتره براتون ایا درسته؟ و چه مسئولیت هایی می توان پذیرفت که کم دردسرتر ولی بتوان بعضی از چیزها مثل رژه و مانند اینها را پیچوند؟ و برای گرفتن مرخصی ها هم بدردمون بخوره؟
بازم مرسی از زحمات

سلام دوست عزیز
تقریبا در دوران اموزشی هر مسئولیتی قبول کنی خوبه . البته بعضی از مسئولیتها سربازی رو به خونه خاله تبدیل میکنه ولی درست مشخص نیست این افراد چجوری انتخاب میشن (بند پ یا زیبایی یا ...) . مسئولیتهایی از جمله منشی و مسئول حمام و تلفنچی و ... خیلی خیلی توپ هستند . مسئولیتهایی مثل مقسمی غذا یه خورده زحمت داره مثل ظرف شستن و جابجایی ظرفها و ... . دوست عزیز مشئولیت دار شدن یعنی نرفتن رژه و صبح گاه و ورزش و کلاس . چرا ؟! چون شما مسئولیت داری یعنی صبح زود بعد از صبحانه نماز دیگران باید بروند آموزش رژه و .... ولی کسانی که مسئولیت دارند مثل منشی و ... میرند دنبال کارهای خودشون . ولی مسئولیتهایی مثل ارشدی زحمت زیادی داره و زیاد توصیه نمیشه مگه اینکه خیلی آدم قلدر و گردن کلفتی باشین که بقیه به خوبی ازتون حساب ببرند . هرجا سخن از نظافت و ... اومد سریع بپیچونیدش .

دوست عزیز سعی کنید در اموزشی تا میتونید بزنید به سیستم (همون زدن تو دیوار) . زرنگ باشید . دوست عزیز در اواسط یا اواخر اموزشی معمولا از مدرک بالاها یه تعداد رو جدا میکنند واسه تکاوری! هرجا چنین چیزی رو مشاهده کردین سری بزنید به سیستم و جیم بزنید . تکاوری واسه کسایی که علاقه دارند خوبه و همچنین وضعیت جسمی خیلی خوب .

پا روی دم فرمانده نزارید! پا رو دم دژبان نزارید . هر کس بهتون بی احترامی کرد (بی احترامی مثل فحش دادن یا کتک زدن نه تنبیه معمول) سریع و در اولین فرصت به بازرسی رفته و از دست فرد مربوطه شکایت کنید .

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من برو **** وظیفه شهرتون اونجا بهتر کمکتون می کنه در مورد ادرس جا و مکان ...

من ساکن تهرانم، اما پادگان شهید با هنر کرمان افتادم. 6 صبح روز 19 دی میخواستم ببینم باید میدان **** حضور داشته باشم؟ و بعدش چکار میکنن؟ بلیط واسمون میگیرن یا میفرستنمون ترمینال و میگن برید فلان جا؟
لطفا کسایی که از تهران به شهرستان برای گذروندن دوره آموزشی اعزام شدن، جواب بدن
با تشکر

سلام دوست عزیز

پادگان شهید باهنر نیروی انتظامی کرمان به لحاظ مکانی جای خوبی قرار داره . این پادگان مستقدر در شهر باغین هست که حدود نیم ساعت با کرمان فاصله داره . یعنی شما که از تهرون میائید اول به کرمان نمیرسید . شهر باغین یه شهره کوچیکه که سر راه سه شهر کرمان و سیرجان و رفسنجان قرار گرفته . یعنی هر دقیقه شب و روز چندتا اتوبوس اونجا توقف دارن واسه پلیس راه . از اتوبوس های تهرونی و دیگر شهر ها . برا رفتن به تهران هم میتونید برید کرمان و با قطار یا هواپیما برید شهر خودتون . واسه برگشتن هم همینجور اگه با قطار یا هواپیما می ائید برید کرمان بعد از اونجا واسه باغین سرویس هست زیاد . اگه با اتوبوس می ائید بلیط کرمان میگیرید و باغین پیاده میشوید . در واقع پادگان چسبیده به پلیس راه باغین هست که اتوبوس ها و ماشین ها توقف میکنند .

در فاصله 50 متری پادگان چندتا رستوران و مسجد و ... قرار داره . اصلا نگران نباشید جای بسیار خوبیه .

ممنون دوست خوبم بابت توضیحات کاملت در مورد موقعیت پادگان شهید با هنر کرمان، اما سوالم یه چیزه دیگه بود که در بالا دقیق تر پرسیدمش
بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی :D کاشکی مسئولان سازمان وظیفه عمومی هم مثل شما پاسخگو بودن
:f34r:

meyn1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان. یه سوال داشتم. از اساتید اهل فن خواهش میکنم جواب بدن. من الان دارم دوره خدمتمو میگذرونم. برای اینکه بدونم چقدر اضافه خدمت باید از کجا سوال کنم؟ ببخشید سوالم ممکنه یکم خنده دار باشه. با تشکر.

sarbazim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه شایعه شنیدم در مورد اینکه امریه های اول اسفند کلا لغو شده:hmm: میخواستم ببینم اگه برگ سفید بیاد و امریه توش لحاظ نشده باشه یعنی کار تمومه و امریه کنسله؟ یا باز امیدی هست که روزای آخر اعمال بشه؟ خواهشا هرکی میدونه بگه و خانواده ای رو از نگرانی برهانه!:D

Last edited:

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام بر دوستان. یه سوال داشتم. از اساتید اهل فن خواهش میکنم جواب بدن. من الان دارم دوره خدمتمو میگذرونم. برای اینکه بدونم چقدر اضافه خدمت باید از کجا سوال کنم؟ ببخشید سوالم ممکنه یکم خنده دار باشه. با تشکر.

معمولا هر برگه ی اضافه خدمتی که برات میزنن یه نسخش لای پرونده ی شما میره که با دیدن پرونده و جمع کردن همه ی اضافه ها میفهمین چقدر اضاف خوردین .
البته اگه تو مدت خدمت تا حالا جا به جایی داشتین و پرونده ی شما هم بعد از انتقال شما به یگان مربوطه ارسال میشه که تو اون پرونده مدتش هست .
کلا موقعی که مدارک ترخیصی رو برای محاسبه ی تاریخ ترخیص ارسال می کنین همه چی معلوم میشه (غیبت ، فرار ، اضافه خدمت و ...) و بهتون میگن ...

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
شما باید بری شعبه وظیفه ی پادگانتون ازشون بپرسی. البته اگه حال داشته باشند پروندتو باز کنند ببینن. یا اگه اطلاعاتتونو تو کامپیوتر زده باشند.

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من فردا ( 19 دی 1390 ) عازم به خدمتم. اول افتادم نیروی انتظامی، پادگان شهید با هنر کرمان که سکته ناقص زدم، اما با کلی دوندگی و التماس این و اون کردن، بالاخره یکی پیدا شد که بندازتم **** ( خدا خیرش بده ). حالا فردا عازم نیروی ****، پادگان شهید صدوقی یزد هستم
میخواستم ببینم الآن چیا با خودم ببرم؟
پادگانش خوبه؟

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
به گفته سردار موسی کمالی افزایش خدمت به 24 ماه از اواخر سال 92 اجرایی میشود

با خیال راحت برید خدمت حالشو ببرید

shahriarkkk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان لطفا کسانی که واقعا اطلاع دارن جواب منو بدن
من که سال 89 اعزام شدم الان می تونم با توجه به قوانین 89 کسری بگیرم یا خیر ؟
اگه کسی تجربه مشابه داره ممنون می شم بگه

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
آقا این ۰۱ دهن مارو ... کرده با رژه ، چپ و راست رژه رژه
پادکان های دیگه هم اینجوریه؟؟ تو **** هم اینقدر رژه میرن؟؟

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من فردا ( 19 دی 1390 ) عازم به خدمتم. اول افتادم نیروی انتظامی، پادگان شهید با هنر کرمان که سکته ناقص زدم، اما با کلی دوندگی و التماس این و اون کردن، بالاخره یکی پیدا شد که بندازتم **** ( خدا خیرش بده ). حالا فردا عازم نیروی ****، پادگان شهید صدوقی یزد هستم
میخواستم ببینم الآن چیا با خودم ببرم؟
پادگانش خوبه؟

اره دوست عزیز پادگان های **** همشون خوبن. هم شهید صدوقی یزد و هم خاتمی یزد! خاتمی که میگن هتله . حتما صدوقی هم دست کمی از اون نداره ! بالاخره سختی خدمت به اموزشیشه ولی در کل تفاوت انچنانی بین سه نیرو وجود نداره تو اموزشی !

sobhan5968

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز 01 که بهترین پادگان نیرو زمینی ارتشه ! هتله ! اره بابا سربازی یعنی رژه . والا اگه رژه رو از سربازی کم کنی دیگه چیزی تهش نمیمونه !

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

اگه اشتباه نکنم در هفته ما 8 ساعت رژه داشتیم اون اوایل(****،شهدای کرمانشاه)،آخراش شده بود 6 ساعت،تو هر ساعت هم تقریبا 5 دور رژه میرفتیم بعد استراحت میدادن،حالا برای شما رو من نمیدونم چه جوریه که اینطوری برآشفته شدی

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
دوستان لطفا کسانی که واقعا اطلاع دارن جواب منو بدن
من که سال 89 اعزام شدم الان می تونم با توجه به قوانین 89 کسری بگیرم یا خیر ؟
اگه کسی تجربه مشابه داره ممنون می شم بگه

دوست عزیز یکی از دوستام که ورودی 89 هست برای گرفتن کسری خدمت تو سال 90 اقدام کرد که همون قوانین مربوط به سال 89 براش اعمال شد فقط زودتر برین دنبالش و کاراشو انجام بدین .
اگه ورودی 90 بودین قوانین 90 اعمال می شد .
برای شما به ازای هر ماه که پدرتون تو منطقه بوده باشه 18 روز و به ازای هر سال که بسیج فعال داشته باشین 22 روز از کل خدمتتون کسر میشه که سال 90 هر دوی اینا نصف شده ...

بالا